Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe kvalitet, men da varerne var på tilbud grundet de ville lukke deres shop gjorde jeg ikke yderligere. Men havde samme kvalitet som tøj fra Temu. Nu 5 uger efter ser jeg de stadig sælger deres v... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg ville så gerne give 5 stjerner, da jeg synes kundeservicen er god. Men kvaliteten af de fleece strømpebukser trækker gevaldigt ned 👎 Jeg har brugt det ene par i 4 x 8 timer i alm vinterstøvl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en fornøjelse at handle hos Ericka, har både handlet online og ved lagersalg samt på markeder. Altid en god service, ved bestilling online har man altid sine vare hurtigt Tøj og sko er altid... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fandt tre fine kjoler, og havde kommet til at tage den ene i plus-size. Jeg modtager sms fra Mette, som gør mig obs på størrelserne og vejleder mig til den rigtige størrelse. Resultat er at alle tr... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

skønt tøj til piger og kvinder i mange størrelser. Vi har ikke tøj over 4-500 kr.

3,3

1 Stern

Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

MEGA LÆKKERT

Deres tøj har god kvalitet, mega hurtig levering og overalt meget nemt at handle på deres online shop.

Kan anbefale det til en hver, om så det er en gave eller til en selv

12. Juli 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk internetshop med en…

Fantastisk internetshop med en fantastisk flot tøj og sko kollektion. Altid hurtig og super god service. Vildt søde mennesker bag shoppen.

15. Oktober 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et helt fantastisk sted at handle

Et helt fantastisk sted at handle. De går altid lige det berømte ekstra skridt, for at sikre man bliver glad for sin ordre. Kan kun komme med de beste anbefalinger herfra❤️❤️❤️

1. Oktober 2023

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice og kvalitet på tøjet

Det leverede tøj lever slet ikke op til forventningerne og billederne, og der kom heller ikke det bestilte, og kvaliteten var meget ringe. Jeg har skrevet flere gange til firmaet uden svar, så kan bestemt ikke anbefale at handle hos dem.

25. August 2023

Kære Lene 😊
Vi har ikke modtaget noget fra dig og jeg har lige været vores ordrearkiv igennem et helt år tilbage.
Som det ser ud er det ikke hos os du har handlet. Jeg vil selvfølgeligt gerne tjekke helt efter.
Kan du evt oplyse ordrenummer og hvilke varer det skulle dreje sig om.
Du vil også have modtaget ordrebekræftigelse, betalingsbekræftigelse samt afsendelsesmail. Evt ringe til mig på 27284762.

18/12-23 opdatering
Kære Lene

Vi har stadigt ikke hørt fra dig og du findes ikke i vores kunde historik.

D. 7/1-25
Vi har stadigt ikke hørt tilbage fra dig og tænker ikke det er hos os du har handlet.
Dit navn figurerer ikke i vores order arkiv.
Jeg vil anmode trustpilot om at slette din anmeldelse, da vi kan dokumentere at du ikke har handlet hos os.
Der har tidligere været knapt så legitime stedet med lignende navn.
Bla. Eirika. Som solgte træfigurer. Her blev vi kontaktet af kunder der manglede deres vare.
Der vist nok senere dukkede op.
Det er slet ikke noget vi har i vores sortiment. Kunne også forstå de havde solgt noget tøj.
Så mon ikke du har handlet hos en af de sider.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super, men til den dyre side

Prisen var måske lidt høj, men det er til at leve med. Havde bestilt deres forede strømpebukser på pre order. Der stod at de først ville få flere på lager i dag (8. dec), men jeg modtog dem tirsdag (6. dec). Jeg er super positivt overrasket over, at de sendte gavebånd med, da det er til julegave og indpakningen var så fin.

5. Dezember 2022

God kundeservice

God kundeservice

Jeg købte en del blandet tøj og er glad og tilfreds med det hele, jeg har ikke fået prøvet alt i nu, men det jeg har prøvet passede.
Kvalitet er fin, der var en enkelt bluse som jeg ikke er helt tildfreds med kvalitet af, men det er ikke så slemt at jeg vil sende den tilbage.

Samme dag jeg havde bestilt mine vare skriver ejeren til mig at en af de ting jeg havde bestilt ikke var i min ønskede str, men at hun havde et nr str. Det var super dejligt at hun kontakter mig og giver mig muligheden for selv at vælge om jeg vil prøve en anden str eller vælge noget andet. Jeg valgte at tage en anden str og den passede heldigvis fint. Så god og hurtig kundeservice, og pakker blev også leveret hurtigt.

19. März 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr