Door een foutje bij de bestelling heb ik de verkeerde producten aangekregen, maar deze werden rechtgezet. Mevrouw Salma heeft me goed kunnen helpen met al mijn vragen en waardeer haar vriendelijkheid.... Mehr ansehen
Ik ben super tevreden met El Gummo! Ik heb verschillende varianten geprobeerd en ze zijn allemaal even lekker en goed. Mijn dochter gebruikt de kindervariant en vindt het heerlijk om in te nemen het... Mehr ansehen
Ongeveer 5 maanden in gebruik. Voor zowel mezelf als mijn dochter. Ik had flinke vitamine tekorten na mijn tweede bevalling. Mijn haren vielen in bossen uit. Na drie maanden zwarte zaad gummies... Mehr ansehen
Ik heb al enkele keren de zwarte zaad gummies besteld omdat ik wel geloof dat het ontstekingen geneest en goed is voor je gezondheid in het algemeen . Mijn ervaring met El Gummo is enkel positief . L... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Voor jezelf zorgen was nog nooit zo lekker! Gun jezelf het beste van twee werelden met onze unieke zwarte zaad gummies! Deze smakelijke traktaties zijn verrijkt met olie uit de Nigella sativa plant, bieden alle voordelen van zwarte zaad olie, maar zonder de intense smaak. In plaats daarvan geniet je van de heerlijke, natuurlijke smaak van blauwe bessen.
2491DA, Den Haag, Niederlande
- 0615326732
- info@elgummo.nl
- elgummo.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik heb weer een voorraad besteld met…
Ik heb weer een voorraad besteld met uiteraard korting, wij kunnen weer de hele winter door met deze geweldige gummies. Ik ben superblij dat jullie dit geweldige product hebben uitgebracht👌🤗🤗
Geweldige smaak!
Al jaren gebruiken we als gezin El Gummo. M'n man, dochtertje en ik vinden de smaak fantastisch en we merken dat onze weerstand verbetert wanneer we de gummies gebruiken.
Zeker een aanrader! 🙌🏼
Top!!
Top product heel blij en me zoontje ook! Net snoepjes en boordevol vitamine!
Heel lekker zeker een aanrader!
Top product de gummie’s
Wordt direct geleverd(aangezien ik een last minute persoon ben)en het doet wat het beloofd
Iedereen bij ons een gezin van 6 heeft zijn eigen potje
Echt een top product de gummie’s
Ontzettend fijn product!
Ontzettend fijn product. We gebruiken het als gezin al een poosje en we merken echt een groot verschil in gezondheid en energie.
Ik ben erg tevreden over de zwarte zaad…
Ik ben erg tevreden over de zwarte zaad gummies. Ook heb ik een uitstekende klantenservice ervaren toen mijn pakketje zoek raakte. Daarom heb ik meteen weer een aantal potjes besteld.
De gummies vallen erg goed in de smaak…
De gummies vallen erg goed in de smaak bij m’n kleintjes. Ze vragen er elke dag om 🤗 Daarnaast merk ik een positieve verschil in veel dingen bij ze sinds ze het eten. Heel blij met de gummies en de service is super bij El Gummo!
Super
Lekkere smaak, snelle levering en goed contact met klantenservice.
Vallen in smaak bij mijn zoontje
De gummies smaken erg goed! Ik merk ook degelijk verschil. Mijn zoontje is ook echt gek op de gummies en vraagt hier elke dag om!
Helemaal blij met mijn product van El…
Helemaal blij met mijn product van El Gummo (black seed gummies). Ik gebruik ze nu al enige tijd en zie echt verschil aan mijn haar/huid + nagels ;)
Lekker en makkelijk te nuttigen
Fijn dat er een sample bestaat om het product te proberen. De smaak is lekker en niet overheersend. Het is gezond en makkelijk in te nemen voor een energieboost. Benieuwd wat het met mijn lichaam zal na langdurig gebruik.
We nemen nu met heel mijn gezien al 4…
We nemen nu met heel mijn gezien al 4 maanden , mijn kinderen zijn er gek op , de smaak is gewoon lekker en zijn ook voedzaam . We voelen een verschil zeker in de morgend , vermoeidheid is verminderd en ik merk het ook aan mijn haren , vele minder haar uitval . Ik kan deze supplement gewoon aanraden voor elk gezin
Ik ben een aantal maanden met de…
Ik ben een aantal maanden geleden met de gummies voor mijn 4 jarige dochter begonnen, omdat ze last van haaruitval had en na het innemen van de gummies is het vrijwel meteen gestopt. Ik ben toen ook begonnen met het gebruiken van de gummies. We nemen ze beide nog steeds dagelijks in. Zeer tevreden!!! Meer energie en gezonder haar ervan gekregen.
Super lekker en gezond!
Ik heb de gummies voor mijzelf en voor mijn dochter gekocht. Wij vinden zij allebei heel lekker, het is een goede manier om de vitamines en black seed binnen te krijgen!
Super gummies 💪🏾 Nathalie en Fayenne 😍
Ik gebruik de GUMMIES al vanaf het begin. Ik ben er heel blij mee. Ik ben en blijf een happy customer. Ik krijg alle vitamines binnen die je dagelijks nodig hebt. Ik krijg er energie van en mijn haar is gegroeid op een mooie gezonde manier. Mijn dochtertje gebruikt de kinder variant. Ze vind het heerlijk. Ik geef het haar voordat ze naar school gaat. Wanneer ik het vergeet, herinnert ze mij eraan om haar een heerlijke gummie te geven. Omdat het heerlijk smaakt vergeet ze het niet. In de gummies zitten de vitamines die je kind dagelijks nodig heeft. Omdat ik er zo enthousiast over ben, zijn mijn familie, vrienden en collega’s het ook gaan gebruiken. Het is ook leuk als cadeau tip. Goede service waar je super blij van word. Nu een leuke actie, dus dat wordt weer lekker inslaan.
Top product
Top product! De gummies smaken zo lekker, gebruik het een tijdje nu en mijn zoontje ook. De gummies hebben er voor gezorgd dat mijn haar dikker en langer groeit! Ook zitten er zoveel meer vitamines die bijdragen aan een gezonde lifestyle! Alles in 1
Top product! Beter dan vitaminetabletten
De snoepjes zijn erg fijn in gebruik. Eerste potje is nu op en mensen om mij heen merken dat mijn haar dikker is geworden. Ook merk ik dat ik meer energie heb. Daarnaast smaakt het product erg lekker en is het natuurlijk. Ik heb een tweede pot besteld. Ben er blij mee!
Eindelijk gummies gevonden die en…
Eindelijk gummies gevonden die en lekker zijn en hun werk doen! Ik heb veel last van haar uitgroei en vermoeidheid. Na het consistent innemen van de gummies merk ik positief verschil. Ik ben minder vermoeid en mijn nagels en haar groeien eindelijk weer aan.
Top Product!
Zwarte zaad gummies hebben een heerlijke smaak en het werkt. Het komt al zijn beloftes na. Mooie aanvulling op mijn dagelijkse behoefte aan vitamines en voel me zoveel fitter sinds ik deze dagelijks neem!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.