Ecomlab - Start Je Webshop Bewertungen 58

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden van de cursus! Alles goed uitgelegd in de video’s van A tot Z Als je via deze weg geen online webshop kan bouwen dan lukt het nergens! Vragen worden meteen beantwoord in de besl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

1. Marketingagentur
  2. Business School
  3. E-Commerce-Dienst
  4. Online-Marketing-Unternehmen

Über Ecomlab - Start Je Webshop

Vom Unternehmen geschrieben

Start, Groei En Schaal Je Webshop Naar Een 6 En 7-Cijferig E-Commerce Bedrijf.

ECOMLAB is een Online Coachingprogramma dat je helpt een eigen webshop te bouwen, lanceren en/of je huidige webshop om te vormen naar een succesvol 6 of 7-cijferig E-commerce bedrijf. Onze Missie. Bewijzen dat iedereen een eigen webshop kan starten en schalen.

Het is onze missie om te tonen dat iedereen meer in zijn/haar mars heeft dan de standaard 9-5 mentaliteit door de beste coachingprogramma’s aan te bieden die er te vinden zijn. Onze programma’s zijn zo opgesteld dat ze 10 X meer resultaat bieden dan andere cursussen voor 1/100ste van het prijskaartje van een reguliere opleiding.

Door het begeleiden van meer dan 380 personen, begrijp je dat een succesvolle E-commerce onderneming niet enkel is gebouwd op basis van tactieken en strategieën. Onze leerwijze is gebaseerd op het ontwikkelen van échte ondernemers, ondernemers met een helikopterview.

- We leren niet alleen hoe je een webshop moet bouwen, maar ook hoe ze een team moeten ontwikkelen om deze te automatiseren. ​

- We tonen hoe je moet omgaan met cash-flow, online adverteren, klantenservice, supply-chain en zoveel meer...

- We ontwikkelen ondernemers met echte skills.​

- We bewijzen dat E-commerce meer is dan tactieken en strategieën door een juiste mindset en manier van denken aan te leren.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Betrouwbaar en kwaliteit

Aangename professionals die makkelijk aanspreekbaar zijn, zijn doen echt de moeite om met u naar de gepaste oplossing te zoeken, echt zoeken. En past een bepaalde formule of mogelijke oplossing niet en u geeft dat aan, zij zullen opnieuw met u bespreken, herevalueren en terug met een nieuw voorstel of dergelijke afkomen. Het is een firma waar je echt kan op rekenen! Doe zo verder!

15. Dezember 2024

Bedankt Dennis!

Wat een ervaring ...

Toen ik voor het eerst over EcomLab hoorde, was ik sceptisch. De wereld van internetmarketing zit vol met zogenaamde 'goeroes' die gouden bergen beloven, vaak ondersteund door overdreven succesverhalen en cijfers die te mooi zijn om waar te zijn. Ik heb dan ook lang getwijfeld voordat ik me inschreef. Wat me uiteindelijk over de streep trok, was mijn buikgevoel. Iets diep vanbinnen zei me dat deze organisatie anders was. Nu, achteraf bekeken, kan ik met zekerheid zeggen dat mijn buikgevoel juist was.

EcomLab is meer dan een cursus – het is een complete begeleiding voor wie een rendabele webshop wil opstarten. Wat deze organisatie uniek maakt, is de toewijding en ondersteuning die ze hun leden bieden. De cursus is tot in de puntjes uitgewerkt en geeft je alle stappen, tools en kennis die je nodig hebt om je webshop succesvol te maken. Maar – en dit is belangrijk – het is geen "snel geld verdienen"-verhaal. Succes komt niet vanzelf.

Ik heb hard gewerkt, en dat doe ik nog steeds. Maar dankzij EcomLab heb ik nu een webshop die groeit en rendeert. Het heeft mijn leven compleet veranderd. Voor iedereen die bereid is om zichzelf volledig te geven en te investeren in dit avontuur, biedt EcomLab een bijna zekere weg naar succes. Ze geven je de knowhow en de tools, maar het is aan jou om die toe te passen en door te zetten.

Wat ik het meest waardeer, is dat EcomLab transparant en realistisch is. Ze maken geen loze beloftes. Ze vertellen je eerlijk dat succes tijd, inzet en doorzettingsvermogen vergt. Maar ze geven je ook alles wat je nodig hebt om te slagen.

Als je serieus bent over het opbouwen van een winstgevende webshop en bereid bent om hard te werken, kan ik EcomLab niet genoeg aanbevelen. Het is zonder twijfel de beste investering die ik ooit in mezelf en mijn toekomst heb gedaan. Dankzij hun begeleiding en mijn eigen inspanningen heb ik een nieuw pad ingeslagen dat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Bedankt, EcomLab!

26. November 2024

Zeer fijne woorden Jan 🙏🏻 💪🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topbedrijf in Aalst op marketing…

Topbedrijf in Aalst op marketing gebied. Ervaren gasten die weten hoe ze een webshop kunnen omtoveren naar een succesverhaal!

6. November 2024

Bedankt, Mieke! 🙏🏻

Perfecte Samenwerking

We hebben al meermaals samen gewerkt met Glenn en dit heeft steeds tot heel goede resultaten geleid. Zowel het aantal leads als de Sales zijn stelselmatig gestegen!

6. Juni 2024

Bedankt voor het vertrouwen! 👍🏻

Begeleiding op maat

De begeleiding bij het opzetten van een eigen webshop is top. Hun coachingstraject is praktisch en gericht op resultaat, waardoor beginners én ervaren ondernemers stap voor stap hun webshop kunnen laten groeien. De coaches hebben een hands-on benadering: ze delen niet alleen theorie, maar begeleiden je ook in de uitvoering, zoals productselectie en marketingstrategieën.

Voor mij persoonlijk waardeer ik de aandacht die ik krijg. ECOMLAB helpt op een efficiënte manier zelfstandig een winstgevende webshop op te bouwen.

2. Juli 2024

Fijn te horen, Bapke!

Resultaatgerichte aanpak

ECOMLAB biedt training om je eigen webshop van A tot Z op te bouwen, met begeleiding door het proces. Hun hands-on aanpak en support helpen je om stap voor stap een succesvolle webshop te lanceren, zelfs zonder voorkennis. Ideaal voor wie een goed ondersteund en resultaatgericht traject zoekt.

26. Oktober 2024

Fijn om te horen, Simon!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ken Glenn al enkele jaren

Ik ken Glenn al enkele jaren, TOP kerel en zalig om mee samen te werken. Die mannen kennen hun vak! 👍👊💪

10. September 2024

Bedankt, David! 💪🏻

Geweldige ervaring

Duidelijke trainingen die zorgen voor snel resultaat! Ben enorm blij met mijn aankoop.

24. Oktober 2024

Bedankt, Aaron!

Fijne samenwerking met ECOM360

Fijne samenwerking met Lars, Jorn en Glenn die leidt tot een duidelijk en positief resultaat. Je merkt duidelijk de vakkennis en het inzicht. Vaak worden spontaan tips gedeeld zodat je het beter kan doen. Ik kan hen zeker aanbevelen

22. Oktober 2024

Antwort von Ecomlab - Start Je Webshop

Fijne woorden Kenny, bedankt!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

ECOMLAB heeft begrip voor elke situatie

Initieel zou ik starten met de cursus “Start je webshop”, maar om persoonlijke reden zou ik de cursus niet kunnen vervolledigen. Ik heb dit opgenomen met Ecomlab en ze hebben mijn situatie ter harte genomen. Na persoonlijk contact met het team hebben ze mijn investering dan ook terug betaald (aangezien ik dit had opgevraagd binnen de 14 dagen na aankoop van de cursus). Dit toont dat ze elke situatie case per case bekijken en een geschikte oplossing samen met de klant trachten te vinden. Bedankt Ecomlab voor jullie begrip en klantvriendelijkheid!

18. Oktober 2024

Antwort von Ecomlab - Start Je Webshop

Bedankt voor de uitklaring en de positieve beoordeling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de aanpak en…

Zeer tevreden over de aanpak en expertise van het Ecom360 team. Glenn beschikt over diepgaande kennis en denkt actief mee om de doelstellingen te behalen. Tijdens een workshop hebben we de volledige website grondig geanalyseerd en geoptimaliseerd waar nodig. Daarnaast hebben we een strategie voor Meta ads en e-mailcampagnes opgezet. Het team is vlot bereikbaar en staat altijd klaar om te helpen.

Ik ben uiterst tevreden en kijk uit naar de resultaten in de komende maanden.

3. September 2024

Dankjewel Dominique, keep pushing! 💪🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot dusver geweldige ervaring met het…

Tot dusver geweldige ervaring met het team van Ecom360. Zeer aan te raden voor iedereen, waaronder mezelf, die op zoek is naar de juiste begeleiding voor het starten van een eigen webshop.
Met hun uitgebreide kennis zijn ze de perfecte partner om je doelen te bereiken!

19. August 2024

Bedankt Bernard!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ecomlab levert wat ze beloven.

Ecomlab levert wat ze beloven.
In tegenstelling tot andere cursussen is dit een totaal andere ervaring.
Ik ben ervan overtuigd dat je door deze bewezen strategieën en ondersteuning een winstgevende webshop kan opzetten.

11. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DE aanwinst om direct resultaten neer te zetten!

Het moet gezegd worden zoals het is!
Zonder Ecomlab zou ik nooit in staat zijn geweest om een webshop van dit kaliber te bouwen én te lanceren.

De mannen bij Ecomlab zijn echte experts in hun vakgebied, en wat ze doen, doen ze goed. Hun uitleg is duidelijk, en ze gaan tot in de kleinste details zodat mensen met alle niveaus van ervaring kunnen volgen.

En als je dan toch ergens op vastloopt, hoef je niet lang te wachten: binnen de 24 uur krijg je er een persoonlijke ondersteuning van.

Het gaat niet alleen om hun kennis en kwaliteit - die subliem is + ze zijn altijd op de hoogte van de laatste updates...
Wat Ecomlab echt onderscheidt, is hun menselijke benadering en bereikbaarheid. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij ook succesvol kunt zijn met je webshop.

Waarom kiezen voor Ecomlab? Ze zijn realistisch, duidelijk, gaan voor perfectie, bieden kwaliteit voor een faire prijs, zijn altijd up-to-date met de laatste veranderingen, bereikbaar EN brengen die menselijke touch.

8. Mai 2024

Goede opleiding

Ik ben reeds een maand ongeveer gestart met de cursus te volgen en ik heb al verschillende zaken bijgeleerd. De mannen van Ecomlab sturen je bij waar mogelijk en geen enkele vraag is te veel voor hen. Zeker wel de moeite waard wanneer je overtuigd bent om een webshop te starten.

13. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr