Een ting er hvad de forskellige selskaber lover dig i f.eks. en telefonsamtale, noget andet er, hvor mange gange man skal tale eller undersøge hver enkelt selskab. Med Elberegner får man hurtigt et ov... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde faktisk fået et tilbud fra et selskab. Jeg fandt ved et tilfælde Elberegner.dk på nettet, og lavede en beregning ud fra vores forbrug. Elberegner. dk tilbød så en telefonsamtale. Herfra har... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har netop haft en helt fantastisk god tlfsamtale med Daniel fra Elberegner. Sikke en service og hjælp, jeg fik!!!! Jeg kunne ikke finde ud af, hvilket selskab, der var bedst for mig af skif... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er meget tilfreds med den snak jeg havde med en af jer i dag Det gjorde fantastisk, jeg valgte et andet selskab til at levere min el, end jeg først havde tænkt på
Elberegner.dk er din hjælp til at få oerblik over elmarkedet ✓ Vi hjælper dig, så du kan spare penge og finde bedre priser.
Aarhus C, 8000, Klosterport 4F, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Antwort von Elberegner
kan godt give 4 stjerner for den endelig oversigt.
Men giver - 3 for at få resultatet skal du indgå en aftale om at få markedsførte deres nyheder, det er dog den groveste form for forretning moral jeg har set længe.
At man skulle få den rette beregning fandt jeg ud af da jeg have indtastet og ikke valgt at få nyheds brev, kunne jeg se at der var noget der ikke stemte, kontaktede Elberegner. Og efter en del frem og tilbage fandt de ud af at jeg IKKE have valgt nyhedsbrev, og derfor fik listet de forkerte priser og forkert Transportør.
Fik denne mail:
-----------------------------------------
Hej igen
Det er desværre ikke muligt at få den fulde effekt af beregneren, hvis du ikke fuldfører alle trinene – og det forklarer, hvorfor du ikke får vist de korrekte priser, som jeg gør.
Du kan dog altid afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke længere ønsker at modtage mails fra os Men det er naturligvis helt op til dig.
God dag 😊
Maria Stockfleth
Marketing Koordinator
NO WAY skrev jeg tilbage og gik ind og gik det igennem og brugte deres egen mailadresse til at komme igennem. Og fik så noget brugbart. 😂
Så nu er de meldt til deres egen nyhedbrev.
Tak for svaret og en god konspondance
Men at man tilmelde sig et nyhedsbrev for at få den fulde oplevelse, er ikke på sin plads.
Lidt hen af at du kan ikke komme på bussen hvis du ikke har røde bukser på. 🤣
Hav en pragtfuld dag.
Tak for update 💪 det virker seriøst.
Hæver stjerner

Antwort von Elberegner
jeg fik hvad jeg ledte efter

Antwort von Elberegner
At jeg ikke blev kimet ned af diverse sælgere.

Antwort von Elberegner
Billigste selskab er desværre ikke anbefalelsesværdig, har haft dem (uigennemsigtige regninger). Prøver nu nr 2: Go`Energi som mine forældre også har og er tilfredse med.

Antwort von Elberegner
Nemt at bruge og til at få de gode tilbud

Antwort von Elberegner
Er de ikke relevante for alm. forbrugere eller vil de ikke betale jer ?

Antwort von Elberegner
Det gav et god indblik i priser. Jeg er af den opfattelser at der mangler en gennemgående standartisering. Selskaberne burde skulle opgive deres priser ud fra en fælles formular og det skulle være med samme ordvalg for deres ydelser. PT er det alt for svært at gennemskue, i hvert fald for mig - tak

Antwort von Elberegner
Hurtigt besvarelse på spørgsmål på mail.
Præcise svar.
Lige det jeg have brug for.

Antwort von Elberegner
Elberegner.dk viser mig hver dag, hvornår det vil være optimalt for mig at oplade og aflade det batteri, jeg har som en vigtig del af mit solcelleanlæg. Det fungerer rigtigt godt. Derudover har deres kundeservice vist et positivt højt niveau. Tak for det.

Antwort von Elberegner
Super personlig hjælp til at finde en ny billigere udbyder der lever op til min mine personlige krav.

Har skiftet selskab.
Valgte det billigste, så må vi se hvordan det er.

Antwort von Elberegner
Deres ‘afmeld e-mails fra elberegner’ virker ikke. De sender spam hver dag.

Antwort von Elberegner
Det var rimelig let at få en oversigt over selskaber og deres tilbud. Så er det jo op til en, at vælge det tilbud man synes bedst passer.

Antwort von Elberegner
Spild af tid at bruge denne side. Der findes stadig ikke en god og objektiv side til at vurdere de billigste el aftaler.
Denne side viser ikke de billigste produkter, men mere hvilke selskaber der betaler flest penge til elberegner for at fremstå som de billigste.
I min verden burde sådan sider ikke eksistere.

Antwort von Elberegner
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.