Ik had al eerder soortgelijke dingen geprobeerd, dus ik was een beetje sceptisch. Maar hier vind je informatie die je echt kunt toepassen. Sommige uitleg zou wat duidelijker kunnen zijn, maar over het... Mehr ansehen
Grootste oplichting ooit. Complete geldverspilling en €1200 letterlijk weggegooid. Ze denken absoluut niet met je mee en hebben totaal geen begrip voor de keuzes die je maakt. Het lijkt er op dat ze... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er word veel informatie geleerd waarvan je niet zo 1,2,3 zelf achterkomt. Niet alleen de coaches maar de andere studenten helpen je met hun ervaringen. Soms een beetje late reacties maar wel begrijpe... Mehr ansehen
Deze cursus geeft NÓG meer dan wat het omschrijft. Niet alleen wordt je begeleidt in het verkopen op bol.com, je krijgt cursussen/trainingen in onder andere mindset, planning en product-research door... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij duitse online casino, dé plek waar je alles ontdekt over de beste duitse online casino's die momenteel beschikbaar zijn voor Nederlandse spelers. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar duitse online casino online of gewoon wilt weten welke platforms de mooiste bonussen bieden, je bent hier aan het juiste adres. Bij duitse online casino nemen we elk platform grondig onder de loep, zodat jij altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Het aanbod van duitse online casino's groeit gestaag, en dat is niet zonder reden. Duitse platforms staan bekend om hun strikte regelgeving, transparantie en hoge veiligheidsnormen. Bij een duitse online casino online weet je precies waar je aan toe bent: eerlijke spelregels, snelle uitbetalingen en een breed scala aan spellen. duitse online casino helpt jou om door dit uitgebreide aanbod te navigeren en de platforms te vinden die écht bij jou passen. Op deze website vind je uitgebreide reviews van tientallen duitse online casino's. We beoordelen elk duitse online casino online op belangrijke criteria zoals licenties, spelaanbod, bonusvoorwaarden, klantenservice en betaalmethoden. Zo weet jij zeker dat je kiest voor een duitse online casino online die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Deutsche Casino streeft ernaar om de meest actuele en betrouwbare informatie te bieden over alle bekende duitse online casino's op de markt. Naast reviews biedt duitse online casino ook handige vergelijkingstools waarmee je verschiedene deutsche casino online platforms direct naast elkaar kunt leggen. Ben je op zoek naar de hoogste welkomstbonus? Of liever een duitse online casino online met het grootste live casinoaanbod? Met onze filters vind je snel wat je zoekt. We updaten onze lijst met aanbevolen duitse online casino's regelmatig, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste en beste opties. Veiligheid staat centraal bij alles wat we doen. Elk duitse online casino online dat wij aanbevelen beschikt over een geldige licentie en maakt gebruik van moderne encryptietechnologie. Bij Deutsche Casino geloven we dat gokken vooral leuk moet blijven. Daarom besteden we ook uitgebreid aandacht aan verantwoord spelen en bieden we informatie over de hulpmiddelen die duitse online casino's aanbieden om spelers te ondersteunen. Of je nu een ervaren speler bent of net begint met het verkennen van de wereld van duitse online casino's, Deutsche Casino is jouw betrouwbare gids. Ontdek vandaag nog welk duits casino online het beste aansluit bij jouw wensen en begin je avontuur met een gerust hart. Kies slim, speel veilig en geniet van alles wat deutsche casino online platforms te bieden hebben.
Wilhelminaplein, 3072 DE, Rotterdam, Niederlande
- +31 06-63461497
- info@ecomxacademy.nl
- ecomxacademy.nl
Das sollten Sie wissen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Vorig jaar in contact gekomen met Alex
Vorig jaar in contact gekomen met Alex! Vanaf het begin goed gevoel over gehad. Het is echt een leermeester.
Je leert op een eenvoudige en unieke methode te verkopen via Bol.com
Inmiddels steady side hustle kunnen opbouwen.
Ik ben blij dat ik de uitdaging ben aangegaan! Aanrader!
Binnen de kortste tijd
Binnen de kortste tijd, de beste resultaten!!
Zeer leerzame cursus zowel praktisch…
Zeer leerzame cursus zowel praktisch als op het mentale vlak. Voor mij was E commerce totaal nieuw en heb flink uit mijn comfort zone moeten gaan maar door de calls wordt ik steeds positief beïnvloed en ga ik er weer tegenaan om zo succesvol te worden in het online ondernemen!
1 van je beste investeringen.
Realistisch en eerlijk progamma. Er word rekening gehouden met jou persoonlijke situatie en omstandigheden. Ook krijg je mindset trainingen en geen vraag is te gek! Daarvoor ben je er eenmaal en dat stralen de coaches ook uit! Heel geduldig! Dit is meer dan alleen community, dit is gewoon Ecom X Family. Iedereen is ook altijd makkelijk bereikbaar.
Verschil moet er zijn.
Verschil moet er zijn.
Na een aantal keer een gesprek aan te gaan met verschillende aanbieders van coaching trajecten heeft Alex mijn aandacht getrokken.
Ondernemen is niet alleen keihard werken, maar betekend op een hele andere manier leven. Dit is wat hen ambiëren en ook overbrengen op de cursisten.
Zeker een aanrader.
Mijn evaring met de academy
Ik ben net aangesloten op 24 juni , Ik kreeg veel nieuwe dingen. nu in project 1 op 1 begeleiding. Mijn doel is om binnen 1 jaar van 1k per maand naar 1k per dag te maken. Met gebruik van de academy gaat het zeker lukken
Zeer betrouwbare cursus
Absoluut een levensveranderende cursus als je er klaar voor bent. Ik zit nu ongeveer een maand bij Alex en het heeft me echt de schop onder mijn kont gegeven die ik nodig had. Als je geen resultaten boekt hoef je niemand aan te kijken behalve jezelf. De kennis word je toegereikt, vraag en je hebt (bijna altijd ) binnen een uur antwoord waar je weer mee verder kan. Alex, Thijmen en Sierd doen er alles aan om om het meeste uit jezelf te halen en je de mindset te geven die je nodig hebt voor succes. Betere coaches had ik niet kunnen wensen. Zonder mindset ben je nergens en bij Ecomx ga je stap voor stap het rijtje af om écht te knallen! Bedankt
Goeie cursus !
Hele fijne cursus
Ik vind het een hele fijne cursus. Vooral omdat er naast de uitleg over het verkopen op bol ook aandacht besteed wordt aan mindset en fysieke gezondheid.
Alex en team zijn toppers die je helpen…
Alex en team zijn toppers die je helpen te knallen. En te zorgen dat je financieel onafhankelijk word! Ecom X Acedemy is zeker de moeite waard !
5 sterren beoordeling 🫶
Mij naam is Maxime, ik heb een hele positieve ervaring met de Ecom x Academy. Het heeft mij veel motivatie gebracht om mijn onderneming op Bol.com te starten en mij te brengen waar ik nu ben. Ik heb een goedlopende onderneming op Bol en dat in een paar maanden tijd! De trainingen en ervaringen van anderen geven doorzettingsvermogen en kennis. Het heeft mij persoonlijk geholpen met vragen waarbij ik vast liep of advies en vooral veel informatie gebracht over het platform Bol!
Ik raad het aan iedereen die graag wilt groeien in de e-commerce om je te voegen bij de academy. Je leert zoveel van andere ondernemers. Je motiveert elkaar en er zijn trainingen voor mindset en persoonlijke groei.
Alleen maar positiviteit wat je nodig hebt om een succesvolle ondernemer te worden en te blijven!
Het was mij niet gelukt om een goedlopende onderneming te starten in zo'n korte periode zonder de academy. Het heeft mij veel kennis, inzicht gegeven en ondersteuning voor het opzetten van mijn eigen onderneming.
Kom je joinen !? Ecom x Academy 🫶
Echt mega
Echt mega. Ben van paar K per maand naar 100k maanden gegaan. Mede dankzij jullie en jullie accountability.
Duidelijk en met goed hulp
Er zijn modules voor elk vlak. Gezondheid, ecom, mindset.
Het zijn duidelijke modules waar je bij elke video veel van leert.
Voor vragen kan je altijd terrecht.
Het heeft mijn mindset veranderd. Ik zat er zwaar doorheen en nu met een positieve manier doorpakken!
Dankbaar voor deze kans die ik heb gehad!
Top coaching en top community!
Top coaching en top community!! Ook heel nice dat ze daarnaast ook heel erg focussen op mindset! Because mindset if everything!! Een aanrader!!
Alex heeft heel veel ervaring met bol.com
Alex heeft heel veel ervaring in bol.com, snel mijn webshop opgeschaald met 3 producten en het loopt als een trein.
Zit nu een klein tijdje bij Alex en hun…
Zit nu een klein tijdje bij Alex en hun team, er wordt snel gecommuniceerd bij vragen, als Alex niet kan reageren, reageren een van de coaches wel. Verder plan van aanpak en systemen worden in het begin goed uitgelegd zodat ik snel en helder aan de slag kan en weet waar ik moet beginnen en welke stappen k moet doornemen naar volgend punt. Vind je community ook wel chill, zijn vrij actief en resultaten worden gedeeld, geeft me wel wat extra motivatie als ik het even nodig heb. Verder garanderen ze dat je de investering er sws uit gaat halen aan eind van traject, wat rust geeft en vertrouwen in hun eigen kwaliteiten.
Heb nog nooit eigenlijk een review geplaatst, maar dacht deze keer is het gwn waard, aangezien zij mij goed helpen om iets kleins terug te doen.
Een levensveranderende reis met E-com X Academy
Een levensveranderende reis met E-com X Academy!
Ik ben ontzettend enthousiast om mijn ongelooflijke ervaring met het programma van E-com X Academy, de Programa E-com X Academy, te delen. Als 16-jarige ben ik ongeveer twee maanden geleden begonnen en ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de resultaten.
Vanaf het moment dat ik mijn bol.store opende, boekte ik al binnen twee dagen verbazingwekkende resultaten. De effectiviteit van het programma is werkelijk opmerkelijk. Maar wat E-com X Academy onderscheidt, is niet alleen het tastbare succes; het is de onschatbare ondersteuning en begeleiding die ze bieden via hun groepscoaching en mindsettraining.
De groepscoachingssessies die door het toegewijde team van het programma worden gegeven, hebben mijn leven compleet veranderd. Ze bieden een kans om te leren van experts en gelijkgestemde individuen, waardoor we samen kunnen groeien. De inzichten die ik tijdens deze bijeenkomsten heb opgedaan, zijn ontzettend waardevol en hebben me in staat gesteld om uitdagingen te overwinnen en mijn strategieën te verfijnen.
Een aspect dat me aangenaam verraste, was de nadruk op mindsettraining binnen het programma. E-com X Academy begrijpt dat succes niet alleen gebaseerd is op zakelijke vaardigheden, maar ook op het cultiveren van een veerkrachtige en positieve mindset. Door hun goed gestructureerde training heb ik een sterke ondernemersmentaliteit ontwikkeld die me voortstuwt en me in staat stelt obstakels met vertrouwen te overwinnen.
Bovendien is de persoonlijke ondersteuning die E-com X Academy biedt uitzonderlijk. Het team staat altijd klaar om mijn zorgen aan te pakken, persoonlijk advies te geven en ervoor te zorgen dat ik op koers ben om mijn doelen te bereiken. Deze ondersteuning heeft ervoor gezorgd dat ik me gewaardeerd voel als student en heeft aanzienlijk bijgedragen aan mijn algehele succes in het programma.
Samenvattend is de Programa E-com X Academy een levensveranderende ervaring voor mij geweest. Op 16-jarige leeftijd heb ik in slechts twee maanden sinds ik ben begonnen opmerkelijke resultaten behaald. De combinatie van effectieve strategieën, waardevolle groepscoachingssessies, mindsettraining en persoonlijke ondersteuning heeft mijn verwachtingen overtroffen. Als je niet alleen je eigen bedrijf wilt starten, maar ook je mindset wilt transformeren, raad ik E-com X Academy ten zeerste aan. Dit programma heeft mij de nodige tools en kennis gegeven om te gedijen als ondernemer. Mis deze ongelooflijke kans niet!

Antwort von Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's
Behulpzaam !
Ze bieden veel hulp bij zowel business als mindset. Eerlijke en vlotte reacties van de coaches. Vriendelijk en motiverende community!
Betrouwbare cursus
Deze groep valt zeker over te spreken. Omdat je wekelijks 3 calls krijgt van de 3 verschillende coaches; Je krijgt een overzicht wat je zelf kan invullen over je vooruitgang; Ook krijg je een course waar je alles krijgt uitgelegd om de beste start te maken met je onderneming; Van de coaches krijg je ook nog eens 1 op 1 begeleiding. Dit kan ik zeker aanraden als jij wilt beginnen met het ondernemen van e-commerce .

Antwort von Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's
CASHFLOW & MINDSET
Tijdens mijn zoektocht naar extra cashflow ben ik me gaan verdiepen in e-commerce. Per toeval stuitte ik op een podcast waarin Alex Mulder als spreker te gast was. Als 35-jarige vader van 3 kinderen was ik onder de indruk van deze jonge man van slechts 20 jaar. Ik zocht hem op via sociale media en stuurde hem een privébericht, waarop ik verrassend genoeg een persoonlijke reactie van hem ontving.
Maar laten we terugkomen op het persoonlijke aspect...
Dat is precies waar de E-com X Academy voor staat. Het is een mentorschap waarbij je persoonlijk begeleid wordt door Alex Mulder en coaches Sierd en Thijmen, die nauwlettend je stappen volgen. Je wordt op alle fronten ondersteund en krijgt alle tools aangereikt om niet alleen financieel succes te behalen, maar ook persoonlijke groei te realiseren.
Ik had nooit gedacht dat ik in zo'n korte tijd deze business onder de knie zou krijgen en daadwerkelijk een duurzaam bedrijf zou kunnen opzetten.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.