Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige rokken en jurk ontvangen. Vrijdag besteld en maandag al in huis.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb bij esthtyle recent een jasje besteld voor mijn dochter die momenteel helemaal hip is. Het pakketje is dezelfde dag nog verzonden en kwam de dag erop aan. Snelle service en het jasje is prachti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, Goede prijs kwaliteitsverhouding! Ik had wat vragen over de stof en er werd snel en duidelijk antwoord gegeven op mijn vragen!

1. Bekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

www.estyleonline.store is een online kledingwinkel die zich richt op het bieden van modieuze, comfortabele kleding voor dames. Wij geloven dat stijl voor iedereen toegankelijk moet zijn, zonder concessies te doen aan kwaliteit . Daarom bieden wij een zorgvuldig geselecteerde collectie kleding, accessoires en mode-items die passen bij verschillende stijlen en voorkeuren. Onze missie is om een uitstekende winkelervaring te bieden, met een gebruiksvriendelijke website, veilige betaalmethoden en snelle levering. Bij www.estyleonline.store vinden klanten altijd de nieuwste trends en tijdloze klassiekers, die passen bij hun unieke smaak. Of je nu op zoek bent naar casual kleding voor dagelijks gebruik, stijlvolle outfits voor speciale gelegenheden of mode-accessoires om je look af te maken, wij hebben het allemaal. We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook uitmuntende klantenservice. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we luisteren altijd naar feedback om onze service en winkelervaring voortdurend te verbeteren.

4,4

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service!

Ik heb op 3 april een haarclip met naam besteld in de winkel. Moest mijn gegevens achterlaten en het zou na een week klaar zijn. We zij nu inmiddels 4 weken verder. Ik heb vorige week een mail gestuurd met dat ik nog steeds niks heb vernomen van de haarclip en daar kreeg ik als antwoord op dat ze mijn gegevens kwijt zijn geraakt en het dus nooit hebben laten maken. Echt heel erg slecht hoe ze hier om gaan met klanten/ gegeven van klanten!

24. April 2025

Top webshop

Meeega leuke kleding van topkwaliteit, hele overzichtelijke website/socials!!! En snelle verzending!! 💖

13. März 2025

Super tevreden

Super tevreden! Pakketjes komen snel aan. Ook bij vragen krijg je snel en duidelijk antwoord. Daarbuiten is de kleding super mooi en heeft het een goede prijs kwaliteit verhouding! Aan mij heeft Estyle in ieder geval een nieuwe vaste klant!

11. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb bij esthtyle recent een jasje…

Ik heb bij esthtyle recent een jasje besteld voor mijn dochter die momenteel helemaal hip is. Het pakketje is dezelfde dag nog verzonden en kwam de dag erop aan. Snelle service en het jasje is prachtig.

11. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nooit meer saaie outfits!!

Ik heb al meerdere keren een bestelling geplaatst bij Estyle online en ben altijd enorm tevreden over de kwaliteit en de levering. De kleding is snel binnen en wanneer ik kleding van Estyle online draag wordt ik regelmatig gecomplimenteerd over mijn outfit. Ik bestel hier graag!!!

3. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr