Egentlig er jeg godt tilfreds med de forskellige produkter, men jeg er SÅ træt af, at pumperne ikke virker og/eller efterlader en stor mængde i beholderen, så man skal kæmpe med knive mv. for at få... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er super tilfreds med ecooking og behandling af deres kunder. Jeg har reklameret over en dagcreme, som jeg synes lugtede surt, når jeg brugte den. Ecooking sendte mig i stedet, en af deres nye prod... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg elsker produkterne. Vi har haft en creme der var virkelig god til min datters eksem, desværre er den udgået, men det lykkedes Mille fra kundeservice at finde en til os 🥰 Udover det så er der bar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kontaktede kundeservice vdr. en øjenskygge som desværre er udgået. Jeg var dog så super heldig at blive ekspederet af Mille som lyn hurtig fandt en løsning på mit “problem”. Jeg skulle blot ligge... Mehr ansehen
Gl. Skartved 11, 6091, Bjert, Dänemark
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Den bedste natfodcreme nogensinde
Mine fødder er fuldstændig silkebløde.
Har netop fået en dag og natcreme i julegave og dem er jeg også glad for
Altid nem og hurtig handel.
God service og skønne produkter, som jeg gerne anbefaler.
Super gode produkter.
50+ serien
Beklager den ene stjerne. Men desværre må der være sket en fejl. Min pakke blev sendt retur med GLS fra pakkeudleveringsstedet. Så jeg har ikke modtaget pakken.
MEN ikke desto mindte jeg har fået en mail fra e-cooking om jeg er tilfreds med produktet.
Så derfor denne ikke gode anmeldelse. Ved ikke hvor i fejlen består men nu er den rapporteret.
Produkterne er i øvrigt gode.

Antwort von Ecooking
Jeg er stor fan af Ecooking, jeg har rigtig mange produkter og er glad for dem alle ❤️

Antwort von Ecooking
Lækre samvittighedsfulde produkter til rimelig pris.
God og inspirerende hjemmeside.
Jeg købte SPA sæt og det er pragtfuldt i duft, konsistens og drøjhed.

Antwort von Ecooking
Jeg er lige begyndt på mine produkter, vil glæde mig til at se forandringen i mit ansigt med tiden.

Antwort von Ecooking
Elsker min præmie jeg vandt i julekalenderen. Og jeg fik den allerede dagen efter. Helt fantastisk.

Antwort von Ecooking
Fin indpakning med lidt ekstra små prøver. Fin gave at give👍

Antwort von Ecooking
Jeg har brugt Ecooking i mange år, jeg blev bekendt med det da mine døtre gav mig det i gave og siden har jeg kun brugt det, så fuld tilfredshed fra min side, jeg er 58 år og super tilfreds.

Antwort von Ecooking
Super gode produkter og fantastisk service i online shoppen. Reklamerede over en vare, det blev modtaget med stor forståelse og jeg fik hurtigt tilsendt en ny 😊
Kan kun give de bedste anmeldelser.

Antwort von Ecooking
Bestilte Black Friday, der gik ikke mange dage før jeg havde ordren, nem og hurtig hjemmeside, handler gerne her igen :-)

Antwort von Ecooking
Svært at skrive så meget da det er julegave 🎄

Antwort von Ecooking
Jeg er vild med dagcremen og natcremen. De er med til at reducere fine linjer ( rynker)!!!
Endelig har jeg fundet et mærke som jeg helt sikkert holder fast ved👍

Antwort von Ecooking
Min hud har aldrig haft det bedre og jeg elsker at det er så nemt. Rens i badet, serum og creme. BUM verdens pæneste hud.
/ Heidi

Antwort von Ecooking
Alt er fint. Gode produkter og hurtig levering

Antwort von Ecooking
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.