Detta var det sämsta jag varit med om . Beställde en julklapp till min sambo. Förutom att det tog tre veckor att få den så stämde bilderna inte alls överens med varan jag fick. Riktigt uselt !
USELT! Har returnerat 2 paket, Får svar, då jag inte fått tillbaka mina pengar för de två plastjackorna och byxorna, som jag tänkte byta storlek, men nu blir det inte av! Gjorde som det stod på sid... Mehr ansehen
Produkten är så olik den produkt som Elora Stockholm kallar Kattlampa. Plötsligt ligger Elora Stockholms sida nere för underhåll vilket inte gör det hela bättre. Den plastklump vi erhöll är riktigt fu... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Undvik
köp en halsband och armband
köp en halsband och armband
sa att det är 14 garat guld
bluffa har kollat inte värt nogåntin
vilken bluff företag
Fanns 0 NOLL stjärnor skulle de få…
Fanns 0 NOLL stjärnor skulle de få det!! Dyra, dåliga, plastiga prylar som absolut inte stämmer med reklambilder och texter. Köp inte!!
Det bara dåliga kvalitet med dåligaföretag
Hag beställning linne o örhänge. Det bara dåliga kvalitet. Med Billiga grejer från Kina. Kommer dom säljer för dyrt. Beställning inte. För när du vill retur tillbaka Kommer då kommer dom ge adressen till Kina.
De marknadsför sig som ett…
De marknadsför sig som ett familjeföretag. Använder sig av AI bilder på hemsidan och ljuger om sin existens. Kommer direkt från Kina. Är arg på mig själv som gick på detta.
USELT!
USELT!
Har returnerat 2 paket, Får svar, då jag inte fått tillbaka mina pengar för de två plastjackorna och byxorna, som jag tänkte byta storlek, men nu blir det inte av! Gjorde som det stod på sidan och får till svar att jag skulle ha skickat dom till en adress i China, Det är ju YunExpress som har hand om denna frakt.
Har nu försökt kontakta YunExpress, men är nog blåst på pengarna!
SÅ VARNING FÖR ELORA!!!
Total bluff och bedrägeri
Total bluff och bedrägeri
Den magiska hund lampan är en kinesisk plastpryl som inte alls ser ut som på bilden. Deras smycken, som enligt deras hemsida är gjorda av 14 eller 18 karats guld, är enkla bijouterier, Kläderna jag aldrig sett så dålig och hemsk kvalitet. Katastrofala artiklar. Fullständig bluff och galet dyr.
Precis som klagomålen på den här sidan fick jag rabatterbjudanden och en konstig, lång adress i Kina.
Jag skickade tillbaka allt, och nu vill de att jag avbryta returen som jag lämnade in till Klarna. De kräver att jag ska betala hela faktura och sedan återbetala de "omedelbart" mina pengar, detta pga. deras system kan inte skapa returen om det finns en öppen tvist hos Klarna. Deras system är en bedrägeri också. Självklart kommer jag inte att betala något
Jag har rådfrågat Klarna och konsumentverket, och båda parter sa att jag inte behöver betala någonting.
Jag hoppas att Klarna kan sanktionera detta bedrägliga företag.
När jag ser Klarna som ett betalningsalternativ känner jag mig säker på att det är ett företag de har granskat och att det är säkert att köpa från. Men nu vet jag inte, tyvärr förlorar man också förtroendet.
Lurad!
Köpte en kattlampa i glas, såg jättevacker ut på bilden. Fick hem en skitful plastlampa utan kontakt, endast USB. Lurad så in i....
Dyr också, 588kr för en ful plastbit!
Total bluff
Den sk. magiska kattlampan är en kinesisk plastpryl som inte alls ser ut som på bilden. Fullständig bluff och galet dyr med tanke på hur den ser ut i verkligheten. Hjälper ju inte ett dugg att Klarna låter sådana här blufföretag använda deras betaltjänst. Obegripligt!
Köpte en lampa i form av en katt som…
Köpte en lampa i form av en katt som skulle vara i glas.
Det visade sig vara en 17 cm. hög kattfigur i dålig plast som jag betalat 549:- för (obs halva priset) Ingen ursprungsmärkning och endast användbar via USB kontakt. Kontaktade Elora om en retursedel samt återbetalning inom tiden för returnering och fick ett erbjudande om att få 10% av köpeskillingen och behålla varan. Nu ville jag inte ha "skiten", vilket jag meddelade. Då erbjöd dom 30%, vilket fick mig att ifrågasätta om dom inte förstod vad jag skrev i mina mail. Nu ska jag Polisanmäla samt anmäla till Allmänna Reklamationsnämnden då dom kräver att jag ska betala en frakt till Kina (fick adressen) innan jag får återbetalning! Detta går jag inte med på. Jag har 40 års erfarenhet av handel och är oerhört enveten. :-) Är någon villig att berätta om sina dåliga erfarenheter av Elora och dess agerande kan Ni kontakta mig via mail (som inte tillåts i omdömet), men jag heter hjalmarson.maria (obs ett s)sedan är är det en gmail. Har upptäckt att det är måååånga som drabbats, så jag hoppas att inga fler råkar illa ut.
Köpte en kattlampa i glas
Köpte en kattlampa i glas. Fick en billig plastvariant ifrån Kina som inte fungerade.
Rent scamföretag
Rent scamföretag, skickar varorna direkt på Kina, inget stämmer i produktbeskrivningen. Omöjliga att prata med, vägrar ge reruradess eller retursedel. Erbjuder enbart rabatt på produkten. Efter mycket mail och hänvisningar till konsumentköplagen så hävde dom till slut fakturan via klarna.
Skrattretande dropshipping i sin värsta…
Skrattretande dropshipping i sin värsta form. Jag uppmuntrar dock övriga kunder att ej ge sig med returer och återbetalningar. För det är så dessa företag kommer undan men rena lurendrejerier
Bluff
Bluff. Uppger sig vara butik i Stockholm men allt kommer från Kina. Billigt och dåligt material. De vägrar acceptera retur och försöker övertyga en genom att sänka priset. Retur kostar inte 75kr som det står på hemsidan, 255kr fick man betala och det gick till en privatperson i Kina.
BLUFFÖRETAG
BLUFFÖRETAG! Handla inte med Elora Stockholm. Deras hemsida är stängd under tiden för ångerrätt så man kan inte kontakta dem och returnera varan. Klarna frånsäger sig all inblandning om man inte kontaktar blufföretaget, hur nu det skulle kunna ske.
Riktigt skräp
Riktigt skräp, inte i närheten av samma vara som visades på bilden (kattlampa)
Lurendrejeri!!
Betalade över 549kr för en kattlampa i glas. Fick nåt billigt kinesiskt plastskit, som dessutom inte fungerade. Dessutom ligger deras hemsida nere ”för underhåll”
Rekommenderas verkligen INTE!!
Bluff
Jag beställde kattlampor Mira som såg väldigt fina ut. Fick hem små, väldigt fula katter i plast som dessutom luktade starkt av nån sorts kemikalie kanske. Skickades från Kina, tog ca 10 dagar att få varan. Helt värdelösa och fick åka i soporna direkt. Orkar inte krångla med att skicka tillbaka osv. Känner mig riktigt grundlurad. Köp inte produkter av det här såkallade företaget, total bluff :/
Instämmer med alla andra som tyvärr…
Instämmer med alla andra som tyvärr blivit bedragna av detta "företag"!
Beställde kattlampa som var som en liten "plastleksak" Betalade nästan 500 för den.
Mailade om att få en retursedel för att återsända men istället fick jag en helt sjuk lång och konstig adress i Kina som jag skulle skicka varan till....?
Det kan jag inte göra... Kommer kontakta KLARNA om detta, hur de kan samarbeta med ett sådant företag?
Jag kräver mina pengar tillbaka!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.