Driving Academy Bewertungen 270

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vis du vil have god undervisning og sjov undervisning så er det ved hans du skal tage det 💪🙂 Jeg har nu taget lastbil + hænger, bil + trailer, traktor, knallert, ved andre køreskole men motorcykel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige været til køreprøve og har fået mit kørekort bestået i første forsøg. Har været meget tilfreds med mit forløb på driving academy med steen som kørelærer. Steen har en venlig personlighed og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første erhverver af kørekort B her - og jeg bliver simpelthen nød til at smide den største anbefaling og give den største omgang ros til deres kørelærer Ulla. !!! Det var været en absolut fornøj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En kæmpe anbefaling herfra. Jeg tog mc-kort ved Hans i Fredericia. Vanvittigt dygtig og vil gerne sine elever. Han er meget ærlig, så det skal man kunne klare, men det giver virkelig en tryghedsfø... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Driving Academy har eksisteret i snart 30 år. Vi tilbyder kørekort til bil, Mc og trailer. Vi sætter en ære i at lære dig tingene grundigt, så du bliver en tryg trafikant. Vi er pt. 11 kørelærere i køreskolen og har afdelinger i 7 byer.

4,5

Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

En kørelærer med humor

En kørelærer med humor!
Steen er en fantastisk kørelærer med stor tålmodighed og evnen til at skabe tryghed bag rattet.
Han formår at kombinere humoristiske historier, der letter stemningen, med seriøs og pædagogisk undervisning, som er både enkel og spændende.
Takket være hans rolige tilgang og klare forklaringer bestod jeg både teori og køreprøven i første forsøg!

7. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vælg en anden køreskole

Jeg startede med at tage mit kørekort hos Driving Academy ved Afdelingen i Vissenbjerg. Først, da jeg skulle i gang med køretimer hos Mads, fik jeg at vide at køretimerne skulle foregå inde midt i Odense. Jeg skulle selv transportere mig derind. Dette havde vi intet hørt omkring. Til de fleste af mine køretimer, så sad Mads og snakkede i telefon, og tog private telefonopkald fra venner m.fl. omkring fodbold og etc. Til køretimerne var han så ukoncentreret, at han tit sagde at jeg feks. skulle dreje til venstre, og så bagefter ændrede det til, at jeg skulle have været drejet til højre, efter at jeg havde drejet. Hans manglende koncentration viste sig også første gang jeg skulle ud og køre i en stor rundkørsel, her speedede han lige pludselig op uden at sige det, og det samme var flere gange tilfældet på motorvejen. Bagefter, sagde han, at jeg var nødt til at holde farten på 130 km/t hele tiden, selvom vi til tider kørte i 110 km zone. Til flere køretimer greb han også lige pludselig fat i rattet og hev i det. Alt dette var rimeligt farligt, meget ubehageligt, og ret grænseoverskridende.
Når jeg påtalte det, sad Mads og talte ned til og generede mig. Jeg talte med andre, som havde skiftet til anden kørelærer, da de havde været udsat for det samme. Da vi var på køreteknisk anlæg, havde Mads ikke styr på papirerne, og der var en på mit hold, hvor Mads havde glemt at give ham hans papirer, så han ikke kunne køre, og ham på mit hold måtte betale for komme derud igen en anden dag.
Da jeg besluttede mig for at skifte til en anden kørelærer og køreskole, ville Mads heller ikke udlevere mine papirer, som var nødvendige for, at jeg kunne fortsætte med mit kørekort hos en anden køreskole. Da jeg endelig fik ham til at give mig dem, så afleverede han dem oppe i cafeteriet i Vissenbjerg, så de lå så alle kunne se mit cpr-nummer mm. Heldigvis var der en ansat i cafeteriet, som der lagde mine papirer til en side, så de ikke kunne ses.
Da jeg havde skiftet køreskole til Lundsgaard Køreskole, sagde min nye kørelærer, Karen, til mig, at der var flere ting, som at jeg havde lært forkert, bla. havde jeg lært, at man hele tiden skulle holde sin venstre fod på koblingen. Det var en helt anden oplevelse hos Karen, end fra den som jeg havde med Mads. Jeg var virkelig glad for at jeg havde besluttet mig for at skifte kørelærer, ellers tænker jeg ikke jeg havde haft modet til at gennemføre. Jeg anbefaler desværre på ingen måder at tage kørekort ved Driving Academy i Vissenbjerg hos Mads Thomsen.

5. Juli 2024

Grundet Ulla

Grundet Ulla, bestod jeg begge prøver i første forsøg.
Hun er en meget dygtig kørerlærer som har den bedste intention omkring hendes elever. Det har været mega hyggeligt samt lærerigt både at have teori og kørertimer med hende.
Hun fortjener en KÆMPE lønforhøjelse!!❤️

3. Juli 2025

Den bedste kørelærer

Den bedste kørelærer – Ulla er simpelthen fantastisk!

Hvis du leder efter en kørelærer, der både kan lære fra sig og samtidig gøre det sjovt at tage kørekort, så er Ulla the one! Hun er mega god til sit job – helt ærligt. Hun forklarer tingene så man forstår det, og hendes teoritimer er ikke bare til at holde ud – de er faktisk sjove!

Hun har altid godt humør og en fed energi, som smitter af. Det gør, at man føler sig tryg og godt tilpas, både i bilen og i undervisningen. Jeg havde aldrig troet, jeg skulle grine så meget, mens jeg lærte om færdselstavler og parallelparkering.

Kan helt klart anbefale Ulla – 10/10, ville tage kørekort hos hende igen (men det behøver jeg heldigvis ikke 😉).

1. Juli 2025

Steen som kørelærer

Jeg synes at Steen har været en rigtig god kørelærer. Det har været meget roligt at køre med ham og vis jeg har været usikker i mig selv og min kørsel så har han kunne få mig op på hesten igen. han har gjort sit bedste og derfor har det har været en rigtig god oplevelse!

27. Juni 2025

God køreskole

Jeg gik til undervisning hos Ib i Middelfart, og jeg synes, han gjorde det rigtig godt. Det var professionelt, men stadig hyggeligt på samme tid, og man kunne både have det sjovt og lære noget samtidig. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første hug. En kæmpe anbefaling!

19. Mai 2025

Driving academy fredericia

Tak til Ulla fra Driving Academy!
På grund af hende bestod jeg min Køreprøve i dag og min teoriprøve for et par uger siden i første forsøg.

Hun har fået undervisningen til både at være sjov og lærerigt. Hun har fået det til at være hyggeligt at dukke op til teori og fået fællesskabet på holdet til at være rigtig godt❤️

23. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Scam beware! …

I was sent the details of this website by an instructor based in Ilford. I paid for my lessons in advance. This Khaled Mansoor. He sent me lots of photos with people passing their tests on instagram. After the transfer was done I realised it was a scam.

12. Mai 2025

Stor anbefaling til JP⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos JP!
Han er en dygtig underviser, som gør det spændende og sjovt at lære at køre bil. Jens Peter kommer med sjove eksempler, bruger tydeligt kropssprog og kan forklare tingene på mange måder hvis man ikke forstår det første gang. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg.
Stor anbefaling her fra!

22. April 2025

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk køreskole

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk køreskole – kan varmt anbefales!

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse med Driving Academy! Fra start til slut blev jeg mødt med høj faglighed, opdateret undervisningsmateriale og klar, brugbar information, som gjorde det nemt at forstå både de teoretiske og praktiske aspekter af at køre bil i Danmark.

Undervisningen var struktureret og moderne, og instruktørerne var altid imødekommende og parate til at besvare spørgsmål. Man føler sig virkelig tryg og godt forberedt – både til teoriprøven og den praktiske køreprøve.

En særlig tak til Mads og Jens Peder, som var exceptionelle gennem hele forløbet. De var vidende, tålmodige og utroligt støttende. De skabte en positiv og lærerig atmosfære, og deres engagement gjorde hele forskellen for mig.

Takket være deres vejledning fik jeg mit kørekort uden problemer. Hvis du leder efter en pålidelig, moderne og professionel køreskole, så kan jeg på det varmeste anbefale Driving Academy til både venner og familie.
Nancy K.G.

14. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god kørelærer (og tålmodig ;-) )

Hans er ansvarsfuld og en dedikeret kørelærer med næsten 30 års erfaring.
Han forstår, at tale og guide dig i trafikken og teknikken, til han vurderer at du kan køre selvstændigt. Han er god til at forklare teorien, så man ikke kun forstår den, men også husker den. Jeg følte mig tryg og I gode hænder.
Jeg ville til enhver tid, anbefale Hans som kørelærer

14. April 2025

MC kørekort

Helt igennem en god oplevelse og et professionelt forløb der gør man føler sig godt klædt på også efter køreprøven er bestået

14. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtigt godt og lærerigt forløb

Rigtigt godt og lærerigt forløb. Alt gik som det skulle og har haft hyggelige og lærerige teori/køre lektion med Ulla. Hun har været god til at forklare tingene så det sidder fast, og sørget for at det sjovt at være der.
Kun gode oplevelser herfra:)

24. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her får du et rigtig mc-kørekort.

Tak til Hans og Driving Academy!

Jeg bestod i dag min køreprøve. I onsdags bestod jeg min teoriprøve.
Jeg følte mig utrolig godt klædt på til begge prøver. Og var derfor på ingen måde nervøs.

Undervisningen var både sjov, underholdende og lærerigt. Især den teoretiske del fik Hans til at være både spændende og interessant.

10. April 2025

Mc kørekort 🏍️🙌🏻

Mc kørekort i hus🏍️ super kompetent kørerlærer i Hans, alt igennem en fantastisk oplevelse. Ekstrem dedikeret til faktisk at lære fra sig. Tak for oplevelsen, og mine børn kommer til at tage kørekort her. De allerbedste anbefalinger herfra 🙌🏻

10. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr