I give one star but honestly they dont Even deserve that! I bought a advice for the cloe, but essentiell happy with that, send mail bit no responser! Dont buy anything from them because they Are not s... Mehr ansehen
Jeg oplevede virkelig god service! Var komme til at bestille samme vare to gange, så skrev til dem på mail og fik meget hurtigt svar om at den ene bestilling var blevet slettet. Varen kom som planla... Mehr ansehen
Jeg stiftede bekendtskab med Dyreverdenen da de donerede til foreningen Servicehunde til Handicappede. Jeg mødte meget imødekommenhed og yderst venligt personale, der lyttede til hvad vi som spec. hu... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
DyreVerdenen er en 100% Dansk, mindre virksomhed, som håndplukker kvalitets varer til kæledyr. Du finder et stort udvalg indenfor foder og udstyr til alle typer af kæledyr. Find os på www.dyreverdenen.dk
Moltkesvej 6b, 4690, Haslev, Dänemark
- webshop@dyreverdenen.dk
- dyreverdenen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig god og hurtig service og meget imøde kommende
Havde bestilt en vinterfrakke, men fik en regnfrakke. Ut kontaktet DyreVerdenen hurtig og de var ligeså hurtige til at svare og beklage fejlen. 2 dage efter havde ut vinterjakken og fik hurtig sendt regnfrakken retur.
Virkelig god og hurtig service og meget imøde kommende. Kan varmt anbefale at handle hos dem 👍👍
Efter en uges tid modtog jeg stadig…
Efter en uges tid modtog jeg stadig intet om, at min ordre var afsendt. Så jeg fulgte op og kunne se at man afventede en leverance fra en leverandør, så jeg skrev en mail. Fik hurtigt svar at en vare var forsinket fra leverandøren, hvilket er helt fair. Ville bare ønske at man blev gjort opmærksom på det ved købet. Ellers fin nok service, er ikke blevet helt afskrækket :)
God kommunikation.
Har handlet ved dyreverdenen for 1. gang. Al begyndelse er svær for alle firmaer også for dette. Der var lidt usikkerhed omkring betalingen pga. oplæring af personale. Havde god kommunikation omkring problemet. Næste gang jeg skal forkæle Diva, sker det også gennem dyreverdenen.dk. Kan varmt anbefale shoppen.
Best site and my hamster is happy 😎
Godt, men har kun halvdelen
Jeg havde bestilt 16 ting på deres hjemmeside, men får dagen efter at vide, at de ikke har cirka halvdelen af dem. De ting, de havde, ankom dog hurtigt og sikkert, jeg skulle stadig ikke betale for fragt, selvom prisen nu var under 300 kr, og jeg fik en rabat kode til gratis fragt på fremtidige køb.
Så alt i alt: Godt, men irriterende at de skriver på deres hjemmeside, at de har ting, de ikke har. Det burde blive opdateret løbende.
Super gode produkter
God vejledning og hurtig levering.
Jeg oplevede virkelig god service!
Jeg oplevede virkelig god service!
Var komme til at bestille samme vare to gange, så skrev til dem på mail og fik meget hurtigt svar om at den ene bestilling var blevet slettet. Varen kom som planlagt, der var lidt længere leveringstid, men det var annonceret da jeg bestilte, så ingen overraskelse der 😊
Gode priser, jeg bestiller gerne der igen!
Trods jeg mangler 1/2 delen af min…
Trods jeg mangler 1/2 delen af min pakke endnu, så var der hurtig modtagelse af nogle af tingene. Men der stod os 5-7 dages levering på nogle af de ting jeg købte.
Så krydser fingre for den anden pakke snart lander..
God vare til latte osse vilsen frs Janne
Hurtig levering og gode priser.
Jeg fik gratis fragt til at bestille de…
Jeg fik gratis fragt til at bestille de varer der ikke var hjemme ved første bestilling. Og de blev så leveret ved døren, selv om jeg ikke havde betalt for det.
Ingen kommunikation/dårlig service
Ingen kommunikation - dårlig service.
Bestilte bl.a et hamsterhjul og afkrydsede/valgte farven sort.
Der kom et blåt. (Som jeg har i forvejen)
Bestilte 3 pakker toiletgrus - intet toiletgrus i pakken!
Den bestilte mad var dog rigtig leveret.
I pakken lå en seddel at de gav fri fragt og håbede på forståelse… men har alligevel trukket penge udover varenes pris!
Har skrevet en mail til dem for 8 dage siden ang returnering af det blå hjul, har intet hørt….
Der smuttede jeg også som kunde!
Update: retfærdighedsvis vil jeg tilføje at efter 11 dage lover de nu at refundere pengene for hjulet.
Sker det ikke, skriver jeg ny Update!
Nem bestilling og lyn hurtig levering…
Nem bestilling og lyn hurtig levering af mine varer
Hvorfor får jeg stadigvæk mails fra…
Hvorfor får jeg stadigvæk mails fra konkursbo
Hold kunden hen med tom snak - eller slet ingen kommunikation!
På nettet står der forventet leveringstid 5-7 dage. Efter lang overskridelse af den tidshorisont skriver jeg en rykker. Svar: at det kan tage flere dage at svare på grund af travlhed! Og svaret udebliver naturligvis. Og efter 3 uger hverken svar eller vare. Hold jer fra DyreVerdenen! Det gør jeg fra nu og ud i al fremtid.
Dyreverdenen kører videre, er opkøbt
Jeg modtog aldrig mine bestilte varer fra det 'gamle' Dyreverdenen.
MEN kan nu se på nettet, at firmaet er blevet opkøbt/har fået nye ejere, så jeg giver det en chance til. De nye ejere hæfter dog ikke for aftaler indgået med forrige ejer, så vidt jeg kan forstå.... Men de kører videre samme fine sortiment. Venlig hilsen en dyre-ven.
Katastrofal dårlig
Ingen kommunikation og katastrofal lang ventetid på at få sine varer
Jeg havde efter utallige uger helt opgivet at FÅ dem og bestilt hos konkurrent 2 gange i mellemtiden?!
Først i dag kommer der så pludselig bekræftelse på, at min ordre er på vej!
Kan bestemt ikke anbefale at købe herfra. Det er forbundet med alt for stor usikkerhed og katastrofal dårlig kommunikation
O stjerner herfra-
O stjerner herfra-
Dec. 22
Købte pets4pro dobbeltbur til over 6000 kr , som blev betalt - buret fik jeg aldrig.
Har nu et gældsbrev i konkursen,som jeg nok aldrig får
Jette Aaen , Svendborg
Mister sine penge, får intet leveret.
Bestilte hundetegn i start sep 22, de ankom ikke. Skrev for at få dem leveret i nov 22. Modtog dem ikke. Skrev i Feb 23, hørte ikke tilbage.
Så det var penge lige ud af vinduet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.