Æteriske olier i en niche kvalitet. Priserne acceptable ifht, hvad man får for pengene. Kan slet ikke sammenlignes med diverse andre brands. Har prøvet mange forskellige brands de sidste 4 år, men det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Første ordre gik udover alle forventninger. Har ledt efter et sted i Danmark hvor jeg kan købe essentielle olier til min hobby i parfumeri, forhåbentlig vil jeg en dag starte mit eget brand.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Esensera fører Nordeuropas største og fineste udvalg i ren æterisk olie, absolut, CO2 og anden naturlig aroma til professionel parfume, kosmetik, aromaterapi, saunagus og spa. Besøg vores webstore for en indlevende opdagelsesrejse i alt fra blomster, frugter og urter til krydderier, træ, harpiks og mange andre aromatiske olier. Der er altid noget nyt at opdage i vores konstant voksende sortiment med mange økologiske produkter.
Th. Bindesbølls Pl. 24, Carlsberg Byen, 1799, København, Dänemark
Got some free samples included in my order, sent fast and well protected.

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Fantastisk service langt over forventet. Helt klart mit foretrukne sted til køb af æteriske olier.

Antwort von Esensera Fine Aromatics
God hjemmeside, gode priser, hurtig levering

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Første ordre gik udover alle forventninger.
Faldt over Esensera som så lovende ud og gav det en chance.
Bestilte 3 forskellige olier, og fik 1 med gratis.
Kvailteten på olierne er også i top!
Køber helt sikkert igen.
5/5 stjerner

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Brian der har esensera.dk svarer hurtigt igen og er en kanon sparringspartner i forbindelse med olie køb.
Hans æteriske olier har en god kraftig aroma, og det nemt og hurtigt at handle med ham

Olier i højt kvalitet
God service og hurtig levering.

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Et ud af få steder i Danmark, hvor man får æteriske olier som du ikke lige sådan kan få herhjemme.
Ud over det, er det jo bare en fantastisk oplevelse at handle hos Esensera. Afslappet samtaler, en masse hjælp og gode tips, og så selvfølgelig hurtig levering.
God Gus til alle.

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Top kvalitet - Utrolig god hjemmeside - fed oplevelse.
Tak :)

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Vi fik besøg af Diego hos SaunagusOdense og sikke en fornøjelse!
Super dygtig gusmester med velduftende og specielle olier fra brandet, samt røgelse.
Stor ros herfra

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Ja så prøvede jeg at købe olie til vores sauna i waterdrops kerteminde.
Meget venlig , hjælpsom, samt hurtigt levering. Glæder mig til at bruge olierene

Antwort von Esensera Fine Aromatics
God oplevelse, hurtig levering.
Jeg fik endda lidt ekstra dufte med ordren og en 20% rabatkode til næste gang jeg bestiller.
😊🙌

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Hurtig pakning og forsendelse og ikke mindst fantastiske æteriske olier!

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Jeg fik en god oplevelse ved at handle hos Esensera. Jeg købte deres Ingefær CO2 extract, og vil sige at den er den bedste jeg nogensinde har prøvet. Det dufter absolut ligesom en frisk revet ingefær. Jeg fik også en Clementine olie(som gave) og duften var også top notch. Som en der elsker æteriske olie, er jeg glæde for at have fundet Esensera,(vender helt sikkert tilbage).

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Gode olier med letforståelig beskrivelser.

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Esensera er så hjælpsomme og professionelle. Deres olier er super lækre og prisen er i orden. Tak!

Antwort von Esensera Fine Aromatics
God kvalitet af æteriske olier altid.
Klart en af de bedste producenter på markedet.

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Autentiske olier. Som de duftede tilbage til 2005, hvor jeg startede med at lave saunagus. Jeg har brugt andre leverandører i mange år, men når duftene folder sig ud i saunaen, så er det ESENSERA's olier som topper. Det gælder også for den ønskede virkning.
Lidt dyre men alle pengene værd.
Kan varmt anbefales til alle professionelle Gusmestre.
Elisabeth Nielsen

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Virkelig dejlige dufte. Flaskerne er nemme at dosere af, der kommer 1 dråbe af gangen i tilpas hastighed.
Super hurtig levering og fik 1 gratis fullsize + 4 små prøver med. Totalt bonus. Fremover løber jeg mine olier her.

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Esensera sælger æteriske olier i bedste kvalitet. De går det ekstra mil og yder en fantastisk kundeservice. Jeg startede med at bestille gratis prøver, og fik til og med tilsendt lidt ekstra prøver med. Det var det der gjorde at jeg ville handle hos Esensera næste gang jeg skulle skaffe olier, og jeg har bestemt ikke fortrudt det. Deres æteriske olier lever i særdeleshed op til priserne. Jeg har prøvet mange “masse producerede” æteriske olier, men Esensera skiller sig ud i blandt andre på det danske marked. Deres olier er af topkvalitet, intet mindre. Deres webshop er meget brugervenlig, har et kæmpe sortiment og gode og overskuelige beskrivelser af olierne. Det er tydeligt, at folkene bag Esensera er specialister på området. Jeg kan virkelig anbefale at handle dine æteriske olier hos Esensera.

Antwort von Esensera Fine Aromatics
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.