Nu er det anden sæson jeg køber ES16 cykeltøj, 2sæt: Bibshorts, cykeltrøjer, sokker. TOP lækkert kvalitet, super farve muligheder og hurtig levering. Størrelsen kan man altid regne med og ikke som... Mehr ansehen
Jeg fik en god og kvalificeret betjening og gik derfra med en god oplevelse. Vender helt sikkert tilbage, næste gang jeg har brug for noget mere cykeltøj.
Kvaliteten af tøjet er ekstremt godt, og det gør shoppe oplevelsen endnu bedre, at de har et showroom i Aarhus, så det er nemt at bytte og fornemme tøjet ordentligt.
Unternehmen hat geantwortet
For det første er det nogle rigtig gode cykelbukser PRO Supreme. Black jeg har fået ( har dem også i grå)de passer rigtig godt og dejligt at have på. Så de bedste anbefalinger her fra til at købtES16... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ES16 er 100% dansk ejet og blev stiftet i 2016. Vi er alle passionerede cykelfolk med mere end 25 år i sadlen og elsker at udvikle og designe fedt cykeltøj og løbetøj. Vi har vores egne designere ansat, som hjælper et hav af virksomheder og klubber i skandinavien med at nå i mål med deres design.
Ålborggade 26a, 8000, Aarhus, Dänemark
- 60 54 90 12
- mail@es16.dk
- es16.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Super betjening og lækkert produkter
Super betjening og lækkert produkter
Bestilte kl. 14, dagen efter var det klar til afhentning i pakkeshop. Super lækker tøj, allerede mit ynglingssæt.
Super lækkert tøj i en super god…
Super lækkert tøj i en super god kvalitet
Som altid en super god service
Lynhurtig ekspedition og levering
Lynhurtig ekspedition og levering - tøjet passer perfekt og størrelses guiden på shop passer i alle størrelser, både min partner og jeg kører kun i ES 16
Helt i top
Jeg købte cykelbukser og vindvest til min mand og oplevelsen var helt i top. De svarede hurtigt på mine mails, levering var effektiv og en returnering gik nemt og uden problemer. Alt i alt en super god service, jeg er mwget tilfreds og handler gerne her igen
Super lækkert tøj.
Super lækkert tøj.. hurtig betjening..
til voksne cyklister..
Toplækkert tøj og drønhurtig levering!
God service og super hurtig levering
God service og super hurtig levering. Har købt cykeltøj til både vinter og sommer og er fuldt ud tilfreds. Dog synes jeg at der er plads til forbedring af vindjakken som er mit seneste køb. Modsat vinterjakken er den kort i kroppen og uden belægning på kanten. Jakken glider derfor op og skærmer utilstrækkeligt mod vind og vejr
Alt i alt ok, dog kravler ærmerne op på den lange cykeltrøje
Købte lidt forskelligt
Pro supreme cykelbukser: rigtig gode, god pude både ude og på Zwift i længere tid. god pasform
Cykeltrøje supreme: fin og sidder godt.
Enzo cykelbrille photochromic: sidder godt og linsen fungere godt.
Supreme Long sleeve Jersey: sidder godt på kroppen, MEN ærmerne sidder løst og kravler op fra håndled, meget ærgerligt.
Alt i alt et ok køb.
Super god oplevelse med at købe et par…
Super god oplevelse med at købe et par vintertights! Kvaliteten virker utrolig god, og de var virkelig behagelige at bruge I 8 graders varme
Fed cykeltøj fede farver god og…
Fed cykeltøj fede farver god og nærværende betjening, glæder mig til den nye kollektion
Kvalitet
Nem og god hjemmeside, hvor der er vigtige informationer om tøjet, levering og pris. Leveringstiden blev desværre forsinket 3 dage.
Tøjet er god kvalitet og forventer også lang levetid med tøjet og prisen. Generelt god dansk kvalitet.
Den fysiske butik føler man sig…
Den fysiske butik føler man sig velkommen i .. samt personalet er venligt og hjælpsom .. Føler kvaliteten af cykeltøjet er højt .. priserne virker som rimelige i forhold til andre mærker
Jeg har flere gange handlet hos ES16
Jeg har flere gange handlet hos ES16; hvergang har alt fungeret rigtig godt, hurtig og tryg handel…. Også i tilfælde af returnering er jeg blevet informeret hurtigt og præcis…
Min anden ordre hos ES16
Første gang jeg købte cykeltøj hos ES16 valgte jeg at besøge butikken i Aarhus, det er nok det bedste jeg har gjort. Fik super vejledning og det har gjort at ved min næste ordre var det super nemt at bestille de rigtige størrelser. Jeg var heller ikke på noget tidspunkt i tvivl om kvaliteten, jeg havde jo haft en hel del af det i hænderne den første gang. Det virker måske en lille smule dyrere men når man er medlem af kundeklubben får man det jo til en skarp pris. Personligt foretrækker jeg kvalitet frem for kvantitet så har nok et lidt mindre udvalg end tidligere, til gengæld føles det virkelig lækkert når cyklerne skal luftes.
Jeg har handlet flere gange hos es 16
Jeg har handlet flere gange hos es 16, og har altid været tilfreds. Cykeltøj i god kvalitet. Fantastisk kundeservice. Hurtig levering.
Kan virkelig anbefales.
Enestående service
Jeg har anmeldt es16 tidligere, fordi jeg er begejstret for deres cykeltøj. Det er jeg stadig. Men jeg vil lige nævne deres service: Den er ganske enkelt enestårende. De er hurtige til at svare, deres svar er altid personlige, konstruktive og imødekommende. Jeg er kæmpe fan.
Første besøg i butikken var en dejlig…
Første besøg i butikken var en dejlig oplevelse - super vejledning og skønt humør som mødte os.
Har efterfølgende købt på nettet og har haft samme oplevelse ved spørgsmål - betjening i øjenhøjde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.