Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een Blaklader flanellen gevoerd overhemd gekocht omdat mijn huidige bijna versleten is. Dezelfde maat en kleur besteld maar deze bleek toch te groot. Moest wel zelf retourkosten betalen maar dat is... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 weken geleden een bestelling geplaatst na de 6 werkdag wanneer het binnen zou moeten komen email gehad dat er vertraging is. En we zijn nu bijna weer een week verder en nog steeds niks gekregen o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles in de shop ging perfect, alleen jammer dat jullie GLS als vervoerder hebben. Ik heb een dag of 4 moeten wachten nadat ik een track en trace had ontvangen, toen maar eens met GLS gebeld en die w... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na 6 dagen nog geen pakje binnen, zorgen gemaakt over dat het wel goed was gegaan, komt het toch aan. want dacht dat het pakje er binnen 6 dagen zou zijn. i.p.v. verzonden. Verkeerde maat gepakt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fachhandel für Arbeitsbekleidung

Vom Unternehmen geschrieben

E-workwear.nl is als onderdeel van Uniwork Beroepskleding gespecialiseerd in advies en verkoop van Blaklader werkkleding. Het complete Blaklader assortiment vindt je bij deze officiële dealer. Heldere taal, goede service en een perfecte uitstraling van jouw bedrijf staan bij ons voorop.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

83 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De levering was snel en goed

De levering was snel en goed, alsook de kwaliteit van de bestelde artikelen! Als bonusje stak er een gratis t shirt in de doos! Wat leuk! Helaas heeft mijn partner het in beslag genomen, omdat het zó lekker aanvoelde!

3. Dezember 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

bij de bestelling heb ik aangegeven dat …

bij de bestelling heb ik aangegeven dat ik wilde betalen na levering van de goederen, maar moest desondanks eerst betalen voordat er geleverd zou worden. Na betaling duurde de levering nog een aantal dagen. Dat zou sneller kunnen.

19. November 2017

Antwort von E-workwear.nl

Bedankt voor uw beoordeling.
Om een bestelling achteraf te kunnen betalen dient u te kiezen voor de betaaloptie Klarna. Dit is met een factuur achteraf. Normale bankoverschrijvingen gaan altijd voorafgaand aan de levering van de bestelling.
Veel succes met uw nieuwe Blaklader werkkleding en graag tot een volgende keer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 weken geleden een bestelling …

En we zijn nu bijna weer een week verder en nog steeds niks gekregen of gehoord wanneer ik de artikelen kan verwachten.
Het enige wat er gevraagd word is om voor ik nog even een beoordeling kan geven heel jammer hoop dat het van de week nog goed gaat komen

8. November 2017

Goede kwaliteit kleding

Ik heb een dag of 4 moeten wachten nadat ik een track en trace had ontvangen, toen maar eens met GLS gebeld en die wisten mij te vertellen dat de chauffeur niet bij mijn adres kon komen met de auto (lol), de beste man was gewoon te beroerd om een stukje te lopen.

19. Oktober 2017

Antwort von E-workwear.nl

Bedankt voor uw goede en uitgebreide beoordeling, dat is erg nuttig voor ons.
We zullen de gegevens van uw zending meenemen bij een bespreking met GLS. Normaal gesproken worden vrijwel alle pakketten netjes de eerstvolgende dag afgeleverd, in uw geval hadden ze dus al eerder contact moeten opnemen met u.
Fijn dat alle werkkleding naar wens is, veel succes ermee toegewenst. Bij een volgende bestelling zullen wij uw track en trace mee volgen om het sneller te laten leveren.
Klantenservice e-workwear

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super Service!

Ze houden je op de hoogte qua levering van de artikelen. Alleen jammer dat er staat binnen 2 tot 6 werkdagen wordt het geleverd. Vind ik een beetje ruim genomen. Misschien dat er een melding bij de artikelen staat of het op voorraad is ja of nee.

6. Juni 2016

Antwort von E-workwear.nl

Bedankt voor uw goede beoordeling.
We zijn bezig om onze levertijdindicatie te verbeteren. Een echte voorraadindicatie is op dit moment helaas nog niet mogelijk en daarom hanteren we de ruime levertijdindicatie. Daarnaast sturen we onze klanten per bestelling ook een persoonlijke levertijd indicatie zodat ze weten waar ze aan toe zijn.
We nemen uw suggestie zeker mee. Graag weer tot een volgende keer!

VERZONDEN binnen 6 Dagen

Verkeerde maat gepakt voor de broek. keurig afgehandeld voor vervangende broeken.

excuses aan e-workwear voor de 1ste geirriterde 1 ster. maar bij deze een betere beoordeling voor de goede service.

11. Mai 2016

Antwort von E-workwear.nl

Hartelijk dank voor uw nieuwe, goede beoordeling. Dit stellen wij zeer op prijs.
Graag tot een volgende keer!

Niets te klagen

Ik heb zondag een regenjas besteld, 4302 regenjas High vis, zwaardere kwaliteit.
En de maandag een mail dat mijn bestelling in behandeling is, en de dinsdag vroeg in de middag was hij al binnen. Echt een aanrader goedkoop en perfecte kwaliteit.

22. Mai 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr