EL:CON Bewertungen 190

TrustScore 2 von 5

2,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Husk, altid at dobbelttjekke arbejde udført af ELCON. Nybygget hus, hvor vi ikke kontrollerede om lampeudtagene var koblet til kontakterne. SÅ HUSK AT DOBBELTTJEKKE om I rent faktisk har fået det... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ahmed fra El:Con Odense fik i dag vores Clever hjemmelader monteret. Han kom inden for det aftalte tidsrum og var meget service minded. Der blev støvsuget efter udførelsen og instrueret i, hvornår jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurra - endelig en håndværksvirksomhed der levere over forventning. For godt 12 år siden fik vi bygget et nyt og rimelig kompliceret hus. I forbindelse med at vi satte huset til salg blev d... Mehr ansehen

1. Elektriker
  2. Elektroinstallationsdienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Eksperter i tekniske installationer i virksomheder, institutioner og private hjem. Du finder EL:CON i hele Danmark.

2,2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hårrejsende dårlig oplevelse med installation af ladebox via NRGI

Installatøren havde ikke fået noget info fra personen, som havde været ude at give tilbud. Installatøren havde meget travlt og borede forkert flere gange både i vores vægge og i gulve. Utrolig sjusket udført uden respekt for ens hjem. Ledningen stak op 5-7 cm fra fodpanelet i vores originale trægulv. Elcon havde svært ved at se, at de havde gjort noget forkert. Måtte selv udbedre nogle af skaderne af egen lomme.

7. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lampeudtag, der ikke er koblet til.

Husk, altid at dobbelttjekke arbejde udført af ELCON.

Nybygget hus, hvor vi ikke kontrollerede om lampeudtagene var koblet til kontakterne. SÅ HUSK AT DOBBELTTJEKKE om I rent faktisk har fået det I har betalt for.

5. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vanvittig dårlig oplevelse med Aarhus afd.

Som så mange andre her på siden, havde jeg en meget dårlig oplevelse i forbindelse med etablering af en Clever lade boks. Jeg havde booket et ekstra besøg til besigtigelse, da jeg var i tvivl om mine forhold var i orden. Alt var i skønneste orden i.flg. Elcon’s udsendte. Da montøren kom 14 dage senere, kasserede han forholdene på stedet. En feriedag spildt på Elcon’s bekostning ☹
Da de skulle komme med et tilbud på at bringe forholdene i orden, sender de (efter flere rykkere) et tilbud som er næsten dobbelt så dyrt som min lokale elektriker og nægter i øvrigt at tilgodese den feriedag de har kostet mig. ALDRIG Elcon igen!

Ufatteligt at Clever bliver ved at fastholde så ringe en underleverandør.

18. Februar 2026

Forfærdelig oplevelse

Har fået opsat en Clever ladestander af Elcon.
Forfærdelig oplevelse.

Elektrikeren ødelægger vores murværk og reparere dette ved at sætte en RØD mursten i vores hvidpudsede facade.
Derudover laver han en ridse i vores bil. Vi har det på videoovervågning og har kørt en forsikringssag mod Elcon som nægter at dække skaden, da vi “jo bare kunne have flyttet bilen” og “det er vores egen risiko” og “elektrikerne ikke må forventes at have styr på sin kabeltromle”.

Alt i alt: dårlig udført arbejde, dårlig service, de tager intet ansvar. Fraråder alle dette firma og Clever bør finde en ny samarbejdspartner!!!

29. Jänner 2026

Afbud 3 dage før opsætning

Jeg havde booket en tid til opsætning af min cleverlader i mit sommerhus. Da de havde lavet en fejl i bookingen, kontaktede de mig 3 dage før installationen og begyndte at snakke om adresse ændring kunne de ikke tilbyde mig tiden mere. Deres søde medarbejder hjalp mig dog til at kunne få den originale tid tilbage, men ikke det aftalte tidspunkt. Ærgerligt med en sådan en sen ændring som nu er blevet mit problem uden kompensation….

Konklusionen er at deres medarbejder håndterer sagen professionelt og hjælpsomt, men deres systemer fungerer tydeligvis ikke og har ikke kapacitet til det arbejde de tager ind. Synd deres medarbejder skal være ofre for dårlig virksomhedsstrategi.

21. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse Esbjerg den 8…

Fantastisk oplevelse Esbjerg den 8 januar 2026, hvor vi havde besøg af en rigtig dygtig og serviceminded elektriker i forbindelse med opsætning af Clever ladeboks. Vi håber at Elcon er bevidste om at de har så god en medarbejder. Vi følte os super godt behandlet og han var rigtig god til at forklare så selv vi forstod.

8. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik Clever ladeboks sat op i dag af…

Fik Clever ladeboks sat op i dag af Christoffer fra Elcon i Holstebro. Ringede 1 0 min før ankomst. 😊Arbejdet og kablerne blev trukket som jeg ønskede, alt blev monteret på en meget tilfredsstillende måde.
En montør der kunne sit håndværk.
😊😊👌👍

12. Dezember 2025

Respektløs hærværk

Respektløs hærværk! Ved installation af Clever lader fjerner installatøren malerkoder opsat i elskab, og efter installation skal der udføres malerarbejde for at rette op på skader ved tapet og sider på elskabslåge!!

24. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik fornyligt opsat Clever…

Jeg fik fornyligt opsat Clever ladestander af El-con og tilslutning til mit elskab inde i huset. Sjældent har jeg set en så amatøragtigt, respektløs, sjusket og ligegyldig tilgang et stykke fagligt arbejde. Efterfølgende en oplevelse af ansvarsforflygtigelse, glathed og benægtigelsen fra mellemleder. Ved installering af Cleverbox kan man ikke have tillid til Elcon.

1. November 2025

Installation af ladeboks

Installation af lade stander fta Clever

Ifm. Køb af ny elbil tegnede jeg abonnement om Clever lade abonnement.
Det var Elcon, som Clever brugte til at opsætte lade stander, her kom der en mand fra Elcon A/S som skulle opsætte lade stander hjemme hos mig. Jeg anviste hvor kabel skulle trækkes og spurgte om jeg skulle hjælpe hvilket jeg ikke skulle. Elektrikeren fra Elcon målte selv op og startede, og her målte han så forkert, hvilket resulterede i, at han borede tværs igennem min brusekabine i badeværelset, hvilket betød at jeg havde huller i to af tre vægge i min brugeniche. De sendte så en ud og kigge på det, som efterfølgende gik på ferie hvilket betød at jeg ikke hørte fra dem i næsten 2 uger. Derefter vendte de tilbage at klinkerne ikke kunne skaffes, og at de kun ville dække de 2 vægge som der var lavet huller i, så jeg skulle have en væg med mine gamle klinker og 3 vægge med nye klinker i min bruseniche. Udover dette ville de ikke dække, at elektrikeren havde boret forkert i næsten nyt højskab i hullet hvor kablet skulle komme med det resultat, at jeg havde ekstra stort hul i skabet, da kablet skulle komme ud andetsteds. Jeg vil absolut ikke tilråde nogen at få en sådan løsning hvis deres måler sidder midt i huset, for det kommer tilsyneladende til at koste dyrt.

11. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurra Endelig en håndværksvirksomhed der levere over forventning

Hurra - endelig en håndværksvirksomhed der levere over forventning.

For godt 12 år siden fik vi bygget et nyt og rimelig kompliceret hus.

I forbindelse med at vi satte huset til salg blev der udarbejdet en El-rapport og i denne forbindelse gjort nogle mindre bemærkninger, samt en større ide det viste sig at de loft LED spots der var monteret i et badeværelse ikke var godkendt til placering i vådrum.

Jeg bad ELCON der opr. var el-leverandør på huset forholde sig til rapporten og udbedre, hvilket de gjorde uden beregning herunder også de fejlmonterede spots

God oplevelse

3. September 2025

Benyt aldrig denne elektriker

Har desværre haft besøg af ELCON i forbindelse med montage af en Clever lader. Efter første besøg efterlod de installationen med en direkte smadret eltavle.

Da de så kom for at fixe deres arbejde beslutte de så at efterlade strømførende blottede skruer.

Ved ikke om det er værst at de prøver ar brænde mit hus ned eller at slå min famille ihjel

2. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Regning dobbelt så høj som oplyst

Min røgalarm, som er koblet op til Elcon, gik i gang en nat kl. 02 og larmede konstant i over 6 timer. Jeg kunne desværre ikke selv deaktivere alarmen, og var derfor nød til at få en servicevogn ud. Jeg kontaktede Elcon, da de endelig åbnede og spurgte specifikt til prisen og fik oplyst, at det kostede 1000 kr. inkl. moms i timen at få den deaktiveret!

Teknikeren kom og ordnede problemet hurtigt – han slog relæet fra i alarmen, og det tog cirka 20 minutter.

Nu er regningen kommet, og den lyder på 2049,50 kr. – altså på 2 timers arbejde, da der er kørsel oven i. Det er mere end dobbelt så meget som det, jeg blev oplyst, og det virker helt urimeligt, når jeg spørger specifikt til prisen inden!

Det ville være rart med en mere gennemsigtig pris, så man kan forholde sig til, hvad det faktisk kommer til at koste. Det havde været helt fair, hvis jeg på forhånd var blevet informeret om, at der ville komme kørsel eller ekstra gebyrer oven i.

Jeg skriver ikke dette for at klage, men for at dele min oplevelse – for jeg troede ærligt talt, jeg kunne stole på den information, jeg fik. Jeg har i hvert fald lært, at at jeg selv skal spørge om der kommer ekstra udgifter oven i en oplyst pris! Så, det bliver i hvert fald ikke Elcon, jeg ringer til næste gang!

27. Juni 2025

total uansvarlig montørarbejde

total uansvarlig montørarbejde
Mandag d.19 Maj kl.9 kom en elektriker fra Elcon og skulle føre strøm fra vores elmåler til vores ladestander i gavlen af vores hus.
Han fik desværre bytte om på 0 og fase, så det endte med at han satte 400 volt igennem vores elmåler. Da det begyndte at ryge fra flere af vores elartikler i vores hjem, var hans besked at det var vores elmåler som var FOR gammel. Han sikrede sig ikke med sit værktøj at alt var ok inden han sagde farvel og kørte videre til næste kunde.
Min mand var helt underlig over denne besked og kontaktede derfor en anden elektriker, som kom indenfor ½ time. Da han fjernede frontpladen på vores elmåler, sagde han blot " det røre jeg IKKE ved, der er jo byttet om på 0 og fase". Så ringede min mand til Elcon's kundeservice og de var ikke meget for at samarbejde. Men de endte med at bede om at vi tog billeder med vores mobiltlf. På det første billed var der ikke noget galt, MEN på det 2 billed " oh JA det er klart vores fejl, jeg sender lige en anden elektriker". Ja tak, men hvornår.... Ja lad mig se, i løbet af nogle timer. Nej svarede min mand det skal være hurtigst muligt, for vi har en masse elartikler som ikke virker pga Jeres elektriker.
Den næste elektriker der kom ½ time senere tog sig til hovedet " hvad i alverden har den anden lavet". Så nu fik vi udbedret skaden i måleren og han gennemgik alle vores stikkontakter og de var OK. og det var lige nøjagtigt det som den første elektriker IKKE havde gjort, for så havde han opdaget hvad det var for noget Juks han havde lavet.
Vores gasfyr, dvd maskine , stereoanlæg, opvaskemaskine, dvd maskine i forbindelse med vores tv, 2 computer blev ødelagt. Og Elcon sagde til at starte med at vi IKKE skulle tage kontakt til vores eget forsikringsselskab, for de ville lige se hvad vi kom med af erstatningskrav, men da vores ting åbenbart er for dyre skader for ca.60.000 kr. JA så SKULLE vi efter 10 dage kontakte vores eget forsikringsselskab for at få vores erstatning for vores ting. Men da vi desværre ikke skifter de ovennævnte ting ud efter 3-4 år, ja så falder erstatningen jo. Så det hjem som jeg forlod mandag morgen kl.9 virkede helt sosm det plejede og kl.11.40 var ALT kaos.
Så vi slås nu på 8 uge, det eneste som virker er vores gasfyr fordi, min mand lånte pengene så vi selv har betalt i første omgang, dels for IKKE at havne i RKI og dels fordi det skal IKKE gå ud over den venlige gasmontør som hjalp os i løbet at de 3 dage det tog før vi havde nyt gasfyr og varmt vand igen.

Det er velkendt at Elcon har elektriker som IKKE udfører deres arbejde godt nok, men der sker dem åbenbart ikke noget siden de stadig kan begå SÅ graverende fejl i folks boliger.
HVORNÅR lærer Elcon at tage det ansvar det er, når deres medarbejder laver deres arbejde SÅ forkert at det koster SÅ mange penge hos kunderne .
Så hvis det går som Elcon og vores forsikringsselskab vil have det, SÅ ender det med at VI selv skal have penge op af vores egne lommer for at få de ting som døede i overophedet elmåler... Og det kan simpelthen IKKE være rigtigt. Hvor er retfærdigheden henne i dagens Danmark..
Så vores råd er HOLD JER VÆK....
Det viser sig også at hvis vi i vores anmeldelse af Elcon bruger de ord som deres egen medarbejder sagde, så kan vi ikke sende denne anmeldelse, da sproget er for upassende.

Susanne B. Forup
Bagsværd

19. Mai 2025

Arbejde udført til UG 👍

Arbejde udført til UG 👍
Har lige fået opsat lader igennem elcon udført af montøren Mads, flot stykke arbejde der er udført, Mads er en omhyggelig montør.
Tak for det Mads 🫡

25. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik monteret clever lader og montøren…

Fik monteret clever lader og montøren ødelagde en hpfi relæ i min tavle. Der kommer så en regning på en ny som han satte i, 1500 kr. Kan ikke få oplyst hvad der er pris på relæ, det er bare standart pris siger de. Dernæst var der ikke monteret gummipakning i forskruning til kabel i min tavle.
Der er så efter klage kommet en og isætte pakning.

28. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvad er særligt støjende arbejde?

Der blev målt kontinuerligt 102 >114 dB(A) støj kl 07 imorges hos min overbo da en håndværker fra El:Con besluttede sig for at bore direkte ned i gulvet. (Dvs mit loft).
Ud over at det er respektløst at starte kl 07.00, så er det ulovligt og El:Con skal udlevere høreværn og notere de ekstremt støjudsatte om det specifikke tidrum hvor de vil overgå den tilladte støjbelastning på over kontinuerlig 85 dB(A).
________________________________________________

Lovgivningens grænseværdi for støjbelastning?
Nogle aktiviteter kalder vi for særligt støjende aktiviteter, og de må kun foregå på hverdage mellem kl. 8 og 16.

Ramning og vibrering må kun ske i tidsrummet kl. 8 – 16 på hverdage.

9. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr