Kolejny raz zakupiłem kartę esim5. Do Turcji i Tunezji .Jestem laikiem w tych sprawach ale szybko i skutecznie mnie poinstruowano jak ją zainstalować. Wszystkim polecam. Jest dobry kontakt z osobą... Mehr ansehen
Przydała się podczas wakacji w Tunezji. Zdarzał się brak połączenia z siecią, ale nie trwało to zbyt długo. Byłam spokojniejsza instalując ja przed wyjazdem. Sama instalacja przebiegła sprawnie poprze... Mehr ansehen
Internet działał bardzo dobrze. Warto zakupić kartę i nie martwić się o wysokie rachunki za telefon. Jestem bardzo zadowolona.
Wszystko zadziałało bezproblemowo polecam. Korzystam z usług esim5 już kolejny raz i nadal będę korzystał.
Wygodne pakiety internetu eSIM do krajów na całym Świecie! Całodobowa pomoc techniczna | Szybka instalacja | Wygodne płatności
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von esim5
Karta działała bez zastrzeżeń , nie miałam żadnych problemów z uruchomieniem i dostępem do internetu

Antwort von esim5
Zakupiłam pakiet internetu do Kenii, działał bez zarzutu nawet na safarii :)

Antwort von esim5
Mimo że ikonki zasięgu są widoczne w maksymalnym położeniu to nie można korzystać z internetu ani z połączeń prawdopodobnie jest blokowane przez Turków

Antwort von esim5
Kolejny raz mogłem polegać na cenie i usłudze.

Antwort von esim5
Internet działał bez zarzutu na terenie Tunezji