bardzo dobre wieloletnie doświadczenie, pieniadze na koncie bardzo szybko , bardzo pomocny customer service , mialam pewne klopoty z bankiem w UK , ktory wieksze przelewy traktowal jako scam, ale osta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Korzystam z England.pl od lat i zawsze byłem bardzo zadowolony z obsługi. Jak mieszkałem w Anglii to często przesyłałem pieniądze do Polski i zawsze docierały na czas. Teraz jak jestem w Polsce, to wy... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Korzystam ze strony regularnie od dwóch lat (przelewy z PL do UK), nie zdarzyło się dotąd, żeby przelew nie doszedł czy doszedł później niż w ciągu godziny (zazwyczaj czas oczekiwania na realizację ni... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jestem wieloletnim klientem i przyznam szczerze, iż nigdy nie miałem powodów do niezadowolenia. Pełen profesjonalizm i przemiła komunikacja plus bardzo szybka obsługa od wielu, wielu lat to bardzo moc... Mehr ansehen
Twoje pieniądze zawsze na czas? Tak! a nawet przed czasem 🚀 Przecież na to zasługujesz 💙 Oferujemy Ci bardzo szybkie przelewy pieniędzy: ✔️ w obu kierunkach: PL/UK/PL ✔️ opłata za przelew do UK to: 10 PLN ✔️ opłata za przelew do PL to: 2 GBP ✔️ ZERO opłaty od kwoty 10 tys. PLN/ 2 tys. GBP ✔️ jeszcze lepszy kurs dla wyższych kwot ✔️ dla osób prywatnych i biznesu ✔️ realizacja przelewów: 8:00 -1 9:00 czasu polskiego (Pn.- Pt.) Zwykle od kilku minut do max 1 h - w standardzie pieniądze są dostępne na koncie bankowym Odbiorcy. Szybkie przelewy to nasza specjalność. Sprawdź nas sam! ⬜🟥 Jesteśmy polską firmą pod nadzorem KNF i od wielu lat pomagamy naszym Klientom szybko przelać pieniądze z/do Polski, Anglii, Szkocji i Irlandii Płn. Zapraszamy i Ciebie serdecznie do współpracy. Zespół England.pl
M.J. Piłsudskiego 45, 75-502, Koszalin, Polen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Robię przelewy od 5-ciu lat. Całkowicie bezproblemowo. Bardzo mocno polecam
Jestem Z England.pl od początku i jest coraz lepiej.
Szybkie przelewy oraz rewelacyjny kontakt z operatorami.
Doskonała-bez żadnych zastrzeżeń,firma godna polecenia,nigdy nie było problemów.
Najlepsza firma na rynku juz od dlugiego czasu szybka realizacja zlecen super przelicznik waluty polecam
Rewelacja.
Dobry przelicznik, czytelne warunki przelewu, brak dodatkowych kosztów oraz szybki przelew na konto odbiorcy.
POLECAM😊
Korzystam z uslug England.pl od 15 lat. Nigdy nie bylam zadnych problemow. Bardzo dobra komunikacja, szybko I sprawnie. Konto przejrzyste, czytelne I latwe w obsludze. Pieniadze na koncie dostepne bardzo szybko. Szczerze polecam.
Jestem klientem England.pl od kilunastu lat i nie moge powiedziec ani jednej nawet najmniejszej zlej uwagi co do ich dzialalnosci. Pod kazdym wzgledem spelniaja wymagania odnosnie przesylki pieniedzy w obie strony , jak i malem przyjemnosc bezposrednio sie kontaktowac z ich biurem , gdzie zawsze ktos byl dostepny i bardzo milo i konkretnie bylem obsluzony . Szczerze polecam England.pl
prosto, szybko, sprawnie i miło - polecam wszystkim tą aplikację
Fajne. Jestem zadowolony. Pierwsze 5 gwiazdek za cudowną obsługę.
Bardzo miła i profesjonalna pomoc
Dziękuję na pewno skorzystam jeszcze
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.