Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo dobrze Pan Grzegorz wytłumaczył lekcje. Konkretnie, na temat , wytłumaczył malowanie wykresów. Sprawdzian poszedł dobrze czekamy na wynik. Na pewno będziemy korzystać z korepetycji Pana Grzegor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Do Akademii CentMat trafiłam przypadkiem. Poszukiwałam dobrego korepetytora języka angielskiego. W pierwszej kolejności przekonał mnie ich jasny i przejrzysty serwis, gdzie bardzo sprawnie umówiłam si... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Chcieliśmy zajęcia stacjonarne, a możliwość była tylko online,choć oficjalnie była taka możliwość. Zdecydowaliśmy się na online i zaraz drugie zajęcia zostały odwołane i za 3 tygodnie znów odwołane.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Nachhilfeanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Centrum korepetycji online oraz w Twoim domu. Dzięki dopracowanym przez nas metodom nauczania pomagamy uczniom osiągać niesamowite efekty w naukach ścisłych, humanistycznych, językach obcych i w programowaniu. Nasz wkład owocuje świetnie zdaną maturą, egzaminem, dostaniem się na wymarzone studia, zdobyciem wymarzonej pracy. Nasi Korepetytorzy są weryfikowani zanim zaczną pracować z Uczniami, dzięki czemu masz pewność doświadczonego nauczyciela.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wahałam się pomiędzy 4* a 5 * ale…

Wahałam się pomiędzy 4* a 5 * ale ostatecznie jedyny zarzut został wyjaśniony na korzyść klienta, także nie mogę narzekać. Obsługa szybka, konkretna, miła. Doradztwo rzetelne, nasz korepetyor kompetentny i z bardzo dobrym efektem swojej pracy. Sama platforma czytelna, rozliczenia zgodne z założeniem. Możliwość fakturowania. Szerokq oferta. Przy kolejnej potrzebie będzie to nasz pierwszy wybór i uzupełnimy relację o nowe doświadczenia. Tymczasem polecamy.

9. Mai 2024

Antwort von Edualy

Dziękujemy za tak super opinię i docenienie jakości naszych usług oraz kompetencji korepetytora. Cieszymy się, że zamierza Pani ponownie skorzystać z naszej platformy i dziękujemy za polecenie nas innym. 😊

Świetnie dobrani nauczyciele

Świetnie dobrani nauczyciele, za każdym razem trafialiśmy idealnie :) Umiejętność przekazywania wiedzy, cierpliwość, przyjazna atmosferą.
Jedyny minus to ceny za lekcje. Muszę przyjrzeć się bliżej pakietom :)

7. Februar 2024

Pani Karolino, dziękujemy za docenienie doświadczenia i starań 😊
Doceniamy długoterminową współpracę, gdyż daje dużo lepsze efekty, dlatego w subskrypcji zajęcia będą najtańsze 👍

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wszystko przebiega sprawnie

Wszystko przebiega sprawnie, od samego początku został przypisany do mnie świetny korepetytor. Jedyny problem jest przy odtwarzaniu nagrań ze spotkań, obraz jest przycięty i nie widać wszystkiego dokładnie. Sprawdzałem to na chrome i edge'u.

6. Dezember 2023

Antwort von Edualy

Dopasowanie nauczyciela i ucznia to duża część sukcesu, na co zawsze zwracamy uwagę. :)
Dziękujemy za sugestie dotyczące nagrań. Zweryfikujemy, co może być powodem i usuniemy trudności.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo sprawna pomoc w poszukiwaniu nauczyciela i umówieniu lekcji. Nauczyciel kompetentny i bardzo pomocny.

9. November 2023

Antwort von Edualy

Pani Beato, dziękujemy za docenienie starań naszych Opiekunów edukacyjnych. Zespół zawsze stara się dopasować odpowiedniego korepetytora, który we właściwy sposób pomoże uczniowi. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo dobra i zaangażowana kadra

Bardzo dobra i zaangażowana kadra, syn zadowolony

12. November 2023

Antwort von Edualy

Dziękuję za docenienie Korepetytorów. Są to osoby wybrane przez nasz zespół, które cechuje zaangażowanie i pasja do nauczanego przedmiotu. Dzięki temu łatwiej jest zainteresować Ucznia i pomóc mu w odpowiedni sposób.

Chemia korepetycje

Korepetytor bardzo dobrze wyjaśnił temat. POLECAM!

5. Oktober 2023

Antwort von Edualy

Dziękujemy za ocenę 😊 Kładziemy duży nacisk, aby korepetytorzy prowadzący korepetycje na Edualy mieli odpowiednią wiedzę i umiejętności jej przekazania 🧑‍🎓

Wspaniała pomoc w nauczaniu

Rewelacyjnie zorganizowane i prowadzone zajęcia

7. Oktober 2023

Antwort von Edualy

Pani Ewo, dziękujemy za podzielenie się Państwa doświadczeniem. Korepetytorzy starannie przygotowują się do każdego spotkania, aby lekcje były jak najbardziej efektywne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nauczyciele na najwyższym poziomie,a…

Nauczyciele na najwyższym poziomie,a podejście do ucznia to najważniejsza sprawa

19. September 2023

Antwort von Edualy

Dziękujemy za Twój komentarz! Zgadzamy się, że relacja między nauczycielem a uczniem to kluczowy element skutecznej nauki. W Edualy przykładamy ogromną wagę nie tylko do fachowej wiedzy korepetytorów, ale także do ich umiejętności budowania pozytywnych relacji z uczniami. Jesteśmy przekonani, że dobra komunikacja i zrozumienie są kluczowe dla skutecznego przekazywania wiedzy. Dlatego też dokładamy wszelkich starań, aby korepetytorzy, którzy prowadzą zajęcia na Edualy, nie tylko byli ekspertami w swojej dziedzinie, ale również potrafili wytłumaczyć trudne zagadnienia w sposób zrozumiały i dostosowany do indywidualnych potrzeb ucznia. Cieszymy się, że doceniasz ten aspekt naszej pracy i zachęcamy do dalszej współpracy! Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub sugestie, jesteśmy otwarci na dialog. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pani Justyna cierpliwie tłumaczy…

Pani Justyna cierpliwie tłumaczy wychwycone błędy uczniów.

4. September 2023

Antwort von Edualy

Dziękujemy za podzielenie się Twoją opinią, Sewerynie! :) Cieszymy się, że jesteś kolejnym z uczniów, który docenia pracę korepetytora. Justyna jest bardzo rzetelna w swoich ocenach i świetnie pomaga zrozumieć trudności. Tak jak setki pozostałych korepetytorów. Zapraszamy do sprawdzenia pozostałych przedmiotów :)

Matematyka

Mój syn, dzięki odpowiednim przykładom i wyjaśnieniom, zrozumiał elementy matematyki dotąd kompletnie niezrozumiale

27. August 2023

Antwort von Edualy

Świetnie, że możemy Państwu pomagać :) Najistotniejsze to przekazanie wiedzy w odpowiedni sposób.

Nauczyciel trafił się dobry

Syn miał pierwszą lekcję i bardzo zadowolony, nauczyciel wydaje się kompetentny, szybko wszystko poszło, oby tak dalej.

30. August 2023

Pani Renato,
cieszymy się, że już pierwsze zajęcia przynoszą efekty. Gwarantujemy, że współpraca będzie owocna :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Masakra !Już dwa razy Pani Michalina miała mieć…

Już dwa razy Pani Michalina miała mieć korepetyz fizyki z moim wnukiem i poraz kolejny odwołała . Nie wiem co sądzić czy ta pani jest niepoważna czy portal ma problem z systemem

22. Juni 2023

Panie Alanie,
Michalina niestety nie zdążyła zaktualizować swojego harmonogramu, dlatego lekcje w wybranych przez Pana terminach nie mogły się odbyć, szczególnie że zależało Państwu na zajęciach stacjonarnych. Poinformowaliśmy Pana o zaistniałej sytuacji oraz o przerwie wakacyjnej wybranej korepetytorki. Oczywiście jak najszybciej zorganizowaliśmy zajęcia z inną korepetytorką, aby nie pozostawić Pana wnuka bez pomocy.
Dziękujemy za uwagę, postaramy się bardziej uczulić nauczycieli na aktualizację grafików.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Syn był bardzo zadowolony z lekcji

Syn był bardzo zadowolony z lekcji. Syn chce kontynuować lekcje z nauczycielem do końca roku szkolnego.

10. April 2023

Antwort von Edualy

Pani Elżbieto, cieszymy się, że wybrany korepetytor spełnia Państwa oczekiwania i szybko można było zauważyć efekty. :)

Brak profesjonalizmu

Brak profesjonalizmu . Brak umiejętności przekazywania wiedzy . Brak empatii i zaangażowania w zrozumie problemu , z jakim zgłasza się uczeń .Nie polecam .

5. März 2023

Antwort von Edualy

Dziękujemy za podzielenie się Państwa opinią. Przykro nam, że nie udało się przerobić tak dużej ilości materiału, na jaki Państwo liczyliście, jednakże wiele zależy od aktualnego poziomu uczennicy i tematów. Wcześniej nie otrzymaliśmy żadnej negatywnej opinii o korepetytorce, z którą mieliście Państwo zajęcia, a współpracujemy już od 3 lat. Czasami może się zdarzyć, że nie będzie w 100% tzw. chemii między korepetytorem a uczniem, jeżeli umawiacie Państwo zajęcia ad hoc, jednakże w takiej sytuacji proponujemy lekcje z innym nauczycielem. Przykro nam, że nie zdecydowaliście się Państwo skorzystać z naszej propozycji. 😔

Korepetycje z Matematyki

Dużo wiadomości przekazanych w ciągu godziny, możliwość odsłuchania nagranej lekcji oceniam jako plusy korepetycji udzielonych mojej córce.

24. Februar 2023

Pani Alino,
dziękujemy za docenienie wiedzy korepetytora. 😊 Nagrania lekcji ułatwiają powtórzenie i opanowanie materiału. Cieszymy się, że Pani córka również z nich korzysta, a już pierwsze spotkanie przyniosło efekty. 😀

Plecam

skupienie się na potrzebach ucznia, słuchanie ze zrozumieniem co jest potrzebne i dobre przygotowanie do lekcji ze strony nauczyciela

31. Jänner 2023

Antwort von Edualy

Pani Joanno, dziękujemy za zauważenie naszych starań. Potrzeby Ucznia są dla nas zawsze priorytetem, gdyż to pozwala odpowiednio dopasować nauczyciela. :)

Sprawna i rzeczową pomoc

Bardzo konkretnie, Pani wytłumaczyła problem.Polecam:)

18. Jänner 2023

Dziękujemy za rzeczową ocenę. Korepetytorzy z Edualy zawsze na posterunku! 😎

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zdecydowanie nie polecam współpracy z firmą…

Niestety moje doświadczenia z firmą Edually są fatalne. Jeśli chodzi o korepetytora z matematyki to był bardzo kompetentny i doświadczony młody Pan. Jeśli zaś chodzi o organizację w firmie to dramat. Po wykupieniu w styczniu 2023 r. pakietu za 6 godzin w kwocie 560 zł, (dodam że w ubiegłym roku byliśmy klientami firmy i kupiliśmy 8 zajęć po 60 minut) Pani Paulina stwierdziła, że opłata zostaje zaliczona na poczet zaległej kwoty sprzed ośmiu miesięcy za maj 2022 r., przesyłając mi jakieś zaległe rozliczenie. Dodam że zajęcia były rozliczone, a kwotę wyrównująca - 32 zł przeze mnie zapłacona w maju ubiegłego roku. Na rozliczeniu były wskazane zajęcia po 90 min., podczas gdy ją wykupiłam zajęcia 60 minutowe i takie się odbyły. Podejrzewam, że chodziło jej o dopłatę za rzekome 30 min. Dodam, że przez te wszystkie miesiące nie dostałam żadnego wezwania do zapłaty. Po tym stwierdzaniu P. Paulina wysłała mi sms-em informację, iż zapłaconą przeze mnie kwotę system przeznaczył na wyrównanie zaległości sprzed ośmiu miesięcy, a więc na zajęcia z aktualnego pakietu nie wystarczy pieniędzy. Następnie odwołała korepetytora, który był w drodze do nas, na 15 minut przed terminem jego przybycia, mówiąc mu, że klient się rozmyślił. O powyższym nas nie poinformowala. Stwierdziła bowiem, że lekcja nie może się odbyć bo brakuje 54 zł. Dodam, że 90 minut kosztuje 140 zł, więc co najmniej 2/3 zajęć była opłacona. Lekcja ostatecznie się odbyła na moją prośbę, ja 54 zł honorowo dopłaciłam. Współpracę jednak definitywnie zakończyłam. Dawno nie spotkałam się z takim brakiem kompetencji i naciąganiem ludzi. Wolę poszukać korepetytora na rynku. Zdecydowanie nie polecam.

9. Jänner 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Pani Justyno,
cieszę się, że zajęcia z Pawłem Państwu odpowiadały. Przykro mi, że brak Państwa opłaty potraktowała Pani jako nasze przewinienie. Pakiet zakupiony na początku maja pokrył poprzednie spotkania, ale później mieliście jeszcze Państwo 2 lekcje przed wakacjami. Całą historię można na bieżąco śledzić na Państwa profilu. Jednocześnie przesłaliśmy Pani zestawienie wpłat i koszty lekcji, które wyraźnie wskazały, że zajęcia zostały poprawnie rozliczone przez system.

Niestety podobne sytuacje z uczniami (brak płatności po lekcjach) nie są rzadkością. Edualy gwarantuje korepetytorom wypłatę środków za zajęcia, pokrywając koszta uczniów. Paweł nie odczuł, że Państwa lekcje nie były do końca rozliczone, gdyż otrzymał swoją wypłatę.

Działa to też w drugą stronę. Rodzice mają pewność, że jeżeli korepetytor niespodziewanie będzie musiał odwołać spotkanie, my zorganizujemy odpowiednie zastępstwo, a środki nie przepadną. W przypadku rezygnacji niewykorzystane pieniądze wracają do Państwa na konto.

Wielu rodziców, uczniów i korepetytorów nam zaufało i jest zadowolonych z regularnej współpracy. Działamy uczciwie i transparentnie, o czym świadczą inne opinie naszych uczniów.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nauczyciel nie umie posługiwać się…

Nauczyciel nie umie posługiwać się tablicą albo tablica jest tak fatalna że nie da się z niej korzystać.

28. November 2022

Antwort von Edualy

Dziękujemy za uwagi. Zweryfikujemy z nauczycielem, co się stało i dopilnujemy, żeby sytuacja u korepetytora się nie powtórzyła.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr