EASYTRYCK.se Bewertungen 379

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiskt bra service och riktigt snygga produkter med bra kvalité! De har ett enormt utbud med många tillval och är otroligt hjälpsamma genom hela orderprocessen. Man kan dessutom ladda upp sin f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiskt företag! Vi hann knappt trycka beställ innan de hörde av sig till oss med lite undringar över vår beställning. (Det var vi som hade varit lite otydliga!) När vi fick våra produkter stämde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bemötandet har varit väldigt bra även om den första leveransen blev felaktig. Easytryck fixade en ersättningsleverans med en högre kvalitet supersnabbt och var väldigt bra att ha att göra med även när... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min första upplevelse med Easytryck och vill påstå att supporten och den behjälplighet och kundbemötande va av första klass. Snabbare leverans än väntat och kvalitén på produkten (Vepan) va rikti... Mehr ansehen

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Jag är supernöjd med Easytryck

Jag är supernöjd med Easytryck. Har beställt både mässmonter och annat marknadsföringsmaterial vid flera tillfällen och får alltid samma snabba, smidiga och personliga service. Rekommenderas varmt!

28. Mai 2025

Fina produkter

Snabb återkoppling, väldigt fina produkter.
Leveranser enligt uttalad överenskommelse.
smidigt och lätt med beställning.

11. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionellt bemötande och snabb hjälp

Vi har anlitat Easytryck flera gånger för olika saker och får alltid otroligt mycket hjälp. De lyssnar för att förstå och inte bara för att sälja. Easytryck hjälper med att ta fram rätt produkt och få rätt tryck på den. Talar uppriktigt om när något inte går att printa (färgskiftning som inte är möjlig t.ex) och föreslår lösning. Du lägger order själv på deras websida men kan alltid känna dig trygg med att någon kollar din order innan den skickas till produktion för att undvika fel tryck. Jag rekommenderar definitivt Easytryck, trevligt och professionellt bemötande, snabb hjälp och snabba leveranser.

4. Juni 2025

Bra & snabb service

Har gjort flera beställningar nu. Lättarbetad sida för placering av logotyp, snabb återkoppling för korrektur och ev frågor och leveranserna är oftast snabbare än utlovat.
Rekommenderas!

7. Mai 2025

Snabb återkoppling vid beställning

Snabb återkoppling vid beställning. Ändring av korrektur var tydlig och snabb. Bra information/uppdatering av leverans, snabb leverans.

25. März 2024

Antwort von EASYTRYCK.se

Hej! Vi tackar så mycket för betyget! Härligt att höra att du är så nöjd! :)

Lyhörda

Lyhörda, hjälpsamma och snabba

Hej Elisabet!

Vi tackar så mycket för betyget! Det betyder mycket för oss. :)

Klockrent

Snabbt, bra bemötande och bra kvalitét

29. März 2024

Antwort von EASYTRYCK.se

Underbart! Stort tack ska du ha! :)

Bra och snabb kundservice

Bra och snabb kundservice. Enkelt program att jobba i.

23. März 2024

Antwort von EASYTRYCK.se

Tusen tack för betyget, och kul att du gillar vårt logoverktyg! :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra service, kommunikation och priser

Bra service och kommunikation och helt okej priser.
Blev inget köp hos Easytryck denna gång då de tyvärr inte kunde trycka på det vis som vi ville ha, vilket resulterade i att vi gick till en konkurrent som kunde det trots att det var samma produkt.
Ifall de hade öppnat upp flexibiliteten att kunna trycka hur man vill så hade det högst troligt varit 5 stjärnor :)

Antwort von EASYTRYCK.se

Vi håller med om att det är tråkigt med begränsningar i hur man kan trycka. Vi hoppas kunna lösa ännu fler alternativ så att vi kan fixa fina produkter åt dig nästa gång.

Tack för förståelsen och det fina betyget! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har beställt en del usb-stickor

Har beställt en del usb-stickor, flaskor med eget och tryck och mer från EASYTRYCK. Är super nöjd med kommunikationen, leverans och slutresultaten!

rekommenderar 10/10.

Mvh
Alexander Davalos
RM Gruppen AB

Hej Alexander!

Du anar inte hur roligt det är att få ett så bra betyg! Stort tack för att du tagit dig tiden att göra det.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absolut värdelösa

Absolut värdelösa! Fel leverans, kaos med fakturor och kommunikation. Kommer aldrig jobba med de igen! Undvik de bara är min tips.

Upd.
Johan, det är ju verkligen synd att det blev såhär. Vi dock fick ingen rabatt på det, fast betalade hela priset för keps med tryck, trots att vi beställde brodyr. Pga kaos med er sälj och finans avdelningar, kunde vi inte betala det det året beställningen gjordes.
Du försöker ju förgylla ert företag och säga att alla kan göra fel, här håller jag med, men NI är värdelösa från A till Ö. Det var inte en enda bra grej med denna beställningen.

17. Jänner 2024

Hej Alexandra!

Jag har satt mig in i vad som har gått så snett att vi fått en så dålig recension och jag beklagar verkligen!
Vad som hänt är att vår produktion missförstått och gjort ett tryck istället för brodyr, och en sådan miss ska inte ske. Mig veterligen har det aldrig hänt tidigare, men här har vi tabbat oss och jag ber så mycket om ursäkt.

Då misstaget är helt vårt fel så har min kollega erbjudit att makulera ordern, men jag är glad att ni ändå valde att behålla produkterna med tryck mot en rabatt så att de kommer till användning.

Finns det något annat du tycker att vi kunde ha hanterat bättre, eller något jag kan hjälpa dig med så kontakta gärna mig.

Mvh,
Johan Hultman
Marknadsansvarig

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bristande service gällande uppblåsbar portal

Vi har köpt en uppblåsbar portal. Eftersom detta är en ovanlig beställning var vi noga med att uttrycka att vi behövde stöd i beställningen och vår önskan om att få rätt placering/omslutning av vår logga runt benen på portalen. Servicen brast rejält, loggan är kapad och de lägger ansvaret på oss som kund och hänvisar till att vi godkänt (vilket är sant), men det gjordes i god tro att de granskat materialet som vi kommit överens om (för ritningen är väldigt otydlig och inte tredimensionell). Vi blev dock erbjudna ett prisavdrag. Kan inte rekommendera Easytryck.

17. August 2022

Hej Maria,

Vi är otroligt ledsna över att ni känner på detta vis.
Det är viktigt för oss att man som kund blir riktigt nöjd med både produktkvalitet och tryckresultat. Och det är just därför vi alltid själva går in och dubbelkollar tryckfilerna som skickas till oss, t.ex. för att säkerställa att filerna fungerar, att upplösning på bilder är tillräckligt bra för tryck och att färger är korrekt inställda.
Som vi försökt förklara i vår tidigare kommunikation med er så är det tyvärr omöjligt att upptäcka fel på själva designen, då vi inte vet hur ni har tänkt och vilket resultat ni velat uppnå med just era mönster.

Även om vi inte känner att vi har gjort fel i detta fall, så är det såklart hemskt tråkigt med en missnöjd kund, särskilt då vi under processen lagt mycket tid på att hjälpa er just för att slutresultatet skulle bli så bra som möjligt.

Vi hoppas ändå att ni försöker se situationen ur vårt perspektiv också, och att vi i framtiden kan ta fram produkter åt er som ni är 100% nöjda med!

Alltid bra service

Alltid bra service! Något högra priser på enklare produkter, men alltid varit nöjd med det vi beställt genom året! Bra jobbat :)

26. März 2021

Hej Fredrik,

Tusen tack!

Det finns områden vi inte alltid har det billigaste av, men är det något du brukar beställa så låt oss gärna få chansen att hitta en motsvarande produkt som uppfyller dina krav! :)

Easytryck.se

Backdrop till bandet

Köpte en backdrop till bandet. Fick jättebra hjälp med att få till motivet. Dessutom bra pris och snabb leverans med bra kvalité på backdropen.

27. November 2020

Hej Jon,

Underbart! Hoppas ni får stor nytta av backdropen! :)
Och tack för betyget!

Easytryck.se

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr