- Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel
- Fitness- und Ernährungsberatung
- Geschäft für Sportlerernährung
Bij Essenvia geloven we dat welzijn niet iets is wat je af en toe nastreeft, maar een manier van leven die met je meebeweegt. Jij verdient het om je krachtig, in balans en gesteund te voelen, in elke fase van je leven. Daarom maken we supplementen die moeiteloos in jouw dagelijkse routine passen. Ze ondersteunen je energie, zelfvertrouwen en welzijn op die momenten die er echt toe doen. Of je nu in volle vaart vooruitgaat, een stapje terugneemt of gewoon even tot rust komt — wij zijn er voor je. We vieren jouw reis en staan stil bij alles wat je aankan. Onze formules zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen, met ingrediënten van hoge kwaliteit en gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Denk aan ondersteuning voor je stofwisseling, focus, stemming, immuunsysteem en een goede nachtrust. Resultaten waarop je kunt vertrouwen, zonder gedoe. Essenvia wordt met zorg en integriteit gemaakt in Europa. Want je goed voelen zou geen uitzondering moeten zijn — het hoort gewoon bij je dag. Wij zijn er om je daarin elke dag te versterken.
Niederlande
- care@essenvia.eu
- essenvia.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Alleen verzending DHL....
Mijn gegevens in gevoerd en kon het versturen naar mijn postbus, dat ook aangegeven, met als gevolg NIET AANGEKOMEN, maar retour naar het depot. Ik begrijp Essenvia wel, maar er is meer dan "huis transporteur" DHL. Terwijl op ook PostNL UPS, Fedex, DPD GLS. Louter voor de verzending een 1.
Het product heb ik lekkere en goede ervaringen mee.
Aprovado
Uma delícia, refrescante e aprovado pela minha Nutricionista, o que é mais importante!
Quality !
Bestelling volgende dag ontvangen
Geen klontjes!!!
Geen na smaak of droge mond gevoel zo als by andere clear whey
Amazing product
I ordered the red fruit protein, simply delicious, the delivery was super fast, in just one day it was in my hands, I already became a big fan.
Ik heb de maracuja & mango smaak…
Ik heb de maracuja & mango smaak geprobeerd en ben echt positief verrast. Het smaakt fruitig. Mengt goed met water en is makkelijk te drinken na een workout of als tussendoortje. Geen opgeblazen gevoel of rare nasmaak. Zeker een blijvertje voor mij!
Great products!
Delicious, refreshing and quick delivery
The product arrived quickly, the packaging is nice, and most importantl, and the taste is actually delicious, which is rare for this type of product. I genuinely look forward to having it every day.
I also appreciate that the brand seems to really care about quality and not just selling something trendy. It feels thoughtful and made with purpose, which is rare these days.
Will definitely buy again.