Bestelde jurk zag er bij levering heel anders uit. Bij de retouruitleg staat dat hun dan de kosten van retourneren voor hun rekening nemen. Droom maar lekker verder. Laatste bod van hun 30% van het... Mehr ansehen
Vandaag aangifte gedaan tegen deze oplichters! Vest kwijt, opnieuw in productie, track code kwijt. Flut excuses, helemaal klaar met Lisa en haar uitvluchten. Nu, 12-3 nog steeds geen normaal antwoor... Mehr ansehen
Ellamode2198 Bestelling van 4 items gedaan op 11-04-25. Na ong 3 weken zijn 3 items geleverd. Één item niet geleverd. Gemaild, dan krijg je een mail terug dat de bestelling is gemarkeerd en opgelost e... Mehr ansehen
Moest ik sterren mogen geven op vlak van afzetterij, dan kregen ze er 5+. Na ettelijke mails en daarop loze beloftes als antwoord, kreeg ik nog niet eens de helft terug. Terugsturen gaat niet of kost... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Belachelijke service-oplichterij
Belachelijke service-oplichterij
Belachelijke service. Hier niet bestellen!!!! 1. Duurt heel lang voordat er wordt geleverd. 2. Maatvoering klopt niks van. Maar xl is nog geen S. 3. Retour sturen kan dan niet. Dus je kent net zo goed je geld in de sloot gooien. OPLICHTERS DUS!!!.
Nepwebshop uit China/Canada
Ook ik ben zoals alle reviews opgelicht door dit bedrijf. Late levering, nepkleding en niet kunnen retourneren. Onder verwijzing naar hun zgn. algemene voorwaarden kreeg ik alleen een kortingscode. Dit is in strijd met het consumentrenrecht en ik heb dit dan ook gemeld bij de ACM. Verzoek aan een ieder is om dit ook bij hen via een webformulier te melden.
Bezin voor je hier koopt
Besteld betaald en een maand later na aantal herinneringen eindelijk geleverd. De maat klopt totaal niet met het artikel. Gevraag of dit geretourneerd kon worden. Nee dus...
Dit bedrijf levert dus bewust spullen die niet voldoen aan de maat. Zo heb ik een Small artikel ontvangen met een 3XL label erop. Slaat helemaal nergens op. Dus als je hier iets koopt dan ben je je goed kwijt en heb je iets waar je niets aan hebt.
Verder vraag ik me af of het artikel wel een echt merk is.
Nooit op bestellen!! Geen aanrader.
Wij hadden iets besteld en het was niet de juiste maat . Maar mochten het niet terugsturen omdat het op die moment afgeprijsd was. Dus nu hebben we een te kleine jas en ons geld kwijt. Nog nooit geweten online dat je iets niet kan terugsturen. Je weet toch nooit op het past of je zin is. Geen service!!!
Slecht en traag!
Zeer trage levering van een namaakproduct.
Pure merkenfraude en ook nog eens slecht product!
NIETS KOPEN HIER !!!
Product eindelijk geleverd. Valt wel heel erg klein voor opgegeven maat…
Gevraagd om te retourneren maar dit kan blijkbaar niet…
NIETS KOPEN HIER !!!!
Bestelling nooit geleverd
Bestelling nooit geleverd. Wel betaald. Geen track en trace gekregen. Factuur en leveradres waren anders
Factuuradres kreeg te horen dat het geld was teruggestort wegens annulering
Niet geannuleerd geen gekd terug gekregen.
Adres van aflevering kreeg te horen dat het was verzonden.
Maw
Geld kwijt.
Heb aangifte gedaan bij de politie en consuwijzer.
Graag ook aangifte doen!!!!
2x jas Nortface via Facebook bij…
2x jas Nortface via Facebook bij Ella-Mode, niet vooraf betaald maar ook niet achteraf via Klarna.
Kreeg 2x jas met The Darth face en geen Northface.
Dit is niet wat ik had besteld!
Kreeg ik een jas met groot daarop “the darth face”, geplakte lekkers die er al half af kwamen. Jas van een pruts kwaliteit waar ik nog geen €5 voor zou geven en kleiner dan de maat die je besteld.
Ik heb het retour gestuurd...kreeg ik vandaag via email...terug sturen...nee dat kan niet! Ik had de voorwaarden moeten lezen, welke voorwaarden...stond niks vermeld op Facebook.Wel dat je het retour kon sturen binnen de gestelde termijn van 14 dagen.....dus dat heb ik gedaan, vrijdag 26 mei 2023 ontvangen,27mei 2023 retour..in de email van vandaag kreeg ik 40% korting no way.
Wettelijk gezien heb ik niks verzaakt maar hun antwoordt sorry...betalen no way. ik zal Klarna inlichten en vragen hoe of wat anders mijn rechtsbijstand verzekering inschakelen of richting tv Radar...
Bij Facebook dien ik mijn beklag over Ella-Modr, je ziet ze gelijk niet meer op Facebook...
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Producten kwaliteit 0, nemen niks retour. Gedwongen betalen via Klarna.
GEEN ZAKEN MEE DOEN!
Ik ben dom geweest en niet eerst de reviews gelezen. Website ziet er goed uit maar wat er achter zit is BS.
Klopt niet ik heb L besteld maar dat is…
Klopt niet ik heb L besteld maar dat is S en het klopt niks de maat de kleur de naam niks dus terugsturen niet tevreden
IK ben erin getrapt
Via Instagram kwam ik bij Ella Mode een…
Via Instagram kwam ik bij Ella Mode een leuke Boss zomerjas tegen. Ik heb de bestelling geplaatst.
Helaas ben ik misleidt en opgelicht. Het product komt rechtstreeks uit China. Het is dus gewoon beslist geen Boss!
Hoe kan het dat bedrijven die gevestigd zijn in Nederland nep artikelen verkopen? Is dit niet strafbaar?
Niet bestellen!
Bestelling via FB. Direct betaald via IDeal. Dom.... Geen bevestiging ontvangen en geen pakket. Had de recensies hier eerst moeten lezen
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters! Hier nooit iets kopen.
Jas gekocht die werd geadverteerd met “the north face”.
Direct €59,95 betaald en afgeschreven via IDeal.
Geen bestel of leveringsbevestiging per mail.
Na 1,5 week mail naar klantenservice: goed nieuws bestelling is onderweg.
Weer week later kwam een pakket.
Je krijgt mailtjes terug via een gmail account. En kunt het product volgens hun algemene voorwaarden niet retourneren. Wat natuurlijk onzin is, dat recht heb je altijd.
Ik ben dus belazerd. Ik hoop dat deze site voldoende mensen helpt om zo’n vergissing te voorkomen. Ik ga hier vooraf checken…!
BESTEL NOOIT BIJ ELLA-MODE.....
Ik geef ella-mode liever geen ster als 1 ster. Ik heb ook via Facebook een North face jas besteld eind april, ik heb nooit geen bevestigingsmail ontvangen maar er stond bij klarna wel gelijk een rekening open. Ik heb bij klarna een melding gemaakt en die vertelde mij contact op te nemen met Ella-mode. Dit gedaan via de website maar krijg geen gehoor. Telefoon krijg ik ook geen gehoor. Dus maar een mail gestuurd, ben bang daar ook niks van te horen enof geen jas te ontvangen.
Via Facebook bestelling geplaatst
Via Facebook bestelling geplaatst. Uitverkoop jas van “the north face, al vanaf dag één verloopt alles stroef. Betaling via klarna mislukte wel afgeschreven maar niet betaald aan Ella-mode. Wilde toch van de aanbieding gebruik maken dus nogmaals bestel en betaald zonder tussenkomst van klarna. Betaling gelukt bestel bevestiging ontvangen. Mailen met Ella-mode over de eerdere betaling die niet is gelukt. Geen antwoord wel dat de bestelling die is bevestigd nu is verstuurd. Pakket niet te volgen geen track&trace gekregen. Hierover informatie opgevraagd geen antwoord gekregen. Vandaag dacht ik even checken hoe betrouwbaar deze online store is. Lees ik dat het bedrijf erg slecht staat aangeschreven. Geen KVK nummer bekend. Eigenaar niet te traceren. Reageert niet op telefoontje.kortom ik had beter eerst de reviews kunnen lezen alvorens te bestellen. Ik moet het product nog binnen krijgen maar weet nu al dat het geen the north face jas gaat worden. Stom stom stom
Namaak artikelen
Bestel een jas van northface maar zelf niet goed gekeken blijkt het een namaak artikel te zijn.
Kan niemand bellen of ergens de bestelling annuleren. Uiteindelijk via mail een reactie gekregen dat annuleren niet meer mogelijk is... Wel geld afgeschreven natuurlijk.
Het zijn gewoon oplichters en voel me echt genaaid. Een goed na voor je hier iets besteld om teleurstelling te voorkomem
Chinese oplichters Verkopen troep
Chinese oplichters Verkopen troep, komt helemaal niet overeen met plaatje. Wordt geleverd zonder enige bestelbevestiging en retourformulier en dan blijkt op site dat het bedrijf doet alsof ze in Amsterdam gevestigd is en retourneren binnen 14 dagen mogelijk zou zijn, maar dan wel voor een bedrag van E 25,- met adres in China.
Verkeerde broek geleverd
Verkeerde broek geleverd! Retour duurder dan artikel, knoopsgat vd broek zit dicht gestikt. Chinese goedkope rottroep enzovoorts
Heb besteld
Heb besteld, betaald, email gehad en toen geen reacties meer, niets ontvangen!! Denk oplichters!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.