Goed product, snel geleverd, mooi ingepakt! Een vraag die ik nog had is vriendelijk, snel en correct beantwoord\afgehandeld. Wat voor mij persoonlijk een verbeterpunt zou kunnen zijn is dat er... Mehr ansehen
Amazing Quality Product The product was advised to me via a healing. The day after ordering it already arrived. Safely packed. The effect of the harmonisers are amazing. Especially for my chaotic b... Mehr ansehen
E-Harmonisers is een betrouwbare verkoper die duidelijk vakmanschap levert. Voor mij heeft hij een unieke set Harmonisers gemaakt, volledig afgestemd op mijn eigen wensen en met persoonlijk gekoze... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Activeren, Balanceren & gronden. Ervaar meer rust, aarding en balans. Altijd en overal. Krachtige energetische tools uit de oude wereld. Voor persoonlijk gebruik, therapeutische sessies en bewust leven. Dankbaar voor alle positieve reacties 🙏🏻🤍 Ik lees ze allemaal en mocht je vragen/feedback hebben kun je me altijd benaderen. Warme groet, Tim
Marokkostraat 71, 2408 JD, Alphen aan den rijn, Niederlande
- info@e-harmonizers.com
- e-harmonizers.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Met liefde gemaakt
De E/Harmonizers worden met liefde gemaakt .
Ik gebruik de kleine heel regelmatig en heb er veel baat bij ; het maakt mij heer ontspannen .
Nu de grotere ook besteld , goed contact met de eigenaar van dit prachtige bedrijf
mooi product
mooi product, gemaakt door een mooi mens, voor een eerlijke prijs en snel geleverd.
Snel geleverd en fijn product
Prachtige E-Harmonizers met veel liefde…
Prachtige E-Harmonizers met veel liefde gecreëerd.
Je voelt daadwerkelijk de energie naar binnen stromen.
Bedankt Tim
Erg vriendelijke service
Erg vriendelijke service. Men denkt met je mee en is bereid om extra moeite te doen. Ik had verzocht om een spoedigere verzending en hier werd direct op ingespeeld. Qua product siert het handgemaakte, netjes gevuld en afgewerkt met epoxy. Het plastic houdertje is een minpuntje.. dit breekt na 1x gebruiken al af...jammer..als hier wat meer kwaliteit in wordt verwerkt dan zou het perfect zijn. Of een reeks met degelijke houdertjes aanbieden?

Antwort von E-Harmonizers
Ik ben tevreden van de service en de…
Ik ben tevreden van de service en de E-harmonizers zijn super instrumenten om te aarden en te mediteren ik ben er super blij mee
Leuk contact gehad
Leuk contact gehad, na beurs bezoek.
Meerdere mensen enthousiast gemaakt voor de e-harmonizer
Wat een super mooi geschenk
Wat een super mooi geschenk. Ik kende het en gebruikte het al. Maar deze tools zijn zoveel krachtiger, zo verfijnd afgewerkt en de energie zuiver en helend. Het opend je bewustzijn, maakt diepe lagen los en brengt je weer in het nu. Klaar om opgeladen en zuiver te werken als therapeut, maar ook goed bij meditatie of vrij te komen van spanningen en belading.
Erg fijn product
Erg fijn product, helpt mij bij aarden en om makkelijker in een meditatieve staat te komen. Alles gaat meer stromen. Ik heb zelf de kleine variant met amythist, rozenkwarts en bergkristal maar ervaar deze als behoorlijk sterk (heeft mogelijk met mijn gevoeligheid te maken). Heel blij mee!
Goede service. De standaard was stuk gegaan tijdens de verzending en ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd.
Duidelijke uitleg.
Beter in balans
Fijne staven, de E-harmonizers! Ik voel me beter in balans nu ik ze ca. 2mnd dagelijks gebruik (ca 15min per dag). Het brengt sowieso een fijn rustpunt in de ochtend. De tinteling die ik vaak voel (in polsen of benen) bij het vasthouden van de staven, vertellen mij dat er eea in gang wordt gezet. De gedachten dat de bergkristallen de helende aarde-energie in mijn lijf brengen, geeft rust en ontspanning; meer verbinding met moeder aarde.
Jammer is wel dat, nu de wintermaanden komen, de staven best koud zijn....eerst even opwarmen aan warme benen of billen bijvoorbeeld 😉
Helend en rustgevend
Wat een mooie aanschaf heb ik voor mezelf gegeven. Eigenlijk een kado voor mijn lichamelijk en geestelijk welzijn.
Gebruik ze heel veel. Horen bij me en hoe meer je ze gebruikt hoe meer band je er vormt.
Ook slaap ik er mee als ik op mij zij lig vooral. Heerlijk....
Met meditatie altijd.
En tv kijken ook of ze liggen naast me, Ervaar dan ook het contact duidelijk aanwezig blijft.
In mijn praktijk liggen ze altijd naast mij in mijn stoel. Voel veel meer balans in mijn systeem. Ook als je even uit balans bent of bv moe bent werkt gelijk.
Ga ze ook nemen voor de consulten bij mijn cliënten.
Deze die ik nu heb zijn echt eigen geworden niet om te delen.
Kan wel de nieuwe delen voor een sessie en daarna voor een ander dat gaat prima.
Mooi werk Tim en prachtig gemaakt.
Dank je wel!
Carla van Deuren
Wat een fijne dingen
Wat een fijne dingen! Zodra je ze vast hebt, weet je meteen dat deze staven iets doen. Heerlijk om te gronden, de dag mee af te sluiten in bed (ik slaap er een stuk beter van), of om dieper mee in meditatie te komen. Elke dag even laden en tunen!

Het werkt
Ik had via een vriendin van mij kennis gemaakt met de E-Harminizer. Ik kreeg de staven in mijn handen en voelde direct de stroming op gang komen. Het is voor mij een prima hulp middel om even te gronden en alles te resetten. Ik gebruik de staven inmiddels dagelijks. Echt geweldig dat dit product op de markt is gekomen en ook nog eens van een hele hoge kwaliteit. Ik zou alleen zelf er een iets kwalitatiever zakje bij hebben geleverd, maar dat is een beetje kinnesinne.🌞

Eindelijk zen
Ik gebruik nu ruim 3 maanden de e-harmonizers 15 minuten per dag tijdens mijn ochtend meditatie en ik merk een enorm verschil.
Het is helderder in mijn hoofd, ik heb meer focus, ik voel mij meer geaard, en ik geraak sneller en dieper in meditatieve staat.

Antwort von E-Harmonizers
Deze magische staven zijn goud waard!
Deze magische staven zijn goud waard! Ze bieden letterlijk en figuurlijk houvast wanneer er behoefte is aan een zen momentje. Ze laten me meteen meer aarden, ik word bewuster van mijn ademhaling en mijn energie gaat meer stromen. Als Kundalini Flow Facilitator merk ik ook duidelijk verschil in de energieflow van mijn cliënten wanneer ze de E-Harmonizers vasthouden. Ik heb een set grote staven naast mijn bed liggen voor het afsluiten en beginnen van mijn dag. En een setje kleine staven in mijn tas voor onderweg. Ik kan niet meer zonder!

Antwort von E-Harmonizers
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.