Elviro Bewertungen 11

2,0

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Je wordt vreselijk belazerd

Je wordt vreselijk belazerd. De handschoen om haren te verwijderen is niet zoals op foto of filmpje. Je hand past er niet helemaal in is dun en slap. Dus van ALIE. WEES GEWAARSCHUWD MENSEN KOOP DAAR NIETS.

11. April 2026

Pure oplichting

Pure oplichting, drop shipper van temu en kvk nr etc is niet zichtbaar op de website. Helaas ingetrapt, geld weg en geen pakket ontvangen en geen respons op mailtjes

17. März 2026

Afrader

Ik had onlangs een winterjas gekocht voor mijn toypoedel op basis van hun maattabel. Bij ontvangst bleek het jasje toch te klein en blijkt deze tabel niet te kloppen. Ik had contact opgenomen om het jasje te ruilen maar zou zelf moeten opdraaien voor de verzendkosten. Ik heb al enkele keren vriendelijk via mail gevraagd op hoeveel deze verzendingskosten zouden komen, maar ik krijg hier geen terugkoppeling meer op. Ik zal elders een jasje bestellen en raadt deze webshop dan ook af. Het is tijd en geldverlies.

18. Februar 2026

Waardeloos bedrijf met waardeloze…

Waardeloos bedrijf met waardeloze producten, niks werkt en als je het retour wilt sturen dan betaal je meer verzendkosten als wat je ervoor betaald hebt omdat het terug naar Azië moet worden verzonden.

13. Jänner 2026

Pakket (nog) niet ontvangen

Op 19 december een artikel besteld. Vandaag, 3 januari, nog steeds niets ontvangen. Ondertussen ook geen update meer gekregen wanneer pakket wordt toegestuurd. Benieuwd of mijn bestelling nog geleverd wordt.

19. Dezember 2025

Niet bestellen, zeer lange levertijd (of je moet 2 maanden voor de puppy komt bestellen)

Slecht vooronderzoek en besteld, had ik beter niet kunnen doen.

Zoals in meer reviews te lezen, helaas dezelfde ervaring. Lange levertijd (nu al 3 weken en ze beloven nu volgende of de daaropvolgende week te leveren.
Benieuwd wat er komt en wanneer het komt. Voor ons is de lol er al wel af. Bedoeld voor onze puppy en juist om de eerste tijd goed te wennen en er wat aan te hebben.

Nu iets van mosterd na de maaltijd. Goede nieuws is, de puppy doet het super goed zonder. Slechte nieuws dit product wordt overbodig zodra het (hopelijk) eindelijk aankomt.

23. Dezember 2025

Slechte levering

Slechte levering. Meer dan week geleden besteld en nog niks ontvangen. Wel een kortingscode met de naam “drukte25”. Tja, schiet je natuurlijk niet veel mee op, aangezien ik niet nog zo’n product nodig hebt en ze een zeer beperkt assortiment hebben. Geen aanrader dus.

17. Dezember 2025

NIET DOEN boerebedrog.

Niet doen boerebedrog.
Artikels zijn niet zoals beschreven en op de afbeelding en ook nog eens gevaarlijk voor de gezondheid.
De chemische lucht die je in je gezicht krijgt als je de verpakking opendoet.
Nederlandse website is het ook niet rechtstreeks van China.
Retourbeleid veranderd 30 dagen op website 14 dagen echt.
Terugsturen naar China zelf betalen met track and trace code.
Allereerst ging de levering binnen de 10 dagen aankomen, duurde 25 dagen.
En dan je geld niet terug krijgen.
Rechtstreeks bij chemisch afval is hier de boodschap anders doen ze met een ander hetzelfde.
NOOIT NOOIT BESTELLEN VIA ELVERIO. NL

Erika de Vries.... elverio.nl beantwoord de mails in nl. Maar een gepaste oplossing krijg je niet.
👎👎👎👎👎👎

20. Dezember 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen