EP Jan Verdaas. Ervaring met de nieuwe eigenaars negatief. Jan verdaas is niet meer in het bedrijf. Nieuwe eigenaren zijn NIET service gericht en alleen maar bezig met geld €€€€... Mehr ansehen
Fijne zaak, voelt nog niet als massa en de medewerkers doen altijd hun best om je goed te adviseren en zij doen altijd dat stapje harder voor de klant.
De hulp in de winkel was erg prettig en zij gaven ook gelijk aan zelf op te komen meten, ondanks dat ik met alle maten kwam. Achteraf gezien was dit maar goed ook dat men zelf even langskwam :-) De... Mehr ansehen
Onlangs een nieuwe inductie-kookplaat aangeschaft bij EP-Windhorst. Montage en installatie was snel gerealiseerd; ik had zelf wel iets voorbereidend werk gedaan mbt de Perilex-aansluiting agv mijn... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Wasmachine uitgezocht
Ik was op zoek naar een wasmachine en wilde goed advies. Richard heeft me heel goed geholpen met het uitzoeken van een wasmachine die mijn wensen had. De wasmachine werd 2 dagen erna al geleverd. Heel fijn.
Goede duidelijke en eerlijk advies
Goede duidelijke en eerlijk advies
Het ware leuke verkopers met kennis van…
Het ware leuke verkopers met kennis van zaken. En de tv werd vlot thuis bezorgd en geïnstalleerd.
Vakkundig Service
Het bedrijf waar klantvriendelijk service en kwaliteit met hoofdletters dient te worden geschreven
Steelpan met deksel
Ik werd snel geholpen en werd heel goed geadviseerd.
Een winkelparadijs
Hele mooie winkel met heel ruim assortiment, vakkundig personeel en een geweldige service.
Super aardige verkopers!!!
Super aardige verkopers!!!
Ze hebben echt kennis van zaken bij de EP IN OMMEN!
ik kreeg een goed advies en er werd…
ik kreeg een goed advies en er werd vlot en goed geleverd. zeer vriendelijk geholpen..
Klaar mee!
Koelkast die ik gekocht heb is beschadigd geleverd. Vervolgens ben ik in een limbo beland met een ruil proberen te regelen van het apparaat - ze belden me niet terug zoals afgesproken, kreeg ook geen mail van wanneer ze de koelkast weer komen ophalen [ik wacht nog steeds], en ja - je moet hem ook nog zelf naar beneden tillen. Dit bedrijf heeft me laten zitten en ik koop hier nooit meer wat en raad het ook niet aan
Geweldig!!
Geweldig!!! Er zijn maar weinig winkels waar je zoveel service krijgt. De verkoper helpt je zelfs de aangekochte spullen naar je auto te brengen. Super!!!
De service is geweldig
De service is geweldig! Goed advies en super snelle levering.
We waren op zoek naar een koffiemachine…
We waren op zoek naar een koffiemachine en troffen eengroot assortiment aan. Gelukkig ook een medewerker die professioneel advies kon geven. Op maat en dus geluisterd naar onze gewoonte en gebruik.
Een hele fijne winkel metzeer…
Een hele fijne winkel metzeer behulpzaam personeel.
Helaas was product niet meer op voorraad, bestelling gedaan, ik werdt goed op de hoogte gehouden en de levering vondt nog sneller plaats als verwacht.
Goed geholpen met regeling voorbetaling ivm wachttijd bij de bank.
Goede ervaring met het bedrijf.
Zoals altijd worden we vriendelijk en duidelijk geholpen. Wij kopen graag bij jullie onze elektrische apparaten omdat we een goede service krijgen.
Het werd tot de auto gebracht
Het werd tot de auto gebracht. Top
Net bedrijf
Net bedrijf, hier onlangs een nieuwe tv gekocht. Goed personeel wat meedenkt en een eerlijk advies. Er is ook voldoende personeel aanwezig. Er wordt ruim voldoende tijd en aandacht gegeven aan de klant.
Prettige ervaring
Goede info, prettige verkopers, niet opdringerig
Via de telefoon gaat het altijd goed
Via de telefoon gaat het altijd goed. Maar via de mail scheelt er nogal wat aan de communicatie. Bijvoorbeeld een bevestiging dat jullie de mail ontvangen hebben en er mee bezig zijn. De daarop volgende mails lieten ook nogal veel in het midden .
Goed advies
Goed advies, zo maak je het verschil bij mij.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.