Allereerst was ik sceptisch vanwege de route van de bestelling via een andere site, dit ging niet helemaal goed. Maar dit hebben ze snel opgelost en alsnog de schoenen sneller geleverd dan gemiddeld a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super vriendelijk bedrijf! Goeie kwaliteit schoenen , echt de moeite waard. Doen absoluut niet moeilijk met terug sturen en Retourneren. Ik had in eerste instantie de verkeerde maat dacht ik , terug... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snelle levering en waar voor je geld. Alleen een kleine kanttekening voor mij is de draaiknop aan de zijkant van de schoen absoluut niet handig. Kan niet op jullie reactie reageren dus daarom pas ik m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Al 2x werkschoenen besteld naar volle tevredenheid, 2e paar zaten toch niet lekker na een aantal malen gedragen te hebben, toch te klein, mailtje gestuurd naar dtch en ik mocht ze zonder te vragen gew... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
DTCH is een merk veiligheidssneakers van Nederlandse bodem. Ontdek nu de gehele collectie. Wij maken schoenen die je voeten veilig houden en er ook nog eens supergoed uit zien. Volledig gecertificeerd. Work pretty. Altijd gratis verzending. Levering binnen 1 werkdag
Almystraat 14, 5061 PA, Oisterwijk, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Na de slechte ervaring hebben ze het heel netjes opgelost

Antwort von Dtchshoes
Overzichtelijke website, snelle shipping en duidelijke branding. Gratis retourlabel toegevoegd. Niet nodig gehad!

Antwort von Dtchshoes
Enorm goed geholpen via Whatsapp, n daarna omdat de schoenen net te klein waren ook goed geanticipeerd op het terugsturen
Thanks voor alle service

Antwort von Dtchshoes
Super goede schoenen. Mijn broer had ze en vond ze er wel goed uitzien. Nu ik ze zelf heb moet ik zeggen dat ze ook echt perfect aanvoelen. Ben er heel blij mee. Veterloze systeem werkt fantastisch.

Antwort von Dtchshoes
fijn contact over de schoenen
snelle levering,
goeie prijs

Antwort von Dtchshoes
Snelle levering, ook de retourzending i.v.m. de verkeerde maat die ik opgegeven had werd snel en kosteloos afgehandeld. Mooie schoenen, mijn vrouw is er heel blij mee!

Antwort von Dtchshoes
Ik kreeg het verkeerde product opgestuurd. Ik moet het nu zelf terugsturen en dan weer opnieuw bestellen.

Antwort von Dtchshoes
Er was helaas een pickfout gemaakt bij mijn bestelling. Maar dit werd super goed opgepakt door de klantenservice. :)

Antwort von Dtchshoes
Heb alleen maar lovende woorden over voor DTCH shoes. Zo'n geweldige service vind je bijna nergens. Ga zeker weer een bestelling plaatsen en raad het ook andere aan. En mijn werkschoenen zitten super fijn, heb veel merken geprobeerd maar heb nu mijn favoriete schoen gevonden .

Antwort von Dtchshoes
Een van me schoenen was na een paar maanden helaas,doormidden gescheurd. Mailtje en foto's gestuurd daarna is het perfect opgelost, binnen een dag netjes nieuwe schoenen gekregen. Zonder enig probleem.
Perfect opgelost waren er maar meer bedrijven zo goed en snel

Antwort von Dtchshoes
Geweldig design, maar met name het comfort. Dagen door de sneeuw gelopen zonder een centje pijn en geweldige grip.

Top service Harm ,
Er was een onderdeeltje defect en Harm heeft deze netjes komen vervangen bij ons op de zaak 💪😉 dat is nog eens service .
Groeten Patrick

Super werkschoenen.
Goeie pasvorm zowel voor heren als voor dames

Antwort von Dtchshoes
Ben heel erg blij met de Noah schoenen ze zitten echt perfect ook de zool van binnen is heel fijn

Antwort von Dtchshoes
Charlies lopen lekker. Wel even wennen dat het een draaiknop op zit ipv veters. Moet ze toch vaak even bijdraaien omdat ze nog niet stevig genoeg zitten aan mn voeten. Ideaal wanneer je snel je schoenen aan en uit moet doen tijdens werkzaamheden.

Antwort von Dtchshoes
Erg blij met mijn veiligheidsschoenen. Zien er tenminste een beetje hip uit! Waren net iets te klein maar werd heel snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Kon de te kleine schoenen gratis terugsturen. Top!

Antwort von Dtchshoes
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.