Pas op met e-Skool. Ze lokken je met lage instapkosten (op hun site stond € 2.000,-), maar in de praktijk heb je duizenden euro's per maand extra nodig aan advertenties. Toen ik ze hiermee confronte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben sinds september 25 member van e-Skool, en wat een reis is het geweest! Ik ben het e-Skool team heel erg dankbaar, en vooral de steun van mijn coach Jair. Dankzij hen zet ik stappen waarv... Mehr ansehen
Ik ben inmiddels 2,5 maand bezig met het opzetten van mijn webshop via E-skool en mijn ervaring is tot nu toe erg positief. Het eerste contact verliep via Instagram met Rowena, die meteen vrie... Mehr ansehen
Kort geleden gestart met e-skool. Je krijgt een persoonlijke coach waar je steeds op kunt terugvallen of er een community, wat als erg waardevol wordt ervaren. Tevens is er 1x per week, 's avonds', ee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
e-Skool is een online educatieplatform gebouwd voor ondernemers, door ondernemers. We geloven in e-commerce als toekomstbestendig online verdienmodel. Bij e-Skool leer je stap voor stap hoe je een winstgevende webshop opzet, zonder voorraad. Van het kiezen van een goed product tot het bouwen van je webshop met AI. Van je boekhouding tot je fulfillment. Je wordt begeleid door échte e-commerce experts. Mensen die dagelijks tonnen aan omzet draaien met hun eigen webshops. Alles wat zij je leren, komt rechtstreeks uit de praktijk.Ook organiseren we live events en word je onderdeel van een hechte community van mensen die, net als jij, bouwen aan hun eigen toekomst.
Kwikstaartlaan 42, 3704 GS, Zeist, Niederlande
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Nu 2 maanden onderweg met dropshipping en superblij met mijn coach Jesse! Veel kennis, goede uitleg en altijd bereikbaar voor vragen. Ik word echt goed geholpen en maak duidelijke vooruitgang. Zeker een aanrader!💪

Antwort von e-Skool
Helaas wordt het effectief mooier voor gedaan dan dat dit in werkelijkheid is. Ik heb 3 intake gesprekken gehad omdat ik niet overhaast wou beslissen, het is namelijk al een investering van enkele duizenden euro's om de cursus te mogen volgen. Hiernaast werd er mij gemeld dat een investering van 1.000 euro voldoende moet zijn naast het cursus geld. Ik kan je vertellen dat deze 1.000 euro zéér snel op is. Ja er gaan sales binnenkomen, maar over het aantal retournering, manier van retourneren etc wordt niet duidelijk gecommuniceerd. Alsook de tijd dat je hierin steekt naast een fulltime job is geen 1-2u per dag wanneer je het goed wilt doen, dan spreek je eerder over 3-5u per dag. Ik kan hier nog zeer veel over schrijven, maar dat haalt helaas niet meer uit. Ik heb getracht in gesprek te gaan met E-skool maar dat liep ook op niets uit. Kort samengevat: als je denkt met 1-2u/dag een mooie cent bij te verdienen naast je vast job, huishouden, etc... zoek dan iets anders. Dit wordt helaas veel mooier voor gedaan dan dat het in werkelijkheid is. Zowel op vlak van investering als tijd. Je verliest alleen maar enkele duizenden euros op een zeer korte tijdspanne. Ondertussen ben ik ca. 4 maanden gestopt met het traject en ik blijf er een zéér slecht gevoel aan overhouden.
De filmpjes zijn goed duidelijk, daardoor kom ik er best goed doorheen. Wil is het vaak echt alles goed uitzoeken want het is allemaal niet zo makkelijk als je denkt.

Antwort von e-Skool
Eskool is een top e-commerce tool die het beheren van je online winkel eenvoudig maakt. Met handige analysetools en een actieve community voor tips en steun, is het ideaal voor groeiende ondernemers!

Antwort von e-Skool
Goede intake! Je weet waar je aan gaat beginnen. Op basis daarvan een coach gekregen. Hard begonnen aan het traject en door de community direct een soort 'familie' gevoel. Als er vragen zijn, kan je die droppen in de community, maar er is ook al veel data beschikbaar. Je voel je niet alleen in het proces, omdat iedereen deelt waar hij of zij mee zit of wat goed gaat. Dit motiveert enorm en geeft je een boost. We gaan echt samen naar de top!

Antwort von e-Skool
graag mijn volledige ervaring met e-Skool delen zodat anderen goed geïnformeerd zijn.
Ik had mij aangemeld voor het traject en een aanbetaling van €200 gedaan. In het contract dat ik ontving stond vermeld dat deelname pas start na volledige betaling en dat er daarna €0,- open zou staan. Aangezien ik het volledige bedrag nooit heb betaald en binnen de wettelijke termijn heb aangegeven niet te willen starten, ging ik ervan uit dat dit correct verwerkt zou worden.
Toch ontving ik later een factuur van €3.384,- en werd er een incassobureau ingeschakeld. Ik heb deze vordering betwist en daarbij verzocht om schriftelijke communicatie.
Bijgewerkt op 9 december
Na het plaatsen van mijn review werd ik benaderd met een verzoek om mijn review te verwijderen. Daarbij werd een lagere betalingsregeling aangeboden onder de voorwaarde dat de review zou worden verwijderd. Ik ga niet in op dergelijke verzoeken en kies ervoor om mijn ervaring transparant te delen.
Dit is enkel mijn persoonlijke ervaring, maar ik raad anderen aan om alle documenten goed te controleren voordat zij akkoord gaan.
Mijn vriendin en ik begonnen dit avontuur compleet zonder ervaring, alles was nieuw voor ons. Dankzij Eskool hebben we stappen kunnen zetten die we anders nooit hadden durven nemen. De video’s zijn duidelijk en praktisch, waardoor het makkelijk is om alles van begin tot eind op te zetten, zelfs als je echt vanaf nul start.
De 1-op-1 begeleiding maakt het traject echt compleet. Ruben denkt actief met je mee, legt alles rustig en helder uit en geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt. Zijn begeleiding heeft voor ons echt het verschil gemaakt.
We hebben ontzettend veel geleerd en ook persoonlijk veel stappen gezet. We zijn ontzettend blij dat we dit traject zijn gestart!

Antwort von e-Skool
Sinds 21 oktober lid geworden van de community en Jesse als coach gekregen, echt een fijn persoon waar je al je vragen aan kunt stellen en die kritisch kijkt naar alle punten, wat juist heel goed is. Afgelopen zaterdag het Master Event gehad en dat was erg leerzaam, ook leuk om wat gezichten te zien en te socializen. Wat erg fijn is, is dat je bij elke modulen video's te zien krijgt waardoor het makkelijker te bekijken is, enige puntje is dat ze meer up to date mogen zijn, aangezien de meeste nog van vorig jaar zijn en er dan inmiddels wat dingen zijn veranderd qua tools en namen van bepaalde instellingen etc. Voor de rest zijn wij er tot nu toe blij mee hiermee gestart te zijn en hopen we er wat van te maken! 🤩

Antwort von e-Skool
Je wordt goed begeleid je kan overal met je vragen terecht. Verder worden de video’s met de tijd geupdate met nieuwe actuele informatie! Er zijn verschillende coaches die duidelijk weten wat je nodig hebt en goed begeleiden

Antwort von e-Skool
Ben goed op weg geholpen, door e skool weet nu echt wat wil gaan doen bedankt!

Antwort von e-Skool
Als het je alsnog niet lukt om een bedrijf te openen hoor je Niks meer. Je investering is weg. Geld weg. Let op niet aan beginnen AUB.
Gesprek met Hidde gehad. Oplossing. Geld is weg gebruikt je investering om je bedrijf op te starten...... Geen oplossing dus. AUB verlies je geld niet.

Antwort von e-Skool
Toen ik begon met het E-skool traject had ik hoge verwachtingen en ging ik met volle energie aan de bak. In het begin lijkt het hele traject prima en verwacht je meer vrijheid te krijgen, zowel privé als financieel. Op voorhand wordt aangegeven dat je naast de cursus kosten ‘niet veel’ eigen geld hoeft in te leggen. Je krijgt een garantie en daarbij werd gezegd als je binnen 6 maanden een bepaalde omzet niet zou halen, dan krijg je het geld van je cursus terug en verlies je dus eigenlijk niks. Nou dit is een heel mooi praatje, maar ten eerste is het al bijna onmogelijk om op die garantie terug te vallen omdat je aan allemaal eisen moet voldoen. Een voorbeeld om aan deze eisen te voldoen is, je moet een paar duizend euro geïnvesteerd hebben naast je cursusgeld.
Daarnaast wordt er ook met verschillende maten gemeten, de één betaald een stuk meer voor de cursus dan de ander. En daarnaast betaald de één een flink bedrag om bij het event aanwezig te zijn, terwijl de ander er kosteloos naartoe mag.
De reviews die hier gedeeld worden zijn altijd positief, je krijgt een uitnodiging om een review te delen op het moment dat je net gestart bent en volop in het traject zit en nog niet alle nadelen ziet.
Alsjeblieft denk meerdere keren na voordat je dit traject in stapt! De werkelijkheid is compleet anders!

Antwort von e-Skool
Nu een maand aan de slag met e-Skool. Ondanks dat ik geen ervaring heb, zijn de instructies helder en goed te volgen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, waardoor je echt het gevoel hebt dat je grip krijgt op het proces.
Mijn coach Ruben denkt mee en kijkt actief mee als ik ergens tegenaan loop. Dat persoonlijke contact maakt echt het verschil.
Ook de wekelijkse sessies zijn heel waardevol. Ze zorgen voor structuur, motivatie en de mogelijkheid om vragen te stellen of successen te delen. Kortom: een aanrader voor iedereen die serieus aan de slag wil met e-commerce!

Antwort von e-Skool
Het is een fijn en overzichtelijk platform waarin je alles makkelijk kan zien en stap voor stap alles wordt uitgelegd. ook is de Community top! Je hoeft maar een vraag te stellen en er wordt binnen enkele minuten gereageerd. Heel tevreden!

Antwort von e-Skool
Goede duidelijke video uitleg bij iedere module van de opleiding. Daarnaast is de mentor begeleiding uitstekend. Ook al ben jij totaal niet thuis in e-commerce zoals ik, is dit een aanrader!

Antwort von e-Skool
Ik ben sinds kort gestart met het traject bij E-skool voor e-commerce. Ik vind h een ontzettend fijn om van A tot Z àlles uitgelegd te krijgen en te worden begeleid. Alles wat je nodig hebt om te leren hoe e-commerce werkt en hoe je start!

Antwort von e-Skool
Sinds 1 maand gestart, tot nu toe fijne begeleiding en duidelijke uitleg :)

Antwort von e-Skool
Ik ben sinds kort gestart met het traject bij e-Skool. E-Skool heeft een erg prettig en overzichtelijk platform waarin je stap voor stap meegenomen wordt om jouw eigen e-commerce business op te zetten. Deze stappen zijn in jouw eigen tempo te volgen. Dus ook werkende mamma's (zoals ik) kunnen dit, naast alle andere verplichtingen, opzetten. Daarnaast is er elke donderdag een online meeting waarin je je vragen kunt stellen. Deze momenten zijn erg waardevol want ook van de anderen vragen kun je veel leren. Ook vind ik het erg prettig dat je hier elke vraag kunt stellen. Niks is gek!
De mensen bij e-Skool zijn super persoonlijk en willen jou echt verder helpen, dat voelt zo fijn! Zo krijg je een persoonlijke coach die jou tijdens het traject begeleid en heb ik op het event iedereen persoonlijk ontmoet. Dit maakt e-Skool voor mij bijzonder!

Antwort von e-Skool
Ik ben 1,5 maand geleden gestart met het programma en heb Ruben als persoonlijke coach. Ik ben zeer tevreden met zijn hulp en kennis in het vakgebied. Ook zijn het les programma en tools handig en overzichtelijk. Zeker een aanrader als je wilt starten met e-com!

Antwort von e-Skool
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.