Drukkerij Eshuis Bewertungen 243

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De geleverde kwaliteit is prima evenals de, bij bestelling genoemde, levertermijn. Jammer dat je voor hulp nu extra moet betalen als je een bestelling in je winkelwagen klaar wil laten zetten. Oo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel advies, hulp en begeleiding bij mijn bestelling. Een label bestellen doe je (ik) niet dagelijks en je wil geen fouten maken en de reden dat de extra zorg en aandacht erg op prijs gesteld wordt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Paar weken geleden, op maat gemaakt etiket aangevraagd, waarbij nog niet alles goed was. Vriendelijk personeel dat mij toen goed geholpen heeft de juiste eisen aan te leveren. Toen alles akkoord was... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eshuis heeft vooraf contact met me opgenomen om het gebruik van de nieuwe webshop uit te leggen. Dit is erg goed uitgelegd waardoor ik de eerste echte bestelling zonder hulp heb kunnen plaatsten. Ee... Mehr ansehen

1. Verpackungsunternehmen
  2. Akzidenzdruckerei
  3. Digitaldruckerei

Über Drukkerij Eshuis

Vom Unternehmen geschrieben

Eshuis - Jouw etiket, onze trots

Bekijk onze website Pijl-icoon

Meer dan 130 jaar vakmanschap

Eshuis is een hoogwaardige Nederlandse digitale drukker van etiketten en stickers. Van de kleinste doelen tot de grootste ambities, sinds 1891 laat Drukkerij Eshuis merken en producten van hun beste kant zien. Met onze vakkennis en technieken in de drukwereld streven wij naar het hoogst haalbare voor jouw product of merk, want jouw etiket is onze trots.

Streven naar succesvol resultaat

Bij Eshuis streven wij altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Grote vragen die je hebt begrijpen wij ook als geen ander. Met onze kennis van diverse branches en drukwerk mogelijkheden, begeleiden we je in elke stap van het drukproces. Van ontwerp tot aan materiaalkeuze, wij denken met je mee voor de juiste oplossing. Met dit richten we op een duurzaam en succesvol resultaat, want ook dat is Eshuis.

Hoogwaardige kwaliteit etiketten bestellen

Online etiketten bestellen bij Eshuis is binnen een paar stappen gedaan. Met onze slimme webshop maken wij het bestelproces nog eenvoudiger, waardoor jouw etiketten op rol snel gedrukt en geleverd zijn. Zo kun jij binnen 5 werkdagen aan de slag met jouw etiketten. Ben je op zoek naar een unieke afwerking of verpakking? Onze maatwerkafdeling staat je graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.

Etiketten

Logo stickers

Transparante stickers

Hoogwaardige etiketten eenvoudig besteld

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Eshuis kan je op een eenvoudige manier jouw unieke etiketten bestellen. Upload je ontwerp eenvoudig in onze ontwerp tool en wij zorgen ervoor dat de etiketten binnen 5 werkdagen bij je geleverd zijn.

4,7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbare partner op gebied van…

Betrouwbare partner op gebied van etiketten. Via de webshop een supersnelle levering mogelijk. Denken mee met de klant.

Antwort von Drukkerij Eshuis

Hallo Stefan, wat een mooi compliment! Fijn dat je blij bent met de snelle levering en dat de buik en hals etiketten naar wens zijn. Bedankt dat je je ervaring wilt delen. Groet, Eva

Etiketten op rol

Vlotte verwerking, flexibele service en een berichtje als er toch wat vertraging was!

19. Juni 2023

Antwort von Drukkerij Eshuis

Hoi Jan, bedankt dat je onze service waardeert en dat je een review hebt achtergelaten! Groet, Eva

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service! Mooie etiketten.

Antwort von Drukkerij Eshuis

Hoi Dirk, we zijn blij dat het mooie etiketten zijn geworden en dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je review! Groet, Eva

Vaste waarde voor etiketten

Zeer goede communicatie, behulpzaam bij vragen, en oplossingsgericht denken.
Altijd correct bij afrekeningen
Snelle leveringen
altijd vriendelijk en correct aan de telefoon

Hallo Eddy, bedankt voor de vele complimenten en mooie woorden. Groet, Eva

Kwaliteit producten, klantenvriendelijkheid top

Drukkerij Eshuis heeft kwaliteit producten. Maar is ook heel behulpzaam en oplossingsgericht. Ooit een keer een sticker met niet de juiste hechting besteld, samen tot een oplossing gekomen. Gelukkig bestaat er nog zoiets als klantenservice en de mens achter het bedrijf.

23. Oktober 2023

Antwort von Drukkerij Eshuis

Hoi Alexandra, wat goed om te horen dat je blij bent over de kwaliteit van onze producten, maar ook over onze service. We zijn blij dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Groet, Eva

Hele goede service

24. Oktober 2023

Antwort von Drukkerij Eshuis

Dag, we zijn blij dat je tevreden bent over onze service. Dat doet ons goed. Dankjewel voor je review! Groet, Eva

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima drukkerij, goede hulp en goede kwaliteit.

Prima drukkerij. Snelle antwoorden en goede hulp als je dit nodig hebt. Daarbij goede kwaliteit van de etiketten die wij hebben besteld. Zeer tevreden en komen zeker terug voor meer producten.

3. Oktober 2023

Antwort von Drukkerij Eshuis

Hallo Suzanne, bedankt voor de vriendelijk woorden. Wat goed om te horen dat je zeer tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de etiketten. Daar worden wij blij van. Groet, Eva

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel topkwaliteit en prima service

Snel topkwaliteit en prima service. Altijd tevreden

Antwort von Drukkerij Eshuis

Hoi Thomas, goed om te horen dat je altijd tevreden bent en dat je onze kwaliteit top vindt. Bedankt voor je review! Groet, Eva

Eenvoudig en snel

Het invoeren van de ontwerpen in de webshop is eenvoudig, zonodig is ondersteuning daarin vriendelijk en snel. Herhalende bestellingen zijn absoluut eenvoudig. De levertijd is goed en wordt waargemaakt.

Antwort von Drukkerij Eshuis

Dag, wat fijn om te horen dat je het ontwerpproces en het plaatsten van herbestellingen als eenvoudig ervaart. Bedankt voor je positieve feedback! Groet, Eva

Etiketten voor glazen honingpot

Ik wilde een etiket hebben voor mijn honingpotjes. Ik had geen idee hoe ik door het programma van Eshuis heen moest komen om mijn etiket in het programma van Eshuis te uploaden. Ik werd niet alleen vriendelijk en correct te woord gestaan maar werd ook door hun programma heengeleid om mijn etiket in hun bestand te krijgen. Binnen de afgesproken tijd kreeg ik mijn etiketten toegestuurd.
later kreeg ik van mijn klanten de opmerking dat de etiketten moeilijk van het potje waren te verwijderen.
Hun (Eshuis) antwoord was om de etiketten droog te verwijderen en dus niet eerst in de week te leggen.
Dit heb ik ook zelf geprobeerd en ook dit advies was een goed advies, het werkte.
Kortom, ik ben zeer tevreden.

1. August 2023

Antwort von Drukkerij Eshuis

Hallo Evert, wat fijn dat je zo positief bent over je ervaring bij Eshuis! We zijn blij dat we je goed hebben kunnen assisteren bij het uploaden van je etiket. Goed om te horen dat na ons advies de etiketten er makkelijker vanaf kwamen. Bedankt voor het achterlaten van een review. Groet, Eva

Vaste leverancier door kwaliteit

Drukkerij Eshuis is onze vaste leverancier voor bier etiketten, deze worden strak gedrukt, en snel geleverd. Kwaliteit is top.

23. Oktober 2023

Antwort von Drukkerij Eshuis

Dag, wat een mooi compliment! Hier worden wij erg blij van. Goed om te lezen dat je tevreden ben over onze kwaliteit en snelle levering. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Groet, Eva

Top begeleiding

Antwort von Drukkerij Eshuis

Hoi Louis, bedankt dat je een review hebt achtergelaten en dat je blij bent met de begeleiding. Groet, Eva

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geen probleem zo groot of Eshuis tackelt ze!

Eshuis laat in de praktijk zien dat ze serviceverlening en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Toen onlangs door productieverstoring onze bestelling een dag extra opschoof, maar er daardoor leveringsproblemen aan onze kant ontstonden, is het hen gelukt de planning zo te herzien, dat onze etiketten alsnog konden worden gedraaid én wij ze op tijd binnen konden krijgen. Problemen zijn er om ze te overwinnen, maar Eshuis doet ook echt het uiterste om dat te realiseren!

29. September 2023

Antwort von Drukkerij Eshuis

Hoi Jacob, we zijn blij dat alles toch nog goed is gekomen met de levering. Bedankt voor dit mooie compliment dat doet ons goed en bedankt voor het achterlaten van een review. Groet, Eva

Prima service!

De mensen van Eshuis denken met je mee, dat is erg prettig!

22. Oktober 2022

Antwort von Drukkerij Eshuis

Hallo Marcel, fijn om te horen dat je het waardeert dat we met je meedenken. Bedankt voor het achterlaten van je ervaring. Groet, Eva

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eshuis aanrader voor je labels

Wij bestellen voor Rowlar Nutrition alle labels voor onze producten bij Eshuis. Hun labels zijn echt van top kwaliteit en de we site is heel toegankelijk.

Ook kun je ze altijd snel bereiken; via chat, mail of telefoon: binnen een paar minuten staan ze voor je klaar en helpen ze je op weg.

Aanrader!

19. Oktober 2023

Antwort von Drukkerij Eshuis

Hoi Manon, wat een mooi compliment. Goed om te horen dat je onze kwaliteit en service waardeert! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Groet, Eva

Zeer behulpzaam personeel

Zeer behulpzaam personeel.
Top kwaliteit etiketten op rol.
Snelle levering.

19. Oktober 2023

Antwort von Drukkerij Eshuis

Dag, we zijn blij dat ons personeel je goed geholpen heeft en dat de etiketten van topkwaliteit zijn. Bedankt voor de review! Groet, Eva

Klacht perfect opgelost!

Na levering van de etiketten bleek dat ik zonder een etiketteermachine de grote etiketten niet deugdelijk op de bierflesjes kan bevestigen. Teveel vouwen en bubbels. Na een mail werd ik direct door Bram teruggebeld. Het door mij gekozen formaat etiketten had m.i, moeten worden voorzien van een waarschuwing in de bestelprocedure met als alternatief voor het handmatig plakken het gebruik van een etiketteermachine. Bijvoorbeeld die van Label-it met wie ik ook contact had om het juiste afwikkelschema te kunnen kiezen. Mijn klacht leidt misschien tot een waarschuwing in de bestelprocedure om teleurstellingen voor onhandige etiketplakkers zoals ik te voorkomen.
Kort en goed, dankzij Bram werd de klacht perfect opgelost!

22. April 2023

Hoi Rob,

Bedankt voor je review.

Erg fijn dat je tevreden bent met de afhandeling van je klacht en dat je ons de mogelijkheid hebt gegeven dit zo goed mogelijk voor je op te lossen.

We zien je graag weer bij je volgende bestelling en mocht je ergens hulp bij nodig hebben dan staan we voor je klaar!

Bram
Drukkerij Eshuis

Snel efficiënt

Snel efficiënt, zakelijk en met een goed empathisch achtergrond.

30. September 2023

Antwort von Drukkerij Eshuis

Hoi Peter, bedankt voor de vriendelijk woorden en dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Veel plezier met de honingetiketten! Groet, Eva

Goed contact

Goed contact, snelle levering én kwaliteit labels. Aanrader!

12. Oktober 2023

Antwort von Drukkerij Eshuis

Hoi Jelle, we zijn blij dat je tevreden bent met ons contact, snelle levering en de kwaliteit van onze labels. bedankt voor dit mooie compliment en dat je een review hebt achtergelaten! Groet, Eva

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede helpdesk en vlotte service.

Goede helpdesk en vlotte service.
Mooie labels voor een goede prijs!

18. Oktober 2023

Antwort von Drukkerij Eshuis

Dag, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en dat het mooie labels zijn geworden! Bedankt dat je een review hebt achtergelaten. Groet, Eva

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr