Energishop Bewertungen 39

3,6

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Håller inte med om dom skulle vara oseriösa alls, inga konstig heter alls. Och kan äver till lägga att den atv grävare som dom säljer som folk kallar en avancerad spade. Stämmer definitivt inte, mycke... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Abholgroßmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Hos oss hittar du kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser!

3,6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag uppskattade verkligen energishops kundservice framförallt, en bra kundservice är de jag främst söker efter.

Jag uppskattade verkligen energishops Snabba svar på kundservice och bra schyssta priser. Jag köpte en kl-200 otrolig maskin för sin storlek. Skottar enkelt min gård med den ca 1500kvm, ser ut som en hjullastare gjort det. svets fäste och en större snöskopa gjorde maskinen till en otrolig skottare. Frakten gick snabbt, kl-200 är en maskin som måste ses. Tror ingen kan föreställa sig hur rejäla maskiner det är.

29. Dezember 2025

Dålig hydropress

Efter 29 år, så var jag tvungen att byta hydropress tank. Beställde en 100 liters hydropress tank, som byttes ut av rörmokare. 7 månader senare gick gummibälgen sönder. Garantin gäller inte slitagedel.. Dåligt, produkten borde blivit utbytt.. Handlar aldrig mer från energishop.

2. Februar 2026

Antwort von Energishop

Vi har förklarat redan per mejl att en blåsa ses som slitagedel och tycker det är synd att produkten får ett negativt omdöme här. Produkterna är nya och testade. Som tydligt anges i våra allmänna villkor ses blåsan som slitagedel, samma som kilrem, batterier, däck, osv.
När man köper en hydropresstank hos oss, är det eget ansvar att ha koll på mottrycket, även om den installeras av din rörmokare.
På hemsidan anges att vi rekommenderar kontrollera mottrycket i hydropressen minst var 3 månad.
Vi ger gärna råd om våra produkter.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Leveransen var Mycket försenad.

Produkten är okej, men leveransen var mycket försenad. Jag informerades om att den skulle bli försenad, men den skickades fortfarande senare än annonserat. Lagerstatusen på webbplatsen borde ändras för att informera kunderna om att väntetiden kommer att vara längre än två veckor.

22. Oktober 2025

Antwort von Energishop

Lagerstatusen anges vid produkterna. När en leverans försenas, informerar vi kunden snarast möjligt. I ditt fall meddelades att varan skulle skickas 2 dagar senare än väntat.

Dålig kvalite

Snabb leverans men produkterna och hantering av ärende vid reklamation är under all kritik tyvärr. Jag kan inte rekommendera.

19. Mai 2025

Antwort von Energishop

Ditt omdöme förvånar oss.
Under de 15 år som vi har såld värmeväxlare har inga kvalitetsproblem uppstått. Värmeväxlarna har testats till ett tryck på upp till 20 bar. En värmeväxlare sprickar inte vid vanlig montering och användning.
Tyvärr kan vi inte behandla din reklamation utan returnering av produkten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevlig bemötande samt snabba…

Mycket trevlig bemötande samt snabba svar via mail.
Kunnig personal, känner mig trygg att jag får hjälp i framtiden om problem skulle uppstå med de maskiner jag köpt.
Bra information angående leverans samt maskinerna var väl packade.

5. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är väldigt nöjd med mitt första köp…

Jag är väldigt nöjd med mitt första köp hos Energishop. Jag beställde en tank till en Hydropress på fredag och på måndag fick jag leverans eftersom dom var lagerförande på den lite udda produkten så på måndagkväll hade jag rinnande vatten igen 🙏

16. August 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

I det stora hela är jag nöjd med min…

I det stora hela är jag nöjd med min beställning.Det som jag INTE är nöjd med är den LÅNGA leveranstiden.
Misstänker att produkterna kommer från Kina med avseende på leveranstiden.

15. April 2024

Antwort von Energishop

Först och främst är vi ett svenskt företag och skickas varorna inte ifrån Kina.
Vi förstår inte ditt omdöme, leveranstiden visas tydligt vid respektive produkt, du har inte fått din beställning än och vi befinner oss i leveranstiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra service och ansvarstagande.

Beställde lite reservdelar till min Jansen MB-2000. Utan att veta vad den exakt kunde heta, så skicka jag bara in en bild med pilar, och förklara vad jag behövde.
Fick specificerad offert på allt inkl frakt, och sen en länk så jag kunde beställa smidigt.
Tyvärr lyckades Jansen i tyskland packat leveransen dåligt, så en produkt saknades vid leverans. Fotade paketet och skickade in. Fick snabbt svar med en ursäkt och att den saknade produkten snarast skulle skickas på nytt, vilket också skedde.
Är tredje gången jag beställer saker från Energishop, och har alla gångerna upplevt hur de är lika hjälpsamma.
Då de är svenska generalagenten för alla jansen produkterna, så värmer det lite extra hur pass smidigt de kunde lösa allt denna gång, då Jansen klantade sig.
Det känns tryggt!

20. Juni 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bristen på kundsupport drar ner betyget.

Leveransen av produkten (Reverse osmosis vattenreningsanläggning) var snabb och beställning och betalning gick smidigt.
Anläggningens reningseffekt är f.ö. helt suverän! Effekten (hur snabbt den producerar vatten och i vilken volym) är dock inget att skryta med. Det tar tid! Manualen/installationsinstruktionerna är fullständigt värdelös!
Kundsupporten är tyvärr det som drar ner betyget för denna firma.
Efter att anläggningen fått frispel kontaktade jag dem (e-post) och fick respons inom en vecka, vilket är helt ok.
Svarade dem sedan på de frågor de ställt och skrev ett par följdfrågor till dem, eftersom det är möjligt att anläggningen inte fungerat som den skulle ens från första början. Tiden gick, men inget svar från dem, och efter ca 1,5 månader kontaktade jag dem igen, men ingen som helst respons. Har till dags dato fortfarande inte hört något, det är nu drygt fem veckor sedan jag stötte på. Och, jo, jag har kollat i skräpposten.
Det är inte bra kundomsorg, tycker jag.
Anläggningen i fråga kanske är enkel att få ordning på, med rätt reservdelar, men det vet jag ju inte eftersom de inte kontaktar mig.
Det verkar inte bättre än att jag får köpa en ny reningsanläggning helt och hållet. Behöver väl knappast nämna att den (tyvärr) inte kommer beställas från Energieshop.

9. September 2022

Fick ett föråldrat däck

Fick en sen ofullständig leverans 2020, kördes 1 timme 2021 och nu våren 2021 var ett däck platt. Gummit var kraftigt föråldrat och fullt av torrsprickor.
Frågade Energishop om ett ersättnings däck med de sa blankt nej, 1 års garanti gällde. Jag svarade med Konsument köplagen. Nu går jag till ARN.

1. Juni 2022

Antwort von Energishop

Tack för ditt omdöme. När en vara är tillfälligt slut och leveransen dröjer, kontaktar vi kunden och meddelar om förseningen. Kunden har i så fall möjlighet att annullera sin order. När en (del av) varan är trasig redan vid leverans, är det viktig att meddela oss snarast så att vi kan hitta en lösning omgående. Dessvärre kan vi inte behandla en trasig leverans efter 1,5 år.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Är mycket glad över servicen här

Är mycket glad över servicen här, blev väl bemött när min produkt inte var som som planerat och kundtjänst var väldigt tillmötesgående.
Även snabb leverans.
Supernöjd!

24. Mai 2022

Bra kundbemötande

Varan jag köpt kom tyvärr skadad till mig. Fick snabb hjälp och efter trevlig kommunikation med företaget löste sig problemet på ett bra sätt. Bra kundbemötande och lösningsinriktad dialog kring problemet, jag är nöjd kund.

23. Mai 2022

Aldrig mer

Har bara fått ett av två paket. Beställde den 20 april. Har kontaktat energishop men de har fortfarande inte svarat mig. Har verkligen inget bra att säga om de

6. Mai 2022

Antwort von Energishop

Tack för ditt omdöme. När vi kollar på dina mejl, har vi svarat på alla frågor samma dag eller dagen efter.
Dessvärre har Postnord förseningar i sina leveranser, som anges via spårningslänkarna vi skickade till dig. Vi gör allt vi kan för att leverera din order så snart som möjligt! Vi ber om ursäkt för förseningen och hoppas att du har överseende.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr