Epoq Sverige - Kök & tvättstuga hos Elgiganten Bewertungen 824

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Proffsig kundservice Tanner på Elgiganten i Länna var mycket hjälpsam och guidade mig tryggt igenom planeringen av köket. När det senare uppstod lite "trubbel" under projektets gång (en felleverans... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väntade på köks leveransen från Elgiganten i dag, det kom bara vitvarorna, ringde deras support och förklarade att vi bara fått vitvarorna, han sa att han kollade och att det kom en leverans med sk... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Küchenmöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Epoq kök är Elgigantens eget köksvarumärke och säljs exklusivt hos Elgiganten i Sverige. Se vårt stora urval av smarta och prisvänliga kökslösningar.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

824 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väntade på köks leveransen från…

Väntade på köks leveransen från Elgiganten i dag, det kom bara vitvarorna, ringde deras support och förklarade att vi bara fått vitvarorna, han sa att han kollade och att det kom en leverans med skåp mm.
Vi väntade tills kl 1530 då skickade vi meddelade till säljaren att ringa upp, hon förklarade att vi var dom första som hört av sig och att det var deras program och leverantörens dator program hade det blivit något fel...
Enligt henne skulle det blir ombokning och dom slutar kl 1700 och senast i morgon, ingen ringde i dag.
Riktigt DÅLIGT att vi blivit lovad leverans dagen i slutet av februari och ingen meddelade något🤮🤮🤮🤮🤮🤮

9. April 2026

Hej Krister,

Dina synpunkter är viktiga för att vi ska kunna utvecklas och bli bättre.

Vi skulle vilja komma i kontakt med dig igen för att grundligt gå igenom ditt ärende och se vad mer vi kan göra för att hjälpa dig. Eftersom vi inte har mer kunddata än ditt profilnamn här på Trustpilot har vi svårt att nå dig. Därför önskar vi att du skickar oss ett mail på epoq.service@elgiganten.se och ange då ditt ordernummer och eventuellt reklamationsnummer så underlättar det hanteringen. Beskriv gärna din historia i ditt mail.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dålig kvalitet köksbänken bleknade…

Dålig kvalitet köksbänken bleknade efter 2 år har garanti 25 år men de vill inte skicka ny bänk

8. April 2026

Hej Martin,

Dina synpunkter är viktiga för att vi ska kunna utvecklas och bli bättre.

Vi erbjuder en förlängd garanti upp till 35år på Epoq kök. Vi ställer höga krav när det kommer till kvaliteten på våra material, så att du kan öppna och stänga lådor och luckor lika enkelt år efter år. Vi kvalitetssäkrar alla våra produkter för att säkerställa och upprätthålla en hög kvalitet. Du kan läsa mer om våra garantier här: www.elgiganten.se/epoq/epoq-garanti

Carina

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiskt fin hjälp från Helen att…

Fantastiskt fin hjälp från Helen att rita köket. Att få sån fin hjälp att tänka hur designen skulle se ut. Kvaliteten på köket fantastisk. Mycket lätta instruktioner. 100% nöjd med allting. Så tacksam och glad över vårt nya fina kök från Elgiganten.

6. April 2026

Hej Ylva,

Tusen tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi är glada att du är nöjd och hoppas du kommer att trivas i ditt nya kök i många år. Vi har sänt vidare ditt inlägg till Helen och kollegorna i varuhuset i Norrköping som kommer bli minst lika glada!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte kök med 25 år garanti köksluckor…

Köpte kök med 25 år garanti köksluckor färg går sönder testade att reklamera-gick inte fick svar att garanti på köksluckor är 3år ????? Och fick erbjudande att köpa nya???? Köket är gammal 10år luckor började att släppa färg efter ca 5år

4. April 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick ett supper bra bemötande av…

Fick ett supper bra bemötande av Andreas i Katrineholm kunnig och duktig. Och satte våra i tankar och idéer i verkligheten. Och gjorde det på ett otroligt bra sätt. Har och skulle rekommendera han till andra.

3. April 2026

Hej Jimmy,

Tusen tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi är glada att du är nöjd och hoppas du kommer att trivas i ditt nya kök i många år. Vi har sänt vidare ditt inlägg till Andreas och kollegorna i varuhuset i Katrineholm som kommer bli minst lika glada!

Proffsig kundservice

Proffsig kundservice

Tanner på Elgiganten i Länna var mycket hjälpsam och guidade mig tryggt igenom planeringen av köket. När det senare uppstod lite "trubbel" under projektets gång (en felleverans, diskussion med stenfirman) så var Tanner, Joanna och deras chef på Elgiganten väldigt hjälpsamma och löste allt mycket smidigt. Högsta betyg för trevligt bemötande och proffsig kundservice. Jag är även mycket nöjd med köket.

2. April 2026

Dina synpunkter är viktiga för att vi ska kunna utvecklas och bli bättre.

Vi är glada att du är nöjd och hoppas du kommer att trivas i ditt nya kök i många år. Vi har sänt vidare ditt inlägg till Tanner och kollegorna i varuhuset i Länna som kommer bli minst lika glada!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supernöjda med Anneli på Elgiganten i Lund!

Vi köpte vårt kök på Elgiganten i Lund och köksspecialisten Anneli var guld värd genom hela processen! Det var viktigt för henne att det blev bra för oss och därför fick vi mycket tid i köksplaneringen. Hon gav oss superbra tips och förslag. Allt i leveransen kom och på utsatt tid. Även alla vitvaror som vi också köpte på Elgiganten kom i tid. Vi har plågat Anneli med frågor via mail och besök i butiken och hon har svarat snabbt, vänligt och hjälpsamt varje gång. Hon fick oss att känna oss trygga och väl omhändertagna, en riktig pärla! Kan nämna att Nerostein, som vi tog bänkskivor och backsplash av, också var bra att göra med. Från mätning till montering tog det 10 arbetsdagar och alla var proffsiga. Vi är extremt nöjda med slutresultatet. Vi kan verkligen rekommendera Anneli på Elgiganten i Lund!

23. Jänner 2026

Hej Jennie,

Tusen tack för att du delar med dig av er upplevelse.
Vi är glada att ni är nöjda och hoppas ni kommer att trivas i ert nya kök i många år. Vi har sänt vidare ditt inlägg till Anneli och kollegorna i varuhuset i Lund som kommer bli minst lika glada!

VARNING..

VARNING..
Det absolut sämsta valet, ever..
EPOQ kök via ELGIGANTEN
Felleverans i November 2025 av kökets hjärta, bänkskivan som håller vatten, avlopp och diskbänk. Detta till dam 85 år. Reklamation gjordes 1 Dec -2025, då köket var totalt rivet. Telesvarare med irriterande blockflöjt och en röst som upprepade att de efter samtalet ’ville bli ÄNNU bättre genom att ringa upp oss!! Ingen kontakt!
På levererad bänkskiva framgår av en stor fabrikationslapp felaktigt mått.
I 4 månader har Epoq envisats att söka påvisa att skivan ändå kan vara rätt och att lappen kanske är fel.. 2 videofilmer har sänts in som bevis, de har bl a lagt luren i örat upprepat då vi försökt påtala problem för äldre ensamstående dam som står utan kök..
Vidrigt dåligt beteende av deras s k kundrelationer som, som främsta mål varit att söka visa att reklamationen är lögn.. Deras andra stora uppgift har varit att ljuga och jäklas så mycket det bara går..
Utan att dra upp detaljer om ärendet,
så är det sämsta bemötande någonsin.
Nu när de den 26 Mars 2026 äntligen har lyckats att leverera en ny skiva, så är de noll intresserade av att tillmötesgå vissa krav på Good Will för förekomna olägenheter, bl a då ersätta extrakostnader för rör, el och soptipp med felaktig leverans.. Ett sorgligt dåligt företag med bedrövligt bemötande, många är de kontakter och märkliga besked från Epoq/Elgiganten. Dessa mina rader är mycket kraftigt minimerade då det gäller deras sjukt dåliga och nonchalanta beteende över tid..
Alla dessa problem pg a en fellevererad bänkskiva på 2.24 meter (ca 3500 kr)
De är bara så sämst..
Intygar härmed att denna historia är kraftigt förskönad av mig, det har varit oändligt många fler delar och irritationsmoment i detta än ni anar..
# Sista negativa besked av en s k Department Manager som uppgav sig att vara fyrkantig, men ändå jobbar med kundrelationer..
Hjälp gärna till så att inga fler handlar av dem och råkar illa ut.. Sprid tack..

31. März 2026

Hej Hasse,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har fått offert i Örebro idag

Har fått offert i Örebro idag. Dyrt trots rabatten på 40 procent inräknat. Tillkommer vitvaror och montering. Enkelt kök. Nej det blir ingen beställning.

29. März 2026

Tack för att du tog dig tiden att skriva till oss.

Vi skulle vilja komma i kontakt med dig igen för se vad mer vi kan göra för att hjälpa dig. Vi har skickat ditt inlägg till varuhuset i Örebro men eftersom vi inte har mer kunddata än ditt profilnamn här på Trustpilot har vi svårt att nå dig. Därför önskar vi att du skickar oss ett mail till varuhuset du besökte, kitchen.orebro@giganten.se. Beskriv gärna din historia i ditt mail.

Elgiganten

Kathrin, köksansvarig på Elgiganten i Svågertorp, är helt fantastisk – oerhört professionell och serviceinriktad. Hon hjälpte oss på ett föredömligt sätt när vi hade problem med bänkskivor som blivit fel i måtten. Redan dagen efter fick vi ett avdrag

29. März 2026

Tusen tack för att du delar med dig av er upplevelse.
Vi är glada att ni är nöjda och hoppas ni kommer att trivas i ert nya kök/tvättstuga i många år. Vi har sänt vidare ditt inlägg till Catrine och kollegorna i varuhuset i Svågertorp som kommer bli minst lika glada!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde ett kök från Elgiganten i…

Jag beställde ett kök från Elgiganten i Kungens Kurva. Säljaren som hjälpte mig hette Robert.
Vid leveransen upptäckte jag att köksluckorna hade fel färg jämfört med det som beställts. Jag kontaktade säljaren och informerade om felet samt begärde att luckorna skulle bytas ut. Trots detta har säljaren nekat till att åtgärda problemet.
Vid montering framkom ytterligare brister – flera delar var för små och passade inte som de skulle. Dessutom var två av delarna alldeles för stora och stämde inte överens med beställningen.
Säljaren har fortfarande inte tagit ansvar för den felaktiga beställningen eller erbjudit någon lösning på problemet. Jag är därför mycket missnöjd med både leveransen och hanteringen av ärendet

13. November 2025

Hej Akbar,

Tack för att du tog dig tiden att skriva till oss.

Vi skulle vilja komma i kontakt med dig igen för se vad mer vi kan göra för att hjälpa dig. Vi har skickat ditt inlägg till varuhuset i Kungens Kurva men eftersom vi inte har mer kunddata än ditt profilnamn här på Trustpilot har vi svårt att nå dig. Därför önskar vi att du skickar oss ett mail till varuhuset du besökte, kitchen.kungenskurva@giganten.se. Beskriv gärna din historia i ditt mail.

William

Epoq kök

Köpte mitt kök från Elgiganten Kongahälla Center. Stort tack till Tilda som var till stor hjälp. Köket är perfekt, så fint och kan inte blir nöjdare. Älskar älskar älskar! Så prisvärt!

24. März 2026

Hej Ranna,
Tusen tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi är glada att du är nöjd och hoppas du kommer att trivas i ditt nya kök i många år. Vi har sänt vidare ditt inlägg till Tilda och kollegorna i varuhuset i Kungälv som kommer bli minst lika glada!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi köpte kök från Arnela på Svågertorp…

Vi köpte kök från Arnela på Svågertorp och är supernöjda med servicen vi fick från henne genom hela köksbygget.
Väldigt proffsig och duktig på det hon gör! Om vi behövde lägga till eller saknade något så löste hon det snabbt.

28. August 2025

Hej Jenny,

Tusen tack för att du delar med dig av er upplevelse.
Vi är glada att ni är nöjda och hoppas ni kommer att trivas i ert nya kök i många år. Vi har sänt vidare ditt inlägg till Arnela och kollegorna i varuhuset i Svågertorp som kommer bli minst lika glada!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fick hjälp av Joanna Beardsmore från…

Vi fick hjälp av Joanna Beardsmore från Elgiganten i Länna. Hon har kommit med bra lösningar och idéer och hjälpt oss att skapa ett snyggt och prisvärt kök och en trevlig och smidig tvättstuga. Vi är väldigt nöjda med både servicen från Joanna och kvalitén på Epoq!
//Kristin och William

14. März 2026

Hej Kristin & William,
Tusen tack för att ni delar med er av er upplevelse.
Vi är glada att ni är nöjda och hoppas ni kommer att trivas i ert nya kök i många år. Vi har sänt vidare ert inlägg till Joanna och kollegorna i varuhuset i Länna som kommer bli minst lika glada!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent quality and professional assistance.

We renovated our kitchen and went to Elgiganten in Länna. Joanna Beardsmore helped us; she's incredibly professional and a wonderful person. She inspires confidence from the moment you meet her, providing such detailed guidance throughout the process that you feel supported every step of the way. She was a huge help in choosing everything; her professionalism is evident. She also assisted us during the installation process. Whenever we had questions, she responded almost instantly with emails or phone calls and provided the necessary instructions. The quality of the cabinetry is excellent. I highly recommend them, and above all, I highly recommend Joanna Beardsmore.

5. Februar 2026

Hi Patricia,

Thank you for sharing your experience. Your feedback is important for us to improve. We are happy that you are satisfied and hope you will enjoy your new kitchen for many years. We have forwarded your post toJoanna and the colleagues in the store in Länna who will be just as happy!

Kind regards,
Zeljko

Kjøpte 2 benke skap

Kjøpte 2 benke skap. En til innebygd ovn og en under vasken. Fikk beskjed om en uke levering da dem hadde alt på lager.
Tydelig vis så forventer dem at du holder deg hjemme hele dagen. Ringte med ukjent nr når dem var der, da var jeg opptatt. Prøvde å ringe opp igjen et par ganger, men fikk ikke svar.
Fikk sms om at dem kan levere igjen om en uke. En dato jeg er borte på jobb.
Når dem så kan levere varene vet dem ikke.
Prøvde å kansellere kjøpet, men siden bestillingen har gått ut av lageret, så returneres ikke varen.
Styr unna Elkjøp og epoq om du skal ha kjøkken.

10. März 2026

Hej Arne,
Tack för att du tog dig tiden att skriva till oss. Dina synpunkter är viktiga för att vi ska kunna utvecklas och bli bättre. Vi beklagar att vi inte lyckades leverera enligt förväntan.

Vi skulle vilja komma i kontakt med dig igen för att gå igenom ditt ärende och se vad mer vi kan göra för att hjälpa dig. Eftersom vi inte har mer kunddata än ditt profilnamn här på Trustpilot har vi svårt att nå dig. Därför önskar vi att du skickar oss ett mail på epoq.service@elkjop.no och ange då ditt ordernummer och eventuellt reklamationsnummer så underlättar det hanteringen. Beskriv gärna din historia i ditt mail.

Zeljko
Elkjop Epoq

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prisvärt och snyggt kök från Epoq

Vi är väldigt nöjda med vårt nya kök från Epoq! Vi har fått bra hjälp från början till slut av Joanna Beardsmore på Elgiganten i Länna. Joanna har varit väldigt hjälpsam och hjälpt oss att bygga ett snyggt och prisvärt kök. Det har varit lätt att komma i kontakt med Joanna under tiden när frågor har uppstått.
/Ida och Anders

6. März 2026

Hej Ida & Anders,

Tusen tack för att ni delar med er av er upplevelse.

Epoq kök

Vi hade väldigt bra kontakt med Alva på elgiganten i Bollnäs. Jättebra hjälp o service. Leveransen kom som planerat på datumet. Viktigt när man bokat snickare. Vi är jättenöjda till ett superfint kök.

6. März 2026

Tusen tack för att du delar med dig av er upplevelse.
Vi är glada att ni är nöjda och hoppas ni kommer att trivas i ert nya kök i många år. Vi har sänt vidare ditt inlägg till Alva och kollegorna i varuhuset i Bollnäs som kommer bli minst lika glada!

William

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alla delar kom till första leveransen

Alla delar kom till första leveransen. Smidig, pedagogiskt instruktionsbok. Mycket extra skruv o spik! Ordentlig tilltaget på passbitar/sparksockel! Helt enkelt jätte nöjda kunder!!

5. März 2026

Hej Marina,
Tusen tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi är glada att du är nöjd och hoppas du kommer att trivas i ditt nya kök/tvättstuga i många år.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Camilla Thorsson på Elgiganten…

Camilla Thorsson på Elgiganten Svågertorp och deras EPOQ-avdelning var en stjärna genom hela vår process. Kreativ, saklig, och detaljerad till den grad vi kände oss trygga genom hela köpprocssen. Dessutom lättillgänglig och snabb på att återkoppla vid minsta frågor. Varm rekommendation!

18. Februar 2026

Hej William,
Tusen tack för att du delar med dig av er upplevelse.
Vi är glada att ni är nöjda och hoppas ni kommer att trivas i ert nya kök/tvättstuga i många år. Vi har sänt vidare ditt inlägg till Camilla och kollegorna i varuhuset i Svågertorp som kommer bli minst lika glada!

Elgiganten Epoq

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr