Vi har et lidt ukonventionelt hus fra 60erne som skulle have skiftet døre og vinduer, men stadig gerne skulle beholde noget af det originale udtryk. Vi fik tilbud fra flere håndværkere som alle var e... Mehr ansehen
Vi har igennem hele forløbet haft en god kommunikation og ikke været i tvivl om hvad næste step i processen var. De løste de uforudsete udfordringer der var uden problemer. Kæmpe anbefaling fra os.
Vi har fået udskiftet vinduer i vores kælder. God kommunikation med firmaet. Var hurtigt ude og måle op og herefter give et tilbud. Der blev givet gode anbefalinger til vinduerne vi fik skiftet. V... Mehr ansehen
kontaktede Energitømreren i forbindelse med at alle vores ældre vinduer skulle skiftes til nye energivinduer. vi var meget i tvivl om hvilke vinduer vi skulle vælge til vores type hus og hvilken glas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Energitømreren har været vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfører vinduesudskiftninger og nymontering af døre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at være én af de bedst bedømte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og præsentere elementerne før bestilling, hvis dette ønskes.
Nyholms Alle 36 B, 2610, Rødovre, Dänemark
- kontakt@energitoemreren.dk
- energitømreren.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Virkeli gode og søde installatører
God og professionelle service
De har været nemme at kommunikere med og meget professionelle før og efter installationen af to nye døre.
Nye døre og vinduer
Jeg er meget tilfreds med det arbejde, der er udført og den service vi har fået igennem hele processen - lige fra besøg i showroom til afslutning af montering. Det har været effektivt og med fokus på at opnå et resultat, der gjorde kunden tilfreds.
Udskiftning af vinduer.
God kommunikation.
Godt udført arbejde, med god info fra dag til dag.
Der blev ,hver dag ryddet op efter endt arbejde på pladsen og i de enkelte lejligheder.
Super oplevelse med energitømreren!
Super oplevelse med energitømreren!
Super tjekket oplevelse
Super tjekket oplevelse! 👌🏻👌🏻👌🏻
Meget professionel og respekt for ens…
Meget professionel og respekt for ens hjem. Super oprydning da de var færdige. Kan varmt anbefales
Energitømreren er meget professionelt…
Energitømreren er meget professionelt ,og har udført fremragende arbejde med opsætning af energivindue og dør i lejligheden.
Alt som beskrevet på deres hjemmeside lever 100 procent til hvad man kan forventer .
Vil virkelig anbefale Energitømreren ApS ,til dem som vil udskifte vinduerne med en guarantee at alt bliver opført med pålidelig
profesionelle kunder kontakt og rådgivning fra dag ét.
Energitømreren is a very professional firm which has done a very satisfactory job of installing a new “energy glass” window and door of my flat.
All as portrayed on their website lives 100 percent up to all what they describe and promote.,with perfect expectations.
Will highly recommend Energitømreren ApS to anyone who requires replacement and installation of new “energy glass”windows and doors done with professional advice and follow up of the project from day one.
Jeg fik sat 3 vinduer i
Jeg fik sat 3 vinduer i. Hele processen var meget professionel.
Fik Jackie ud og give tilbud på nye…
Fik Jackie ud og give tilbud på nye vinduer i hele huset, allerede dagen efter sendte han et skarpt tilbud.
Næste måned kom alle vinduerne og de blev installeret til punkt og prikke. Flot arbejde og søde medarbejdere.
Kan klart anbefales
Nye vinduer i privat villa
Sendte tegninger og billeder til Energitømren Aps via deres hjemmeside, og fik hurtigt et forslag tilbage på mail.
Kørte ud til deres showroom og fik rigtig god vejledning og besluttede mig for at vælge vinduer med alu front. Ruder fra fabrik (Outrup) blev leveret i min indkørsel på aftalt dato. Fik derefter besked Energitømren Aps med dato for montering. Meget dygtige, kompetente og flinke montører kom ugen efter og monterede vinduer på en formiddag. De skiffer sålbænke som var bestilt syntes jeg var lidt for store, men det klarede montørerne på stedet ved at skære dem i en brede så jeg blev tilfreds. Fra start til slut er jeg meget tilfreds og alt "kørte" bare som det skulle. Positiv var også at den endelige pris blev billigere en det første overslag jeg fik. Vil helt sikkert bruge Energitømren Aps igen.
Overholder aftaler og tider
Overholder aftaler og tider. Flinke mennesker.
nye vinduespartier i et i 70er hus
vi har fået nye vinduespartier i et 70erhus med skydedøre. Vi giver med glæde Energitømreren vores bedste anbefaling, Jackie havde mange gode alternative forslag til skydedøre. De gav et minimalistisk og let udtryk, som vi slet ikke havde tænkt på, og som vi er meget glade for. Derudover strømmer lyset nu ind i huset. Matthias og Christian udviste især stor omhu med monteringen, da de store vinduesflader var sat på plads, så resultatet er blevet topprofessionelt. Derudover var de meget behagelige at have gået i huset.
Super oplevelse fra start til slut
Jeg har netop fået leveret og installeret en ny hoveddør, og hele forløbet har været en rigtig god oplevelse. Fra starten fik jeg kyndig og professionel vejledning, som gjorde det nemt at vælge den rette løsning. Leveringen skete hurtigt efter produktionen, og selve installationen blev udført effektivt og uden problemer. Resultatet er blevet rigtig flot – både funktionelt og æstetisk. Jeg kan varmt anbefale dem!
Fantastisk flot arbejde!
Energitømreren har udskiftet vinduer og terrassedør i min lejlighed og lavet et helt fantastisk flot stykke arbejde. De har været yderst professionelle, dygtige, fleksible og venlige lige fra tilbudsgivning og til afslutning af arbejdet. Vil til enhver tid anbefale dem til andre.
Energitømmeren er super profesionelle
Energitømmeren er super profesionelle. Fra opstart til færdiggørelse. En god dialog med Darek og hans team, der udfører arbejdet, til projektering med Jackie. Meget flot arbejde!
Kom til aftalt tid og udførte arbejdet hurtigt, grundigt og ordentligt. Flinke og dygtige folk
Energitømreren har for nogle år siden skiftet alle vores vinduer i huset. Denne gang skulle vi bare have udskiftet et enkelt efter et indbrud.
De to friske tømrere kom som aftalt, var hurtige men grundige, og ryddede pænt op efter sig. Alt stod som før indbruddet.
Fantastisk Nyt Altandør
Vi skulle udskifte en relativ stor dobbelt altandør ud mod en støjbelastet vej. Vi valgte Energitømreren ApS og blev aldrig skuffet- Jackie, Thorbjørn, Matthias og team udførte opgaven med 5 stjerner gennem hele processen- de stod for akkurat opmåling, information, vejledning, selv varebestiling, lager indilt instalations dato og selvfølgelig isolering og bortskaffelse af storskrald! Jeg kan kunne anbefale Energitømreren ApS og vil sagtens bruge deres tjenester igen!
2 x super service
Jeg har brugt Energitømreren til levering af vinduer både til mit sommerhus, og sidst til mit helårshus. Begge gange har jeg fået en super service og skarp pris på vinduer/døre, så jeg kan kun anbefale Energitømreren.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.