Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik had al eerder soortgelijke dingen geprobeerd, dus ik was een beetje sceptisch. Maar hier vind je informatie die je echt kunt toepassen. Sommige uitleg zou wat duidelijker kunnen zijn, maar over het... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er word veel informatie geleerd waarvan je niet zo 1,2,3 zelf achterkomt. Niet alleen de coaches maar de andere studenten helpen je met hun ervaringen. Soms een beetje late reacties maar wel begrijpe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze cursus geeft NÓG meer dan wat het omschrijft. Niet alleen wordt je begeleidt in het verkopen op bol.com, je krijgt cursussen/trainingen in onder andere mindset, planning en product-research door... Mehr ansehen

1. Online-Casino oder -Buchmacher
  2. Spielkasino
  3. Glücksspielanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij duitse online casino, dé plek waar je alles ontdekt over de beste duitse online casino's die momenteel beschikbaar zijn voor Nederlandse spelers. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar duitse online casino online of gewoon wilt weten welke platforms de mooiste bonussen bieden, je bent hier aan het juiste adres. Bij duitse online casino nemen we elk platform grondig onder de loep, zodat jij altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Het aanbod van duitse online casino's groeit gestaag, en dat is niet zonder reden. Duitse platforms staan bekend om hun strikte regelgeving, transparantie en hoge veiligheidsnormen. Bij een duitse online casino online weet je precies waar je aan toe bent: eerlijke spelregels, snelle uitbetalingen en een breed scala aan spellen. duitse online casino helpt jou om door dit uitgebreide aanbod te navigeren en de platforms te vinden die écht bij jou passen. Op deze website vind je uitgebreide reviews van tientallen duitse online casino's. We beoordelen elk duitse online casino online op belangrijke criteria zoals licenties, spelaanbod, bonusvoorwaarden, klantenservice en betaalmethoden. Zo weet jij zeker dat je kiest voor een duitse online casino online die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Deutsche Casino streeft ernaar om de meest actuele en betrouwbare informatie te bieden over alle bekende duitse online casino's op de markt. Naast reviews biedt duitse online casino ook handige vergelijkingstools waarmee je verschiedene deutsche casino online platforms direct naast elkaar kunt leggen. Ben je op zoek naar de hoogste welkomstbonus? Of liever een duitse online casino online met het grootste live casinoaanbod? Met onze filters vind je snel wat je zoekt. We updaten onze lijst met aanbevolen duitse online casino's regelmatig, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste en beste opties. Veiligheid staat centraal bij alles wat we doen. Elk duitse online casino online dat wij aanbevelen beschikt over een geldige licentie en maakt gebruik van moderne encryptietechnologie. Bij Deutsche Casino geloven we dat gokken vooral leuk moet blijven. Daarom besteden we ook uitgebreid aandacht aan verantwoord spelen en bieden we informatie over de hulpmiddelen die duitse online casino's aanbieden om spelers te ondersteunen. Of je nu een ervaren speler bent of net begint met het verkennen van de wereld van duitse online casino's, Deutsche Casino is jouw betrouwbare gids. Ontdek vandaag nog welk duits casino online het beste aansluit bij jouw wensen en begin je avontuur met een gerust hart. Kies slim, speel veilig en geniet van alles wat deutsche casino online platforms te bieden hebben.

Das sollten Sie wissen

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

E-com X Academy is aan te raden!

E-com X Academy is aan te raden! Heb het bol.com traject doorlopen en ben erg tevreden. Toen bol.com eenmaal liep ben ik doorgegaan met het traject shopify en had binnen de eerste week al de eerste sales. Nu doorschalen en alles automatiseren. Meer dan tevreden klant!

3. Mai 2024

Shopify

Ben bezig met het shopify traject. En eerlijk ik heb een coach om U tegen te zeggen. Ben zo blij met hem. Het word stap voor stap uitgelegd wat je moet doen, alles is heel duidelijk en bij vragen staat je coach altijd voor je klaar. Ik beveel E-com X Academy iedereen aan en gewoon omdat ze heel eerlijk en transparant zijn en doen hun uiterste best om jou te helpen. De sleutel is om er zelf in te geloven, je uiterste best doen en uiteraard luisteren naar de coache's.

24. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Shopify project is gewoon super…

Shopify project is gewoon super goed,begeleiding is 100% ,eigen webshop opbouwen was voor mij een enorm probleem, met Alex en Bram is alles op 2 dagen klaar en ik kan beginnen knallen. Cashflow is zeker super fijn zeker als je financieel moeilijk hebt.Dat is mijn tweede project met die jongens, ze zijn zo goed bezig,zoveel energie om op al mijn vragen binnen een minuut te antwoorden ,en toen ik ff een probleem was Bram heeft die op geen tijd kunnen oplossen. Ik maak ook iets met mijn gezondheid momenteel en Alex is altijd daar om ff extra steun te geven. Dank u wel E-com X Academy

2. April 2024

Antwort von Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Wat een fantastische review, bedankt daarvoor! We zijn blij om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We doen ons uiterste best om iedere keer dezelfde kwaliteit te bieden, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We kijken ernaar uit om je opnieuw van dienst te zijn!

Shopify cursus

Shopify cursus gestart bij Alex en Bram. Duidelijke instructies en uitleg over hoe te beginnen en al snel resultaat kunnen behalen. Ik ben nu 2 weken bezig en dan ook echt 2 weken volgas gegaan dankzij de hulp en duidelijke uitleg en fijne 1 op 1 begeleiding van de cursus en heb dan ook de 1e sales al binnen. Voor mij een super concept en met een goede mindset is deze cursus echt een super easy manier om snel een cashflow te generen. Echte aanrader dus.

Beste Acedemy voor Bol & Shopify

1 van de gelukkige die mee mocht doen aan het eerst Shopify traject, verbaasd over hoe snel ik ben gegroeid en de eerste resultaten zag. Met dank aan de coach, 1 op 1 traject en snelle handelen bij vragen. Zowel Bol als Shopify willen beginnen? E-com X Acedemy is the place to be!

Shopify Traject

Naast het Bol traject, ook bij E-Com in het Shopify traject gestapt. Ik heb al eerder via Shopify gedraaid maar nooit met de uitleg en kennis die ik nu krijg. Stap voor Stap legt Bram alles uit. Een kind kan de was doen.
De resultaten die nu al in de Discord gedeeld worden zijn next level. 🚀

Uitstekende cursus

Uitstekende cursus, het bevat videos waarin duidelijk uitgelegd wordt welke stappen je moet nemen. Je kan met vragen altijd terecht en om advies vragen. Daarnaast heeft deze cursus mij geholpen om mijn bedrijf op te schalen. Aanrader

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je word genaaid waar je bij staat

Grootste oplichting ooit. Complete geldverspilling en €1200 letterlijk weggegooid. Ze denken absoluut niet met je mee en hebben totaal geen begrip voor de keuzes die je maakt. Het lijkt er op dat ze er zelf alleen maar veel aan verdienen door iedereen zijn geld af te pakken. Beetje mensen onder druk zetten en gelijk moeten betalen zonder iemand tijd geven om fatsoenlijk na te denken. Komen met 3 succesvolle verhalen en vergeten veel informatie te vertellen. Er komen zo veel meer kosten bij dan alleen die domme ‘investering in jezelf’ die ze volledig in eigen zak steken en waar zij alleen aan verdienen.
Begin er gewoon niet aan wat je gooit je geld letterlijk weg aan een stelletje oplichters. Alex schaam je.

12. April 2024

Antwort von Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Beste reviewer (wij hebben geen kees in ons klantenbestand),

Bedankt voor je feedback, hoewel het spijtig is om te horen dat je niet helemaal tevreden was met onze diensten/producten. We streven er voortdurend naar om de ervaring van onze klanten te verbeteren, en jouw opmerkingen helpen ons daarbij.

Om beter te begrijpen wat er mis is gegaan en hoe we het kunnen verbeteren, zouden we graag meer details van je ontvangen. Helaas kan ik je niet rechtstreeks identificeren op basis van je review, maar je kunt altijd contact met ons opnemen via support@ecomxacademy.nl zodat we je feedback kunnen bespreken en eventuele problemen kunnen oplossen.

Nogmaals bedankt voor het delen van je gedachten, we waarderen je eerlijkheid.

Team E-Com X Academy

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop je curses hier NIET…

Koop je curses hier NIET (geldverspilling) bol is DOOD
heb zojuis 1200 euro weggegooid waar ik helemaal niks aan had.

22. April 2024

Beste reviewer,

Nogmaals bedankt voor het delen van je gedachten, we waarderen je eerlijkheid.

Team E-Com X Academy

3000 euro door de afvoer gespoeld

3000 euro door de afvoer gespoeld!

Oplichters zijn het:
1. Bol is te verzadigd: je kan niet concurreren met de grote brands.
2. Dat wat ze je leren, kan je ook op youtube vinden. Echt geen 3000 euro waard, niet eens 30 euro.
3. Van de 300 studenten zijn er maar 3 mensen echt succesvol, dat is 1%.
4. Ze proberen nu ons een shopify cursus aan te smeren, zonder dat ze hun cursisten succesvol hebben geholpen met bol.
5. De 5 sterren reviews die hier geplaats zijn, die zijn omgekocht! De cursisten kregen "beloningen" als ze reviews zouden achterlaten.
6. Ze geven je waardeloze technieken om te zoeken, zo basic en op alles zeggen ze : je doet gewoon niet genoeg je best. Hallo, als de markt verzadigd is, kan je je best doen wat je wilt, maar het werkt niet. Iedereen vist in dezelfde vijver.
7. De cursus is chaotisch, een hoopje van gedateerde video's.

En nog zoveel meer dingen waarom je niet met ze in zee moet gaan...

Bespaar jezelf je hardverdiende centen en koop geen cursus van ze! Bol is verzadigd!

13. April 2024

Antwort von Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Het spijt me te horen dat je teleurgesteld bent in de ervaring die je hebt gehad met onze cursus. We nemen alle feedback serieus, zelfs als het kritisch is. Ik wil graag de gelegenheid aangrijpen om enkele van je punten aan te pakken:

Verzadiging van de markt: We begrijpen dat concurreren in een drukke markt uitdagend kan zijn. We blijven echter ons best doen om waarde toe te voegen aan onze cursussen en onze studenten te helpen zich te onderscheiden.
Prijs-kwaliteitverhouding: We streven ernaar om onze cursussen waardevol en betaalbaar te maken. Als je het gevoel hebt dat je de waarde niet hebt ontvangen die je had verwacht, horen we graag specifiekere feedback, zodat we kunnen verbeteren.
Succespercentage: Hoewel niet alle studenten hetzelfde succesniveau behalen, streven we ernaar om elke student de tools en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om te slagen. We werken voortdurend aan het verbeteren van ons programma om ons succespercentage te verhogen.
Aanbieden van andere cursussen: We bieden verschillende cursussen aan om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van onze studenten. Ons doel is om hen te helpen bij hun ondernemersreis, ongeacht het platform dat ze willen gebruiken.
Reviews: We hechten veel waarde aan eerlijke feedback en veroordelen het omkopen van reviews. We onderzoeken deze beweringen serieus en nemen passende maatregelen als dat nodig is.
Cursusinhoud: We proberen altijd relevante en nuttige informatie te bieden in onze cursussen. We zullen je opmerkingen over de inhoud van de cursus zorgvuldig overwegen om verbeteringen aan te brengen waar nodig.
Nogmaals, het spijt me dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. Als je bereid bent om meer specifieke feedback te delen of als je verdere vragen hebt, sta ik tot je beschikking om te praten en eventuele zorgen aan te pakken.

Kun je ons aub een mail sturen om dit gezamenlijk op te lossen naar:

Support@ecomxacademy.nl

Mvg,

Alex Mulder | E-Com X Academy

Starten met bol? --> E-com X Academy

Wil je starten met verkopen op bol dan is dit de ideale cursus om je hierbij te helpen. Je krijgt wekelijkse groepscalls / trainingen van meerdere enthousiaste coaches die zelf ook goed draaien op bol. Er is geen vraag waar ze het antwoord niet op weten. Naast de interactieve groescalls kun je één op één calls inplannen om jouw specifieke vragen te stellen zonder je gevonden product prijs te geven.

In onderstaand bericht van Indy Pluut herken ik mijzelf dan ook totaal niet. Het klopt dat er een schoningsactie heeft plaatsgevonden waarbij geen actieve leden zijn verwijderd, maar dit is zeker niet van de één op andere dag gebeurd. Dit is meerdere malen aangegeven in de discord en er zijn genoeg kansen geweest om hierop te reageren. Als je dat had gedaan dan was je ook zeker niet uit het opleidingstraject gezet.

Voor iedereen die denkt dat je snel rijk wordt moet ik je teleurstellen. Het kost redelijk veel tijd voordat je een goed winstgevend product hebt gevonden in een niche markt (maar ze zijn er zeker). Voordat je live kunt gaan met je eerste product gaat echt wel even duren. Ook omdat je tegenwoordig 12 weken moet in bezit moet zijn van een KVK nummer voordat je wordt toegelaten op het bol platform. Maar mocht dit je niet tegenhouden en je echt serieuse intresse hebt om te gaan verkopen op bol dan raad ik je zeker aan om in jezelf te investeren en een cursus aan te schaffen. Welke je gaat kiezen moet je vooral lekker zelf weten, maar ik ben tot nu toe nog steeds erg tevreden over E-com X Academy. Ik hoop snel met mijn product live te gaan zodat ik mijn gemaakte investering eruit kan halen. Met de hulp van de coaches ben ik ervan overtuigd dat dit zeker gaat lukken!

11. April 2024

Antwort von Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Bedankt voor je positieve feedback, Don! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen. Laat het ons weten als we iets voor je kunnen doen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een academy van hoge kwaliteit

Het is een academy van hoge kwaliteit. Er is een duidelijke video cursus die je op gang helpt. Daarnaast zijn er ook groepcalls die wat meer details bespreken wat erg fijn is. De 1 op 1 coaching die je er bij krijgt is ook echt super handig.

11. April 2024

OPLICHTERIJ

OPLICHTERIJ

Het meest trieste bedrijf/mensen waarbij ik ooit in een team heb gezeten. Er word van alles belooft maar hebbie het druk privé of is er iets anders aan de hand hebben ze er geen begrip voor. Stel je moeder ligt in het ziekenhuis en jij bent tijdelijk offline word je zonder waarschuwing overal uitgegooid. Ik had al eerder een review geplaatst die eindstand is verwijderd en nadat ze de review hadden gezien mocht ik plots terugkomen. Maar ik (en ik denk ook dat ik over een hoop andere mensen mag spreken) zien het dan abosluut niet meer zitten om na een maand nog terug te komen, en al helemaal niet nadat er pas een slechte review is geplaatst. Super schijnheilig gedrag waar ik niet van gediend ben. Investering van €3000 zo in de prullenbak. Ze denken alleen maar aan hun zakken vullen en hebben absoluut geen begrip voor een ander als er een situatie buiten het werk valt. Ik hoop dat ze krijgen wat ze verdienen en ik andere hiervoor kan waarschuwen.

20. März 2024

Beste Indy Pluut,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de negatieve ervaring die je hebt gehad. Het is nooit onze bedoeling om iemand het gevoel te geven dat er geen begrip is voor persoonlijke omstandigheden, en we vinden het zeer spijtig om te horen dat je dit zo hebt ervaren.

We begrijpen dat het erg teleurstellend moet zijn om te voelen dat er onvoldoende rekening is gehouden met je situatie. We willen graag benadrukken dat we waarde hechten aan het welzijn van al onze teamleden en klanten en dat we altijd streven naar een open en ondersteunende communicatie. Als dat in jouw geval niet is gelukt, dan is dat een mislukking van onze kant waar we van willen leren.

Om deze situatie op een passende manier op te lossen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via support@ecomxacademy.nl. We willen graag samen bespreken hoe we dit op een bevredigende manier kunnen afhandelen en kijken naar mogelijke oplossingen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de negatieve ervaring die je hebt gehad. We hopen dat we in een direct gesprek tot een constructieve oplossing kunnen komen.

Alex Mulder | E-Com X Academy

Top bedrijf top coaches

Top bedrijf top coaches! Mindset is alles, je kan wel rijk willen worden maar als je niet de juiste mindset hebt om door te zetten ga je er niet komen, gelukkig heeft het traject ook een mindset gedeelte en word er ook benadrukt hoe belangrijk dit is! Als je gewoon discipline hebt en de stappen volgt / luistert naar de coaches ga je gewoon succes behalen zo simpel is het, als je gaat klagen of excuses gaat bedenken over waarom je geen actie onderneemt ga je het ook niet halen, je hebt alles zelf in de hand, je krijgt de tools mee maar moet zelf actie ondernemen!

25. März 2024

Hele goede begeleiding

Hele goede begeleiding! Iedereen is ontzettend betrokken en wil dat je verder komt, je krijgt ook echt het gevoel van een hechte community. De trainers helpen je met elke vraag die je hebt en zullen altijd zo snel mogelijk reageren als je hulp nodig hebt. Echt een top programma!

23. März 2024

Antwort von Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Heel erg bedankt voor je mooie woorden, Thalia! We zijn blij dat je de begeleiding en betrokkenheid van ons team waardeert. Het is fantastisch om te horen dat je je deel voelt van onze hechte community. We blijven hier om je te ondersteunen en kijken ernaar uit om je verder te helpen groeien!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zit nu al een tijdje in de E-com X…

Zit nu al een tijdje in de E-com X Academy en cummunitie. Veel waardevolle informatie wordt gedeeld, iedereen is vriendelijke en behulpzaam.

100% Top!!

23. März 2024

Antwort von Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je veel waardevolle informatie haalt uit de E-com X Academy en dat je de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de community waardeert. We zijn trots op onze academie en het is fantastisch om te zien dat je het als top ervaart!

Aanrader!

Het 1 op 1 programma is top! Duidelijke communicatie en coaches zijn altijd bereikbaar. Er is een breed aanbod aan cursus video’s en ‘s avonds vinden groepscoachings via zoom plaats waar veel waardevolle informatie wordt gedeeld. Ook is er een actieve community waar je veel motivatie uit haalt!

22. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I am only at the beginning of my…

I am only at the beginning of my journey with e commerce but it feels well, the people helps eachother, you dont have to be afraid asking something.
the choaches have a low level to go to, i think thats important.
If you want to start your business with this i will recommend this company for sure.

22. März 2024

Toppers!

E-com X Academy is een organisatie die 24/7 ondersteuning en kennis biedt voor ondernemers en mensen die hun leven willen veranderen niet alleen op financieel gebied. Ze onderstenuen en motiveren je op gebied van gezondheid en juiste mentaliteit om succes te behalen. TOP mentors!!!

21. März 2024

Antwort von Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je de 24/7 ondersteuning en brede kennis van E-com X Academy waardeert. Het is fantastisch om te horen dat je niet alleen op financieel vlak, maar ook op het gebied van gezondheid en mentaliteit geholpen wordt. We zijn trots op onze mentors en hun inzet om je te ondersteunen en te motiveren. Bedankt voor je enthousiasme en vertrouwen!

Best e-commerce company

Great, enthusiastic people
They are available 24/7 and try to help you with everything.
The explanation they give is clear.
And always drives you to get the best out of yourself!

21. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr