To jest tragedia i przez tą stronę straciłem mnóstwo czasu i nerwów. Nie dość, że uzbieranie kwoty do wypłaty 50zl zajęło prawie pół roku to teraz kolejne 45 dni trzeba czekać na wypłatę.. mija już 30... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Epanel jest portal innowacyjny, pomysłowy, na czasie, nowoczesny oraz łatwy w nawigacji. Ankiety dostępne na stronie internetowej firmy Epanel są zawsze bardzo interesujące. Można tu miło spędzić czas... Mehr ansehen
Ankiet takich co wchodzą jest coraz mniej... Ale to by nie było nawet problemem gdyby ten portal jako jedyny w Polsce nie wymyślił sobie, że wypełnianie ankiet to jest normalna PRACA ZAROBKOWA i źródł... Mehr ansehen
Bardzo ciekawy i przede wszystkim w pełni wypłacalny panel z ankietami. Ankiet jest całkiem sporo, na różne i ciekawe tematy. Plusem jest to, że są praktycznie codziennie. Jestem już jakiś czas na tym... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ostrzegam!Kompletna strata czasu.
Powiem szczerze, że jest to zajęcie dla ludzi bardzo zdesperowanych, którzy nie mają grosza przy duszy, albo takich, którzy kompletnie nie mają co robić. Tak czy inaczej na tym panelu nie da się nic zarobić, a jeśli ktoś nazywa zarobkiem 50zl raz na pół roku, codziennie szukając i sprawdzając czy są nowe ankiety, co się rzadko zdarza, a jak już są i chcesz ją wypełnić, to piszą,że dziękują, ale nie pasujesz do ankiety, albo, że mają dość ludzi!To już dużo więcej zbierając puszki zarobisz! Naprawdę życzę powodzenia, stalowych nerwów i bardzo dużo cierpliwości,ktora mi się już skończyła.Jest to totalny bezsens i strata czasu.Podkreslam,ze jest to moja szczera i prawdziwa opinia aby co niektorym przemówić do rozsądku żeby poszukali sobie lepszego i sensownego zajęcia, chociaż wiem, że znajdą się i tacy co i tak będą próbować.No cóż poprostu chciałem wyrazić swoją opinię i przestrzedz przed rozczarowaniem. Pozdrawiam i życzę powodzenia w życiu.
Jestem już związana z panelem od kilku…
Jestem już związana z panelem od kilku lat i mam za sobą już kilka wypłat - zawsze w wyznaczonym terminie. Czasami jest więcej ankiet, a czasami mniej - to zależy. Bywa, że zdarzają się problemy z wypełnieniem, ale ogólnie wszystko jest w porządku. Warto skorzystać.
Podoba mi się że jesteście
Podoba mi się że jesteście, od dawna współpracuję i wypełniam bez wychodzenia z domu ankiety, ale nie zawsze wszystko jest perfect. Zwracałam uwagę na zbyt skomplikowany system wypełniania formularza wypłat, zwłaszcza dla nowych panelistów tzn mało czytelny, można pominąć ów formularz, link do niego powinien być na początku i bardziej widoczny. Czasem ankiety są zbyt długie w stosunku do wynagrodzenia.
Bardzo fajny panel
Bardzo fajny panel, ma bardzo dużo ciekawych ankiet. Dość szybko można uzbierać wymaganą do przelewu kwotę. Ankiety przychodzą na adres e-mail, ale nie tylko, warto sprawdzać też na stronie panelu. Polecam zainstalować aplikację mobilną.
solidny panel z ankietami
solidna , zaufana marka , sporo ankiet , ankiety ciekawe i kreatywne
Epanel bardzo fajny
Epanel to dobre miejsce na dorobienie sobie. Jestem Epanelowi za to bardzo wdzięczna. Ankiety można robic w dogodnym dla siebie czasie. Punkty przeliczane są na wynagrodzenie pieniężne wg przelicznika 1 zł to 1 punkt. Jeżeli nie zostało się zakwalifikowanym do ankiety to otrzymuje się 20 gr za poswiecony czas, za co jestem bardzo wdzięczna. Jestem uzytkownikiem od ponad roku i nie mialam problemu z wyplata, co jest bardzo wazne. Jest to uczciwa firma badawcza ARC Rynek i Opinia. Firma wysyła użytkownikowi formularz PIT-11 który jest potrzebny do rozliczenia do urzędu skarbowego. Polecam panel godny zaufania i polecenia. Pozdrawiam
Wszystko w jak najlepszym porządku. Terminowe wypłaty. Ankiety ok. Polecam
Bardzo dobra strona
Bardzo dobra strona. Dużo ankiet i sporo płatnych. Polecam:)
Moja opinia o Epanelu
Epanel ma bardzo ciekawe ankiety dot. zarówno bieżących wydarzeń, jak i hobby. Można poznać ciekawe opinie innych użytkowników. Polecam.
Sporo ankiet
Sporo ankiet, wypłata zawsze na czas. Jestem zadowolona.
Fajny panel
Ankiety zwykle są krótkie i przyjemnie się je wypełnia, często dotyczą oceny konkretnych produktów. Pojawiają się dość często i łatwo się do nich zakwalifikować.
Korzystam już od 12 lat
Jestem weteranką panelu, gdyż to był mój pierwszy panel z ankietami i jestem już użytkownikiem 12 lat :) Wypłaty są w określonym terminie, kiedyś było więcej ankiet, ale i tak jestem zadowolona, bo ankiety nie są zbyt długie, nie ma błędów technicznych.
Polski panel z ankietami patnymi
Polski panel z ankietami patnymi, firma solidna - wypłaty w/g terminu powiększone o podatek dochodowy-przysyją PIT 11 po zakończeniu roku. Polecam
Jest OK
Jestem zarejestrowany na 10 stronach do wypełniania ankiet i na epanelu zarabia się zdecydowanie najwięcej (w 2 i pół roku 800 zł). Do tej pory nie było żadnych kłopotów, raz nie dostałem wypłaty po upłynięciu 45 dni, na wiadomość zareagowali natychmiast i przelew dotarł. Plusy - sporo ankiet i "nagroda pocieszenia" po niezakwalifikowaniu. Minusy - długi czas oczekiwania na wypłatę, niskie stawki za wypełnienie ankiety i konieczność uwzględnienia zarobku w PIT (a jeszcze nie dostałem PIT-a z panelu :/ )
Jest OK
Jest OK. Tu dostaje najwięcej ankiet ze wszystkich takich serwisów, na których jestem. Fakt, że są dość słabo płatne, ale nadrabia się ilością
Dobry serwis do zarabiania
Dobry serwis do zarabiania, dość dobrze płatne ankiety, po uzbieraniu 50 punktów można wypłacić 50 zł. Polecam.
Ten panel wypłaca więcej niż zarobimy…
Ten panel wypłaca więcej niż zarobimy bo zwiększają sumę o kwotę podatku który mamy później zapłacić. Przysyła na koniec roku rozliczenie pit co jest pomocne.
cpiekawy panel i ankiety polecam
E-panel
Plus - dużo ankiet (jednak często zdarzają się problemy techniczne w ich wypełnieniu), ciekawa tematyka. Pieniądze wypłacone w terminie. Wynagrodzenie mogłoby być wyższe.
Możliwość dorobienia sobie, wypłaty zawsze są realizowane, ankiety są dobrze skonstruowane, nawet za niezakwalifikownie się otrzymuje się nagrodę pocieszenia
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.