I give one star but honestly they dont Even deserve that! I bought a advice for the cloe, but essentiell happy with that, send mail bit no responser! Dont buy anything from them because they Are not s... Mehr ansehen
Har handlet ved dyreverdenen for 1. gang. Al begyndelse er svær for alle firmaer også for dette. Der var lidt usikkerhed omkring betalingen pga. oplæring af personale. Havde god kommunikation omkring... Mehr ansehen
Jeg oplevede virkelig god service! Var komme til at bestille samme vare to gange, så skrev til dem på mail og fik meget hurtigt svar om at den ene bestilling var blevet slettet. Varen kom som planla... Mehr ansehen
Jeg stiftede bekendtskab med Dyreverdenen da de donerede til foreningen Servicehunde til Handicappede. Jeg mødte meget imødekommenhed og yderst venligt personale, der lyttede til hvad vi som spec. hu... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
DyreVerdenen er en 100% Dansk, mindre virksomhed, som håndplukker kvalitets varer til kæledyr. Du finder et stort udvalg indenfor foder og udstyr til alle typer af kæledyr. Find os på www.dyreverdenen.dk
Moltkesvej 6b, 4690, Haslev, Dänemark
- webshop@dyreverdenen.dk
- dyreverdenen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
God hjemmeside.
God hjemmeside.
God tilbagemelding efter bestilling & hurtig levering.

Antwort von DyreVerdenen
Det var nemt at bestille og hurtig…
Det var nemt at bestille og hurtig levering

Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det
Kunne jeg give 0 stjerner, gjorde jeg det. Virkelig dårlig kundeservice!!!!
- Leveringstid på bestilte varer blev ikke overholdt og jeg fik kun besked om at leveringstiden var forlænget ved selv at tage kontakt
- pengene bliver trukket med det samme man lægger en ordre, også selvom varerne på ingen måde bliver afsendt med det samme
- da jeg valgte at fortryde mit køb, tog det en evighed for butikken at refundere mine penge. Dårlig og uprofessionel (eller fuldstændig mangel på) kundeservice og jeg skulle rykke mange gange for at få mine penge retur. Og ved hver henvendelse skulle jeg nærmest starte forfra.
Først da jeg gjorde indsigelse i banken lykkedes det.
Jeg kan absolut ikke anbefale Dyreverdenen og vil aldrig handle der igen.

Antwort von DyreVerdenen
Gode tilbud og hurtig levering
Gode tilbud og hurtig levering. Manglede en enkel ting i min bestilling men det kan jo ske. Er meget tilfreds

Antwort von DyreVerdenen
Meget Let og hurtig betjening og…
Meget Let og hurtig betjening og levering

Antwort von DyreVerdenen
Altid super service og fantastiske varer

Svindel!
3 måneder har min datter nu næsten ventet på sin pakke. Intet er der sket. Som svar på vores henvendelser får vi af vide de venter på at få en af tingene hjem. Næste gang at den er på vej indenfor en uge. Absolut ringe service! Nu har vi bedt om pengene retur- er spændt på om det overhovedet lykkes 😠
Dejlige ting og hurtig levering

Antwort von DyreVerdenen
Fine varer og hurtig levering.

Varer svarer til forventning
Varer svarer til forventning, og hurtig levering.

Nemt at bestille
Nemt at bestille, lynhurtig levering. 👍👍🎄

Antwort von DyreVerdenen
Refunderede aldrig min annullerede ordre?
Jeg havde bestilt nogle vare, som blev en del forsinket. Derfor skrev jeg til kundeservice for at forhøre mig ad om hvornår jeg ville få det leveret. Her var svaret at der ville gå endnu en uge. Derfor bad jeg dem annullerer min ordre, og gik ud og købte det jeg manglede et andet sted. Jeg synes at jeg gjorde det meget tydeligt at jeg ville annullere min ordre i den første mail jeg sendte, men de skriver til mig igen for at spørge om jeg vil have noget af min ordre leveret med det samme, det svare jeg nej til. Alligevel modtager jeg en sms om at de har forsøgt at levere noget til mig. Jeg skriver endnu en mail, og udtrykker igen at jeg har annulleret min ordre. Og at jeg ikke vil afhente pakken, fordi den er afbestilt. De spørger nu igen om jeg vil beholde en del af ordren. Jeg svare igen nej. Der efter går der et stykke tid, og jeg beder dem refundere mine penge. Efterfølgende refundere de noget af beløbet, men ikke hele beløbet fra ordren. Jeg skriver så igen en mail og beder dem refundere, da det er deres fejl min ordre er blevet leveret. Det har de også er erkendt. Men jeg har her en måned efter stadig ikke modtaget beløbet?!
Som svar til Dyreverdenen:
Jeg har annulleret hele min ordre, som jeg skriver allerede i en mail d. 18 oktober. Hele min ordre består af 4 ting, som udgør 167,90 kr; som I trukket fra min konto. At I så senere hen deler min ordre op, har intet med mig at gøre. Så nu siger jeg det en sidste gang: jeg har intet modtaget, intet afhentet - fordi jeg har annulleret min ordre. At I så alligevel vælger at dele min ordre op og afsende halvdelen, på trods af at jeg udtrykkelig beder jer annullerer min ordre, har intet med mig at gøre.

Antwort von DyreVerdenen
Butikken hæver pengene uden at sende…
Butikken hæver pengene uden at sende varer, imod markedsføringsloven (og deres egne handelsbetingelser i øvrigt). Forventet leveringstid kan man på ingen måde regne med. Da jeg lagde min ordre var leveringstiden 7-14 dage, men over en måned senere var der intet sket. Eneste positive var at de annullerede min ordre hurtigt, så jeg kunne købe et andet sted der godt kunne finde ud af at levere. Kan ikke anbefale denne butik.
DyreVerdenen har jeg kun ros til overs…
DyreVerdenen har jeg kun ros til overs for men jeg havde bestilt en vare fra Red Dingo via DV. Og den kom bare ikke. Øv, men så meddelte DV at de ville sende mig hvad jeg havde bestilt uden mer-beregning. Fornem service. Tak, Hanne

Antwort von DyreVerdenen
Fine varer og hurtig levering.

Antwort von DyreVerdenen
Forfærdelig... De trækker penge med det samme..
forfærdelig kundeservice der ikke svarer halvdelen af gangene man henvender sig til dem.
En månede efter bestilling skrev jeg til dem, og så efter 4 dage svarede de med:
"Jeg kan se vi afventer nogle af dine forudbestillingsvare lander på vores lager. "
Så istedet for at de skriver det til mig, så SKAL jeg henvende mig for at de fortæller det til mig?
Butikken må ikke trække penge før varen er sendt.
Det er Dyreverdenen ligeglade med, og gør det alligevel. Så de trækker pengene med det samme, og så bruger de et par måneder på at levere varene.
Da jeg så havde sagt at jeg gerne ville have ordren annulleret, gik der 20 dage, før jeg fik mine penge som de ikke måtte trække, tilbage...
Jeg er ret ærgerlig over den måde de…
Opdatering:
Jeg har pr. Dags dato endnu ikke fået pengene retur efter afbestilling på foder… jeg har kun fået halvdelen af min bestilling tilbage fra 14 oktober, og nu er vi i Januar og har den sidste månedstid forsøgt at få pengene tilbage for foderet.
Min opfattelse er stadig dårlig, som ellers startede med gode oplevelser og hurtig service. Langt fra virkeligheden nu desværre…!
###############################
Jeg er ret ærgerlig over den måde de håndterer deres kundeservice på, jeg har ventet siden d. 14 oktober fra bestillingens datoen, ventet på de 7-10 dages ventetid der var på foderet. De andre varer jeg bestilte, kom tidligt dog forkerte varer, men det var de hurtige til at rykke på. Men, desværre giver jeg dem 1 stjerne på baggrund af min oplevelse, fordi jeg selv har måtte henvende mig efter de givne 10 dage. Alt korrespondance har været fordi jeg selv har måtte bede om en opdatering på hvor længe jeg skulle vente, og nu er vi snart i december og det ser ikke ud til mine varer er på vej. Min tålmodighed er opbrugt.. Øv!
Fuldt ud tilfreds
Jeg handler hver eneste måned hos dyreverdenen til mine marsvin, samt en masse ekstra gange. De har altid sendt mine dagen efter bestillingen og den er langt hos mig dagen efter det.
Har aldrig haft nogen problemer.

Antwort von DyreVerdenen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.