Zoals in het verleden, goede service en uitleg gekregen van de dame in de Eldi winkel in Schelle over het product dat ik nodig had. Toekomstige aankopen , zullen dan ook daar gebeuren.
J ai acheté un nouveau Frigo avec livraison et extension de garantie. Frigo livré avec une bosse sue la porte et de qualité pire que médiocre de la marque Friac. Service après-vente ma proposé b... Mehr ansehen
Komen naar buiten dat ze de enige echte belgische elektro zaak zijn in Belgie Jammer genoeg is het enige belgische eraan dat de eigenaars belgen zijn al de rest komt van china Personeel word uitgebu... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Eldi, uw Online en Lokale electro specialist. Groot en klein huishoudelectro – LED & LCD TV's – Telecom - Foto – GPS – Multimedia. Steeds de beste prijs! - https://www.facebook.com/pages/Eldi/229271027215969
Zone Industrielle de L'Europe, 7900, Leuze-en-Hainaut, Belgien
- eldi.be
Das haben sich andere Leute angesehen
Eldi Schelle, zeker een bezoek waard
Eldi Herent steeds goed geholpen .
Eldi Herent steeds goed geholpen .
Staan steeds klaar om u op zo goed mogelijke manier te helpen ook bij defecten .
J ai acheté un nouveau Frigo avec…
J ai acheté un nouveau Frigo avec livraison et extension de garantie.
Service après-vente ma proposé bon de 30 euros après réclamation 2 jours après en leur prouvant avec photos et documents.
Juste une arnaque car l impression d avoir un frigo d occaion.
Après plusieurs e mail échangé avec le service après-vente un effort de 10euros en plus en bon d achat bien sûr et en me disant que s est comme ça et pas autrement ou de renvoyé le frigo si celui ci n as pas été utilisé après 3 jours d echange de mails.
Juste déçu et déconseillé.
DU JAMAIS VU SERVICES
LISEZ BIEN CECI UNE SOCIETE ENDESOUS DE TOUT DES ILLETRES ET SOURD CAR ILS NE SAVENT PAS LIRE LEURS EMAILS ET SOURD CAR ILS N'ENTENDENT PAS LEURS TEL? ACHAT D'UN FOUR ET UNE ASSURANCE DE 5 ANS APRES EXPLICATION MAGASINS ETC DE LA PANNE UN TECHNICIEN PASSE A LA MLAISON ( 3 SEMAINES) POUR BOIRE UN CAFE!!! IL N'A PAS LA PIECE? DEVRA LA COMMANDER ? APRES LES RECLAMATIONS LE MAGASIN SE DESIDE DE DONNER UN NOUVEAU PREND RENDEZ VOUS ET NOUS AVONS RATER UN RENDEZ VOUS CAR LE VEDEUR TOMBé MALADE! IL PREND CONTACT ET JE L'ATTEND AVEC IMPATIENCE!!!! DIRE QUE CERTAINES PERSONNES ( KREFFEL) TRAVAILLE POUR LEURS MAINTIENT ET ICI L'ON SE PERMET TOUT UNE FAILLITE SERAIT A SOUHAITER POUR CET ENTREPRISE DU JAMAIS VU J'AI ETE SALES MANAGER DANS LE PASSE ET SI UN OUVRIRE AURAIT REAGIS AINSI DEHORS ET LA SOCIETE AURAIT FAIT DEJA LONGTEMPS FAILLITTE ALORS L'ARGUMENT C'EST ACHETER AUJOURD HUI LIVRE LE JOUR MÊME MAIS IL FAUT AJOUTER REPARATIONS ET SERVICE APRES VENTE A LEURS GISES
Franchement éviter la marque friac très…
Franchement éviter la marque friac très mauvaise qualité , ma plaque deconne, leur machine à laver n’en parlons pas 😂…. Mon four a tenu seulement 4 ans . Et le frigo américain pareil défectueux. Quand ça tombe pas en panne super vite , ça fonctionne à moitié à éviter absolument.
Komen naar buiten dat ze de enige echte…
Komen naar buiten dat ze de enige echte belgische elektro zaak zijn in Belgie
Personeel word uitgebuit en moet verkopen en vooral de 5 jaren garanties om hun loon op te krikken want worden maar een minimum loontje betaald en de rest moeten ze maar zelf zien bij te verdienen
Eldi Rijkevorsel:
Eldi Rijkevorsel:
Goede snelle verkoop en afhandeling/ betaling, maaaaaar de levering en plaatsing aan huis is een regelrechte ramp !!!!
Na meerdere keren op en af telefoneren zal er na 2 weken eindelijk geleverd worden , laat ons hopen.
Eldi zoek een andere regeling deze is echt RAMPZALIG !!!!!
Recommande pas
Acheté une machine à laver récemment. Livraison trop compliqué entre ce que nous dit le magasin et les faits. Ca devait être livré un mardi mais ca été fait 2 jours plus tard. En plus, c'était sensé être 2 transporteurs/livreurs pas un. Vendeur mal informé ou cest fait exprès. Sans oublié, que la machine est probablement celle qui avait en vitrine au magasin car des petits détails chelou comme le manque du boulot à l'arrière que normalement quand tu l'achètes, c'est toi qui doit le retiré. Bref elle voulait qu'acheter là mais au moins, maintenant elle sait.
Je recommande d'aller voir une autre entreprise ou les entreprises destockages
Zeer ontevreden, Respectloze en onvriendelijke bediening
Ik ging op zaterdag 17/01/2026 in de namiddag naar de winkel en werd geholpen door een vrouw die vanaf het begin extreem grof en onvriendelijk was. Ze gaf mij niet de informatie die ik nodig had. Ik vroeg specifiek naar de financieringsmogelijkheden die zij aanbieden, maar ze reageerde meteen zeer negatief. Ze zei dat ik 17% rente zou moeten betalen, dat dit veel te hoog was en dat het volgens haar de moeite niet waard was. Haar houding was ontmoedigend en totaal niet behulpzaam.
Helaas stond precies in Eldi Kortrijk de koelkast die ik graag wilde kopen. Daarom zei ik dat ik het toestel toch wilde, ook al zou ik die rente moeten betalen. Toen vroeg ze op een zeer onaangename manier om mijn loonfiches van de laatste drie maanden. Ik legde uit dat ik die niet geprint bij me had, maar dat ik ze onmiddellijk per e-mail kon doorsturen. Dat weigerde ze zonder enige flexibiliteit en zei dat zonder geprinte documenten niets kon worden verwerkt. Ik vertelde dat ik ver van de winkel woon, maar ze antwoordde dat dit niet haar probleem was en dat dit nu eenmaal de regels waren.
Ik ben dan naar huis gegaan, heb alles geprint en ben ongeveer drie uur later teruggekomen met de documenten. Toch heeft ze mij uiteindelijk niet geholpen. Ze zei dat mijn contract niet goed genoeg was en dat ze de week ervoor nieuwe, strengere instructies hadden gekregen. Volgens haar zou het zelfs niet worden goedgekeurd als ik 3000 euro per maand zou verdienen. Ik vertelde dat ik vooraf informatie had gevraagd en dat mij was gezegd dat zo’n aanvraag snel geregeld kon worden. Ze antwoordde daarop: “Dat geloof ik niet, het is zaterdag en de bank is gesloten, dus ik ga niet eens proberen, want ik weet zeker dat het toch geweigerd wordt. Ik ga mijn tijd hier niet aan verspillen.”
Uiteindelijk heeft ze mij helemaal niet geholpen. Ik voelde me echt slecht door de manier waarop ze mij behandelde: zeer neerbuigend, respectloos en alsof ik dom was. Ze deed duidelijk moeite om mij ongemakkelijk te laten voelen. Zo’n houding is onaanvaardbaar voor iemand die met klanten moet werken. Ze heeft totaal geen empathie, geen beleefdheid en geen professionaliteit. Het is duidelijk dat klantenservice haar niet ligt.
Omdat ik de koelkast echt wilde kopen, ben ik vandaag, dinsdag 20/01/2026, opnieuw naar de winkel gegaan. Gelukkig was zij er niet en werd ik geholpen door een jonge man die zeer respectvol en empathisch was. Hij heeft mij perfect geholpen en dankzij zijn grote vriendelijkheid heb ik uiteindelijk niet alleen de koelkast gekocht, maar ook nog een vaatwasser. Dit toont aan hoe belangrijk een goede en menselijke klantenservice is.
Combi koelkast gekocht
Hallo beste we hebben en combi koelkast diepvries gekocht met levering en het oude toestel meenemen, nu vandaag komen ze leveren .zetten toestel voor de deur , zeggen dat ze het toestel niet naar boven krijgen (wij zelf konden dat wel zonder problemen) en wilde het oude toestel tegen de 20€ betaling niet meenemen, echt wel toffe service van eldi en bedankt voor de miserie met het oude toestel mvg
Nieuwe wasmachine gekocht binne 3weken…
Nieuwe wasmachine gekocht binne 3weken kapot krijg me aankoop bedrag ie terug en kan niet gerepareerd worden
Is te gek voor woorden
En niemand reageert op mijn mail en telefoon wordt niet beantwoord
Zeer slechte service
wat een bende
je bent er altijd de enige klant en ik weet waarom. Koffiezetapparaat gekocht. Na precies 1 maand doorgebrand. Ding gaat niet meer aan. Naar de winkel gebracht en ik moet na 3 weken even bellen of die weer klaar is .... je kan het niet geloven. Hoe moet je dan koffie maken? Elders maar nieuw apparaat gekocht en die criminele zooi kom ik nooit weer
Ik ben vandaag een opbouw induktie…
Ik ben vandaag een opbouw induktie kookplaat gaan kopen,vriendelijke meneer,perfecte service
Cliente depuis plusieurs années à…
Cliente depuis plusieurs années à Libramont accueil toujours agréable et toujours de bons conseils. Disponible pour une aide lors du chargement du matériel acheté. Je recommande sans hésiter 😀
Clients chez Eldi Libramont depuis…
Clients chez Eldi Libramont depuis bientôt 20 ans!! Service impeccable ! Gérant sympathique et très professionnel ! Il connaît très bien tous les articles de son magasin et vous conseille au mieux en vous posant de bonnes questions. Que ce soit en gros électro, tv ou autre nous n'avons jamais été déçus.
Slechte ervaring met friac
Slechte ervaring met friac
Inbouwkoelkast gaat na 13maand kapot en niet te herstellen.wel 3 weken wachten op een technieker en uiteindelijk een nieuwe gekregen die exact een jaar later ook kapot gaat en dan is de garantie van 2 jaar vervallen dus pech geen koelkast of vergoeding meer en zelf opdraaien voor de kosten.
Zo bestelen ze gewone mensen bedankt friac . Willems linda mechelen
Eldi Sint-Truiden arrogante eike.....
Eldi Sint-Truiden want een arrogante eik.... is dat , ze moesren blij zijn dat er nog iemand iets wilt kopen in zo een triestige winkels
Slechte service
Bij aankoop online van Friac DKW8200E Warmtepompdroger, 20 euro betaald voor levering. Moeten mailen om te weten wanneer het geleverd zou worden. Telefoon gekregen van leverancier dat ik 19 euro CASH moet bij betalen bij levering voor installatie en meenemen van het oude toestel. Bij aankomst nog eens 20 euro erbij omdat het geleverd moest worden op een 1ste verdieping. Zogezegde installatie. Stekker in stopcontact en GEEN controle of ze waterpas staat, wat niet het geval is. Heel de levering heeft 15 minuten geduurd en me 59 euro gekost. Ik koop NOOIT MEER bij Eldi
Frigo de la marque Eldi 122cm
Frigo de la marque Eldi 122cm. Jamais de panne ! Depuis 2017. Je devrais changer l'an prochain pour changement de cuisine. J'ai déjà regarder pour le prochain Eldi !
Eldi winkel Tongeren
Eldi winkel Tongeren , man met bril, ramp
Eldi contact en klantenservice via callcenter volslagen ondermaats.
Stel je voor de leverancier, plaatser, technieker wenst onbekend en anoniem te blijven..?! deze anoniem neemt dan een foto zelfs van je gesloten poort. Axel ja wie begint wenst z’n huis of poort op n te laten voor een volslagen onbek de. En dan nog bewerendat ik lekt thuis was. Ik was de hele tijd alert aanwezig en met uiterste alertheid. Overigens levering van ander zwoele verloor vlekkeloos.
Uiteindelijk ben ik zelf m’n diepvries zelf gaanboigalen . Zag die onbekwame baas die het zelfs als ene extra zag dat ze me zouden helpen met ontlasten als een zgn gunst. Ik betaalde zelfs 20 euro voor een niet levering! Mijn advies. bij Eldi, onder het mom van lokaal kopen en dus willen pleasen.. niet doen! Bestel online bij betrouwbare klantgerichte keten met klantgerichte bestel goede communicatie of bij verkoper met eigen leverservice en lokale men gekende plaatser leverancier technicus die er prat op gaat gekend te zijn en bekend te zijn voor zijn of haar service!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.