Energitech.dk Bewertungen 50

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en defekt sikkerhedsventil på gasfyret som lækkede store mængder vand og dermed en overraskende stor vandregning fra kommunen. Lars fra Energitech var hurtig til at rykke ud og skifte ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Esben har af flere omgange været vores redningsmand. Vi har fået installeret jordvarmeanlæg af et andet firma og var meget utilfredse med dem udover at varmen røg lavede han tjek på pumpen og fandt fl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Esben har udført både opgaver på mit badeværelse og mit køkken, han er super dygtig, udfører arbejdet meget professionelt, han fixede til og med, lige et par greb på mit skab, selvom det ikke var nog... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har luft-til-vand-varmesystem og i den forbindelse fået installeret en termostat som skulle afværge risikoen for, en ekstraudgift ved for høj returvarme. Esben fra Energitech har installeret den... Mehr ansehen

1. Klempner

Vom Unternehmen geschrieben

Specialister i varmepumper og gas kedler. Optimering af varmeanlæg og indregulering af gulvvarme.

4,4

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Rigtig god service

Havde problem med gasfyret. Energitech kom dagen efter på aftalt tidspunkt og på under en time var problemet løst - og oven i købet til en god pris.
Klar anbefaling herfra!

11. Jänner 2024

Tak for anmeldelsen.
Dejligt når opgaverne er nemme nogen gange.
Esben Jørgensen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig effektiv venlig og professionel…

Hurtig effektiv venlig og professionel betjening - dejligt at få varme til jul 🤩

21. Dezember 2023

Tak for anmeldelsen.
Dejligt vi kunne hjælpe.

Esben Jørgensen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Løste problem hurtigt og effektivt

Energitech kontaktede os hurtigt efter vi havde udfyldt formular på deres hjemmeside. De kom til aftalt tid og løste hurtigt vores problem med bankelyde fra varmerør.

8. Jänner 2024

Antwort von Energitech.dk

Tusind tak for anmeldelsen.
Vi sætter stor pris på den 🙏

Esben Jørgensen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Esben overtog en opgave som var halvt…

Esben overtog en opgave som var halvt færdig, fordi tidligere Aut. VVS’er udførte arbejdet ulovligt og utilstrækkeligt. Kan klart anbefale Energitech.dk. Det siger også noget når Lars (anden partner) bliver hyret som sagkyndig for ankenævnet.

22. November 2023

Antwort von Energitech.dk

Mange tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe dig videre med jeres projekt.

Klar anbefaling

Har flere gange brugt dette lokale firma over de sidste par år. Senest i forbindelse med en rørskade i denne måned. Altid hurtig action på problemer og meget servicemindede, ligesom prisen er i orden. Kan kun anbefale at bruge dette VVS-firma.

23. Oktober 2023

Energytech og varmepumpe service

Esben fra Energytech.dk kom som vi have aftalt for service af Jordvarme anlæg. Derudover undersøgte ham - uden forhåndsaftale- hvorfor gulvvarmen i badeværelset ikke virkede. Og vupit: På under en time var ventil skiftet og alt ordnet, så nu har jeg varme på badeværelset igen.
Mange tak!
Troels Nyborg/ Holte

19. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en god dialog før opgaven, og montøren var god til at skaffe en ellers udgået reservedel til en fornuftig pris. Opgaven blev uført særdeles tilfredsstillende

20. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

STOR TAK for hurtig service til en…

STOR TAK for hurtig service til en tilstoppet køkkenvask. Bad om hjælp i dag og fik besøg i dag af en meget sød mand fra Energitech. Det er service på højt niveau!! Anbefaler jer meget gerne og ringer igen en anden gang 😄

6. September 2023

Leverer varen fuldt ud.

Har haft besøg af 2 mand fra energitech i dag. Supersøde og professionelle. Har leveret det de skulle, og jeg er fuldt ud tilfreds med arbejdets udførelse. Bruger dem gerne igen.

16. August 2023

Antwort von Energitech.dk

Tusind tak tak for din fine anmeldelse af vores firma, det betyder meget for os.

Seriøs og professionel rådgivning

Vores gasfyr har drillet igennem længere tid, og vores tidligere VVS leverandør kunne ikke fikse problemet. Energitech gik systematisk og seriøst til opgaven og fik hurtigt fundet fejlen. Bagefter fik vi god rådgivning om alternative grønnere og billigere løsninger.

9. August 2023

Godt firma

Flinke op kompetente mennesker, godt udført arbejde til en fair pris.

3. August 2023

Antwort von Energitech.dk

Tak for den fine anmeldelse af vores firma.

Nyt lavenergihus

Energitech deltog i byggeriet af et nyt lavenergihus. De leverede varmepumpe, ventilation og vandbehandling, samt udførte hele husinstallationen med gulvvarme og vandinstallation. Huset blev endvidere forsynet med regnvandsopsamling, hvor regnvand anvendes i toiletter, vaskemaskine og udevandhaner. Et meget fint samarbejde. TAK

15. August 2022

Antwort von Energitech.dk

Mange tak for den fine anmeldelse, det betyder meget for os.

Skift til jordvarmeanlæg

Energitech stod for planlægning og installation af jordvarmeanlæg + udskiftning af radiatorer og installation af Danfoss Ally smartvarmesystem.
Vi bor i et gammelt hus med gamle varmerør mv. Energitech klarede det hele fint - de er dygtige, kompetente og fleksible.
..og den aftalte pris holdt !
Energitech kan anbefales hvis man skal have installeret et jordvarmeanlæg.

26. Juli 2023

Antwort von Energitech.dk

Mange tak for den fine anmeldelse, det betyder meget for os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Energitech har skiftet mi gamle…

Energitech har skiftet mi gamle varmeanlæg for nogle år siden.Efter 18 måneder blev det galt og jeg kan ikke få varmen. De kom og sagde at varmeveksleren skal skiftes. O.K jeg syntes at det er under garanti, da det var ikke gået 2 år ,siden det har instaleret anlæg.Men de sagde at det var ikke dækket af garanti.Jeg blev mistænksom og skrev til producenten ,som svarede at de skal bare bestille den reserve del og den bliver sendt gratis, da det er nemlig dækket af garanti.Så kom den del, og de har skiftet den, men varmen kom ikke. Det var ikke varmeveksleren,som de vil sikkert sende en stor regning for, hvis jeg ikke har skrevet til producenten.
For ikke så længe fik jeg igen fejl med anlæget og det kom og kiggede på. Det var pumpen som skulle skiftes og de gjorde det.Men da de skulle lufte radiatorer , fandt det ud at regulator på en af radiatører virker ikke og ville bestille en ny. Da det kunne ikke finde regulatoren, var vi enige om at skifte radiatøren.Efter mere end en måned kom de så med radiatøren , som selvfølgelig var forkert. Efter en uge har det så kommet med en anden og har instaleret den.Det samme dag bemærkede jeg at jeg taber varmen i huset,hvis den radiatør som de har skiftet kører ikke på maksimum. Så kom deres medarbejder med forklaring at jeg skulle have alle radiatører åben hvis jeg skal have varmen.Genialt forklaring, som selvfølgelig var nogen pjat.De de kom igen og kiggede på har de fundet ud at de var sat forkert verntil,som kører kun en vejs.Alle de førnøjelser som jeg har haft i forbindelse med de arbejder Energitech har udført efter de har indstaleret anlæg, kostede mig mere end den nye anlæg .

16. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fokus på egen forretning og ikke på leverancens kvalitet

Energitech fokuserede på egen indtjening ikke på den kvalitet de skulle levere. Vores oplevelse var at havde meget travlt og således ikke havde tid til at sikre at de skulle leverer til os blev af den rigtige kvalitet. Fra start påpegede vi, at Energitech´s medarbejdere var unge og ikke havde fornøden erfaring til opgaven. Supervisionen bestod af ekstreme korte besøg. Efter opgavens færdiggørelse opgav vi at arbejde med Energitech og har måtte bruge en del penge på få løsningen bragt i orden. Dette viser også at Energitech på intet tidspunkt kom og lavede et kvalitets eftersyn af deres egen endelige leverance.

10. Februar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr