Easytheorie Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

alles netjes op gelost heel erg bedankt er voor en heb ook nog extra tijd gekregen om te leren nog twee extra examens gekregen super blij mee ik wil me excuses aanbieden

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geslaagd dankzij Easytheorie.nl Wij waren op zoek naar extra ondersteuning ter voorbereiding voor het theorie examen voor onze zoon Bodhi. Na veel ge-googled te hebben zijn wij op de website v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wauw vet goede cursus!! Hele goede basis maar ook de juiste tips en tricks zodat je precies weet wat het antwoord op elke vraag is! Slagen wordt zo makkelijk! Enthousiaste instructeurs, super du... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met Easytheorie wordt het theorie examen ineens een stuk gemakkelijker. De stof wordt heel makkelijk, begrijpelijk en inzichtelijk uitgelegd. Er wordt heel veel geoefend met echte examenvragen en de s... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Unterricht

Vom Unternehmen geschrieben

In één keer je autotheorie halen. Zonder een boek open te slaan.

Hervorragend

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Encourage students for Een…

Encourage students who comes for Een dag cursus to study at home properly before coming for the Les because the les goes too fast even though it teaches how to see, read and answer the questions which I am very happy with.

Heeft erg nuttige informatie

Heeft erg nuttige informatie. Je wordt ook goed voorbereid. Ze stellen je gerust. Ik ben zeer tevreden dat ik heb mogen deelnemen aan deze dagcursus!

Antwort von Easytheorie

Hey Meryem! Erg fijn dat je tevreden bent over onze dagcursus. Wij proberen iedere cursist uiteraard goed erbij te betrekken, want zo leer jij en anderen beter en sneller! Daarnaast lijkt het ons ook een leuk idee als we jouw familie/kennissen of familie onze dagcursus kunnen geven. Jij kunt er namelijk ook nog eens geld mee verdienen! Benieuwd hoe? Stuur ons een mail naar info@easytheorie.nl dat je erg geïnteresseerd bent in onze 'vriendenactie' met je (achter)naam, e-mail en als je wil ook je telefoonnummer. Ons team neemt contact op met jou hoe jij dat wil. Profiteer direct van onze vriendenactie!

Groetjes,
Team Easytheorie

Grappige man

Grappige man, gaat er snel door heen dus wel handig om vooraf iets voor te bereiden. De cursus helpt wel heel erg om de laatste dingen te herhalen en de regels duidelijk te krijgen.

Antwort von Easytheorie

Hi Lisa, aan de hand van humor blijft de theorie vaker hangen. Dat is één van onze vele krachten tijdens de cursus. Is het misschien ook een leuk idee om jouw vrienden onze theoriecursus te laten volgen? Zo ja, dan hebben wij een leuke vriendenactie voor je. Je kunt namelijk een royaal bedrag verdienen als je kennissen/vrienden laat aanmelden bij Easytheorie. Benieuwd hoe? Stuur een e-mail naar info@easytheorie.nl met daarin je naam en achternaam, je e-mail en eventueel je telefoonnummer én dat je geïnteresseerd bent in onze vriendenactie. Ons team zal jou meer informeren. Profiteer direct van onze vriendenactie!

Groeten,
Team Easytheorie

Goeie cursus

Heel duidelijk en goed te volgen. door deze cursus heb ik mijn theorie gehaald!

18. Mai 2021

Antwort von Easytheorie

Yess heel goed Arwen! We zijn trots op je dat jij je theorie hebt gehaald!

Alles was helder en Duidelijk

Alles was helder en Duidelijk.

Het was fijn om mijn cursus hier te volgen.
Je wordt goed ontvangen. Ik ben erg tevreden over de manier waarop de les wordt gegeven en hoe de regels worden uitgelegd. Je krijgt heel veel tips en ezelsbruggetjes
Ik ben erg tevreden. Het is zeker een aanrader.

13. Mai 2021

Duidelijk leerzaam gezellig

Er wordt heel duidelijk uitgelegd en als je vragen hebt kan je dat direct vragen. Het is een hele gezellige en leerzame dag het wordt extreem goed in je hoofd gestampt met heel veel ezelsbruggetjes tips en tricks!
Ik ben in een keer geslaagd!

13. Mai 2021

Antwort von Easytheorie

We zijn blij dat je in 1 keer geslaagd bent. Je hebt goed je best gedaan!

Leuke en goede cursus

Leuke cursus. duidelijke uitleg. Ook gezellig. Ben in 1x keer geslaagd. Helemaal top!

12. Mai 2021

Antwort von Easytheorie

Ja, goed zo Jyoti! We hebben gezien dat je echt goed je best hebt gedaan. We zijn trots op je!

Goede cursus

Super geregeld. Goede uitleg op een goed tempo. Eten en drinken is geregeld. Werd op een vriendelijke manier ontvangen en rond geleid.

12. Mai 2021

Uitstekende

Uitstekende, duidelijke en gezellige les! Ontspannen sfeer en binnen een dag tijd vrijgemaakt voor de cursus. De examen in 8 minuten gemaakt en geslaagd!!

7. Mai 2021

Antwort von Easytheorie

Super Rakesh! Top dat je onze cursus goed hebt ervaren! Hopelijk haal je snel je rijbewijs.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Easy

Is duidelijk, soms gaat het even snel maar het word later dan allemaal duidelijk. Je kan altijd je vragen stellen en de trucjes die je krijgt zijn makkelijk te onthouden, ook word je goed verzorgt met eten en drinken en ze zorgen voor voldoende pauzes tussendoor.

2. Mai 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr