eat SOUS | Premium Home Dining Bewertungen 5 177

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het is een heerlijke ervaring. Heerlijk eten en makkelijk te maken. Wij hebben nu meerdere malen besteld en in elke box zat een hele fijne beschrijving/instructie rondom wat te doen. Extra puntje, ze... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De twee persoons rijsttafel was echt super verzorgt. Heerlijk gevarieerd, zowel in gerechten als in de smaken. Zag er allemaal keurig uit. De beschrijving is erg goed alsook het “systeem” warm/koud.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een heeerlijke box! De Italiaanse box van Casa Senatori-Ron Blaauw en Selwyn Senatori-. Alle gerechten zo lekker, de antipasti, vitello tonato, de pasta maar bovenal de tiramisu!! We hebben de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veel keus, duidelijk bestelproces en alles werd netjes optijd geleverd. Je kan goed volgen wanneer je bestelling bezorgd wordt. Onze box was makkelijk te bereiden en de kwaliteit was perfect. De ideal... Mehr ansehen

1. Lieferservice

Vom Unternehmen geschrieben

A digital chef-to-consumer platform delivering incredible chef meal kits & food innovations to your home, nationwide. We're elevating home dining experiences by merging quality, experience and simplicity in ways that were never possible before.

4,7

1 Stern

Hat 51 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vooralsnog een hele slechte ervaring

Vooralsnog een hele slechte ervaring. Eten diner besteld voor 4 personen. In doos zat slechts eten voor 2 personen. Met geen mogelijkheid om in het weekend contact op te nemen met EatSous, geen reactie op mail...

Bovendien verwijzen ze naar een niet bestaande chatbox als je vragen zou hebben. Heel erg jammer.

Het eten dat bezorgd was, was van prima kwaliteit overigens! Maar als je met vier man klaarzit, en er wordt voor slechts twee man geleverd, maakt dat wel dat de ervaring enorm tegenvalt.

Op het gebied van communatie valt er ook nog wel wat te verbeteren... Jammer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top site om te bestellen!

Vriendelijke bezorging, op tijd en binnen de beloofde tijd. Gebruiksvriendelijk, duidelijke beschrijving erbij over hoe te bereiden, goede kwaliteit!

Super lekker eten

Super lekker eten, met een volledige en handige omschrijving. Echte aanrader voor een avondje uit. Ook met bijzondere dagen als Valentijnsdag, er is altijd iets speciaals!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

betalen maar niet leveren

meerdere gerechten waren niet geleverd. nummers correspondeerden niet met de instructie. porties met vlees en kip waren echt beneden een normale hoeveelheid die je in een restaurant zou verwachten. op mijn mail aan sous krijg ik geen reactie. iets met makkelijk geld verdienen zonder ergens moeite voor willen doen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

5 Gangen Valentijnsmenu 't Ganzenest.

5 Gangen Valentijnsmenu 't Ganzenest.

De doos kwam wat gedeukt/beschadigd aan. Geen echt probleem natuurlijk maar is toch de eerste indruk.
Alle gangen waren heel goed uit te voeren en zelfs door mij te serveren zoals ze bedoeld waren.
Alle gangen waren verrukkelijk en hebben onze avond een groot succes gemaakt.
Wel als kanttekening dat bij de Ravioli de vinaigrette en de kruidenolie bleken te missen, want daar moet je vanwege het bedrag dan wel kritisch op zijn, en dus toch een sterretje aftrek.

Erg geslaagd

Erg geslaagd, alles heel gemakkelijk af te werken en zeer lekker. Porties wel aan de kleine kant, je mag geen grote honger hebben.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige ervaring: relaxed, heerlijk en prachtig diner!

Met Valentijn het chateaubriand menu van Dijk9 binnen gekregen: 4 gangen waarbij we begonnen met een heerlijk voorafje van tonijn en garnalen, het tussengerecht van ravioli van kreeft en was een ware smaaksensatie. Het hoofdgerecht een heerlijk stuk ossenhaas en als desert een prachtig red velvet chocolade hart! Heerlijk dat we nadat we de kinderen op bed hadden gelegd thuis samen dit 4 gangen diner konden eten. Zelden zo lekker gegeten!

Teleurstellend

De box is op papier goed samengesteld. De kaasjes waren lekker en de aardappelpuree was goed op smaak. De paté en ossobucco waren helaas nogal vlak van smaak. Daarnaast zat er in mijn lamspoot een lange haar. Dat beroofde wel de zin.

Beste Martine,

Bedankt voor je eerlijke, maar helaas ook zeer teleurstellende review. Wat ontzettend naar om te lezen dat je een haar hebt aangetroffen in de lamspoot. Dat is absoluut onacceptabel en voldoet op geen enkele wijze aan de hygiëne-eisen die wij en onze partners stellen.

Daarnaast spijt het ons dat de paté en de ossobuco niet de smaakbeleving boden die je van ons mag verwachten. We willen dit heel graag direct met je oplossen en dit incident uiteraard ook terugkoppelen aan de bereidingskeuken om herhaling te voorkomen.

Zou je een e-mail willen sturen naar hello@eatsous.com? Dan zorgen we direct voor een passende compensatie om dit voor je recht te zetten.

Onze oprechte excuses voor deze nare ervaring.

Perfect

Je kan de bestelling goed volgen en weet dus wanneer je bestelling gaat komen. De bezorgers zijn netjes gekleed en brengen de bestelling tot aan je voordeur. We hebben al meerdere keren besteld en de ervaring blijft goed.

4. Februar 2026

Allergie?

Eten en de bezorging zijn zeer goed alleen als je een allergie hebt is het heel erg lastig navigeren op de website, gerechten zijn niet te filteren op allergie, dit zou ik graag anders zien.

15. Februar 2026

Beste Nick,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Het doet ons goed om te horen dat het eten en de bezorging zeer goed bevallen zijn.

Tegelijkertijd waarderen we je kritische noot over het navigeren op de website met een allergie. We begrijpen dat het op dit moment lastig kan zijn om de juiste gerechten te vinden zonder een specifieke filterfunctie. Dit is feedback waar we zeker iets mee gaan doen; het is een punt waar we als team in de toekomst naar toe willen werken om de ervaring voor al onze klanten zo veilig en makkelijk mogelijk te maken.

Voor nu proberen we bij elk gerecht de allergenen zo duidelijk mogelijk te vermelden, maar we zien in dat een filter de navigatie aanzienlijk zou verbeteren.

Nogmaals dank voor het meedenken en je feedback!

Wederom incomplete levering

Aangezien we een tegoedbon hadden gekregen toen de eerste keer dat we bestelden iets ontbrak hebben we wederom een menu bij eatSous besteld.

Ditmaal ontbraken er TWEE items, en het toetje was dusdanig door elkaar geschud dat we er niets meer van konden maken. En er was er maar eentje terwijl er twee zouden moeten zijn volgens zowel de foto als de beschrijving.

De verpakking was wel topklasse. En het merendeel van de gerechtjes waren echt lekker, dus het restaurant doet het goed, eatSous helaas niet.

Maar ik heb besloten dat ze nu een klant kwijt zijn. Overigens is de box op naam van mijn vrouw besteld mochten jullie willen controleren of op mijn naam iets in het systeem staat vrienden van eatSous. Bestelnummer 176697

Beste Rob,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons enorm dat de box niet compleet was en dat het dessert beschadigd is aangekomen; dit is absoluut niet de ervaring die we nastreven.

We willen dit heel graag direct voor je uitzoeken en op een passende manier rechtzetten. Zou je ons een bericht willen sturen op hello@eatsous.com? Dan kunnen we aan de hand van je bestelnummer (176697) kijken wat er is misgegaan en dit persoonlijk met je oplossen.

Nogmaals onze welgemeende excuses voor de teleurstelling.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Prima maaltijden maar vaak ontbreekt er iets zonder gepaste reactie van Sous

De maaltijden zijn uitstekend en makkelijk te bereiden, ook fijn dat deze mogelijkheid er is een goed diner voor thuis te bestellen. Bezorging ook prima met een beperkt tijdslot maar te vaak ontbreekt er een ingrediënt uit de box en wat nog erger is: na meteen reclameren bij Sous wordt er geen enkele actie ondernomen. Dit aan de hand gehad bij een kerstmenu en nu weer voor Valentijn.

12. Februar 2026

Beste Carmen,

Hartelijk dank voor je eerlijke review. Het is goed om te horen dat de maaltijden bevallen, maar we schrikken ervan dat je aangeeft geen reactie van ons te hebben ontvangen.

Ik heb ons systeem er direct bij gepakt en ik zie dat we je op zaterdag 14 februari een e-mail hebben gestuurd met een verzoek om meer informatie, zodat we een passende oplossing voor je kunnen regelen. Het lijkt erop dat dit bericht je niet heeft bereikt (check voor de zekerheid ook even je spam-folder).

Zou je die e-mail alsnog kunnen beantwoorden? Zodra we je reactie hebben, kunnen we de compensatie direct voor je in orde maken. We willen dit namelijk heel graag netjes met je oplossen!

Nogmaals onze excuses voor de verwarring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Genieten van de dinerboxen van Sous.

Ik bestel regelmatig een dinerbox. Meestal is het geen teleurstelling. De laatste keer had ik een box van Chateaubriand. Die was echt fantastisch. We hebben ervan genoten. Alles was lekker en goed verpakt met duidelijke instructies. Voor komende zaterdag heb ik de Valentine-box van Brasserie Van Dam besteld. Dat wordt weer smullen. Alles is van hoge kwaliteit. Jammer dat de boxen alleen op feestdagen leverbaar zijn. Je kunt er dan wel naar uitkijken. De dinerboxen van Ron Blauw kan ik ook van harte aanbevelen. Als je van Indonesisch eten houdt, dan zijn deze boxen de juiste keuze. Onovertroffen!

30. Jänner 2026

Thuis uiteten

Al een aantal jaar bestellen we met grote tevredenheid een kerstdiner bij Sous en afgelopen week hebben we heerlijke pekingeend gegeten. De gebruiksaanwijzing op papier en of in de vorm van filmpjes zijn altijd goed te volgen en het resultaat is overheerlijk. Zeker een aanrader!

7. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader!!!

Rijsttafel voor 2 van Ron's Gastrobar!
Pakket werd optijd en super netjes ingepakt afgeleverd!
Instructies waren duidelijk en we hebben vooral heerlijk gegeten!! Een echte aanrader als je geen zin hebt om uit eten te gaan maar wel thuis van een heerlijk restaurant niveau diner wilt genieten!

6. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr