Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er af en ældre årgang og forstår ikke altid hvad min telefon eller iPad fortæller mig, men så er det fantastisk at vi har en butik som Ducator hvor man altid føler at der er tid og lyst til at for... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smilende og jordnære drenge som forstår at yde en god service, give gode råd og hurtig service! Har brugt dem flere gange både med it hjælp, reparation af mobil, køb af refurbish enhed og tilbehør til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Henvendte mig for at få ordnet skærmen på min søns iPad, og blev mødt af virkelig venlig og serviceminded betjening. Ved indleveringen viste det sig at skaden var større end som så, og de sikrede god... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den unge herre som betjente mig var yderst behagelig og jeg fik den hjælp jeg skulle have til min ellers gamle Doro telefon. Kan varmt anbefale Ducator også til ældre borgere som mig.

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

For os betyder kvalitet og kundetilfredshed alting. Vores absolutte mål er at forsikre jer kunder om, at i kommer ind med noget som ikke virker og kommer ud med noget som er fuldt funktionelt. Vi har haft Ducator siden 2016 og har lige siden været beskæftiget med at reparere mobiler og tablets. Vi startede fordi ideen om at have et mobilt service værksted virkede fuldstændig perfekt, for både at komme ud på arbejdspladser og privat til folk som ikke har mulighed for lige at smutte ned med deres telefon, men samtidig er afhængig af at kunne få fat på folk som kollegaer eller pårørende. Det giver også muligheden for os til at komme ud og se en masse glade ansigter når deres telefon går fra total-skadet til så god som ny

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelle og ualmindelig god service

Vi har brugt Ducator igennem et stykke tid, og er veldig fornøjet med vores samarbejde. Ducator møder altid op i virksomheden, forberedt som om de skulle løse verdenssituationen. uanset hvilken arbejdes opgave, hvad enten det er netverksopgaver, eller reparationer på iMac, iPad, eller vores telefoner, så løser de altid opgaven med et godt resultat og et smil på læben.

Ducator kan varmt anbefales.

3. Oktober 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service sælger kopivarer!

Jeg købte en iPhone 5 fra dette firma, og selv om det var en "lagervare" tog det 4 uger for dem at levere. Da vi endelig modtog telefonen var de eksterne knapper defekte og skærmen var rillet på overfladen, dvs. en uoriginal skærm. Det var umuligt at bruge denne skærm, da dens touch funktion var ekstrem dårlig. Opladeren var også en kopi og virkede slet ikke på telefonen. Da jeg sendte telefonen retur oplyste de, at telefonen var ridset og sendte mig en pris på samme niveau som nyprisen! Sådan undgår disse mennesker at erstatte deres mange utilfredse kunders køb.
Enden på det hele var at de beholdt den returneredes telefon, MEN NÆGTEDE AT SENDE MINE PENGE RETUR.
KØB ALDRIG FRA DISSE MENNESKER. DE ER FULDE AF FUP OG DE SÆLGER ULOVLIGE KOPIPRODUKTER!

1. Oktober 2016
Ducator ApS-Logo

Antwort von Ducator ApS

Hej Peter,

Som du er blevet oplyst på mail, er du mere end velkommen til at anmelde os til Politiet, som du selv har foreslået, da vi kan stå inde for vores produkter - der ikke er kopivarer.

Ligeledes er du blevet oplyst, at du selv har valget mellem at få dine penge retur fratrukket værdiforringelse eller at modtage telefonen retur. Dette har du endnu ikke taget stilling til.

Da du ikke har sendt opladeren med retur, kan jeg ikke hjælpe med den defekt du oplever.

Som du selv har foreslået, kan din advokat gå videre med sagen og stævne os, da du ikke kan gå til Forbrugerklagenævnet med din søns telefon når telefonen er købt til en virksomhed.

De bedste hilsner,

Ulrik
Daglig leder

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvad mere kunne man ønske sig???

Jeg sendte min ødelagte Iphone 6, og de reparerede det og leveret det tilbage inden for få dage for en fantastisk god pris! Super god service, og mega flinke mennesker.
På grund af Ducator, kunne jeg nyde min ferie i Spanien, og tage masser af billeder med min næsten spritnye telefon.

5/5, super nemt, ingen problemer og det vigtigste.. Super god pris!

6. August 2016

Super service! :)

Jeg har fået lavet min gamle iPhone 5, hvor låseknappen var gået i stykker. Jeg fik telefonen tilbage efter reparation efter kort tid, hvor den virkede som ny! :)

Jeg vil i fremtiden bruge dem og kan kun anbefale Ducator til andre!

6. August 2016

Stamkunde

Har fået min iPhone-skærm fixet her 4 gange og går altid med et smil på læben. Søde mennesker og super nice service!

5. August 2016

Billig og god service

Bestilte en reparation på ducator.dk. Jeg sendte telefonen ind samme dag, og allerede to dage efter havde jeg den tilbage med ny skærm på. Billig og god service!

3. August 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr