EC Gulve Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været meget tilfredse med arbejdet fra EC Gulve. De har lagt trægulve i hele vores hus, og resultatet er virkelig flot og professionelt udført. Alle aftaler blev overholdt fra start til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter en omfattende vandskade i hele vores hus kom vi - via en bekendt i kontakt med Emre og hans team fra EC Gulve. Det har været en virkelig positiv oplevelse fra start og slut. De arbejder båd... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har haft linoleumsgulv i over 20 år uden fejl. Efter vandskade har EC-Gulve udført nyt gulv i linoleum i køkken - ikke bare en gang - men hele to gange - grundet ringe kvalitet. Forsikringen sagde de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været ekstremt glade for…

Vi har været ekstremt glade for resultatet af vores nye sildebensgulv. Kvaliteten er helt i top, og det færdige resultat lever fuldt ud op til vores forventninger. Det er tydeligt, at der er tale om et firma med stor erfaring og høj faglighed.
Personalet har gennem hele forløbet været professionelle, imødekommende og meget kompetente. De ved præcis, hvad de laver, og man føler sig i trygge hænder fra start til slut. Deres rådgivning har været ærlig og kvalificeret, og de står 100 % inde for deres arbejde og de resultater, de leverer.
Hele processen har været velorganiseret, og håndværket er udført med stor præcision og sans for detaljen. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til dette firma, hvis man ønsker et flot og gennemført gulv i høj kvalitet.

12. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med EC Gulve. Arbejdet blev udført professionelt og til tiden, og resultatet lever fuldt ud op til mine forventninger. Kommunikation under hele processen var god, og jeg følte mig tryg som kunde. Jeg kan klart anbefale dem til andre, der ønsker flot og veludført gulvarbejde.

11. Februar 2026

Bedste TEAM

De arbejder både dag og nat for at hjælpe os hurtig videre i en svær situation, og vi har på ingen tidspunkt haft nogen ubehagelige oplevelser.
Emre er særlig dygtig til at vejlede og kom med gode og ærlige råd i forhold til valg af gulv. Vi følte os trygge.
Resultatet er blevet rigtig smukt og fint, vi glade for deres arbejde.
Vi/jeg kan varmt anbefale EC gulve til alle, der ønsker professionelt arbejde.

11. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været meget tilfredse med EC gulve

Alle aftaler blev overholdt fra start til slut, og hele processen forløb præcis efter tidsplanen – faktisk blev de færdige før den aftalte deadline, hvilket vi kun kan rose dem for. Kommunikation, punktlighed og kvalitet har været i top hele vejen igennem.

Vi kan varmt anbefale EC Gulve til andre, der ønsker professionelt udført gulvarbejde og en samarbejdspartner, man kan stole på.

Tage fat i Emre og få et super tilbud

20. Jänner 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke tilfreds med kvaliteten

Ud fra EC gulves svar, vurderer jeg at vi er uenige om hvornår der er indgået en aftale.
Jeg vil mene at en mundtlig aftale er bindende, men jeg kan læse at EC gulve har en anden opfattelse af dette og det er korrekt at aftalen ikke blev indgået skriftligt men udelukkende mundtlig.

Redigeret efter opfordring fra EC gulve.
Vi er sammen med EC gulve kommet frem til en løsning på uoverensstemmelserne, som begger parter har accepteret.
Mulighed nr. 1 (se længere nede) er blevet accepteret af begge parter - Dvs. det stykke linoleum, hvor der er hul i er blevet udskiftet 1 måned efter.
Dog stadig ikke den kvalitet som vi ønskede, da der nu er en revne et andet sted i gulvet.

Original anmeldelse:
Vi er virkelig kede af arbejdet udført af EC-gulve.
Vi oplevede at arbejdet i første omgang blev leveret sjusket, uprofessionelt og ufærdigt.

Huller i det nylagte linoleum, fejl i linoleumet, forkert farve, paneler der ikke var i smig, itureven tapet på væggene, fuge på gulvet, søm der var blevet slået helt forkert ind og bøjede, fuge op af væggene, huller i vores vægge etc. Skinnen der var lagt mellem vores trægulv og det nye linoleumsgulv passede slet ikke. Generelt fremstod arbejdet grimt og sjusket udført.
Vi klagede selvfølgelig med det samme og vi aftalte, at de ville komme ud næste dag for at udbedre arbejdet.

Her skrider kommunikationen fuldstændig.
De kommer ud dagen efter og ordner de små opgaver, som fx. at slibe lidt på panelerne så de er pænere, ordner sømmene i panelerne, retter på fugen mellem linoleumet etc. Derudover skifter de skinnen, hvilket selvfølgelig er dejligt. De kan dog ikke helt finde ud af at skrue en skinne på, så skruerne sidder ikke fast og skinnen er derfor løs og gaber.
Angående det revnede stykke linoleum, forsøger de at lave en lappe løsning, men vi er stadig ikke tilfredse. Gulvet er stadig revnet/hullet og vi er derfor nervøse for, at det skal udbedres indenfor kort tid, da det er lige ved hoveddøren og vi er bange for der kommer vand under gulvet - derudover er det grimt at se på. Vi taler frem og tilbage med EC gulve mhp. en løsning og kommer frem til at der er 2 muligheder:

1) udskiftning af det stykke linoleum, hvor der er hul i

2) Afslag i prisen

Min mand og jeg er i tvivl om hvilken løsning vi skal vælge, da vi egentlig bare vil have et flot gulv. Vi vælger dog løsning 2, da vi ikke kan overskue at EC-gulve skal komme ud til os igen. Med den løsning kan vi betale et andet firma for at udskifte det ødelagte gulv. Derudover kan vi selv udføre de resterende mangler og skader som EC-gulve har påført under deres arbejde som fx. lapning af huller, maling, købe nye skruer etc.
Vi indgår derfor en mundtlig aftale med EC-gulve om afslag i prisen.
Vi bliver derfor meget overraskede da vi modtager fakturen med den fulde pris. Vi tror i første omgang at det er en fejl, men efter at have påpeget fejlen er meldingen fra EC-gulve, at det er den korrekte faktura og de afviser at have indgået en mundtlig aftale om prisnedslag. De mener desuden at arbejdet er færdigudført og at vi som kunder har givet udtryk for at vi er 100% tilfredse med arbejdet. De nægter derfor at komme og udbedre de sidste fejl.

Vi har absolut ikke godkendt arbejdet ud fra præmissen om, at arbejdet er færdiggjort og at EC-gulve ikke vedkender det aftalte prisnedslag.
Vi er meget chokeret over forløbet, det dårlige arbejde og den dårlige kommunikation.

På deres hjemmeside reklamerer de desuden med tilfredshedsgaranti, hvilket desværre ikke er sandt, da vi absolut ikke er tilfredse med arbejdet eller forløbet.
Ejeren af firmaet nævnte ordene "vi vil samarbejde" mindst 10 gange, som om det var ham der "gik en ekstra mil" ved at forbedre de fejl og mangler firmaet havde lavet dagene forinden.
Her på den anden side virker det tragikomisk når man tænker på hvordan forløbet har været og stadig er.

Vi har desværre stadig ikke fundet en løsning med EC-gulve, da de hverken ønsker at overholde deres aftale om prisnedslag eller komme og udbedre mangler ved arbejdet.
De mener åbenbart at man skal forvente huller/revner i sit gulv ved levering og at det er den kvalitet der er deres standard.

En virkelig kedelig sag og vi vil selvfølgelig anbefale at man vælger et andet firma til at udføre arbejde i sit hjem.

8. Dezember 2025
EC Gulve-Logo

Antwort von EC Gulve

Kære Dina.

Tak for jeres anmeldelse.

Vi er oprigtigt kede af, at I har haft en negativ oplevelse, og vi tager kritik af både udførelse og kommunikation alvorligt.

Vi er dog uenige i flere væsentlige dele af beskrivelsen / anmeldelsen og finder det nødvendigt at præcisere forløbet:

• De billeder, der er vedhæftet anmeldelsen, viser forhold før udbedring. Efter jeres reklamation mødte vi op og rettede de påpegede mangler, herunder paneler, søm, fuger og overgangsskinne.
• I forbindelse med arbejdet blev der givet 5 års garanti, og vi har ikke på noget tidspunkt afvist at stå ved vores ansvar for arbejdet.
• Der blev aldrig indgået en skriftlig eller endelig aftale om et konkret prisnedslag.
• Efter arbejdets afslutning modtog vi i stedet krav om 33 % prisafslag, ledsaget af nægtelse af at betale den fremsendte faktura i fuldt beløb.

Vi er uenige i vurderingen af, at arbejdet skulle være ufærdigt eller sjusket ved afslutning, og vi kan ikke genkende fremstillingen af, at vi har afvist dialog eller løsning.

Vi beklager, at sagen er endt i uenighed, men vi kan ikke acceptere, at der fremsættes krav om væsentligt prisnedslag uden forudgående aftale eller dokumentation – særligt når arbejdet er udbedret, og garanti er stillet.

Vi står fortsat til rådighed for en saglig dialog med henblik på at afslutte sagen på et rimeligt grundlag.

EC-Gulve

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe kvalitet og arbejde fra EC Gulve

Har haft linoleumsgulv i over 20 år uden fejl.
Efter vandskade har EC-Gulve udført nyt gulv i linoleum i køkken - ikke bare en gang - men hele to gange - grundet ringe kvalitet. Forsikringen sagde det var en ommer efter første gang. Anden gang så pænt ud MEN efter 2 mdr opstår der nu tegn på sprækker i linoleum gulvet hvor stol står til dagligt. Dette har aldrig været et problem for den gamle linoleum, hvorfor mit gæt går på at det valgte materiale er af dårlig kvalitet. Bruger ikke EC-Gulve igen!

30. November 2025
EC Gulve-Logo

Antwort von EC Gulve

Vi har set din anmeldelse og er nødt til at gøre opmærksom på, at EC Gulve ApS ikke har udført arbejde på din adresse, og vi kan derfor ikke genkende sagen, som du beskriver.

Vi har ingen registrering af:
• udførelse af linoleumsgulv hos dig
• gentagne udbedringer
• en sag via forsikringsselskab
• eller efterfølgende reklamation

Hvis der er tale om en misforståelse, eller hvis arbejdet er udført af et andet firma med et lignende navn, vil vi opfordre dig til at kontrollere dette og eventuelt rette eller fjerne anmeldelsen.

Såfremt du mener, at anmeldelsen alligevel vedrører os, er du meget velkommen til at kontakte os direkte med dokumentation (adresse, faktura eller ordrenummer), så vi kan undersøge sagen nærmere.

EC Gulve ApS

Fint arbejde med vinylgulv

Har af EC gulve fået renoveret et lille badeværelse med vådrumvinyl i bruseniche og på gulv i en ældre københavnsk ejendom. Arbejdet er udført med omhu og faglig ekspertise af venlige og dygtige gulvfolk.
EC gulve kan varmt anbefales.
John H.

9. Dezember 2024

EC Gulve kan anbefales

EC Gulve kan anbefales. Rimelige priser og super service de holdt aftaler og tider. Fuldt tilfreds med resultatet som blev præcis som vi håbede på.

24. Oktober 2024

Kan klart anbefales

Emre var utrolig nem at komme i kontakt, han overholdt vores aftaler, og leverede et virkelig godt stykke arbejde, som jeg er super tilfreds med. Kan klart anbefale ham.

2. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og en god handel

God service og en god handel. Fandt en fejl på mine plankegulve og Johni sørgede for, at leverandøren kom ud og rettede fejl på alle brædder. Fremragende service.

19. März 2024

Flot arbejde til tiden

Emre og hans folk lagde er flot laminat clickgulv på 100 m2 i vores nye lejlighed. De trådte til med meget kort varsel og overholdt alle aftaler. De er meget imødekommende og kompetente håndværkere.

9. November 2023

Unikt håndarbejde 😍👌🏻

Unikt håndarbejde 😍👌🏻
Vi takker EC gulve for et professionelt og unikt sammenarbejde.
De har formået og overraske os igen med det fineste gulv. Det er 2 gang vi bruger dem og yderst tilfredse igen!
Ec gulve kan med garanti anbefales herfra ✋🏻!😃

Vh
De Glade husejer.

1. Mai 2023

Fantastisk Sildeben Gulv - En æstetisk og holdbar løsning

Jeg vil gerne dele min ekstraordinære oplevelse med mit nye Sildeben gulv og udtrykke min fulde tilfredshed med dette fantastiske produkt. Fra begyndelsen var jeg imponeret over gulvets æstetiske appel og den ekstraordinære holdbarhed, der følger med.

Først og fremmest vil jeg gerne fremhæve gulvets unikke design. Sildeben mønsteret tilføjer en sofistikeret og tidløs charme til ethvert rum. Den præcise udførelse og omhu, der er lagt i hver enkelt plankes placering, skaber en imponerende symmetri, der virkelig skiller sig ud. Jeg er blevet overvældet af komplimenter fra mine gæster, der ikke kan få nok af dette smukke gulv.

Ud over dets visuelle appel har Sildeben gulvet vist sig at være ekstremt holdbart og slidstærkt. Selv efter flere måneders intensiv brug ser gulvet ud som nyt. Det har modstået høj trafik, slid og dagligdagens udfordringer uden at vise tegn på slid eller skader. Jeg er virkelig imponeret over dets kvalitet og robusthed.

Jeg vil også gerne fremhæve det professionelle team, der installerede gulvet. De var yderst erfarne, effektive og præcise i deres arbejde. Installationen blev udført hurtigt og problemfrit, og de sørgede for, at hvert trin blev taget med omhu og nøjagtighed. Deres ekspertise og dedikation til detaljer afspejles tydeligt i det endelige resultat.

Slutteligt vil jeg gerne fremhæve den fremragende kundeservice, jeg har modtaget. Fra starten af købsprocessen var virksomhedens personale yderst hjælpsomme og imødekommende. De besvarede alle mine spørgsmål og gav mig ærlig og troværdig rådgivning, hvilket gjorde det nemt for mig at træffe den rette beslutning.

Samlet set er jeg dybt tilfreds med mit Sildeben gulv. Det har overgået mine forventninger på alle fronter - fra dets smukke design og holdbarhed til den enestående kundeservice, jeg har modtaget. Hvis du overvejer at opgradere dit gulv, kan jeg varmt anbefale Sildeben gulvet som den ultimative løsning. Du vil ikke blive skuffet.

Tak til det team, der har skabt dette fantastiske produkt, og til virksomheden for deres eksemplariske service. I har virkelig skabt et gulv, der er værd at beundre og nyde i mange år fremover.

Bedste hilsner,

1. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr