Ecooking Bewertungen 1 264

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Egentlig er jeg godt tilfreds med de forskellige produkter, men jeg er SÅ træt af, at pumperne ikke virker og/eller efterlader en stor mængde i beholderen, så man skal kæmpe med knive mv. for at få... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er super tilfreds med ecooking og behandling af deres kunder. Jeg har reklameret over en dagcreme, som jeg synes lugtede surt, når jeg brugte den. Ecooking sendte mig i stedet, en af deres nye prod... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker produkterne. Vi har haft en creme der var virkelig god til min datters eksem, desværre er den udgået, men det lykkedes Mille fra kundeservice at finde en til os 🥰 Udover det så er der bar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kontaktede kundeservice vdr. en øjenskygge som desværre er udgået. Jeg var dog så super heldig at blive ekspederet af Mille som lyn hurtig fandt en løsning på mit “problem”. Jeg skulle blot ligge... Mehr ansehen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

1264 Bewertungen

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

18. Dezember 2024

Hej Hanne

Vi sætter meget stor pris på din feedback og de 5 flotte stjerne.

Susanne

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beklager den ene stjerne

Beklager den ene stjerne. Men desværre må der være sket en fejl. Min pakke blev sendt retur med GLS fra pakkeudleveringsstedet. Så jeg har ikke modtaget pakken.
MEN ikke desto mindte jeg har fået en mail fra e-cooking om jeg er tilfreds med produktet.
Så derfor denne ikke gode anmeldelse. Ved ikke hvor i fejlen består men nu er den rapporteret.
Produkterne er i øvrigt gode.

23. Dezember 2024

Hej Mette

Jeg er rigtig ked af at høre, at du havde en dårlig oplevelse.
Jeg kan dog se, at du har været i kontakt med vores kundeservice og det skulle være løst for dig.
Vi håber meget at se dig på shoppen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er stor fan af Ecooking

Jeg er stor fan af Ecooking, jeg har rigtig mange produkter og er glad for dem alle ❤️

29. November 2024

Hej Mai

Tak for din fine anmeldelse.
Det var da vidunderligt at høre :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre samvittighedsfulde produkter til…

Lækre samvittighedsfulde produkter til rimelig pris.
God og inspirerende hjemmeside.
Jeg købte SPA sæt og det er pragtfuldt i duft, konsistens og drøjhed.

9. Dezember 2024

Hej Ulla

Det var virkelig nogle dejlige ord, og vi sætter kæmpe pris på din feedback. Vi gør alt vi kan for både at kunne levere god service på hjemmesiden og ved henvendelser, samtidig med at vi vil gå rigtig langt for at skabe sunde og bæredygtige produkter. Så dejligt at det bliver værdsat.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er lige begyndt på mine produkter

Jeg er lige begyndt på mine produkter, vil glæde mig til at se forandringen i mit ansigt med tiden.

8. Dezember 2024

Kære Malica

Rigtig mange tak for den gode anmeldelse.

Vi håber og tror på, at du bliver rigtig glad for dine produkter og de resultater, der forventes at følge med.
Vi hører meget gerne om dine oplevelser, og ellers er du meget velkommen til at kontakte os, såfremt der opstår spørgsmål.

Rigtig god dag til dig :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker min præmie jeg vandt i…

Elsker min præmie jeg vandt i julekalenderen. Og jeg fik den allerede dagen efter. Helt fantastisk.

12. Dezember 2024

Kære Mia-Maria

Det er vi virkelig glade for at høre - 1000 tak for din fine anmeldelse.

Rigtig god dag til dig og dine.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var hurtigt i mine hænder

3. Dezember 2024

Hej Puk

Tak for din flotte anmeldelser.
Vi er meget glade for, at du har modtaget dine produkter hurtigt, særligt i julemåneden.
Vi håber du er rigtig glad for dem :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin indpakning med lidt ekstra små…

Fin indpakning med lidt ekstra små prøver. Fin gave at give👍

17. Dezember 2024

Hej Janne

Tak for din gode anmeldelse.

Vi gør altid hvad vi kan for at "give lidt ekstra" og så er det ekstra dejligt, når det bliver taget så godt i mod.

God dag til dig :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt Ecooking i mange år

Jeg har brugt Ecooking i mange år, jeg blev bekendt med det da mine døtre gav mig det i gave og siden har jeg kun brugt det, så fuld tilfredshed fra min side, jeg er 58 år og super tilfreds.

3. Dezember 2024

Hej Jette

Det er virkelig en dejlig anmeldelse og vi er meget glade for, at dine døtre har givet så god en gave til dig :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super gode produkter og fantastisk…

Super gode produkter og fantastisk service i online shoppen. Reklamerede over en vare, det blev modtaget med stor forståelse og jeg fik hurtigt tilsendt en ny 😊
Kan kun give de bedste anmeldelser.

16. Dezember 2024

Kære Anni

1000 tak for din meget fine anmeldelse.
Vi er virkelig glade for den gode respons og særligt, når der går noget galt er det vigtigt, at du som kunde føler dig hørt.

Vi glæder os meget til at se dig igen på shoppen :)

Susanne

Bestilte Black Friday

Bestilte Black Friday, der gik ikke mange dage før jeg havde ordren, nem og hurtig hjemmeside, handler gerne her igen :-)

29. November 2024

Kære Maj,

Tak det er vi meget glade for at høre.
Vi vil glæde os til at pakke din ordre hurtigt igen ⭐

team Ecooking

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er vild med dagcremen og natcremen

Jeg er vild med dagcremen og natcremen. De er med til at reducere fine linjer ( rynker)!!!
Endelig har jeg fundet et mærke som jeg helt sikkert holder fast ved👍

11. Oktober 2024

Hej Tina,

Hvor det dejligt at høre ⭐ velkommen til Ecooking familien ⭐

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min hud har aldrig haft det bedre og…

Min hud har aldrig haft det bedre og jeg elsker at det er så nemt. Rens i badet, serum og creme. BUM verdens pæneste hud.
/ Heidi

13. Dezember 2024

Hej Heidi,

Hvor er det FANTASTISK at høre ⭐
Alle fortjener denne følelse.

Alt er godt

Alt er fint. Gode produkter og hurtig levering

19. November 2024

Antwort von Ecooking

Tak for de fine stjerner ⭐

Team Ecooking

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr