Dyreportal Bewertungen 51

TrustScore 4 von 5

3,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg opprettet abonnement og la inn kortinfo for å kunne kontakte en selger i en aktiv annonse på siden. Da jeg trykket på "kontakt" på annonsen etter å ha opprettet abonnement, så ble jeg sendt videre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg adopterte en eldre katt via portalen, og det er det beste valget jeg har tatt på lenge. Det var tydelig at både eier og plattformen tar ansvar for dyrenes trivsel. Jeg fikk masse informasjon og bi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kom til å tegne et abonnement ved en feil og var ganske frustrert i starten. Men jeg kontaktet kundeservice og fikk svar samme dag – en medarbeider hjalp meg umiddelbart og sørget for en rask refu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det tok under 10 minutter å opprette en annonse for kattungene våre, og alt fungerte bare. Vi lastet opp bilder, skrev en liten beskrivelse og fikk raskt henvendelser fra interesserte familier. Jeg va... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

51 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk tak i en sjelden papegøye her

Fikk tak i en sjelden papegøye her. Møtte en hyggelig selger som virkelig vet alt om fugler, spesielt denne spesielle arten. Jeg fikk mye nyttig informasjon, og det var virkelig en hyggelig opplevelse.

9. November 2023

Hei Nora,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes virkelig dyreportal.com er…

Jeg synes virkelig dyreportal.com er smart for oss selgere. Jeg har en kennel og kjenner til alt om å motta mange useriøse henvendelser fra andre sider. Men alle henvendelser fra Dyreportal.com har resultert i salg til seriøse kjøpere. Jeg kan derfor stå inne for nettstedet og vil anbefale det til alle.

28. Oktober 2023

Hei Noah,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sted å kjøpe akvariefisk

Fantastisk sted å kjøpe akvariefisk. Jeg fant akkurat de artene jeg lette etter.

6. November 2023

Hei Liam,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min opplevelse med å kjøpe en hest her…

Min opplevelse med å kjøpe en hest her var enestående. Jeg fikk all nødvendig informasjon fra siden og kom raskt i kontakt med eieren av hesten. Sterk anbefaling for de som leter etter hest eller ponni.

31. Oktober 2023

Hei Ida,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fant den mest perfekte katten her

Jeg fant den mest perfekte katten her. Vi hadde lett etter en Maine Coon i flere måneder uten hell. Første dag på dyreportal.com fant vi det vi lette etter, og nå er vi stolte foreldre til en liten Maine Coon-killing.

19. Oktober 2023

Hei Sofia,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk opplevelse med å kjøpe en…

Fantastisk opplevelse med å kjøpe en undulat til familien vår. Det var en glede å bruke siden, enkel og oversiktlig.

4. November 2023

Hei Elias,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sted å finne en hund

Fantastisk sted å finne en hund. Dyreportal.com gjorde det enkelt å finne den perfekte følgesvennen. Imponerende service og bredt utvalg!

1. November 2023

Hei Emma,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

For en som ikke er sa teknisk anlagt

For en som ikke er sa teknisk anlagt, var jeg overrasket over hvor super enkelt Dyreportal.com var a burke. Jeg fant raskt kontaktinfo til forskjellige kaeledyrsselgere og kunne starte var reise mot a fa en ny venn i huset.

4. September 2023

Hei Lucas,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nettsiden har kopiert min finnannonse.

Nettsiden har kopiert min finnannonse.
Jeg har aldri hatt kontakt med denne nettsiden eller folkene bak, eller gitt tillatelse til å annonsere mine valper her.
Jeg ønsker heller ikke å bli forbundet med denne siden.

IKKE betal, for kontakt vil ikke bli videreformidlet via nettsiden.

Jeg er også bare interessert i å selge mine valper til nærområdet mitt og ikke til hele landet eller verden. Jeg ønsker også at kjøperne skal ringe meg direkte slik at jeg selv kan avgjøre hvem jeg ønsker å ha på besøk for å bli kjent med, før jeg avgjør hvem som får kjøpe valp hos meg. Og det skal de ikke måtte betale for.
Jeg ønsker selv å bestemme hvor mine bilder og tekst skal legges ut på internett.

18. August 2023

Hallo,

Trenger du hjelp kan du alltid skrive til vår kundeservice.

Dyreportal.com = svindel!

Dyreportal.com har kopiert/delt teksten til min annonse for et valpekull fra Finn.no uten tillatelse. De sier de linker til en ekstern portal, men de har overhodet ikke fått tillatelse til å gjøre dette.

Jeg klarer utmerket godt å finne gode kjøpere på egen hånd, og er ikke interessert i at noen skal betale en tredjepart for å få ta kontakt med meg. Jeg vil ha direkte kontakt med kjøper.

Siden virker tydeligvis heller ikke som de påstår, for jeg har aldri (eller noen jeg kjenner), fått henvendelser gjennom disse. Det samme for øvrig også med Nyttdyr.com. Skygg unna!!

9. August 2023

Hallo,

Trenger du hjelp kan du alltid skrive til vår kundeservice.

Svindel og annonsetyver

Til Dyreportal:

Nemlig!
Allikevel har dere min annonse på deres sider, uten at jeg har bedt om det eller godkjent det.
Dere tar penger for noe som er gratis.

Håper så mange som mulig får med seg den fantastiske kundeservicen og googleoversettelsene dere bruker.
Nei, all den tid dere ikke har oppgitt noe e-mailadresse så kan man ikke det.

Akkurat samme greiene som nyttdyr.com: SVINDEL!!!
De stjeler annonser fra andre annonsesider, slik som finn.no og tar penger for å gi kontaktinformasjon til eier av annonsøren.

Jeg har ALDRI gitt dyreportal tillatelse til å bruke MIN annonse eller MINE bilder for å tjene penger!!!!!

8. August 2023

Antwort von Dyreportal

Nytt:: Du lever i steinalderen.

Du kommer aldri videre med den metallisiteten.

Jeg kan ikke forklare det tydeligere for deg enn jeg allerede har gjort.

Du vil og vil aldri forstå det.

Vi er fremtiden, lev med den.

_______________

Det er i våre betingelser ellers kan du skrive til vår live chat som også er i vilkårene eller du kan opprette en supportsak inne på kontoen din. Men det tyder på at du aldri har hatt noen handelserfaring her.

Du er rett og slett for trangsynt, du må se litt utenfor boksen.

Vi hjelper deg med å få mer relevante henvendelser på din dyre annonse, helt gratis.

Du lever i steinalderen hvis du ikke kan se smartheten i det.

Vi er fremtiden innen kjøp og salg av kjæledyr og har hjulpet tusenvis av kjæledyr med å finne nye trygge hjem.

På vår side betaler du for å kunne kontakte selger, dette gjør du fordi det er bevist at dersom du ønsker å betale et lite beløp for å kontakte en selger, er du mye mer seriøs.

Så våkn opp og tenk utenfor boksen!

- Dyreportal.com

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr