Easy pro
Al na 2 weken een groot verschil met easy pro. Beide paarden zijn veel relaxter, met name op vreemd terrein. We kunnen nu samen ontspannender op wedstrijd
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Ik ben nu begonnen aan maand 3 van het voeren van Easepro, en ik ben echt super tevreden.
Mijn paard heeft veel traumatische ervaringen gehad in het verleden, dit bleef je merken met rijden kwa spanning en uitbarstingen. Ik kan nu zoveel relaxter rijden dat ik zelfs twijfel om wedstrijden te gaan starten!
Ik gebruik nu 4 maanden easepro voor mijn 22 jarige merrie. Merrie had veel onrust uit de wei halen verlating angst, poetsen zadelen was ze erg onrustig omdat ze haar maatjes niet kon zien Ook de hormonen speelden mee.. Spuit plaats was een dingetje. Nu een hele fijne merrie in omgang verschil van dag en nacht. Rijden gaat super fijn. Top spul ben blij dat ik er mee begonnen ben een echte aanrader.
Ik heb een Engels volbloed sinds 4 maanden Een voormalig renpaard van 8 jaar. Hij heeft tot vorig jaar op de renbaan gelopen. Een lief paard maar schrikkerig en onberekenbaar. Kon uit het niets in paniek zijn en onrustig worden. Kon dan ook wel gaan bokken. Nadat we hem een maand hadden zijn we hem easepro gaan geven. Het duurde even voordat we verschil merkte maar het is nu een super braaf paard die geen stap verkeerd zet. Maar hij blijft iedere dag een schepje bij zijn voer krijgen. Ben er zo blij mee!
Ik gebruik al langere tijd motion pro. Mijn paard had af en toe wat opstart problemen. Wilde niet lekker voorwaarts aandraven en liet zich niet los. Sinds ik de motion pro gebruik, draaft hij enthousiast weg, meteen vanaf de eerste pas. Ook schouder binnenwaarts en wijken lijkt makkelijker te gaan. Ik ben heel tevreden over het produkt en wil er niet meer mee stoppen.
Mijn paard was best schrikkerig. Vooral doordat hij maar een oog heeft. Na het gaan gebruiken van easepro is hij zo'n stuk relaxter en toch genoeg GO tijdens het rijden. Heel fijn product.
de combinatie easepro en gastripro is voor Nico, mijn hoog sensitieve dressuurpaard van 5 jaar, de ideale combinatie. De stress die hij krijgt omdat hij altijd "aan" staat maakt hem gevoelig voor maagzweren. Nu is hij veel meer ontspannen en blijer in het werk en het heeft geen effect op zijn prestaties en energie.
Dankzij het super fijne online advies heb ik voor mijn mega bange en sensibele Spanjaard al 2 jaar de combinatie van de Ease pro en Motion pro. Het duurde wel even 3 weken voor er iets van verschil merkbaar was maar daarna echt een heel groot verschil en kan eigenlijk niet meer zonder. Mijn Spanjaard is nog nooit zo relaxed geweest, zit super lekker in zijn velletje en de winstpunten komen gewoon ineens tevoorschijn wat ook een leuke motivatie is….
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.