Eniig Bewertungen 1 144

TrustScore 1 von 5

1,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 12.09. fik vi gravet vores fiberkabel over. Sagen blev meldt til YouSee med det samme, som meldte sagen videre til Eniig tirsdag den 16.09. I dag er det den 25.09., og vi har stadig INTET hø... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig fiberforbindelserne falder ud hele tiden, dårlig kundeservice har ventet over 2 timer , 2 dage i træk og er stadig ikke kommet igennem. Prøvede et anden nr. hos eniig, som stillede om og efter... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man kunne give 0 stjerner havde vi begge gjort dette. Magen til uforskammede medarbejdere skal man lede længe efter! Denne anmeldelse får i for at smide alt ansvaret fra jer hvad angår nye kunder... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mage til useriøs leverandør skal der ledes længe efter. Lukker vores TV pakke d 14/1 men vores TV pakke åbnes først 1/2 fra Fibia, som vi er flyttet til. Vi har intet kunnet gøre for at synkronise... Mehr ansehen

1. Internetanbieter
  2. Telekommunikationsanbieter

Über Eniig

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi sidder klar ved telefonerne på 7015 0060, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Åbningstider i Fiber
Kundeservice
Hverdage: 8.00 - 17.00
Weekend og helligdage: Lukket

Support
Hverdage: 8.00 - 21.00
Weekend og helligdage: 9.00 - 17.00

Persondatapolitik
Klik her for at få oplysninger om Eniigs persondatapolitik.

1,2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Ventetiden er grotesk

Ventetiden er grotesk - har bestilt oprettelse på nettet, fået en bekræftelse, men har siden INTET hørt om tidspunkt. Fuldstændig umuligt at komme igennem på telefonen. Håbløst...

16. Oktober 2020

Hej Hans

Tak for din anmeldelse selvom det kun blev til én stjerne.

Jeg beklager at du intet har hørt fra os.

Vil du sende mig din adresse til trustpilot@eniig.dk - så vender jeg retur til dig med en status.

Dårlig kundeservice

Find en anden udbyder.
4 opkald og en samlet opkalds længde på 2 timer skulle der til for at lave en flytning af internet som så blev leveret en måned for sent.
Ingen kompensation for dårlig håndtering af sagen og spild af kundens tid. Men men men. Der blev dog en refundering af den måned vi havde betalt for hvor der intet internet var. 👍

15. Oktober 2020

Hej FM

Jeg beklager, at du har ventet længe på vores kundeservice. Vi er desværre hårdt ramt på ventetider.

Hvis du sender mig en mail på kundeambassador@eniig.dk så skal jeg kigge nærmere på din sag.

KLAGE OVER EN OPSIGELSE DER IKKE BLIVER BETJENT

I indtaler ret tit: "VI ARBEJDER PÅ ATGØRE VENTETIDEN SÅ KORT SOM MULIGT"
Kunne i stedet for at ARBEJDE ??? på dette, så hellere betjene kunderne

13. Oktober 2020

Hej Benny

Jeg beklager vores ventetider i øjeblikket.

Vi gør alt hvad vi kan for, at vores kunder bliver betjent så hurtigt så muligt.

Det er dog en ekstraordinær situation vi står i lige nu, og derfor er vores ventetider også ekstraordinære.

Venter du på en bekræftelse på din opsigelse, så skal den nok komme. Vi er blot bag ud med at ekspedere disse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nok den værste virksomhed der findes

Nok den værste virksomhed der findes, de har Givet mig en for høj regning og de tager aldrig deres telefon!!!! Har nu sat i kø en time og 20 minutter uden at komme igennem. Så travlt kan de næppe have. Jeg opsiger med det samme!

12. Oktober 2020

Hej Dennis

Jeg kan se, at vi har fået rettet din regning til, således den har den rette størrelse. Jeg beklager, at det ikke var gjort korrekt fra starten af, ligesom jeg beklager den lange ventetid.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Godt net, dårlig service.

De leverer godt net, men vær klar på og sætte ihvertfald 30 minutter af til hvis i skal have opsagt det.
Første dag jeg ringede ventede jeg 12 minutter før jeg ikke gad vente mere og lagde på, idag brugte jeg så tiden og ventede 32 minutter før jeg kom igennem.

8. Oktober 2020

Hej Jonas

Jeg er glad for høre, at du synes godt om vores net. Derfor kan det undre, at du vælger at opsige?

Det er dog en ekstraordinær situation vi står i lige nu, og derfor er vores ventetider også ekstraordinære høje. Det beklager jeg.

Forskellig besked fra kundeservice

Forskellig besked ved kundeservice, hver gang man ringer.. Bestilte fiber for over en uge siden og har nu ringet to gange efterfølgende, da jeg fortsat ikke har modtaget ordrebekræftelsen. Da jeg bestilte det fik jeg at vide at der sad en boks så jeg ville kunne få fiber rimelig hurtigt, anden gang jeg ringede (mandag) sagde i at i havde travlt og at bestillingen ikke var tastet endnu, men den ville blive tastet samme dag, jeg fik også at vide - i og med at der er en boks på adressen og jeg har router med fra gammel adresse så ville jeg hurtigt kunne få adgang.
I dag da jeg ringer igen, da jeg jo fortsat ikke har fået nogen ordrebekræftelse, får jeg at vide at den boks der sidder der er for gammel og skal skiftes, så der skal en tekniker ud og det kan tage yderligere 10-14 dage (og ja det er jo som minimum - for jeg har ikke modtaget den endelige ordrebekræftelse endnu)!, det er ikke godt nok!! Jeg arbejder hjemme fra 2 dage om ugen og mit internetdeling fra mobil kan ikke trække når jeg skal på VPN og terminalserver. Syntes ikke det er i orden, og det er utroværdigt at man ikke får samme besked. Hvad for en af beskederne skal man tro på!? Jeg fik også at vide at de var nået til bestillinger fra d. 30 i dag, så min bestilling vil blive tastet i dag. Det har jeg så fået at vide to gange nu, spændende at se om min bestilling bliver tastet i dag. :O

8. Oktober 2020

Hej Laila

Tak for din anmeldelse selvom det kun blev til én stjerne.

Jeg kan kun beklage, at du ikke har fået det samme svar hver gang du har kontaktet os. Det er ikke helt godt nok , og virker, ganske som du selv betegner det - utroværdigt.

Jeg vil rigtig gerne have lov at undersøge din oplevelse. Du kan skrive til kundeambassador@eniig.dk med relevante oplysninger, så vender jeg tilbage til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

11 år med EM, Eniig og nu Stofa fiber...!

Efter godt 11 år med først EnergiMidt og sidenhen Eniig fiber uden nævneværdige problemer, kan jeg ikke lade være med at tænke på om langt de fleste af de dårlige anmeldelser i virkeligheden er folk som ikke forstår hvad de har med at gøre? Der vil ligeledes altid være folk som kun ser på prisen. Den slags kunder er det i min verden ikke værd at holde på, da de altid vil være utilfredse uanset hvad der sker af ændringer. Den verden vi lever i er bare i konstant bevægelse - nu mere end nogensinde før. Se det positive i det i stedet!

Jeg har hørt meget skidt om Stofa gennem tiden, men Stofa Fibernet er Eniig blot med nyt navn - samme medarbejdere, samme infrastruktur osv.. Jeg har ikke det mindste af frygt for at fortsætte med Stofa Fiber.

Mit liv er bare for kort til at blive oprevet over 20-50 kr./md. Jeg ved at jeg giver mere for min forbindelse end andre med en tilsvarende, men de har nok fået et bedre tilbud på et tidspunkt. Sådan er det bare :-)

Jeg har haft fat i Support 3-4 gange - fik fat i kompetent personale med viden om teknik.

TV og telefoni har jeg ikke pt. herfra, så det kan jeg ikke vurdere...

Update 18/3-2021: Prisnedsættelse - Så bliver det altså ikke meget bedre :-)

7. Oktober 2020

Hej Heine

Tak for de 5 stjerner, og ikke mindst den flotte anmeldelse . Den er vi rigtig glad for.

Det er en fornøjelse at læse, at vi har haft dig som kunde i så mange år, det sætter jeg stor pris på - og ser frem til mange flere år.

WAOO ! Det er dårligt..

Jeg har haft Waoo igennem Energi midt nu kaldt Eniig lige siden Waoo startede.. Alt har virker perfekt lige indtil at Eniig ikke gider at have kunder mere. Jeg er blevet tvunget af Eniig til at skifte produkt/leverandør men når man forsøger at opsige sit abonnement, så ved de desværre ikke hvordan deres egen procedure er. Jeg har skrevet mail og siddet i telefon kø i over 35 min - Direktøren for Eniig må være flov ...

7. Oktober 2020

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse selvom det kun blev til én stjerne.

Det er ikke med vores gode vilje, at vi har sendt dig et brev om en snarlig opsigelse, men derimod et krav fra konkurrencemyndighederne i forbindelse med vores fusion med Sydenergi.

Jeg beklager dybt, at du ikke har fået bedre hjælp på telefonen end det er tilfældet. Kø er der i øjeblikket, det kan desværre ikke undgås - men svarene skal være korrekte, og det har du tilsyneladende ikke fået.

Du er meget velkommen til at skrive til mig på kundeambassador@eniig.dk - så kontakter jeg dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ALDRIG nogensinde få jer internet fra…

ALDRIG nogensinde få jer internet fra den inkompetente udbyder... Der er så elendig service, at det er til at få helt ondt i kroppen af.

Igennem en hel uge har jeg nu forsøgt at ringe ind, og endelig idag, havde jeg tid og "lyst" til at lade mobilen ligge og ringe, da det åbenbart er kotyme, ikke at tage telefonen så snart det har noget med opsigelse at gøre.

efter 23 minutter kommer man ENDELIG igennem, blot for at finde ud af, at det er den der har tegnet abonnementet der åbenbart SKAL ringe ind og opsige det. Til trods for, at jeg kan oplyse kontraktnummer, abonnement nr, adresse, e-mail, telefonnummer og hvad END de kunne tænke sig til! men nej, det skal være tegner der ringer ind.. Sjovt, for hvis jeg ønskede at ændre eller gentegne det, så var det ingen problem at gøre det i en andens navn???

Ringer man ind for at tegne, tager det 30 sekunder at komme igennem, ringer man for at opsige, så tager det en hel uge, det kan man jo så tænke lidt over. Håber ALDRIG folk kommer til at vælge jer.

6. Oktober 2020

Hej Mads

Selvom det ikke har virket sådan, så er opsigelseskøen højere prioriteret end nye tilmeldinger er. Vi vil meget gerne holde på vores eksisterende kunder, og jeg kan kun beklage, at det ikke er den oplevelse du har haft.

Vi må ikke give oplysninger eller foretage ændringer i et abonnement, når det ikke er den person, som har det, der ringer ind. Sådan er reglerne for GDPR. De er lavet for kundernes skyld, og det kan jeg lave om på - sådan er det, uanset hvor mange oplysninger du så kan tilvejebringe.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Træls oplevelse

Træls oplevelse. Overholder ikke aftaler
Svar: Bestiller fiber, får fiber router dækker ikke hele huset aftaler at forsøge smart WiFi uden beregning, får regning får smart WiFi i 40 dage havde det Maks i 3 da jeg har købt egen bedre router.
Da vi snakker om routeren spørger jeg til tv pakke og får at vide at den jeg kontakte jeg om dagen efter fair nok.
Jeg ringer dagen efter og ønsker at oprette tv aftale, men det er så ikke muligt fordi i lige er skiftet til anden leverandør

5. Oktober 2020

Hej Jakob

Uddyb gerne?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste kundeservice ever ?

Åbenbart snart Eniig kunde (virksomheds ordning, Region Midt skifter). 2 dage i træk forsøgt kontakt til deres kundeservice telefonisk (ingen email mulighed) for at få svar på spørgsmål om carrier efter skifte. 35 minutters ventetid, uden tilbud/mulighed for opringning, til gengæld monotomt enerverende pause musik kun afbrudt af den samme reklame blok, hver 3-4 minutter, Da jeg endelig kom igennem var damen i telefonen uinteresseret i at hjælpe mig, da det gik for hende, at jeg ikke skulle købe en fiberforbindelse.

5. Oktober 2020

Hej Jesper

Vi har desværre ekstra travlt i øjeblikket, og det mærkes på alle indgange. Jeg beklager, at du har hængt så lang tid i kø, for så lille en ting.

Vores sælgere er ikke provionslønnede, så hvis vedkommende har virket uinteresseret er det måske mere et tegn på, at det har været en lang dag - og ikke din henvendelse. Under alle omstændigheder, så beklager jeg, at du ikke fik en bedre oplevelse i telefonen.

Jeg håber, at du fik løst din udfordring, ellers kan du altid skrive til fiber@eniig.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sabotage af internet forbindelse fordi man opsiger abonnement

I forbindelse med at Eniig stopper deres samarbejde med WAOO og man blev bedt om at finde ny udbyder, har jeg afmældt mit abonnement og skiftet til Kviknet.

Senere på dagen, efter opkaldet blev der pushet en konfigurationsændring til Eniigs router i mit teknikskab som skabte problemer med forbindelsen for den router jeg selv kører bag ved (Eniig SKAL have deres router tilkoblet, og jeg fik dem i starten til at sætte deres router i bridge mode). De havde nemlig fjernet bridge mode fra routeren, og det gør at min router ikke længere kunne få forbindelse til nettet. På det tidspunkt har kundeservice lukket, så jeg ringer dagen efter, men får så at vide at de ikke kan ændre det i weekenden, og at jeg må vente helt til mandag.

Hvad er det for noget at pushe en konfigurationsændring efter kundeservice har lukket om fredagen, som nu efterlader mig uden net i en weekend? Specielt når i ikke har nogen mulighed for at køre uden jeres router?

3. Oktober 2020

Hej Christoffer

Jeg har ikke kendskab til, at vi laver ændringer af denne karakter fordi du opsiger din forbindelse. Jeg har ingen vinding i, at have en sur kunde som det er tilfældet her, og jeg kan kun beklage - hvad det så end er der sket i din router.

Det er korrekt, at teknisk support ikke kan lave denne ændring i weekenden. Der skal man have fat i kundeservice næstkommende hverdag.

Har Eniig kundeangst?

Hvor på jeres hjemmeside finder jeg en kontaktmulighed til jer på mail? Jeg kan kun finde mailmulighed med spørgsmål til regningen. I skriver der er ekstra lang kø på telefonen. Hvor er jeres kundeservice? Har I kundeangst?

3. Oktober 2020

Hej Finn

Tak for din anmeldelse selvom det kun blev til én stjerne.

Nej, tværtidmod. Vi har dog ganske travlt i øjeblikket, og derfor er køen på telefonen lang. Du kan altid skrive til fiber@eniig.dk

Mafia lignende metoder.

Mafia lignende metoder.
Vi har eniig fiber, og fik nærmest et trusselsbrev om at vi skulle skifte abonnement til Stofa som er en del af norlys. Eniig fiber er også en del af norlys, alle 3 selskaber får rigtige dårlige anmeldelser på trust pilot, så vil ikke anbefale nogen af dem. Jeg føler mig ihvertfald trådt på.
Mvh Charlie Jakobsen
PS. Jeg skifter til anden udbyder, både internet og strøm.

PPS. hej eniig, jeg syntes bare at mailen var meget aggressivt, brevet var noget bedre formuleret.
Jeg har talt med mange i samme situation, og vi syntes alle, at skifte til Stofa er en klar forringelse. Mvh Charlie

1. Oktober 2020

Hej Charlie

Jeg beklager, at du opfatter det som et trusselsbrev - men det er som det, nemlig en de-facto opsigelse af dit engagement hos Eniig. Det er bestemt ikke for at støde dig.

Vi er blevet pålagt af konkurrencemyndighederne at give kunderne en mulighed, som en del af den aftale, der er lavet, for at Eniig og Sydenergi kan fusionere.

Jeg er naturligvis ked af at høre, at fordi vi har mindre gode anmeldelser på Trustpilot, at du ikke gør dig egne erfaringer. Jeg er faktisk ganske overbevist om, at du vil blive fuldt ud tilfreds med den løsning vi kan tilbyde dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De har ikke styr på noget som helst

Bestilte fiber for 14 dagen siden og endelig kommer dagen hvor de åbner for forbindelsen, ringede 2 dage før for at høre hvor vores modem blev af og snakkede med en ung, dum og fræk tøs ser lovede det ville komme samme dag som åbningen, ringede så igen idag og finder ud af der slet ikke er bestilt noget modem til os og skal nu vente til næste uge før vi kan få net. Og ingen kompensation af nogen art!!!! Mega uprofessionelt!!!

25. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absolut ubehøvlet kundeservice af…

Absolut ubehøvlet kundeservice af Karoline vedr regningspørgsmål

25. September 2020

Hej Jonas

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, med en af vores medarbejdere.

Jeg vil gerne undersøge det nærmere, men skal have dig til at kontakte mig på kundeambassador@eniig.dk - så vil jeg meget gerne undersøge det nærmere.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke styr på noget som helst, køb internet andre steder...

Da man ikke kunne fravælge alle de eksta produkter som ENIIG smøre ind i almendelige brugere (sikkehedspakke/online harddisk) valgte jeg en anden internet udbyder som kunne levere det jeg havde brug for.
Jeg ringer så til ENIIG og opsiger sit abonnoment, og siger hvad konkurenten kan tilbyde, kan de pludselig ændre på deres priser.. kan ikke skrive w og t og f .... damen som jeg snakkede med kunne pludselig tilbyde billigere fast ip... så eniig er et sted hvor vi prutter om prisen?
Jeg kan undres over at jeg var sådan en idiot at jeg gav 39,- om måneden for en fast ip... det er nok ikke det de betaler til iana, eller hvor det nu er...
Min fiber blev så afbrudt 2 dage før aftale, fordi kundeservice ved eniig ikke har styr på noget som helst.....
Kan jeg anbefale eniig.. NOT...

20. September 2020

Hej Hanse

Vi har samlet en pakke, med flere af de ting vores kunder efterspørger som f.eks. sikkerhedspakke og online harddisc. At du ikke har brug for dette er naturligvis ærgerligt.

For kunder, som har været hos i en længere periode, der kan man i særlige tilfælde tilbyde en tidsbegrænset rabat. Det er det, som man har gjort i dit tilfælde.

Jeg kender ikke prisen til IANA, men de 39,- er det vi har valgt en fast ip-adresse skal koste.

At du blev afbrudt 2 dage for tidligt, det er en fejl, som jeg kun kan beklage. Jeg håber, at du bliver glad for din nye udbyder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Internet forsvinder Mandag morgen.

Internet forsvinder Mandag morgen.. jeg knokler med at få det til at virker i meget lang tid med 2 forskellige fra Eniig i telefonen uden det vil virke.. bliver lovet tekniker onsdag .. bliver hjemme fra arbejde.. der kommer ingen.. jeg ringer og høre om det ikke er rigtigt med den aftale.. jo og han har været der.. øhhh.. nej jeg har ikke talt med ham.. der er intet i postkassen eller noget.. de vil vende tilbage.. jeg høre intet og mit alarmsystem vil nu ikke fange internet.. jeg ringer torsdag.. Og nu vil kun den ene af portene virke i systemet.. jeg skal have mere koblet til og knokler igen selv med at få det til at virke..
hvis nu man bare havde sendt den tekniker med det samme og han var kommet ind og havde fået det til at virke med det samme..

18. September 2020

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse selvom det kun blev til én stjerne.

Ud fra dit navn kan jeg finde en historik, som svarer overens til det forløb, som du beskriver ovenfor.

Jeg er dig svar skyldig hvorfor, at teknikeren ikke kommer til dig som aftalt. Det er en fejl her fra, hvilket jeg kun kan beklage. Jeg har sat et afslag på din næste regning, og så håber jeg, at vi kan vinde lidt tillid tilbage på den lidt længere bane.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi døjede i et par år med udfald på…

Vi døjede i et par år med udfald på eniig, det kørte elendigt. Vi havde teknikere ude der sagde vores udstyr er noget bras og i får ikke en ordentlig forbindelse før i selv investerer i noget bedre udstyr.

Vi køber så et system med decoer, og de kører en del bedre. For 3 uger siden var vi så helt uden internet i 3 dage, mens teknikerne ændrede et eller andet oppe i centralen. Siden de ændrede det har vores fibernet kørt omkring 100/100 vi ringer selvfølgelig til kundeservice igen igen og får at vide, det er vores varmepumpe, som vi ikke har. Ellers er det kablet der er for gammel, eller måske computeren der er for gammel. Jeg forklarer det er en næsten ny gamer computer, og jeg får så at vide jeg nok bare skal formatere den ... Yeah right.

Jeg skriver så et opslag i byens portal, og finder ud af vi er ikke de eneste i byen med samme problem...

Manden i kundeservice truer med at skal han sende en tekniker herud skal jeg selv betale for ham... Det jo ikke for at true var hans direkte ord.
Overvejer i enig fiber så lad være, de er fuldstændig ligeglade med deres kunder.

14. September 2020

Hej Tina

Det er altid nemt at være bagklog, for i dens altid klare lys, så var der noget galt hos os - og ikke hos jer.

Det er beklageligt, men sket er sket. Vi ser i langt de fleste tilfælde, at sager som disse skyldes fejl hos kunden. Derfor er vi nødt til at informere omkring, at findes der åbenlyse fejl, så kan det ikke afvises, at man vil få en regning for teknikerens besøg. Det skal naturligvis siges på en ordentlig måde - og ikke en trussel. Vi skal også afdække så meget vi kan, således at det ikke sker, at kunden får en regning - det vil vi aller helst undgå.

Jeg laver et afslag til dig på din næste mulige regning, hvor jeg kompenserer for den mangleden hastighed i perioden.

Stefano

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr