Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Droppery was erg eenvoudig om te installeren in onze WooCommerce shop. Nog geen 5 minuten en we konden al aan de slag, en hebben op deze manier in enkele weken onze order aantallen flink vergroot.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ondertussen werken we al enkele jaren samen met Droppery. Het grote verschil tussen hen en enkele andere partijen is dat ze commercieel écht meedenken en mee de markt op gaan om nieuwe retailers te... Mehr ansehen

1. Web-Kollaborationsplattform

Vom Unternehmen geschrieben

Het geautomatiseerde orderplatform gespecialiseerd in het vinden en koppelen van de juiste klanten voor leveranciers, merken en webshops.

4,3

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn erg tevreden over Droppery

Wij zijn erg tevreden over Droppery. De software werkt prima en we ervaren zelden problemen in het dagelijks gebruik. Wat voor ons echt het verschil maakt, is de Nederlandstalige klantenservice. Deze is goed bereikbaar en reageert snel, in tegenstelling tot andere dropshippingsoftware zoals Orderchamp.

E-mails worden meestal dezelfde dag nog, vaak binnen een paar uur, beantwoord. Eventuele klachten worden direct serieus opgepakt en snel opgelost. Dit werkt voor ons een stuk prettiger dan de Engelstalige klantenservice van Orderchamp, waar de communicatie vaak minder soepel verloopt.

Voor ons is de keuze dan ook duidelijk: wij blijven klant bij Droppery. We kunnen het andere webshops zeker aanraden om het eens te proberen.

Nicolien

We are very satisfied with Droppery. The software works well, and we rarely experience any issues in our daily operations. What really makes the difference for us is the Dutch-speaking customer service. It is easy to reach and responds quickly, unlike other dropshipping software such as Orderchamp.

Emails are usually answered the same day, often within just a few hours. Any complaints are taken seriously and resolved promptly. This is much more convenient for us compared to the English-speaking customer service at Orderchamp, where communication often feels less smooth.

For us, the choice is clear: we will remain customers of Droppery. We highly recommend other webshop owners to give it a try.

Nicolien

17. April 2026

Positive experience

We’ve had a very positive experience working with Droppery. The integration with our webshop was quick and easy, and the platform connects us with a great selection of high-quality brands. Communication has been excellent — questions are answered quickly and clearly. Overall, Droppery is a reliable and user-friendly partner, and we’re very happy with the collaboration.

6. März 2026

Successful Long-Term Partnership

We have been a partner of Droppery for quite some time now, and our experience has been very positive. Their platform makes it easy to connect with relevant retailers and expand our reach in a structured and efficient way.

What we particularly appreciate is their proactive support and the continuous improvements they make to the platform. The team is always approachable, helpful, and genuinely committed to creating value for both brands and retailers.

We are very satisfied with our collaboration and look forward to continuing our partnership with Droppery. We would also like to give special compliments to Marco and Cathelijne for their dedication, professionalism, and pleasant collaboration!

1. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Snelle incasso, trage uitvoering

Mijn algehele indruk van Droppery is dat de focus sterk ligt op het innen van abonnementsgelden, terwijl de dienstverlening daar niet in verhouding toe staat.

Ik nam telefonisch contact op voor een oriënterend gesprek over een mogelijke wijziging van mijn abonnement. Tijdens dit gesprek heb ik nadrukkelijk aangegeven dat ik mijn huidige abonnement wilde opzeggen. Ik heb dit niet per e-mail bevestigd, omdat ik ervan uitging dat een duidelijke mededeling tijdens een gesprek met de eigenaar voldoende zou zijn.

Na het gesprek ontving ik een offerte voor een andere abonnementsvorm, waarover ik rustig wilde nadenken. Tot mijn verbazing ontving ik vervolgens een factuur voor verlenging van mijn huidige abonnement. Toen ik aangaf dat dit niet overeenkwam met mijn eerdere mededeling, werd mijn telefonische toelichting anders geïnterpreteerd: volgens hen zou ik enkel hebben aangegeven te willen wijzigen, niet opzeggen. Dat gaf mij het gevoel dat er druk werd opgebouwd om alsnog een andere abonnementsvorm af te nemen.

Daarnaast wordt volledige betaling geëist voordat de koppeling werkend wordt opgeleverd. Dat betekent dat de abonnementsperiode al start terwijl de dienst nog niet bruikbaar is. Ik heb aangegeven bereid te zijn te betalen zodra de koppeling gereed en operationeel is. Desondanks ontving ik de volgende dag al een brief van een incassobureau. Onder deze druk heb ik de factuur voldaan, terwijl de koppeling op dat moment nog steeds niet functioneerde.

In dezelfde week heb ik meerdere malen gevraagd om voortgang en uitvoering van de werkzaamheden. Tot op heden zijn deze niet opgepakt. Toen ik aangaf te verwachten dat de inrichting correct en gebruiksklaar zou worden opgeleverd, werd mij medegedeeld dat ik daarin geen eisen mocht stellen.

Wat mij vooral tegenvalt, is de eenzijdigheid in verwachtingen. Er worden veel verplichtingen bij de klant neergelegd, terwijl je als betalende afnemer nauwelijks iets mag verwachten. In plaats van oplossingsgericht meedenken, ontving ik uitgebreide e-mails waarin werd toegelicht waarom de situatie mijn verantwoordelijkheid zou zijn. De prioriteit leek te liggen bij het voeren van discussie, in plaats van het doorvoeren van de gevraagde en noodzakelijke wijzigingen.

Voor mij voelt deze aanpak primair gericht op het verkopen en innen van abonnementen, in plaats van het leveren van een dienst waarvoor wordt betaald. In mijn eigen onderneming ga ik anders om met klanten. Wederzijds respect, duidelijke communicatie en het leveren van wat is afgesproken zouden vanzelfsprekend moeten zijn. Dat heb ik hier helaas niet zo ervaren.

27. Februar 2026

Beste Maxime,

Wij herkennen ons niet in de inhoud van deze review.
Op 14-01 hebben wij telefonisch contact gehad met de vraag vanuit jou dat wij de opzegging alsnog moesten verwerken. Hoewel er geen schriftelijke opzegging per e-mail was ontvangen zoals vermeld in onze algemene voorwaarden, hebben wij de opzegging op dezelfde dag (en binnen een uur na het telefoongesprek) verwerkt en gecrediteerd.

Op 05-02 heeft u na een periode van overweging en proactieve benadering richting Droppery, ervoor gekozen om als leverancier te starten. Wat betreft de betaling en onboarding hanteren wij vaste betaaltermijnen conform de overeengekomen voorwaarden. Deze voorwaarden zijn bij aanvang door u geaccepteerd en de technische inrichting was op dat moment reeds afgerond.

Hoewel u aangaf de betaling op een later moment te willen voldoen, hebben wij u verzocht de afgesproken betaaltermijn aan te houden. Uit de communicatie maken wij op dat uw bezwaar voornamelijk betrekking heeft op de betaaltermijn, en niet op de inhoud of kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij vinden het jammer dat dit traject zo is ervaren en staan altijd open voor een constructieve afronding.

Noah

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We’ve had a great experience using…

We’ve had a great experience using Droppery at bazar bizar. As an interior and furniture brand, it’s important for us that order handling runs smoothly, and Droppery makes that easy.

The setup was simple, the platform is clear to use, and the automation saves us a lot of time by sending orders directly to suppliers. This allows our team to focus more on design and growing the brand instead of manual processing.

Support has also been quick and helpful whenever needed. Overall, Droppery is a reliable solution that helps streamline our daily operations.

1. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de samenwerking en prestaties

Wij werken inmiddels een tijdje met Droppery en zijn erg tevreden. De koppelingen met onze webshop werken stabiel en het aanbod van leveranciers is sterk. Ook de support reageert snel en denkt inhoudelijk mee bij vragen. Zeker aan te raden voor wie serieus met B2B dropshipping aan de slag wil.

26. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We werken inmiddels al een tijdje samen…

We werken inmiddels al een tijdje samen met Droppery en dat bevalt goed! Het team is betrokken, denkt actief mee en schakelt snel wanneer dat nodig is.

Het platform zelf biedt veel mogelijkheden en vragen/verzoeken worden altijd adequaat opgepakt. Kortom: een fijne samenwerking met korte lijntjes en een partij die echt met je meedenkt.

26. Februar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mijn persoonlijke ervaring is dat de…

Ik wil mijn eerdere review nuanceren en eerlijker formuleren.

De review die ik eerder heb geplaatst, heb ik uit frustratie geschreven. In 2024 heb ik zelf een jaarcontract afgesloten. Dat contract liep door en zou in december 2025 automatisch verlengd worden. Dat ik dit niet tijdig heb genoteerd en zelf heb opgezegd, is mijn eigen verantwoordelijkheid. Daarin steek ik ook hand in eigen boezem.

In januari ontving ik de nieuwe factuur. Vanaf begin januari heb ik geprobeerd contact op te nemen om dit te bespreken, maar ik kreeg pas eind februari iemand te pakken. Toen kreeg ik te horen dat het contract niet meer opgezegd kon worden en dat de factuur betaald moest worden. Dat zorgde voor frustratie. Ik heb de factuur uiteindelijk betaald en uit die frustratie heb ik een 1 ster review geplaatst. Achteraf gezien was die review te kort door de boezem en niet volledig genuanceerd.

Wat ik echter wel wil benoemen, is dat ik het persoonlijk erg zonde vind dat ik een volledig jaar moet betalen voor een dienst waarvan ik weet dat ik er geen gebruik van ga maken. Juridisch klopt het dat ik hiervoor heb getekend en dat begrijp ik. Maar ethisch gezien voelt het voor mij niet eerlijk dat er geen enkele ruimte is voor coulance wanneer een klant aangeeft het product niet te zullen gebruiken.

Ik stond op het punt mijn review te verwijderen toen ik werd gebeld door de eigenaar, Marco Mulder. Helaas heb ik dat gesprek als zeer onprettig ervaren. In plaats van een rustig en zakelijk gesprek, voelde het voor mij aanvallend. Er werd onder andere aangegeven dat het bedrag neerkomt op ongeveer 20 euro per maand en dat ik daarvoor geen uitgebreide begeleiding kon verwachten. Ook werd gezegd dat als ik mijn review niet zou verwijderen, er negatieve reviews over mijn bedrijf geplaatst zouden worden.

Dat vond ik erg teleurstellend en onprofessioneel. Niet omdat iemand het oneens is met mijn mening, maar vanwege de manier waarop het gesprek werd gevoerd. Als er begrip was getoond en er op een respectvolle manier met mij was gesproken, was deze situatie waarschijnlijk heel anders verlopen.

Over het platform zelf kan ik zeggen dat het voor mijn specifieke situatie niet voldoende werkte. Dat kan per ondernemer verschillen.

Mijn belangrijkste feedback is dan ook: communicatie is doorslaggevend. Een klant die gefrustreerd is, heeft behoefte aan uitleg en begrip. Een zakelijke en respectvolle benadering had hier veel kunnen oplossen.

Ik wens het team van Droppery ondanks alles veel succes met de verdere ontwikkeling van het platform.

24. Februar 2026

Beste Umar,

Je maakte gebruik van een self-service abonnement van €241,80 per jaar (€20,15 per maand) voor je webshop: https://www.ynot-dreambig.nl. Dit abonnement is bedoeld om ondernemers zelfstandig gebruik te laten maken van het platform voor het sourcen van producten, merken en leveranciers en het technisch koppelen van hun webshop.

De support binnen dit abonnement richt zich uitsluitend op de correcte technische werking van het platform, zoals het verwerken van productdata, voorraad en orders. Uit onze eerdere communicatie blijkt dat jouw vragen voornamelijk betrekking hadden op strategisch advies, leverancierskeuze en dropshippingbegeleiding.

Deze vormen van inhoudelijke begeleiding vallen nadrukkelijk buiten de scope van dit type abonnement.
Wij bieden geen coaching, cursussen of persoonlijke businessbegeleiding, maar een self-service platform dat ondernemers zelfstandig kunnen inzetten. Voor uitgebreide begeleiding of consultancy bestaan gespecialiseerde dienstverleners.

Wij vinden het belangrijk dat er een duidelijk en realistisch onderscheid wordt gemaakt tussen platform functionaliteit en aanvullende consultancy. Ondernemers adviseren wij daarom altijd om vooraf goed te beoordelen welke mate van ondersteuning zij nodig hebben en welk type dienstverlening daarbij past.

We wensen je verder veel succes met je business toe!

Snel geholpen en vakkundig

Bij het overstappen naar nieuwe webshop software moest Droppery natuurlijk mee verhuizen. Er werd snel geschakeld bij de software jongens van Droppery! Het duurde kort en kon de nieuwe winkel weer vullen met drop-schipping artikelen. Daarom 5 sterren!

9. Jänner 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet alles wat beloofd wordt

Productomschrijvingen zijn vaak slecht vertaald, incompleet of missen belangrijke informatie zoals afmetingen, waardoor het direct inzetten voor verkoop lastig wordt. Daarnaast beperkt de beperkte toegang tot bepaalde merken het gebruik van het platform aanzienlijk. Het voelt alsof veel verantwoordelijkheid wordt afgeschoven, terwijl jullie als platform juist de rol zouden moeten nemen om de kwaliteit en het gebruiksgemak te bewaken. Voor een abonnement dat niet goedkoop is, verwacht ik een platform dat niet alleen processen automatiseert, maar ook daadwerkelijk meedenkt en sturing geeft waar nodig, zodat het bijdraagt aan echte schaalbaarheid en verkoop. Op dit moment is dat helaas niet het geval.

22. Oktober 2025

Antwort von Droppery

Dank voor het delen van je eerlijke feedback. We begrijpen je frustratie en nemen je opmerkingen serieus.

De productinformatie op ons platform is afkomstig van de merken en leveranciers zelf. Iedere leverancier beheert zijn eigen profiel en productdata, en wij faciliteren de doorstroom hiervan naar retailers en webshops. Veel leveranciers zijn primair ingericht op B2B en niet op directe consumentenverkoop, waardoor productdata soms onvolledig kan zijn op het gebied van bijvoorbeeld afmetingen of commerciële content.

Tegelijkertijd zien wij het juist als gezamenlijke verantwoordelijkheid om dit te verbeteren. Daarom bieden wij tools om productinformatie te verrijken, waaronder onze AI-functionaliteit waarmee productdata kan worden uitgebreid en geoptimaliseerd wanneer deze ontbreekt of tekortschiet. Op die manier ondersteunen we retailers actief bij het verkoopklaar maken van assortimenten.

We begrijpen dat je van een betaald platform meer regie en ondersteuning verwacht, en we nemen je feedback mee om onze rol hierin verder te versterken. Ons doel blijft om schaalbaarheid, gebruiksgemak en commerciële slagkracht te verbeteren voor al onze gebruikers.

Nogmaals dank voor je feedback, dit helpt ons om het platform verder te optimaliseren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je déconseille fortement

Je déconseille fortement, inutile, ils vendent du rêve avec leur connexion dropshipping mais cela coûte cher pour rien, attention à bien dénoncer 1 mois avant le terme du contrat car vous êtes de nouveau engager pour une année même si votre site est fermé. Ils n'apportent aucune plus value donc pas d'intérêt....

27. August 2025

Cher Monsieur,

Merci pour votre retour et nous sommes désolés d’apprendre que votre expérience n’a pas été positive.

Droppery propose une connexion avec divers fournisseurs ayant de l’autorité en Europe. Nous avons constaté que vous aviez été connecté à un seul fournisseur et que vous n’aviez mis en ligne qu’une collection limitée. En élargissant votre offre, vous augmentez naturellement vos chances de ventes.

Il peut également arriver qu’une marque ou un fournisseur fonctionne moins bien auprès de votre public. Dans ce cas, nous vous conseillons d’essayer d’autres fournisseurs ou d’en combiner plusieurs, ainsi que de réaliser des tests A/B afin d’identifier les collections qui performent le mieux.

Droppery fournit le logiciel pour automatiser les processus, mais en tant que propriétaire de boutique, vous êtes vous-même responsable d’attirer les clients dans votre magasin et d’assurer les ventes.

Nous tenons également à souligner que nous n’acceptons aucune forme de chantage, ce que nous avons malheureusement constaté dans votre communication. Cela ne peut et ne sera pas toléré.

Nous vous souhaitons malgré tout beaucoup de succès et de bonnes affaires !

Cordialement,
L’équipe Droppery

Droppery’s a no-brainer!

We’ve been using Droppery for a while now and honestly, we’re really happy with it. Everything just works the way it should. Setting it up with our shop was super easy, and the platform is clear and simple to use.

The automation is a super big win. Orders come in, go straight to the supplier, and get shipped out without us needing to do much. That’s saved us a lot of time and hassle.

Support has been great too. Quick replies, helpful answers, and just an overall good vibe.

If you’re looking for a reliable dropshipping setup with quality suppliers and fast shipping, Droppery’s a no-brainer.

15. Mai 2025

Good Dropshiping tool

We had a bumpy start, but Raphael from Droppery was able to help me with the issue. Since reinstalling the app, everything has been working well so far. It’s a really great tool, and the best part is that you can still talk to real people, not bots!

3. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr