Banner for easySure

easySure Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til next forsikring nok det bedste selskab har fået stjålet min cykel inden ploblem dækning med det samme har skrevet sammen med Joachim alt var i orden tejn jeres forsikringer hos next det dur... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringe ind angående en eksisterende skade på min hund .. Fik den sødeste medarbejder i røret Hun fik undersøgt - forklaret og svaret på mit spørgsmål.. Så lage røret på med et smil på læben - tro... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service. Jeg blev ringet op af jeres medarbejder Bilal, efter eget ønske. Jeg fik sammensat diverse forsikringer og en kommende dyreforsikring, og alt gik som det skulle. Bilal er en mege... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Æv, så fik jeg alligevel brug for dem. Men det var godt nok nemt, ligetil og hurtigt afviklet, helt uden problemer. Det er ikke så længe siden, vi skiftede forsikringsselskab, og dette var første... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Versicherungsagentur

Über easySure

Vom Unternehmen geschrieben

Hos easySure tror vi på, at forsikring skal være enkel, fair og uden skjulte omkostninger. Derfor får du gennemsigtige priser – og aldrig gebyrer. Ingen opkrævningsgebyrer, ingen ekspeditionsgebyrer, ingen overraskelser.

Skadefri bonus – vi belønner ansvarlighed

Passer du godt på dine ting, passer vi godt på dig. Allerede efter 3 år uden skader får du 10 % af din præmie tilbage – og herefter kan du optjene bonus endnu oftere. (Vilkår fremgår af policen.)

Samlerabat – flere forsikringer, mere at spare

Når du samler dine forsikringer hos os – fx bil, indbo, hus, rejse eller fritidshus – kan du få op til 20 % rabat. Jo mere du samler, desto større fordel – og alt overblik ét sted.

Hvorfor vælge easySure?

• Ingen gebyrer – du betaler kun for selve forsikringen.
  • Hurtig og enkel skadebehandling.
  • Klar kommunikation uden “det med småt”.
  • Ekstra fordele gennem skadefri bonus og samlerabat.

Hos easySure handler det ikke bare om at dække skader, men om at give dig tryghed, overskuelighed og en god pris – hver dag.

👉 Bliv kunde hos easySure

Her er de forsikringer, vi kan hjælpe dig med:

Vom Unternehmen geschrieben

Bilforsikring
Hvad enten du kører på benzin eller el, leaser eller junior lige har fået kørekort, så kan du vælge præcis de dækninger, du har brug for.
Hundeforsikring
Som kærlig hundeforælder har din firbenede ven en særlig plads i dit hjerte. Det har den også i vores.
Husforsikring
Har du investeret i et hus? Så vil du sikkert gerne forsikre det og passe på det på den bedst mulige måde.
Indboforsikring
Fritidshusforsikring
Har du investeret i et fritidshus? Så er du sikkert også interesseret i at forsikre huset og alt det faste indbo på den bedst mulige måde.
Ulykkesforsikring
Du kan desværre ikke gardere dig mod ulykker. Men med vores ulykkesforsikring er du og din familie i sikre hænder, hvis du skulle være så uheldig at få varige mén efter en ulykke.
Campingvognsforsikring
Har du en rullende feriebolig? Så vil du selvfølgelig sikre den bedst muligt. Vi har skræddersyet et produkt, så du kan sove trygt om natten.
Knallertforsikring
Har du købt en knallert eller elcykel (der kører mellem 25 og 45 km/t) og er klar til at sætte asfalten i flammer? Så få en forsikring, der dækker bedst muligt.
Trailerforsikring
Har du sat krogen i en trailer? Så er du sikkert interesseret i at forsikre traileren på den bedste måde.

Kontaktinformationen

Få et gratis forsikringstjek

Find ud af, hvor meget du kan spare på dine forsikringer

Hervorragend

Alle Bewertungen

231 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god og dejlig oplevelse

En god og dejlig oplevelse , at tale med sådan en frisk medarbejder, han gjorde det rigtig godt for mig, og jeg fik et rigtig pænt tilbud på kasko-forsikring på min split-nye bil...tak for det, med venlig hilsen Benny V

4. März 2026

Hej Benny,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Godt at høre, at du blev mødt af en frisk medarbejder, der fik hjulpet dig med at oprette en forsikring til din nye bil! 💪

Venlig hilsen

Rigtig fin service

Rigtig fin service, og en nem proces – Kan klart anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐
Tak til den flinke fynbo Mathias Sørensen

3. März 2026

Hej Signe,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Vi er glade for, at du har oplevet, at det var en nem proces og fin service fra Mathias 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og grundig vejledning. Har fået fantastisk god og professionel…

Har fået fantastisk god og professionel hjælp de gange jeg har haft brug for vejledning 👌Kan helt sikkert anbefale Selskabet !

Hej Helle,

Tak for din flotte anmeldelse🤩
Godt at høre, at du oplever god og proffesionel hjælp, når du kontakter os 💪 Vi står altid klar til at hjælpe!

God service

God service, god tålmodighed, intet negativt at sige om samtalen med Søren Olesen (DAICA Agentur).

Hej Rune,

Tak for din anmeldelse og 5 stjerner ⭐️
Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service fra Søren - Jeg sender rosen videre til ham 🤩

Mathias Sørensen

Simon lange-Lund
Har været en god Forsikringsrådgiver

Hej Michael,

Tak for at dele din oplevelse med os 🤩
Vi er glade for at høre, at din oplevelse med Simon har været god. Jeg sender rosen videre til ham 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simon var en virkelig flink mand som…

Simon var en virkelig flink mand som gav mig god rådgivning også selvom han ikke behøvede det, jeg er godt tilfreds.

Hej Kevin,

Tak for din anmeldelse😊
Vi er glade for at høre, at din oplevelse med Simon var 5 stjerner værd ⭐️ Jeg sender dine søde ord videre til ham.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid søde medarbejder når du ringer…

Altid søde medarbejder når du ringer ind, kort vente tid i telefonen og får altid svar på mine spørgsmål.

Hej Birgitte,

Tak for de 5 store stjerner ⭐️

Vi er glade for at høre, at du oplever, at du altid bliver mødt af søde medarbejdere og får hurtigt svar på dine spørgsmål 😊

Konge service af Gustav!

Jeg skulle have en bilforsikring og han var bare klar til at hjælpe, fik lynhurtigt guidet mig i gennem det hele og var super flink, han fik sku også lige solgt mig på en ulykkesforsikring så det var jo meget godt, alt i alt en super god oplevelse med Gustav!

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐️

Tak for at dele din oplevelse med Gustav. Glad for at høre, at du har været tilfreds med hans service 💪 Sender rosen videre til ham.

Simon var en sød og hjælpsom rådgiver

Simon var en sød og hjælpsom rådgiver
100 👍🏼 til ham

27. Februar 2026

Hej Karina,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
God at høre, at du har oplevet Simon god og hjælpsom😊 Sender rosen videre til ham 💪

God oplevelse

Jeg havde en god oplevelse med at snakke med Mathias. Han kunne besvare alle mine spørgsmål, og fik mig overbevist til at skifte forsikringsselskab.

Hej Sara,

Tak for at dele din oplevelse med os! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Mathias og at han kunne besvare dine spørgsmål 😊

Velkommen til easySure-familien!

Behagelig gennemgang og oplevelse

Jeg fik et forsikringstjek af medarbejder Jakob Von Qualen, som foregik i et roligt og behageligt tempo.
Vi konstaterede dog, at mine nuværende forsikringer lå i et fornuftigt leje, men på trods af det, havde Jakob overskud til at anerkende at jeg var et godt sted.
Gennemgangen virkede troværdig og kvalitetsagtig.

Hej Henrik,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en troværdig og kvalitetsagtig oplevelse med Jakob 😊Jeg sender rosen videre til ham 💪

Simon superstar sælger

Simon - du gjorde det sgu godt 👍

25. Februar 2026

Hej ArKalo,

Tak for at dele din oplevelse med os 🤩
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med Simon. Jeg sender rosen videre til ham💪

God service

25. Februar 2026

Hej Mark,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner🤩
Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service - Lige det vi stræber efter💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kristian Hansen er verdens beste…

Kristian Hansen er verdens beste røvgiver!
Giv ham mere i løn

20. Februar 2026

Hej Olaf,

Tak for din anmeldelse og 5 stjerner 🌟
Godt at høre, at du har haft en god oplevelse med Krisitan, og tak for at dele den med os 🤩

Dygtig rådgivning

Kristian Hansen, en fryd for mine ører. Nærværende og lyttende. easySure... Lønstigning ASAP. Han er skarp!

20. Februar 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse og 5 stjerner 🌟
Godt at høre, at du har haft en god oplevelse med Krisitan - Jeg sender rosen videre til ham 😊

5 store stjerner

Vi har lige haft et fantastisk opkald, med en utrolig kompetent og behagelig mand ved navn Foad. Vi valgte og sige ja tak til det fantastiske tilbud og fik flyttet alle vores forsikringer til easy sure. Og med ham som sagsbehandler er vi mere end godt tilfredse.

5 stjerne til easy sure og selvfølgelig Foad! Hilsen Nanna og Jeppe

Hej Nanna og Jeppe,

Mange tak for jeres flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🌟
Dejligt at høre I har oplevet en så god kompetent service og endda med fantastiske tilbud. Vi sender det store skulderklap videre til Foad! 😊

Jonas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos jer, og især kæmpe ros til Mathias Sørensen.
Mathias var utrolig professionel, imødekommende og tog sig god tid til at gennemgå det hele grundigt med mig. Jeg følte mig tryg gennem hele processen og oplevede på intet tidspunkt at blive presset – kun godt rådgivet.
Han fandt en mega god forsikring, der passer perfekt til mine behov, og sørgede for at jeg forstod alle detaljer. Det er sjældent man møder så engageret og kompetent en sælger.
Stor anbefaling herfra!

Hej Stine,

Tusind tak for den skønne anmeldelse 🤩
Vi er så glade for at høre, at du havde en rigtig god, professionnel og tryg dialog med Mathias. Det er præcis sådan, vi ønsker, at det skal føles hos easySure! Vi giver naturligvis rosen videre til Mathias 😊

Venlig hilsen
Jonas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid behagelig at snakke med,og de er…

Altid behagelig at snakke med,og de er opmærksomme på at man får sagt det hele osv

Hej Brit,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️

Vi er glade for at høre, at du havde en behagelig samtale med min kollega, og at de kom godt rundt på emnet😁

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr