Hele slechte ervaring met deze man(nen)
Helaas een erg slechte ervaring met Duurzaam Bouw Noord. De buitenschilderwerkzaamheden aan mijn huurwoning hebben 7 werkdagen in beslag genomen, verspreid over 10 dagen. Omdat er geen achterom is, moesten de schilders via mijn woning naar de achterzijde.
Na afloop bleef ik achter met schade aan meerdere persoonlijke eigendommen. Ook zijn binnenshuis verfresten achtergebleven en lakschade op meubilair gemaakt, terwijl daar überhaupt geen schilderwerkzaamheden plaatsvonden. Daarnaast is zonder overleg gebruikgemaakt van de keuken, mijn servies, mijn keukentrapje en mijn ladder, kwam er veel schuurstof in huis en werd bedrijfsafval in mijn afvalcontainer achtergelaten.
Ook aan de woning zelf waren na afloop zaken beschadigd of niet netjes afgewerkt.
Met het bedrijf is vervolgens besproken dat de materiële schade zou worden vergoed. Tot op heden heb ik echter nog geen vergoeding ontvangen. Ik moet zelf telkens opnieuw bellen en berichten sturen om überhaupt duidelijkheid te krijgen. Er wordt toegezegd dat er contact met mij wordt opgenomen, maar vervolgens hoor ik niets en moet ik er opnieuw achteraan.
De combinatie van onzorgvuldig werken, schade aan mijn eigendommen en de zeer moeizame afhandeling achteraf maakt dat ik Duurzaam Bouw Noord op basis van mijn ervaring nooit aan iemand kan aanbevelen.