1) Det tok lenger tid enn ventet med å få varen noe som gjorde at vi gikk tom for hundemat 2) Grunnen til det er nok at de har klart å sende varen uten min adresse 3) Så når det ikke var plass i pa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Veldig glad i fresh breath tann gel til hund. Dere hadde den store flasken som er bedre i pris verdi . Kjapp levering og alltid høflig og punktlig levering med helt hjem . Tusen takk fra 🐶og meg .
Unternehmen hat geantwortet
Fikk feil for, som ble åpnet og vanskelig å returnere. Dyrekassens kundeservice er super, og sender meg nytt, og riktig for til mine seniorer. Feil for var til kattunger og ble levert til Kattehuset.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rett hjem er supert når en ikke hsr bil! Tungt å dra på kattedsnd og store sekker tørrfor på buss.Spesial tørrfor til en rimelig penge i forhold til å kjøpe hos vetrinær. Veldig grei ordning!
Unternehmen hat geantwortet
Norges største vareutvalg av kvalitetsmat til katt og hund. Like priser eller billigere enn dyrebutikken. Levering på døren. Du bestemmer hvor ofte vi skal levere.
Kanalveien 90, 5068, BERGEN, Norwegen
Bestilt en vare. Har ikke fått den og finner hverken ordrebekreftelse eller kommer inn på min konto hos dere.
For lang leveringstid. Jeg bestilte tirsdags morgen, pakken ble ikke sendt/registrert fra dere før lørdags ettermiddag.

Antwort von Dyrekassen
Jeg kjøpte Petsafe Teach & Treat. Jeg var ikke fornøyd med produktet og forventet bedre kvalitet med tanke på pris. Blant annet stemte ikke den (alt for lille) bruksanvisningen, batteri dekselet bulet ut med korrekt type batteri, bruksanvisning var svært mangelfull og feil, apparatet laget mekanisk lyd før "bip", og den leverte ca 3 godbiter når jeg forventet 1 eller max 2. Kontaktet kundeservice angående retur og reklamasjon. Fikk returseddel på epost etter flere dagers venting, ingen kommentar angående angrerett. Pakken er ankommet retur adr for noen dager siden, men har ikke hørt fra Dyrekassen, og venter spent på om jeg vil bli refundert.

Antwort von Dyrekassen
Produktet er bra, og jeg synes ikke prisen er så ille heller, men det at jeg ikke kan få hjemlevering på døra, synes jeg er forferdelig irriterende. For en person uten bil det langt å bære på tunge kasser.

2) Grunnen til det er nok at de har klart å sende varen uten min adresse
3) Så når det ikke var plass i pakkeboksen så ble foret levert til Prinsdal(!) når jeg bor relativt sentralt i Oslo
4) Hadde i dette tilfellet vært enklere å kjøpe på butikk

Antwort von Dyrekassen
Kjempefornøyd og kattene ble så glade da favorittfôret kom på døra. Tommel opp

Antwort von Dyrekassen
Fikk levert denne utenfor døren! God kommunikasjon og pent pakket!

Antwort von Dyrekassen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.