DyreVerdenen Bewertungen

1 710
TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I give one star but honestly they dont Even deserve that! I bought a advice for the cloe, but essentiell happy with that, send mail bit no responser! Dont buy anything from them because they Are not s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet ved dyreverdenen for 1. gang. Al begyndelse er svær for alle firmaer også for dette. Der var lidt usikkerhed omkring betalingen pga. oplæring af personale. Havde god kommunikation omkring... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg oplevede virkelig god service! Var komme til at bestille samme vare to gange, så skrev til dem på mail og fik meget hurtigt svar om at den ene bestilling var blevet slettet. Varen kom som planla... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg stiftede bekendtskab med Dyreverdenen da de donerede til foreningen Servicehunde til Handicappede. Jeg mødte meget imødekommenhed og yderst venligt personale, der lyttede til hvad vi som spec. hu... Mehr ansehen

1. Zoohandlung
  2. Futterhandlung
  3. Geschäft für Heimtierbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

DyreVerdenen er en 100% Dansk, mindre virksomhed, som håndplukker kvalitets varer til kæledyr. Du finder et stort udvalg indenfor foder og udstyr til alle typer af kæledyr. Find os på www.dyreverdenen.dk

Akzeptabel

(1 710)

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har ikke modtaget min ordre jeg…

Jeg har ikke modtaget min ordre jeg bestilte den 11 januar. Jeg har skrevet mail, ringet, skrevet chat, skrevet på messenger og skrevet på opslag, men jeg får ingen svar. Jeg er tosset. Hende der stod for butikken arbejder der åbenbart ikke mere. Men skal det gå ud over kunderne?

10. Jänner 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende varer og ingen kundeservice

Jeg bestilt i november måned nogle varer, hvor jeg får tilsendt nogle af varene efter 1 måned, men mangler 3 måneder efter stadig de resterende varer. Jeg har ringet ind hver dag, skrevet på Facebook og i chatten uden noget svar. Det er sidste gang jeg spilder mine penge på en hjemmeside som hverken sender varerne eller svarer på hverken opkald eller beskeder.

15. Jänner 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan ikke anbefale at handle hos…

Jeg kan ikke anbefale at handle hos Dyreverdenen.

Efter de er begyndt på deres såkalde “liveshopping” er virksomheden begyndt at sejle og de er på ingen måde venlige i deres tone over mail når man en sjælden gang rent faktisk får et svar.

Jeg lagde en ret stor ordre for omkring 500kr i starten af november.
Jeg ventede og ventede på min pakke. Jeg skal utallige mails hvor der fint i starten blev svaret med til sidst blev man vare ignoreret.
Efter to måneder hvor jeg stadig ikke havde modtaget min ordre beder jeg dem annullere ordren og sende mine penge retur straks.
Pengene er stadig ikke modtaget og jeg har heler intet fået på at ordren er annulleret. Andet end et sølle svar på mail “ok vi annullere ordren”
Jeg har desuden skrevet en mail og spurgt på netop det.

Jeg modtager så to en halv måned efter en mail hvor de beder om min anmeldelse af ordren jeg aldrig modtog. Helt ærligt, men det var de så selv uden om at de fik en dårlig anmeldelse.

Vi er rigtigt mange kunder som over de sidste par måneder har været ude for præcis det samme.

Så spar jeg for besværet og handel et andet sted.

4. November 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dyreverden har horrible lange…

Dyreverden har horrible lange leveringstider, og er også meget lang tid om at svare på email's Jeg fik den første del af mit indkøb leveret efter 1 1/2 mdr, og afbestilte resten efter 2 mdr. Jeg fik rufunderet de resterende penge, for ikke leverede vare efter 1 1/2 uge.

6. Jänner 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

jeg forudbestilte noget Uber strøelse…

jeg forudbestilte noget Uber strøelse sidste år d. 6 november. Og der stod at det vil tage 7-14 dage før det vil komme. Men jeg tror nærmest der gik 4 uger. Før jeg fik min pakke. Fordi den Uber strøelse som jeg skulle Have haft ikke var på
Lager. Så jeg fik en anden Uber strøelse. Og Så havde de bare trukket mine 98 kroner. Inden min pakke overhovedet var afsendt. Og man kunne ikke få fat på dyreverden på telefon så jeg bestiller aldrig derfra igen

6. November 2022

4 ud af 5 produkter dukkede op

4 ud af 5 produkter dukkede op, den manglende vare var desværre også en af de dyreste. Har henvendt mig på mail og tlf flere gange uden held. (2 stjerner, da der ikke er gået så lang tid, modtog varen d. 7 og reagerede med det samme og løbende siden)

12. Jänner 2023

Dårligste online oplevelse

Jeg bestilte i starten af december. En del af ordren var en julegave til min datter. En pose foder havde lang leveringstid, men tjekkede deres info på siden og der stod intet om at resten af ordren også ville blive leveret i januar. Denne info får jeg først efter jeg har bestilt og derfor overser jeg det.
Jeg forsøger at ringe ca. En uge før jul for at høre, hvor min pakke bliver af. Telefonen henviser til chatten og chatten er ubemandet. Jeg forsøger flere gange og bliver efter flere dage kontaktet pr. Mail. Her bliver jeg spurgt om ordren skal deles op og jeg svarer at det er for sent at få den som julegave, så det behøver de ikke.

For 8 dage siden modtog jeg en mail om at min pakke var afsendt, så jeg fortæller min datter at gaven er på vej.
Efter 5 dage har jeg hverken modtaget pakke eller besked fra gls.
Jeg ringer klokken 15.30 og får at vide at telefonen er lukket, selvom de skulle have åbent indtil 16. Forsøger chatten, men den er som sædvanlig ubemandet. Jeg lægger Mail adresse og spørger til min pakke. Intet svar...
I dag er beskeden så at ordren er annulleret. Men det er anyday der informerer om det og ikke dyreverdenen. De ignorerer mig og kommer ikke med en forklaring.

Prøvede at skrive på deres Facebook side, men der sletter de den bare.

10. Jänner 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk fra denne hjemmeside!

Man modtager kun halvdelen af ens levering! Har manglet min levering i 9 uger nu (den anden halvdel) og de svarer overhoved ikke på beskeder eller mails. Bestil aldrig over denne hjemmeside!

9. Jänner 2023

KRAFTIG ADVARSEL

KRAFTIG ADVARSEL! Bestilte varer 19/11 og trods gentagne mails har jeg hverken modtaget varerne eller fået mine penge retur, som jeg bad om 21/12!
Jeg kan se det ikke er et enestående tilfælde og vil derfor advare andre forbrugere.

18. November 2022

Jeg bestilte 10 kg kaninfoder d

Jeg bestilte 10 kg kaninfoder d. 28/10-2022 og har stadigvæk ikke modtaget min bestilling. Efter flere henvendelser frem og tilbage på mail. Hører jeg intet fra jer som i overhovedet nu.
Til at starte med stod der at der ville være 7-14 dages levering, så blev det rykket til 4 uger. Det så ved at være 10 uger siden nu. Syntes ikke det er iorden, at man sælger et produkt man ikke kan skaffe hjem, så burde det tages af hjemmesiden. Ihvertfald indtil det kan skaffes hjem igen. Tænker nok ikke jeg er den eneste i denne situation. Skal så lige siges, jeg er blevet tilbudt pengene retur, men ærligt, så vil jeg da hellere have min varer jeg har bestilt.

27. Oktober 2022

Kan ikke anbefales

Jeg laver en bestilling 14. Nov, der står forventet leveringstid 7 til 14 dage. Jeg kontakter firmaet i starten af december, hvor de fortæller at de kan levere noget af ordren, og at de ikke ved, hvornår de kan levere resten. Vi aftaler at de laver dellevering. Senere i december kontakter jeg firmaet igen, stadig intet nyt om leveringstid. 3. Januar kan jeg så se, at firmaet har trukket hele beløbet for min ordre, og jeg har stadig kun fået noget af det, så de har trukket ca 300 kr, som jeg ikke har fået noget for. Jeg venter spændt på, om jeg får mine penge igen, jeg har gjort dem opmærksom på problemet

13. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man skal have frarøvet sine penge

Hvis man skal have frarøvet sine penge, så køb endelig løs. De trækker pengene med det samme men sender ikke🤬
De har snydt min datter og taget hendes penge uden at sende det kaninfoder hun købte. Mail og tlf reagerer de ikke på👎👎FUSKERFIRMA.... FØJ
Det er over en mdr siden hun bestilte

7. Dezember 2022

Får jeg mon mine varer?

Får jeg mon mine varer?
Jeg bestilte 5 poser kaninfoder den 27/11-22 med lovet levering 1-2 uger. Stadig intet nyt om mine varer (og en meget sulten kanin).
Umuligt at komme i kontakt med firmaet. Jeg fik dog svar fra på en mine rykkere på mail, at der har været lukket mellem jul og nytår, men det forklarer ikke at en levering fra november endnu ikke er leveret.
Jeg fortryder så meget at jeg har handlet på denne hjemmeside.

6. Jänner 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trækker alle pengene og leverer derefter kun halvdelen af det bestilte og på den dobbelte tid

Bestilte to stk 10 kg's sække kaninfoder d. 21/11. Forventet leveringstid 7 - 14 dage. Pengene trækkes d. 12/12. Jeg rykker for levering d. 17/12. Dyreverdenen svarer d. 19/12 at 'den' er pakket i weekenden. D. 20/12 sender GLS mig en mail om, at min pakke er klar til afhentning. 23/12 afhenter jeg pakken - med én 10 kg's sæk i. Jeg klager samme dag. og d. 29/12 beder jeg om penge tilbage for den manglende sæk. D. 3/1 svarer Dyreverdenen og påstår at der er afsendt to kasser. Jeg beder om dokumentation herfor. Jeg har ikke hørt fra dem siden. Jeg vil nu klage til Forbrugerklagenævnet, så jeg kan få mine penge tilbage for den manglende sæk.

5. Jänner 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr