Duetz Kleding Bewertungen 16

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Herrenmodengeschäft
  4. Schuhgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Sinds 1857 is Duetz specialist in dames- en herenmode.✓ Gratis & snelle levering wanneer het u uitkomt. ✓ Voor 16:00 besteld morgen in huis.

• Voorheuvel 3, 3701 JA, Zeist, Niederlande

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heel erg jammer van dit familie bedrijf…

Heel erg jammer van dit familie bedrijf , ik zelf , heb er 15 jaren geleden gewerkt , met hart en ziel , maar deze verhalen waren er toen niet .leuke klantenkring in Hilversum en Bilthoven . Alleen werd het niet altijd gewaardeerd door deze eigenaar , en nu zie je waar het naar toe is gegaan . Bedrijf kapot personeel staat op straat !!

25. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een schijtbedrijf is dit!

Wat een schijtbedrijf is dit, wacht nog steeds op m’n 119€ retour geld wat waarschijnlijk nooit gaat komen omdat ik m’n Track&Trace niet meer kan vinden!
Nooit meer iets hier kopen!

2. Juni 2024

Waarschuwing!

Waarschuwing!

Na positieve ervaringen in de winkel in Zeist ditmaal een broek via de webshop besteld. Mijn pakketje kwam redelijk snel; helaas kreeg ik niet de door mij bestelde broek geleverd maar een top. Ik dacht dit telefonisch op te lossen echter de webshop is uitsluitend per email bereikbaar. Ik heb de top direct teruggestuurd. Na 10 dagen gevraagd wanneer ik de creditering van het door mij betaalde bedrag tegemoet kon zien. Hun reactie was dat ze daar 14 dagen de tijd voor hebben. Nadat ik 15 dagen gewacht heb, heb ik wederom een email gestuurd. Dit keer werd mij naar de Track & Trace van mijn retourzending gevraagd. Gelukkig kon ik de creditering de volgende dag tegemoet zien.

10. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

product is goedkoper dan op andere…

product is goedkoper dan op andere websites
+ als beschreven en hij is optijd gekomen was beetje
bang geworden van al deze slechten revieuws dus dat ze goed hun werk daar doen mag ook gezegd worden
ik zou hier zeker nog in de toekomst nog bestellen

27. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

06-01-2024 online een jeans broek…

06-01-2024 online een jeans broek besteld.
Tot op heden niet geleverd.
Na drie mailtjes geen reactie van Duetz.
In de winkel onbeleefd afgepoeierd en verwezen naar online.
25-01-2024 officiële klachten brief gestuurd. Wel meteen reactie. Geld zou worden teruggestort.
Niet gebeurd. 05-02-2024 per e-mail verzocht om duidelijkheid. 06-02-2024 per e-mail reactie dat het t/m 14 dagen kon duren. Nu 22-02-2024 nog steeds geen geld. Melding gemaakt bij ACM..

22. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen online aankopen doen!!

Online een jas gekocht, maar helaas moeten retourneren. Duetz heeft het retourneren zo ingesteld, dat jeje pakket niet kunt volgen. Telefonisch is de klantenservice niet bereikbaar, alleen via mail. Inmiddels al 5 mails over mijn retourzending gestuurd maar geen antwoord. Terwijl ze op de site melden de mails binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Heel vervelend dit. Heb gelukkig wel een verzendbewijs, maar als je geen contact krijgt, heb je daar ook weinig aan. NOOIT WEER PIM DUETZ! En ik zal iedereen laten weten om nooit iets online bij je te kopen!

29. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vandaag besteld en morgen in huis gaat…

Vandaag besteld en morgen in huis gaat niet op! Ik heb twee keer gemaild, dacht even dat ik met een fake site te maken had....(nachtje van wakker gelegen...) Er wordt niet gecommuniceerd door de klantenservice, dit is erg teleurstellend. Uiteindelijk na anderhalve week de colbert ontvangen maar heb er een rot gevoel over. Ik zal hier niet meer bestellen. Groet Ien

25. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloze service!!

Wat een waardeloze service!!! Klantvriendelijkheid ten top!NOT.
Waardeloze afwerking van de schoenen en het antwoord was...dan ga je maar naar de schoenmaker als ze niet lekker zitten! Kwaliteit en service op de markt is beter!!!😳😡

15. März 2023

Zeer slechte service

Enige maanden geleden twee polo's besteld. Nadat de polo's te laat waren geleverd, heeft Duetz (zonder communicatie) maar één polo geleverd. Deze polo is na de eerste keer wassen (volgens voorschriften) gekrompen. Helaas geeft Duetz geen enkele service of oplossing. Na een ronduit onplezierig mailcontact met Duetz het maar opgegeven.

2. März 2023

Koop hier niet

Koop hier niet. Een sweater besteld snel geleverd in Belgie. Dacht dat is ok. Koop de dag erna nog eentje van het zelfde merk en zelfde maat, deze is veel te klein. Gratis retour staat op de website ,maar geen retourlabel van post nl. Dus mailen ,geen reactie. nog eens dan maar. Twee keer gebeld, gaan onmiddellijk label mailen eerste keer niets ontvangen , tweede keer niets ontvangen. Zal op eigen kosten moeten terugsturen. Maar hou niet van valse beloften. Mij zien ze daar niet meer. En zal zeker stappen ondernemen tegen deze webwinkel.

9. Jänner 2023

Radiostilte

Op 29 maart heb ik een klacht ingediend per mail over een gekochte trui di na 1x dragen gepild was. Op 7 april heb ik de mail nog eens verstuurd.
Nog steeds geen reactie op gehad van de klantenservice. Als je die zo kan noemen!
Wel krijg ik een mail om de firma te beoordelen.
Dat was dus negatief.

17. April 2022

Verkeerde artikel ontvangen

Verkeerde artikel ontvangen, kan gebeuren waar mensen werken worden fouten gemaakt.

Echter tot mijn verbazing ontving ik een ralph lauren overhemd zonder labels. Ik snap dat in een tweedehandszaak dit heel normaal is want daar word het op voorhand aangegeven. Maar dit was mij volkomen nieuw.

Tot mijn verbazing werd het laatste punt compleet genegeerd toen ik per mail mijn klacht doorstuurde. Verder is het personeel correct in mijn ervaring. Als oplossing mocht ik het overhemd gratis retourneren.

Mvg

Sean

11. März 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr