Banner for easySure

easySure Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til next forsikring nok det bedste selskab har fået stjålet min cykel inden ploblem dækning med det samme har skrevet sammen med Joachim alt var i orden tejn jeres forsikringer hos next det dur... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringe ind angående en eksisterende skade på min hund .. Fik den sødeste medarbejder i røret Hun fik undersøgt - forklaret og svaret på mit spørgsmål.. Så lage røret på med et smil på læben - tro... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service. Jeg blev ringet op af jeres medarbejder Bilal, efter eget ønske. Jeg fik sammensat diverse forsikringer og en kommende dyreforsikring, og alt gik som det skulle. Bilal er en mege... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Æv, så fik jeg alligevel brug for dem. Men det var godt nok nemt, ligetil og hurtigt afviklet, helt uden problemer. Det er ikke så længe siden, vi skiftede forsikringsselskab, og dette var første... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Über easySure

Vom Unternehmen geschrieben

Hos easySure tror vi på, at forsikring skal være enkel, fair og uden skjulte omkostninger. Derfor får du gennemsigtige priser – og aldrig gebyrer. Ingen opkrævningsgebyrer, ingen ekspeditionsgebyrer, ingen overraskelser.

Skadefri bonus – vi belønner ansvarlighed

Passer du godt på dine ting, passer vi godt på dig. Allerede efter 3 år uden skader får du 10 % af din præmie tilbage – og herefter kan du optjene bonus endnu oftere. (Vilkår fremgår af policen.)

Samlerabat – flere forsikringer, mere at spare

Når du samler dine forsikringer hos os – fx bil, indbo, hus, rejse eller fritidshus – kan du få op til 20 % rabat. Jo mere du samler, desto større fordel – og alt overblik ét sted.

Hvorfor vælge easySure?

• Ingen gebyrer – du betaler kun for selve forsikringen.
  • Hurtig og enkel skadebehandling.
  • Klar kommunikation uden “det med småt”.
  • Ekstra fordele gennem skadefri bonus og samlerabat.

Hos easySure handler det ikke bare om at dække skader, men om at give dig tryghed, overskuelighed og en god pris – hver dag.

👉 Bliv kunde hos easySure

Her er de forsikringer, vi kan hjælpe dig med:

Vom Unternehmen geschrieben

Bilforsikring
Hvad enten du kører på benzin eller el, leaser eller junior lige har fået kørekort, så kan du vælge præcis de dækninger, du har brug for.
Hundeforsikring
Som kærlig hundeforælder har din firbenede ven en særlig plads i dit hjerte. Det har den også i vores.
Husforsikring
Har du investeret i et hus? Så vil du sikkert gerne forsikre det og passe på det på den bedst mulige måde.
Indboforsikring
Fritidshusforsikring
Har du investeret i et fritidshus? Så er du sikkert også interesseret i at forsikre huset og alt det faste indbo på den bedst mulige måde.
Ulykkesforsikring
Du kan desværre ikke gardere dig mod ulykker. Men med vores ulykkesforsikring er du og din familie i sikre hænder, hvis du skulle være så uheldig at få varige mén efter en ulykke.
Campingvognsforsikring
Har du en rullende feriebolig? Så vil du selvfølgelig sikre den bedst muligt. Vi har skræddersyet et produkt, så du kan sove trygt om natten.
Knallertforsikring
Har du købt en knallert eller elcykel (der kører mellem 25 og 45 km/t) og er klar til at sætte asfalten i flammer? Så få en forsikring, der dækker bedst muligt.
Trailerforsikring
Har du sat krogen i en trailer? Så er du sikkert interesseret i at forsikre traileren på den bedste måde.

Få et gratis forsikringstjek

Find ud af, hvor meget du kan spare på dine forsikringer

Hervorragend

Alle Bewertungen

231 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bettina har været meget hjælpsom i at…

Bettina har været meget hjælpsom i at forklare mig det hele angående min regning, men alt var med en positiv og høfligt stemning. Derfor kun 5 stjerner

4. Juni 2026

Hej Toni,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at Bettina tog sig tid til at gennemgå din regning og sikre, at du følte dig godt informeret. At du samtidig oplevede en positiv og venlig tone, gør os ekstra glade.

Vi sender naturligvis dine flotte ord videre til Bettina og takker for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig svartid og Frederik havde svar…

Hurtig svartid og Frederik havde svar på alle mine spørgsmål.
Er forholdsvis ny kunde i easySure, men super tilfreds med service og priser.

2. Juni 2026

Hej Per,

Tak for din anmeldelse. 😊

Det er skønt at høre, at du fik hurtig hjælp, og at Frederik kunne svare på alle dine spørgsmål. Vi gør os umage for at gøre forsikring enkelt og ligetil, så det er dejligt at høre, at du allerede som ny kunde er tilfreds med både servicen og priserne.

Tak fordi du valgte easySure!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kom lynhurtigt til og fik god hjælp…

Jeg kom lynhurtigt til og fik god hjælp med mine udfordringer af Bettina. Tusind tak for den fine service

1. Juni 2026

Antwort von easySure

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du kom hurtigt igennem og fik den hjælp, du havde brug for. Vi giver selvfølgelig rosen videre til Bettina – hun bliver helt sikkert glad for at høre det. 😊

Tak fordi du valgte easySure, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. ⭐⭐⭐⭐⭐

Tyveri af kunder.

Tyveri af kunder.
Jeg har idag modtaget en "velkomst" mail hvor jeg ikke skal foretage mig noget for at de opsiger min gamle forsikring. Jeg har bare aldrig hørt om, eller bestilt noget hos easysure.

22. Mai 2026

Hej Svend,

Vi beklager, hvis vores velkomstmail har skabt forvirring. Baggrunden er, at samtlige kunder fra NEXT Forsikring bliver overflyttet til easySure

Vi har sendt samtlige kunder et varslingsbrev omkring overflytningen forud for velkomstmailen. Der er altså ikke tale om, at nogen har oprettet en forsikring uden accept.

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget i forbindelse med overflytningen, er du meget velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe og gennemgå det hele med dig.

Anders B

Nem og snakke med

Nem og snakke med . Altid god tilbud . God service

8. Mai 2026

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og rådgivning. Vi står altid klar til at hjælpe.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En skadesbehandler som ikke er til at stole på

Vi har forsikring gennem Gavmild, og det var egentlig første gang, at vi skulle bruge en forsikring siden et cykeltyveri en 5-6 år tidligere. Da det så endelig blev nødvendigt, havde vi desværre en ret dårlig oplevelse med Easysure, som er skadesbehandler for Gavmild.

Efter vores sommerhus havde været lukket ned for vinteren, kom vi derop i start marts og kunne der konstatere, at glasset i brændeovnslågen var revnet. Efter en simpel google søgning fandt man ud af, at denne ville forsikringen formentlig dække, hvis man havde en glas og sanitetsforsikring uden selvrisiko. Yes - Det har vi, så vi anmeldte sagen til Easysure.
Næste dag blev jeg ringet op af en dame fra Easysure. Hun spurgte om vi havde haft varme på i sommerhuset. Det havde vi ikke, da det ikke er særlig godt isoleret, og det vil blive alt for dyrt. Det betød så, at deres vurdering var, at det var en frostskade. Jeg argumenterede for, at en simpel google søgning jo bekræftede, at keramisk glas ikke gik i stykker af normal frost og samtidig var markant stærkere end almindelig glas. Det ville hun ikke rigtig høre på, men sagde bare at der var lavet en faglig vurdering af deres vurderingsmand. Hvis vi ønskede at gå videre, var det så vores opgave at skaffe skriftlige beviser for, at det ikke var en frostskade.
Noget vi egentlig ikke gad eller følte, at vi havde tiden til, men vi fik heldigvis gjort det alligevel.

Skorstenfejer:
Sagde de virkelig det. Jamen det forstår jeg da ingenting af. Er jeres vinduer da gået i stykker? Er møblerne beskadiget? Glas i brændeovne kan klare kæmpe temperatursving, så de revner ikke på grund af frost.

Receptionisten hos Brændeovnsfirmaet:
I mine 26 år i branchen har jeg da aldrig hørt noget lignende. Jeg får vores fagpersoner til at lave et skriv.

Så heldigvis skrev skorstensfejeren og firmaet en fin vurdering til os, som vi sendte videre til Easysure. Samme dag modtog jeg en bekræftigelse på, atde ville dække skaden, og vi nu kunne indhente et tilbud på at få glasset skiftet

Som afslutning på sagen beder jeg om et link, så jeg kan anmelde firmaet her på Trustpilot. Det får jeg efter, at det var overset en enkelt gang:) Jeg bliver samtidig gjort opmærksom på, at de havde vurderet sagen forkert i første omgang, men nu var de heldigvis blevet klogere:) Og samtidig havde de jo taget 0 kr. i selvrisiko.

Jeg svarede selvfølgelig, at jeg ikke så den med selvrisikoen som noget ekstra, da det jo var sådan vores forsikring var skruet sammen:) Derudover synes jeg egentlig, at det er lidt vildt, at en skadesbehandler kan lave så fejlagtig en vurdering, og så er det kundens ansvar at finde bevis for det modsatte. Ikke at jeg har brug for det, men der er ikke engang kommet en beklagelse på den fejlagtige vurdering.
Det virker mere som om, at Easysure bare gemmer sig bag "frostskade" i dette tilfælde og man så håber på at kunder ikke gider indsamle bevis for det modsatte.

Så ja - Ikke et firma jeg vil stole på, og jeg ville nok vurdere, hvem der var skadesbehandler, når jeg vælger forsikringsselskab fremadrettet.

Update efter svar fra Easysure:
Jeg ser ikke rigtig nogen grund til at ringe til den normale kundeservice, hvor en ny medarbejder skal sætte sig ind i sagen. Hvis I mener det ovenstående ikke stemmer overens med forløbet er i velkommen til at ringe mig op med jeres forklaring.
Tænker ikke, at der er yderligere at gøre. I har jo valgt at dække skaden. Dog ikke på en særlig hensigtsmæssig måde, hvilket egentlig er det, som jeg gerne vil understrege med denne anmeldelse.

9. März 2026

Hej Morten,
Tak for din anmeldelse. Jeg kan desværre ikke gå ind i den konkrete sag her - du er velkommen til at kontakte os på tlf. 7060 7060 for en snak om sagen.
Vh. Amanda
easySure Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen mulighed for at dele eller give…

Ingen mulighed for at dele eller give fuldmagt til medejer af ens forsikringer.
Det er sku en ommer.
Hvordan kan det være at jeg kan forsikre andre personer som i skal have CPR nummer og alt på, men de må ikke tilgå og se alle forsikringer, heller ikke forsikringer der står i deres nummer og CPR?

4. Mai 2026

Hej Martin,
At kunne give adgang så samlever også har adgang til vores selvbetjeningsunivers er noget vi arbejder på at kunne imødese. Indtil vi er klar med sådan en løsning, kan samlever altid kontakte os telefonisk med ændringer, andre ønsker mv.
Amanda
easySure kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med en akut skade fik vi…

I forbindelse med en akut skade fik vi virkelig god, professionel og hurtig hjælp i absolut verdensklasse. Hele forløbet blev håndteret effektivt og trygt, og vi følte os rigtig godt hjulpet fra start til slut. Vi kan varmt anbefale selskabet og takker mange gange for den flotte service.

30. April 2026

Hej Jonas

Tusind tak for jeres virkelig flotte anmeldelse 😊

Det betyder meget for os at høre, at I følte jer trygge og godt hjulpet hele vejen – især i en akut situation, hvor det hele kan være lidt overvældende.

Vi er oprigtigt glade for, at vi kunne være der for jer, da I havde brug for det. Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der var hurtig respons og mens vi havde…

Der var hurtig respons og mens vi havde skaden kunne jeg nemt komme i kontakt med dem.
Der blev kommunikeret tydeligt og jeg var ikke i tvivl i processen hvor jeg var og hvad næste skridt skulle være.

Bare en god oplevelse

2. April 2026

Hej Nikolaj

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det er virkelig skønt at høre – og ikke mindst dejligt at vores skadeafdeling får så fin ros med på vejen.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at det bare spiller, når man står i en skade – så det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har for noget tid siden

Jeg har for noget tid siden, haft en behagelig samtale med Frederik, da jeg ville skifte til easysure. Der blev forklaret og ikke mindst sparet, ifh mit tidligere forsikringsselskab.
Efterfølgende har jeg også talt med Sigurd og bilal, da der lige manglede det sidste på forsikringen.
👌👌👌

3. März 2026

Hej Christine

Vi er rigtig glade for, at du har haft dialog med flere af vores stjerner ⭐ og at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Det betyder meget for os, at du både har fået god rådgivning og kunnet spare penge.

Du er altid velkommen til at tage fat i os igen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremadrettet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er sjældent underholdende at tale…

Det er sjældent underholdende at tale med for eksempel forsikringsselskab eller en bank men denne oplevelse jeg havde i dag kunne jeg mærke at der var en virkelig menneske/kvinde bagved.
Denne fornemmelse af at det er menneske til menneske gør at jeg bliver i dette forsikringsselskab.
Tusind tak for en dejlig snak venligst Lars Jeppesen

29. April 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Lars 😊
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplevede en personlig og nærværende samtale – det er præcis den følelse, vi gerne vil give.

Og det var vores superstjerne Betina, du talte med ⭐ hende sender vi helt sikkert din ros videre til!

En god oplevelse

Jeg og min kæreste havde en samtale med Andreas hos Easysure, det var en rigtig god oplevelse og Han var behagelig at snakke med

Han skal have 5 stjerner for sit gode arbejde

Hilsen Tove og Per

22. April 2026

Kære Tove og Per 😊

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse – det betyder rigtig meget for os.

Det glæder os at høre, at I havde en god oplevelse med Andreas. Vi sørger selvfølgelig for, at han får jeres flotte ros ⭐

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis I får brug for det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frederik meget hjælpsom ved oprettelse…

Frederik meget hjælpsom ved oprettelse af forsikring og alt virker til at være lige så godt og effektivt som alle årene jeg har været i Jeres gamle selskab Next.

23. April 2026

Hej Flemming
Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse med Frederik, og at overgangen er gået godt. Vi sætter stor pris på din tillid gennem årene.

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis der dukker spørgsmål op undervejs – vi hjælper gerne hele veje.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ringede derind fordi jeg havde…spørgsmål omkring min bilforsikring.

Jeg ringede derind fordi jeg havde forskellige spørgsmål omkring min bilforsikring. Ventetiden var kort, og jeg blev hjulpet af det sødeste, venligste, og letforståelige menneske. Fantastisk oplevelse.

22. April 2026

Hej Karina
Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du fik en god oplevelse, hurtig hjælp og svar på dine spørgsmål. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

ny forsikring

mennesker på chatten har været meget hjælpsom :)

20. April 2026

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores chat har været hjælpsom.

Skide god service

Skide god service

17. April 2026

Antwort von easySure

Tusind tak for din fine feedback – det sætter vi stor pris på 😊

Ringe dækning og service

Forsikringer gennem Easysure, kan ikke anbefales. Jeg har haft brug for mine forsikringer 2 gange på 3,5 måned, og Easys ageren har været mere end mangelfuld begge gange: Første gang blev min bilrude smadret 23. December. Der gik 6 dage før det var muligt at opnå kontakt til Easy. Medarbejderen som ringede mig op, havde ikke sat sig ind i sagen og kunne ikke besvare mine spørgsmål om pågældende skade. Efterfølgende gik en periode på over 3 måneder hvor jeg har haft en brag kamp for at få Easy til at dække udgifterne til det der blev stjålet. Det er ikke lykkedes, igår afviste Easy endelig alt dialog for at få erstatning for det jeg har dokumenteret stjålet. Det de har villet erstatte har de nedskrevet i en grad så jeg ikke har mulighed for at købe nyt, tilsvarende. Derudover vil Easy ikke leve op til den selvrisiko som jeg blev lovet ved oprettelse, selvom jeg gennem mere end 3 måneder har sendt dokumentation for hvad der blev lovet og aftalt ved oprettelse af forsikringer gennem Easy. Igen har der ikke været villighed til kommunikation eller dialog. Der er i snit gået knap en uge, fra jeg har sendt en mail, til Easy har svaret. Når der er kommet et svar, har det hvergang været en ny medarbejder der har taget sagen, og ikke sat sig ind i den grundige dokumentation jeg har sendt via både mail og Easys egen app.

Senest har Easy afvist at dække skader på bilen, efter at både værksted og kurator har relateret skader på 3 dæk til samme skade. Da jeg så ville anmelde skaden som p-skade,hvilket er uden selvrisiko,blev det afvist, selvom det tydeligt fremgår at det er en klar mulighed at skaden er sket ved påkørsel, populært kaldet bilkabule. Easy vil kun dække skaden hvis jeg betaler yderlige selvrisiko, altså selvrisiko 2 gange for samme skade, eller eksta selvrisiko for en skade som er selvrisikofri. Senest har Easy afvist fremadrettet dialog.
Så nu er sagen havnet hos klagenævnet, det ser jeg fremtid, så retfærdighed kan ske fyldest.
22/4

Hej,
Det kommer ikke bag på mig, at I ikke vil forholde jer konkret til konkrete spørgsmål. Det har I desværre afvist gennem snart 4 måneder😒. Klagenævnet har bekræftet de har åbnet sagen, og afventer jeres svar på ovenstående kritik. Der har i heldigvis ikke mulighed for at undlade at svarer😀

5/6
Hej Easy
I har min fulde accept til at svare på ovenstående saglige kritik om hvorfor ikke ikke vil leve op til det i har lovet skriftligt samt hvad mine policer dækker.
Pt. Trækker i blot alt sagsbehandling i langdrag
26/5
Idag er der kommet mail fra easys klageafdeling, men de forholder sig stadig ikke til den dokumentation jeg har sendt, ej eller hvad der står I policen. Så næste step er at klagenævnet desværre skal bruge tid på at retten sker fyldest.
5. Juli
Seneste update på denne simple case er at Easy efter klagenævnet er begyndt på at behandle sagen, har erkendt at de selvfølgelig skal erstatte alt hvad jeg har meldt stjålet, selvom de længe har nægtet. Klagenævnet har fået præcis samme dokumentation som Easy.. når man får medhold, får man også klage gebyret retur💪

14. April 2026

Hej Jannik,
Tak for din anmeldelse. Jeg kan desværre ikke kommentere din konkrete sag her.

Vh. Amanda

God og hurtig service

God og hurtig service , søde medarbejder,

12. Dezember 2025

Hej Charlotte :-)
Vi er glade for, at du har oplevet både hurtig service og venlige medarbejdere. Det er lige præcis det, vi stræber efter.

Rigtig god dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kasper var yderst kompetent og meget…

Frederik (som jeg troede hed Kasper) - var yderst kompetent og meget løsningsorienteret i håndteringen af en lidt kringlet sag. Han var samtidig venlig og besvarede mine mange spørgsmål med professionalisme og tålmodighed. Han bevarede overblikket hele vejen igennem og sørgede for en hurtig og tilfredsstillende løsning. Klar anbefaling herfra!

13. April 2026

Antwort von easySure

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for, at du har oplevet både overblik, tålmodighed og en god løsning hele vejen igennem.

Vi sørger selvfølgelig for, at Frederik får et velfortjent klap på skulderen – han har fortjent det!

Tak for anbefalingen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en vandskade i vores…

Vi havde en vandskade i vores badeværelse, vi har fået super god behandling, åben og ligefrem kommunikation af vores kontakt Sahra his easysure, jeg vil helt bestemt anbefale dette forsikringsselskab

7. April 2026

Antwort von easySure

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre!

Det betyder meget, at I har haft en god oplevelse gennem hele forløbet med jeres vandskade, og at kommunikationen har været i top. Sahra er også en stjerne ⭐️, så hende giver vi selvfølgelig et velfortjent klap på skulderen.

Tak for anbefalingen – det sætter vi stor pris på.

easySure

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr