Easyclean Bewertungen 132

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Seriøs og professionel klagebehandling. Intet at klage over, det er tydeligt at mærke at der sidder mennesker bag der forstår at drive en sund forretning. - Celina / Clean Girls

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en easy brush pro, som efter at være sat til opladning hverken ville tænde eller slukke for displayet. Blev bare ved med at lyse og var helt "død". Skrev en mail og der blev meget hurtigt sv... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering. Problem med opladning. Hurtig og venlig kontakt til kundeservice løste problemet (tak til Mark).Der blev simpelthen sendt et nyt produkt samt returlabel, så vi kunne sende det første... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt en EasyBrush pro. Første maskine jeg modtog kunne ikke oplade, men det var ikke et problem at få maskinen ombyttet til en ny. Maskinerne er nu blevet brugt til både gulve, borde og v... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt
  2. Reinigungsmittelanbieter
  3. Hausreinigungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Din partner i effektiv og ubesværet rengøring. Vi er dedikerede til at gøre din hverdag lettere med innovative rengøringsløsninger, der kombinerer kraftfuld teknologi med brugervenligt design.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service på trods af længere…

Super service på trods af længere leveringstid!

15. Jänner 2026

Hej Peter 😊

Tusind tak for din anmeldelse og for din forståelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet super service hos os – også selvom leveringstiden var lidt længere end normalt.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre både levering og oplevelse, og din feedback betyder meget for os. Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på 42 34 60 32 📞

Rigtig god dag og tak fordi du handlede hos EasyClean ✨🧽

hurtig levering

godt produkt

30. Mai 2025

Hej Nete,

Godt nytår til dig, og tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glad for at høre produktet kunne bruges :)

Jonas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte 2x af deres ledningsfri…

Jeg købte 2x af deres ledningsfri Støvsuger/ easystøvsuger pro. De var hurtig til at sende dem afsted og da jeg skrev mail ang nogle spørgsmål så var de hurtigt til at svare mig. Så rigtig god kundeservice og oplevelse. Og støvsugeren, well jeg kan bare sige at jeg er glad for jeg ikke gav dobbelt for en dyson som jeg havde planlagt for den her virker absolut som den skal. Pga kroniske smerter havde jeg svært ved at tage støvsugeren frem sætte ledning til osv, men nu med denne går jeg og støvsuger ofte, det er så dejligt. Så stort anbefaling herfra.

15. Dezember 2025

Hej Süveyda,

Godt nytår til dig, og tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glad for at høre du har været glad for vores EasyPro Støvsuger og at den har levet op til dine forventninger!

Skulle der ske noget, eller du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at række ud til os!

Jonas

EasyStøvsuger Pro er let

EasyStøvsuger Pro er let, kraftig og nem at bruge i hverdagen. Den suger fint både støv og diverse.

Kan helt klart anbefales!

4. Dezember 2025

Hej Thorkild,

Mange tak for din anmeldelse, og for at bruge tiden på at skrive den. 🙏

Vi er glade for at EasyStøvsuger Pro var lige den støvsuger du havde brug for. 😁

Håber du får en rigtig god dag og en fantastisk rengøring. 🫧🧽

Ræk endelig ud, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Købte en tæpperenser

Købte en tæpperenser, så nu er det værste væk, når familien kommer til jul 😇 god service og hurtig levering 🙏

10. November 2025

Hej Andi,

Mange tak for din fine anmeldelse og for at vælge EasyClean. 🫧

Det glæder mig at tæpperenseren løste sin opgave så du nu er klar til at invitere familien til jul. 🎅

Ræk endelig ud, hvis du har nogle spørgsmål. 🙏

Rigtig god dag og god rengøring. 🫧🧽

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg modtog meget hurtigt et nyt rør ,og…

Jeg modtog meget hurtigt et nyt rør ,og nu virker det
God service Tak

14. Dezember 2025

Hej Aase,

Mange tak for din fine anmeldelse og for at bruge tid på det. 🫧

Vi var naturligvis kede af at du modtog en teleskopstang som ikke virkede. Men dejligt at vi hurtigt kunne reagere på det så du ikke skulle stå uden din EasyBrush Pro. 🙏

Ræk endelig ud til mig i fremtiden, hvis du har nogle spørgsmål. Jeg er her for jer. 😊

En super godt produkt

En super godt produkt. Hurtig levering. Hurtig kundeservice og venlighed hele vejen igennem.

Hej Peter,

Mange tak for din fine anmeldelse og tilliden til os.

Vi værdsætter at du har brug tiden på at skrive en anmeldelse og at du har følt dig godt behandlet hele vejen igennem. 🥳

Ræk endelig ud i fremtiden, hvis du skulle have nogle spørgsmål. 🙏

Rigtig god dag og god rengøring. 🫧🧽

Effektiv og hurtig kundeservice

Købte en støvsuger fra EasyClean, men synes ikke helt det levede op til mine forventninger, derfor 4 stjerner. Dog havde jeg en virkelig positiv oplevelse med returneringen - vanvittigt hurtige svar, både på mail og telefon, så hvis man kunne ville jeg give 5 stjerner for kundeservice!

Hej Tony,

Mange tak for din fine anmeldelse! 🌞

Vi er glade for at du følte dig tryg gennem hele forløbet. Det er naturligvis ikke hver gang at et produkt passer til en og det har vi fuld forståelse for. 🙌

Vi går altid op i hurtigt at hjælpe og sikre at vores kunder føler sig sikre.

Jeg håber vi får æren af at se dig igen. 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

OK handel jeg glæder mig til at komme i…

OK handel jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge den.

Hej Jørgen,

Mange tak for at vælge os, dejligt at du føler dig tryg ved at handle hos os.

Vi glæder os til at du modtager den og får gavn i din rengøring.🙏

Hvis du får nogle spørgsmål, så ræk endelig ud til mig på 42 34 60 32. 😊

Rigtig god dag og god rengøring.🫧🧽

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er super tilfreds med min…

Er super tilfreds med min robotstøvsuger - har længe haft kig på en, og det er jo en jungle.. Jeg tog en chance, og er meget tilfeds. Den klarer hjørner for støv og fastgroet snaves med moppefunktionen:)

2. Dezember 2025

Hej Math,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi var glade for at du rakte ud til os da du var i tvivl så vi kunne være med til at vejlede. 😊

Håber din rengøring er blevet nemmere og mindre besværlig. 🙏

Rigtig god dag og god rengøring 🧽🫧

Genial maskine!

Genial maskine!
Et must have hvis man hader at gøre rent.
Har lige vasket en hvid læder sofa helt ny og poleret den op bagefter

2. Dezember 2025

Hej Tommy,

Mange tak for dine fine anmeldelse. 😊

Det er et fantastisk eksempel på at vores easybruh pro kan bruges til alt og at det kun er fantasien der sætter grænser. 💪

Jeg håber du får en fantastisk dag og en god rengøring. 🧽🫧

Produktet er fantastisk

Produktet er fantastisk. Utrolig nemt at bruge og er enormt effektiv. Også fedt med mange forskellige muligheder.

Kundeservicen er virkelig god. Jeg havde nogle spørgsmål en lørdag formiddag, og jeg fik svar indenfor kort tid samme dag. Vedkommende tjekkede også op om aftenen vedrørende mit spørgsmål.

29. November 2025

Hej Emily,

Mange tak for din fine anmeldelse, vi værdsætter altid at læse vores kunders oplevelse både i forhold til produktet og vores service 🙏

Vi forsøger altid at være hurtig på tasterne, for at give vores kunder den bedste mulige service. 😊

Håber du får en fantastisk dag og en god rengøring 🧽🫧

Jeg arbejder meget....

Jeg arbejder meget og hader at bruge min fritid på rengøring. Derfor endte jeg med at købe både steamer og EasyBrush — og det er ærligt talt de bedste små gadgets jeg har købt i lang tid. Det går hurtigere, ser pænt ud og jeg slipper for at bruge knofedt. Win-win.

25. November 2025

Hej Martin,

Mange tak for at vælge os og samtidigt skrive en anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at læse om kundernes oplevelse hos os. 😊

Dejligt at vores easybrush og Steamer var det helt perfekte match til dig. 🙏

Håber du får en god dag og en god rengøring 🧽🫧

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende damprenser — gør rengøringen legende let!

Jeg er super imponeret over EasySteam — den lever virkelig op til sit navn som “smart og effektiv damprenser”. Den stærke damp klarer fedt, kalk og genstridigt snavs uden brug af kemikalier, hvilket gør rengøringen både miljøvenlig og tryg, især når man har børn eller kæledyr.

30. November 2025

Hej Mohammed,

Mange tak for dine fine ord. Er super glad for at du finder vores Steamer nem og effektiv. Det lever lige ind i vores drøm om at sælge de mest effektive og nemme rengøringsløsninger til danskerne. 🫧

Jeg håber du har en fantastisk aften og får en god rengøring. 🫧🧽

Glæder mig til at se dig på vores hjemmeside igen 😊

Jeg har fået købt en EasyBrush Pro

Jeg har fået købt en EasyBrush Pro, og den har virkelig gjort min rengøring meget nemmere. Jeg bruger den til alt fra kalk til fedt, og den tager de svære pletter uden problemer. Jeg sparer tid hver gang, og det er helt klart et produkt, jeg kan anbefale 🙌

13. November 2025

Hej Mohamed,

Mange tak for din helt igennem fantastiske anmeldelse 🙏

Vi er super glade for at din EasyBrush Pro har gjort din rengøring nemmere og at du har fundet så mange tak som du kan bruge den til. 🫧🧽

Ræk endelig ud hvis du har nogle spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe 😊

Glad for mit køb

Jeg er virkelig glad for min støvsuger fra Easyclean. Jeg elsker, at jeg kan bruge den uden ledning og nemt kan komme rundt i alle kroge.

29. November 2025

Hej Katja,

Mange tak for din fine anmeldelse. 🙏

Det er altid dejligt at få noget feedback. Dejligt at du er blevet glad for din nye støvsuger.

Ræk endelig ud til os, hvis ud har nogle spørgsmål til produktet. Vi sidder altid klar til at hjælp. 😁

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hurtigere end at skrubbe selv

Altid hurtigere end at skrubbe selv. Oplagt valg til dem der måske ikke har kræfter til selv at bruge "knofedt" så er det bare så let og resultatet meget bedre :)

6. November 2025

Hej Christina,

Mange tak for din fine anbefaling, det er altid dejligt når kunder vender glade og tilfredse tilbage. 😊🥳

Håber du får en fantastisk dag og en god rengøring. 🫧🧽

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altså den ligner jo lidt noget fra de…

Altså den ligner jo lidt noget fra de gamle TV shop reklamer ;-)

Men den virker og gør det den skal . Fliserne i min brusekabine har aldrig været så rene før

20. November 2025

Hej Linda,

Mange tak for din fine anmeldelse, dejligt at vi ikke kun hjælper med at gøre rengøringen nemmere. Men også bruger noget nostalgi frem 😅 🫧

Jeg er glad for at den maskinen kan bruges. Ræk endelig ud til os, hvis du skulle få nogle spørgsmål.

Rigtig god dag og god rengøring 🧽🫧

God service

God service

7. November 2025

Hej Jens,

Mange tak for den super fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os. 🙏

Rigtig god rengøring 🫧

Nemt og effektivt

Nemt og effektivt, kan kun anbefales

6. November 2025

Hej Preben,

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du er glad for produktet og at det lige har været til at finde ud af.

Hvis du skulle få nogle spørgsmål, så kan du altid række ud til os. 📞😊

Håber du får en god dag og en god rengøring. 🫧

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr