WARNING: DO NOT CHOOSE EDUCATIUS FOR AN EXCHANGE! Our daughter came from the US and had t he most horrible experience. Before leaving, Educatius seemed to be a proper organization, until they receive... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Utveksling til Australia er et av de beste valgene jeg har tatt, alt man lærer om seg selv, alle man blir kjent med, er en så spesiell opplevelse. Med god oppfølging med raske svar fra koordinatoren v... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
At Educatius Nordics, we are dedicated to empowering young people through cultural exchange. For over 20 years, we’ve been supporting students from the Nordics as they embark on their high school exchange journeys. As part of the Educatius Group, a trusted leader in international education, we organize high school exchanges worldwide. We offer you the best of both worlds: the expertise and global network of Educatius Group combined with our dedicated support right here in Denmark, Norway, Sweden and Finland. For us, it’s essential that our students and parents experience a strong support system, enriching cultural experiences, and personalized preparation. Unlock the world! Study abroad. Discover your potential and embrace new adventures in a safe, welcoming environment during your exchange year.
Vestergade 29, 1456, København, Dänemark
- +45 70262002
- info@nordics.educatius.org
- educatius.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Vaihtokokemukseni Espanjassa
Kokemukseni oli hyvä etenkin perheeni sekä ystävieni ansiosta. Olisin toivonut Educatiukselta lisää tietoa millainen koulujärjestelmä Espanjassa on, sillä etenkin sen puolesta tuli kulttuurishokkeja, jotka eivät olleet niin positiivisia.

Antwort von Educatius Nordic
Itselläni Educatiuksen kanssa kaikki…
Itselläni Educatiuksen kanssa kaikki meni sujuvasti. Ennen vaihtovuottani sain nopeasti vastaukset kysymyksiini ja tarvitsemani tuen, kuten myös vaihtovuoden aikana.

Antwort von Educatius Nordic
Vuosi oli ihana ja toimisto oli koko…
Vuosi oli ihana ja toimisto oli koko vuoden sekä ennen ja jälkeen mukana ja tukena, sekä tarjonnut mahdollisuudet ihanaan vuoteen. Työntekijät ovat asiantuntevia ja halukkaita auttamaan läpi vaihtovuoden sekä varmistamaan, että vuodesta tulee jokaisella hyvä.

Hyvää informaatiota asioista
Hyvää informaatiota asioista ja mukavaa palvelua ylipäätään.

Educatius vaihtojärjestönä
Olin vaihdossa Espanjassa Educatiuksen kautta lukuvuoden 2023-2024. Koko kokemus oli Educatiuksen puolesta järjestetty todella hyvin, eikä prosessin aikana ollut ikinä mitään ongelmia. Ennen vaihtoa, vaihdon aikana sekä vaihdon jälkeen oli aina apua tarjolla tarvittaessa ja tukea sai aina kun sille oli tarvetta. Educatiuksen kanssa asioiminen oli aina helppoa ja vaivatonta. Voin lämpimästi suositella kyseistä järjestöä!

Antwort von Educatius Nordic
Järjestön tukihenkilöt ovat todella…
Järjestön tukihenkilöt ovat todella avuliaita, ja sain tarvittaessa aina apua erilaisiin kysymyksiin niin ennen vaihtovuotta kuin vaihtovuoden aikana.

Antwort von Educatius Nordic
Hadde et veldig lærerikt og fantastisk…
Hadde et veldig lærerikt og fantastisk år. Fikk en veldig fin famlie og noen nære venner. Jeg har fortsatt kontakt med både familie og venner. En av mine venner har planer om å komme neste år. Alt i alt en super opplevelse. det eneste som jeg skal si er at det var litt vanskelig med venner. Men anbefales på det sterkeste

Antwort von Educatius Nordic
ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!!
Jeg var på utveksling med Educatius i Australia 22/23, og det var det beste året i mitt liv! Vil virkelig anbefale å dra på utveksling med Educatius! De holdt kontakten fra konsultasjonen til jeg kom hjem, så hvis jeg eller familien hadde spørsmål var det kjempe lav terskel for å spørre🫶 Det er en 24/7 nødtelefon tilgjengelig for alle utvekslingselever, som er betryggende for de hjemme.
Soft Landing Camp i Sydney var noen av de mest minnerike dagene i løpet av hele året! Der møtte jeg mange fra forskjellig land, samt fikk oppleve Australia med en guide. Alle opplevelsene, nye venner, nye steder, nye mat, osv, jeg opplevde i mitt nye favoritt land kommer jeg for alltid til å verdsette.
Uansett hvor du drar kommer du til å få oppleve et liv i et år, og det kan jeg virkelig anbefale til alle sammen, og du kommer ikke til å angre🩵

Fantastisk Utvekslingsår
Jeg var på utveksling med Educatius til en liten by utenfor Kansas City i 2022/2023, og dette året var uten tvil det beste i mitt liv. Educatius gjorde drømmen min om å studere og bo i USA mulig, og jeg er utrolig takknemlig for det. Siden jeg kom hjem, har jeg aldri angret på at jeg tok sjansen og reiste med Educatius.
Søknadsprosessen var enkel og oversiktlig takket være deres hjelp og veiledning. Både før og under oppholdet fikk vi all nødvendig støtte, og det var alltid noen tilgjengelige for å svare på spørsmål. Under året i Kansas fikk jeg mange nye venner og ble kjent med en fantastisk familie som jeg nylig besøkte igjen.
Jeg anbefaler sterkt å reise med Educatius hvis du vurderer et utvekslingsår eller semester!

Fantastisk udvekslingsår
Mit udvekslingsår i USA med Educatius var den fedeste oplevelse! Jeg følte mig velforberedt inden afrejse, og jeg følte mig støttet af dem under hele turen. Det hjalp især at snakke med tidligere elever, der delte deres historier. Jeg vil altid huske min udveksling som noget helt særligt, og jeg ville ønske at jeg kunne gøre det igen! Tak for at hjælpe mig med at få det bedste år.

Gjorde drømmeåret mulig!
Jeg var på utveksling med educatius til Australia i 22/23 og det var det BESTE året i mitt liv! Educatius gjorde dette mulig, og jeg har aldri angret ett sekund på at jeg valgte de! Selve søknadsprosessen var oversiktelig, og man hadde alltid noen man kunne henvende seg til dersom man hadde spørsmål, både i forkant og underveis i utvekslingsåret!🤩 Vi hadde også på forhånd av reisen fått et 24/7nødnummer vi kunne ringe dersom noe oppsto på reisen, som var trygt å vite før man satte kursen til andre siden av verden.

Udveksling i USA 2023/24
Jeg tog til USA med Educatius Nordic i 2023/24. Takket være dem, havde jeg en af de fedeste oplevelser nogensinde! De sørgede for, at jeg følte mig tryg både før og gennem min udveksling. Tusind tak for alt! Kan varmt anbefales herfra.

Utrolig hjelpsomme
Min datter dro på utveksling til Australia med Educatius og de kunne ikke ha vært mer hjelpsomme. De fulgte oss opp under hele prosessen, hjalp til hvis vi hadde spørsmål og fikk min mann og meg til å føle oss inkludert også når hun var i Australia. Jeg satte også uendelig pris på at de har en 24/7 nødtelefon som min datter kunne ta kontakt med når som helst hvis hun følte seg utrygg. Dette beroliget et engstelig mammahjerte. Educatius har rett og slett vært utrolig hjelpsomme og gitt henne et "drømmeår" som hun selv sier.

Antwort von Educatius Nordic
Alle som jobber er ekstremt hjelpsomme
Alle som jobber er ekstremt hjelpsomme, de svarer fort og det er ett helt fantastisk opplegg!!

Professionelt og empatisk personale
Vi havde kontakt med tre forskellige nordiske koordinatorer under udvekslingen. De var alle hjælpsomme og professionelle, og jeg følte altid, at min datter var i gode hænder. De havde også en utrolig stor medfølelse med mig som forælder, da jeg følte mig bekymret over at sende min datter til udlandet helt alene. Jeg følte, at der blev taget godt hånd om både hende og os forældre under hele udvekslingen.

Anbefales sterkt!
Jeg reiste med Educatius i løpet av skoleåret 2021/2022 til Los Angeles, California og har aldri angret et sekund på avgjørelsen! Det er som å leve et helt liv på ett år og er virkelig en life-changing erfaring. Educatius legger opp til at du skal få en best mulig opplevelse både med tanke på familier, skoler og opplevelser. To år senere reiser jeg enda verden rundt for å besøke vennene jeg fikk i løpet av utvekslingsåret mitt, både internasjonale, amerikanske og den gamle vertsfamilien min! Man føler seg trygg og godt ivaretatt gjennom hele reisen og får med seg minner som varer livet ut. Advarer om at opplevelsen er avhengighetsskapende, jeg skal på utveksling igjen neste år!😅 Jeg anbefaler å dra på utveksling med Educatius til alle som har muligheten!

Utbytesår med Educatius
Jag åkte på utbytesår med Educatius till Florida och hade ett fantastiskt år. De var otroligt delaktiga och hjälpsamma under hela ansökningsprocessen, och fick mig att känna mig sedd. Även under året hade vi regelbunden kontakt, och jag fick t.ex. snabb hjälp med problem som uppstod på plats. Kan rekommendera Educatius till alla blivande utbytesstudenter som en organisation som bryr sig om sina utbytesstudenter.

Antwort von Educatius Nordic
En fantastisk oplevelse for elev og forældre
Vi sendte vores datter afsted til USA med Educatius - en beslutning der var den helt rigtige.
Vores datter havde hendes livs bedste år og fik nogle fantastiske oplevelser som hun stadig taler ivrigt om.
Igennem processen følte vi os som forældre taget seriøst og vi blev vejledet og støttet både før og under opholdet, som var en stor tryghed. At se hvor meget vores datter nød hendes tid i USA og hvor store oplevelser hun fik med sig, var fuldkommen uvurderligt for os hjemme i Danmark.
Educatius var generelt rigtig gode til både at tage sig af elev og forældre. De var gavmilde med at dele en masse nyttig info, og især historier fra og samtaler med tidligere elever klædte vores datter rigtig godt på til hendes egen rejse.
Jeg kan derfor klart anbefale Educatius til andre der står med børn der er ivrige efter at komme på udveksling.
Tak for at give vores datter en fantastisk oplevelse, og for at lytte og støtte os forældre samtidig.

Fantastisk oplevelse!
Jeg havde et fantastisk år i USA med Educatius. Jeg følte mig god klædt på ved afrejse og blev taget godt i mod af en virkelig sød værtsfamilie. Jeg er meget glad for min beslutning om at rejse med Educatius og jeg fandt hurtigt et stort netværk af andre udvekslings elever fra hele verden på Soft Landing Camp i New York. De 10 måneder jeg var afsted var der altid fuld opbakning og jeg følte mig meget tryg selvom jeg var langt hjemmefra. Helt sikkert en anbefaling herfra

Bedste år i mit liv!
Jeg var på udveksling til Spanien i 2019/2020 med Educatius, og det har klart været en af de bedste oplevelser i mit liv. Educatius var professionelle og støttende både før, under og efter opholdet, hvilket særligt kunne mærkes, da de skulle have alle elever hjem under en corona-krise.
Educatius kan varmt anbefales. De har ikke kun fokus på at sende elever afsted; det er nærmere en helhedoplevelse, for både mig som elev, men også for mine forældre hjemme i Danmark. Der er altid en kontaktperson vi kan tage fat i, måtte der være noget, hvilket giver en rigtig god tryghedsfornemmelse.

Antwort von Educatius Nordic
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.